101030
.
-
Szép dolog....és még védik a cigókat....-.- Az agresszív kurva nénikéjüket. -
uh bazdmeg, én biztos szarrá vertem volna ha megmer ütni. ezért van fatestápóló a kocsiba hogy az ilyen barmok ne szórakozzanak. külömben is milyen jogon mert megütni? ja és ilynkor jön a védekezés a cigányok részéről, ha megmered védeni magad akár erőszak révén azt fogja mondani azért ütötted meg mert cigány és rasszista vagy meg jobbikos meg gárdista. sajnos ez Magyarország ahol ilyet megtehetsz.
-
SomebodyEra #79563 Ma reggel egy igen érdekes incidens részese voltam. Szigetszentmiklós, Lakihegyi egyenes(valakinek biztos ismerős), reggel indultam Pestre. Erről az egyenesről tudni kell, hogy a kifelé vezető sáv néhol igen használhatatlan a megsüllyedt, szanaszét foltozott izéktől. Ilyenkor, ha nem jönnek szembe, illetve ha megfelelő távolságban vannak(értsd nem veszélyesen közel), akkor átszoktam indexelve húzódni a szembe sávba, mert ott lehet haladni. Ma reggel ugyan ezt megtettem, azonban egy autós már igen messziről refizett, hogy mit keresek ott. Jó mondom, még megyek egy kicsit, majd rávillantva(bocs akart lenni) visszatértem a sávomba. Hallom, hogy igen intenzíven dudálva nagy sebességgel megy el mellettem. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, korán volt, nem akartam elrontani a napom, de látom a tükörben, hogy megfordul. Mondom, jó lesz. Beálltam a szokásos hosszú sorba, majd közvetlen ezután sort előzve befarol elém, kissé leszorítva. Én kikerültem, nem kell a balhé, de nem nyugszik még egyszer elém, majd kiugrik és rohan az ajtómat feltépni. Mondom azt mégsem kéne, ablak lehúz és se szó se beszéd, megüt. Köpni, nyelni nem tudtam, elkezd anyázni, hogy tudjam már, hogy kivel szórakozom, majd még egy pofon, majd még egy. Szóhoz sem jutok, fel sem ébredtem a döbbenettől, visszatér a kocsimhoz, majd annyit mond, hogy itt lakik a lakótelepen, megtalálom, ha akarok valamit, de akkor még az anyámmal is csúnya dolgokat fog tenni. Hát, mondom ennek fele sem tréfa.Telefon.Hívom édesapámat,hogy jöjjön már, mert baj van. Pár perc, odaér, megyünk az emberhez, de kijönni nem mer, csak az ablakban találkozunk vele, ahol is egy pisztolyt felhúz, majd ránk fog. Még néhány anyázás, stb, aztán ablakot bezárja. Mit csináljunk, mit csináljunk. Rendőrség, jöjjenek, mert ez már nem tréfa dolog. Kijönnek, elmondom mi a szitu. Megkeresik a csávót, aki kicsit ellenem vall, hogy én anyáztam meg izé. És azt mondja, hogy azért ütött meg, mert rossz napja volt és felbosszantotta a közlekedési helyzet(!).Paszmeg. Jó, tehetek feljelentést, látlelet kell, meg izé, akkor megy tovább a dolog. Kérdezem, mi lehet vele. Semmi? Kaphat testi sértésért 5, max 10e Ft-ot. Köszönöm ez nem kell, már csak azért sem, mert a fiatal ember roma származású(nem akarok megsérteni senkit), nem akarom, hogy a családra gyújtsa a házat, meg ilyenek. Szépen indult a reggel. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy nem veszélyeztettem senkit, igen messze volt még, indexeltem is hozzá, nem provokáltam..Elnézést a hosszú post-ért. -
:DDDDDDDDDD -
cardeneu #79561 Elindult gy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom!
www.carden.eu -
Nézz utána te, és linkeld be. Most így pár perc gugli után úgy néz ki, hogy 15-20k-val drágább a GTR. Annyival gyorsabb is. -
tehát már 2007 szeptemberében is 68 ezer volt
lassan lemegy 50-ig
dehát akkor is 223 lóval gyengébb
azért az nem kevés -
We're finally starting to see some solid information on the upcoming 2008 Nissan GT-R, as Japanese pre-sales have begun in anticipation of the car's release in Japan this December. The new world-beater from the Land of the Rising Sun will have a base price of approximately 7.8 million yen, or $68,000 at current exchange rates, making it the most expensive GT-R yet. -
Japánban hány Jen a GTR ? -
GT500 kb 50 ezer dollár
GTR kb 75 ezer dollár.
