101030
.
  • REPS0L
    mondjuk menni se mennek vele, ott áll minden reggel, én meg mindig ott állok meg előtte... szomorú, biztos benzinre se telik :(
  • SötétBarom
    Most őszintén, autóbuzi szempontból teljesen logikus :D
  • ZsirosKenyer
    panel + V12..
    végülis vmit vmiért
  • REPS0L
  • REPS0L
    xD
  • REPS0L
    hát ez naccerű, nagytudású fiatalember.
  • cement
    a másik professional
  • cement
  • pszihopata
    +panel:D
  • REPS0L
    V12
  • Csabesz6
    :D
  • SötétBarom
    Ha bukolámpást vennék, az első utam egy olyan szakihoz vezetne, aki meg tudná oldani, hogy gombnyomásra kacsintson az autó :PPP
  • SötétBarom
    Az NA sem rossz, de nekem egy kicsit jobban tetszik az NB.
  • Csabesz6
    Lehet hogy NB-t akar, nem?:P
    Amúgy én is a bukósra szavaznék (NA).
  • neevous
    Konkrétan nem erre gondoltam, de ok. ^.^
  • pszihopata
    bukólámpásat akarsz vagy az újat?
    szerintem a bukós szebb
  • SötétBarom
    Sok potyázó köcsög majd hazamegy taxival
    Kutya meg elül az első ülés előtt is simán. Ha meg egyedül vagyok, kifejezetten viccesen nézne ki ahogy les ki :D
  • neevous
    Végiggondoltad, hogy az MX-5-ben nincs hátsó ülés? :D
  • SötétBarom
    Nem kívánok lóerő téren visszalépni. Maximum szállítható személyek számában :D
  • Csabesz6
    :D jó az is
  • SötétBarom
    Azt álmodtam, hogy megvettem egy mx5-t, de nem figyeltem oda - mivel izgultam - és egy 90 lovas példányt volt. :DDDDD
  • dieselG
    Akkor a tárcsahajlás és társai örök rejtély marad sajnos.:) Jóéjt.
  • R0zs0máK
    Én hányszor járok úgy, hogy lekoppan az alja XDD Persze nem kátyúkon, azokat kikerülöm :DDD
  • R0zs0máK
  • autoszimulator
    uhh de durva :S egy szintén mercis itt a környéken durrant bele egy olyan mély kátyúba, hogy amikor a kereke az aljában volt, leért az autója alja. A közutasok pechére valami politikus vagy befolyásos ember volt, másnap már becsináltak minden kátyút ezen a szakaszon...

két és fél éve van nálam, nem volt még igazi gond vele (kopkopkop), de így is sokba kerül, ha a rendszeres szervizre cipelem csak. De legalább már ismernek, így az alkatrészen és a munkadíjon nem engem húznak le, hanem a többi ártatlant :D mondjuk előző tulaj is normálisan szervizelte, én is, és azért jó áron is jutottunk hozzá.

És hogy valami ON is legyen, láttam a szalonban az új C30-at. Pofás R-Design volt rajt, és komolyan mondom, jól nézett ki, szemből elég sokat változott, motorháztető íve más lett, és az első lámpa, ami még feltűnő. Az összhatás jó. Árát szerencsére nem láttam :)
  • R0zs0máK
    1 éves
  • dieselG
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1028113116&no=73622]#73622[/URL]

Nem sikerült rájukborítani az asztalt. Előző autómnál szintén lassúdefektes volt az egyik téli, kb. hetente fújtam újra. Soha semmi baja nem lett tőle a futóműnek. Mióta van meg a Volvo?
  • cement
    az oreglanynak mi furcsa lehet visszanezni hogy 29-ben milyen volt egy kocsi meg most :D
  • autoszimulator
    200 fontra írja, hogy annyiba került, nem tudom régen a font miképp volt, mennyinek számít ez egy akkori átlagkeresethez. Akkora különbség a maihoz képest gondolom nincs, mint a csodaforint esetében :)
  • autoszimulator
    uh, akkor az szívás :S gondolom a kátyúnál nem tudtad ráverni a közútkezelőre a balhét, mi?
    nyomás nincsen rajt, legalábbis a küllőkön tuti nincs, magánál az agynál meg annyira tömör lenne, hogy nem látni, a volvo embléma meg beljebb van, azon van sérülés, de lehet korábbi is, ki emlékszik mikori :) én nem hinném, hogy valaki pont így találta el, és ennyire, parkolás közben. még amire gondolni tudok, hogy a kerék vmi más miatt ragadt fel, az a fékkel lehet összefüggésben, a lengéscsillapító meg egyszerűen attól lett kivégezve, hogy majd 3 hónapig lassú defektes télivel toltam, amiről nem vettem észre, hogy az, és mindig csak picit lett laposabb, havonta fújtam bele, oszt csók. Lehet az tett be neki, nemtudom.
  • dieselG
    Sebességben, menet közben persze:P
  • dieselG
    A fordulatszám csak egy minimálisat ingadozik (kb 50-100rpm). Erősebb gázadásra rándul egyet a motor.
  • I.C.ram
    Ford T modell nem volt olyan drága. Magyarországon akkoriban kb ugyanaz volt, mint az előző gen Swift. Gyártották is MO-n a T-modellt. USA-ban meg egy átlagos melós kb féléves fizetéséből megtudta venni. 15 milliót gyártottak belőle vagy mennyit.
  • dieselG
    A tavalyi problémahalmaz megoldás után nekem már csak piti kis apróság a motortartó bak cseréje :)

Tavaly februárban kitört a bal első kerekem kátyútól, eltört a lengőkar és a kerékösszekötő meghajlott (csere-csere), de az áprilisi műszakin majdnem tökéletes lengéscsillapítási eredményeket produkált a bal elsőre is. Látni a felnin valami nyomot, hogy oldalirányba mentek neki?
  • I.C.ram
    Bírom ezeket a sztorikat. Múltkor láttam egy olyan állólámpás 280E-t, amit egy svájci bácsi vett meg újonnan. A szalonból hazafelé menet berakta a garázsába. Másnap viszont szívrohamban meghalt. Az autóról senki se tudott, és csak pár éve találták meg makulátlan állapotban. volt benne valami 120 km kb :) Ebayen vették meg horror áron. És ez nem urban legend.
  • autoszimulator
    hogy kerül eddy murphy az írországi FORD ügyvezetői székébe, ezt sosem tudjuk meg.

meg azt is megnézném, hogy a nő 17 évesen '29ben honnan vett ennyi pénzt :o
  • I.C.ram
    fordulatszám is ingázik, vagy csak a motor rángat?
  • desigo
    márkahű
    Egy 98 éves ír hölgy 23. Fordját vásárolta meg
    Eddie Murphy az ügyvezető
    loooool
  • autoszimulator
    enyémnek elvileg ez volt a baja (én észre sem vettem), kicsit dadogott az alapjárat közelében, remegést nem észleltem, rángás gázadáskor viszont igen. megoldása: motortartó bak csere. azóta állítólag jó, én semmit se észlelek.

de ha már itt a sok gond. van itt olyan, akinek esetleg megnyomták valamelyik kerekét autóval, vagy bármi? gondolok parkolásra, és vmi barom állat pont a kerékagynál nyomja meg a kocsit, vagy bármi? nem szokványos, de láttam már ilyet. azért kérdezném, mert tőlem is ezt kérdezték. a bal hátsó kerék felragadt a helyére, egyszerűen lerángatni sem lehetett. leszenvedték, akkor látták, hogy az egész tárcsa meg van nyomódva, és a rázópad kimutatta, hogy a lengéscsillapítóm is cserés lesz, egy éve még 67%-os volt, mint JH, most meg 45%. Az normál használattól szerintük nem lehet, erre tippeltek, ha csak nem kátyúztam egy koppanósan nagyot. márpedig tuti nem. valójában tökmindegy az ok, de azért kíváncsi lennék, mi a szartól fog ez a kis művelet majd egy százasba kerülni, főleg miután a forgalmi meglett, senki se tudja, mit hova számláztak a műszakiztatók, a lényeg hogy 81 ezer lett, aminek a fele alkatrész, másik fele a műszaki meg ezek. És vizsgáltak eredetet, pedig van papírom, hogy 2007ben már átesett rajt. tökéletes.
  • dieselG
    Alacsony fordulaton tartva a gázt városban érezni enyhe dadogást, illetve motorfékezéskor is (akármennyit pörög). Plusz ugye a lentebb említett gyorsabb gázadásra ránt egyet az autó. Tényleg az utóbbi az esélyesebb?