Amúgy kurva jó teszt. -.- -
muhaha
"Gondolt egy merészet az amerikai Motor Trend stábja, és a klasszikus negyed mérföldes távon egymásnak eresztette a 412 lóerős Nissan GT-R-t (keréken mérve) és a 635 lóerős Shelby GT500-at. És vajon melyik autó nyert? Hát persze, hogy a Nissan: lehet, hogy a Mustang bivalyerős, de technikája nem túl kifinomult, ráadásul a GT-R a rajtnál nagy előnyben volt az összkerékhajtás miatt."
-
"At least I'm not a nigger." -
Az élet már csak ilyen. 
-
Valóban. Nevetséges vagyok :( -
Hehehehe!Akár mit csinálsz most már te vagy nevetség tárgya:) -
Linkeljek gyalogosgázolós cikkeket XY vs Máté94 szöveggel??? 
-
Hullanak ezek a Fiatok mostanában xD -
Neked már úgyis mindegy.:D -
Na, traktor és egy szembejövőbe csapódás után könnyebb sérülés. Bíztató
-
Sötétbarom vs traktor -
Ettől függetlenül meghaltál!
-
Nem feltűnő. :D Viszont fel kell készülnöm rá, hogy mostanában gyakrabban fognak buzerálni éjjel :DDDD -
Nemtudom figyeled-e, de "leütötte" a kamiont az útról
-
Sok Dacia.... -
RIP Sötétbarom :( -
Ma majdnem elbaszott egy kocsog buszsavban kozlekedo suzukis... De utalom oket -
dieselG #79539 Na, ez az igazi weed wagon! Tanulj sb! :D:D:D:D
-
nem nagyon megy a biznisz ha Bravával mászkálnak...
minimum egy A6 avant kell xD -
ZsirosKenyer #79537 hádde ember.rendőri intézkedés alatt bármit szabad.
usa-ban ha jól tudom mindig lékelik a zsákot aztán közös kóstolás van, vagy csak a filmekben ?
-
Bazd, nyilván nem kóstolják meg, mivel fogyasztása törvénybe ütközik :DD
Gondolkoztam már rajt, hogy poénból tartanék 1 kiló lisztet meg zellert meg algopirint a csomiban :DDDD Utána meg kártérítést követelnék az engem ért lelki sérülés miatt (bevisznek, ugye :D) -
ZsirosKenyer #79535 a mostani szituban történt eljárásnak a részletei nem ismertek, viszont biztos forrásból hallottam olyat, hogy meg sem kóstolták a fehér port.
próbáld ki porcukorral. Tuti bevisznek. Annyi elég hogy gyanús vagy.
-
Bizonyítani kell asszem, hogy az tényleg kábítószer. Nyilván az, hogy Kovács 2 János járőr szerint az, még nem elég :DD -
ZsirosKenyer #79533 de bmeg milyen kábitószer-oktatást kapnak ezek a szerencsétlen rendőrök?
"Előző nap ugyanennél a személynél Kópházán találtak kábítószergyanús fehér port és növényi törmeléket."
Ennyi rővel a helyi szakács is lehetett volna némi bazsalikommal meg egy zsák liszttel. -
Koncept kép, juhhúúúú. -
Hát igen :D -
:DDDDDDD_A:S?_A:?SD
Ismerem, tuti! :DAS_:?- -
ZsirosKenyer #79529 szegény sötétbarom :( -
azt hittem hogy az a honda csunya de a renault ratett meg vagy ket lapattal.... -
ZsirosKenyer #79527 nem.
ennyi erővel az összes sedan, az összes hatch és az összes kupé ugyanúgy néz ki -
akkor mégegyszer: