101030
.
  • Csabesz6
    Én most nem tartok rá igényt, ha nem baj:)
  • R0zs0máK
    Sőt, lehet akár konténert dobni rá, felgyújtani, atombombával felrobbantani, rituálisan feláldozni....kit érdekel?
  • Leo 1991
    ha érdekel van még 1 pár ilyen képem
  • Leo 1991
    ui.: 130 km volt benne
  • Leo 1991
    érdekesség mit lehet csinálni 1 zsír új,szinte null kilométeres verdával

• ZsirosKenyer
    lololol

láttam videót vmi high-end calibráról, asszem mantzel tuningolta. Ott szenvedtek egész nap egy pályán, felhúzták kb 300 lóra és még akkor sem tudja legyalázni a gyári evo-t.

calibrások magabiztosak :)
  • Csabesz6
    Bezony, mert nem olvastak AE86 blog futómű "szösszenetet".
    Abban volt szó ezekről a szuper pályalovaglókról:DD
  • Csabesz6
    CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ZsirosKenyer
    :DDD

szénné tune-olt 350 lovas audival 22 éves arc, de csak "főleg előzéseknél használom, a városban kényelmes 50-60-70 tempóval közlekedem".
    Na persze.
    Valszeg a gyereknek van vmi gyér 2 littyó körüli dízele, kikapott mint a disznó és most itt sír, hogy jaj azok a hondások milyen felelőtlenek.
  • blackcalibra
    Ezzel teljesen egyetértek, sok ilyen van. Ilyen esetekről egyébként minden típusnál beszélhetnénk. Ennyi erővel mondjuk a Civicel is ugyanez a gond.
    A gyári állapotú Calibrákról: nem is gondolnád mennyi ilyen van, vagy a gyári állapothoz közeli. Mi is azt reméljük, és azért drukkolunk hogy kihulljon a férgese.
  • Hassan B
    A Calibrákkal az a próbléma, hogy amint a sok hülyegyerek megkaparintja, hozzá nem érteve megpiszkálja, majd tuningoltnak nevezi, feltesz egy kertipadot a csomagtérajtóra meg egy párat a létező legocsmányabb lökösökből.
    Egy gyári állapotút én is bármikor elfogadnék, csakhogy ilyet az átlagember életében nem lát már...
  • GregSB
    Tilos vezetés közben mobilozni, mégsem kevesebb a baleset

Ha itthon végzik el ezt a felmérést meg sem lepődtem volna. Minden 3. autóban telefonál valaki itt pesten :D
  • neevous
    Szerintem teljesen igazuk van, hiszen sokkal kevésbé balesetveszélyes, ha lerakod az anyósülésre mondjuk a GPS-t és vezetés közben folyamatosan oda pillantasz le...
  • I.C.ram
    Látom, megint volt termés.

longdickkel meg nem kell foglalkozni, lefogadom, hogy pure homasita az autója is :D
  • blackcalibra

Ahogy téged "ismerlek" más topikokból, max annyi közöd van a Subarukhoz, hogy eljársz találkozókra mert vagy ismersz valakit és megengedik hogy beülj mellé.
    Más f@szával a csalánt....
    Majd ha lesz sajátod azzal emberkedj.
    Van egyébként forrás, link, google a barátod.
  • maffioso
    forrást kérjük megnevezni, belinkelni
  • blackcalibra
    Az a baj ezzel a vitával,hogy mindig olyanok találják meg a Calibrát, Vectrát, stb akiknek egy másodperc tapasztalatuk sincs vele.
    Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a gond a Calibrával.
    Nem kell veszekedni, durvulni, el lehet erről szépen is beszélgetni, elvégre ez egy autós cucc.
  • maffioso
    ennyi fasságot erről a lavor fos calibrárol már régen olvastam, fogadjáték el hogy egy idejemult otvar auto, van akinek tetszik de kapálogéppel is odaverhető, a tuningot meg hagyjátok már légyszi
    maradjunk annyiban hogy a 04-s sti 4,6-4,8 alatt futja a százat és gyári és nem buherált és teszt van linkelem ha köll
  • blackcalibra
    Van egyébként egy piros Calibra turbó ami 300 lóerő körül van, az leforgatja a 0-100at 4,6 alatt, teljesen hétköznapi használatban van, szóval nem erre lett építve.
  • Hassan B
    Csak azt mondom, beteg az összehasonlítás, és felesleges a vita...
  • blackcalibra
    Azt azért tudni kell, hogy egy C20LET blokk(Calibra turbó) hiába csak 204 lovas gyárilag, gyakorlatilag nulla szerkezeti átalakítással biztonságosan, tartósan húzható 280ps+ig meg 400Nm+ig. A gyári turbó 300lóerőig kiszolgál, a gyári blokk az alkatrészeivel pedig 300lóerő fölé is mehet. Persze ehhez azért egy jó alap kell. Ha meg már ténylegesen tudja a 300lovat, azért az az 5.0-ás 0-100-as sprint nem olyan rossz, a közel 280+-os vég sem annyira.
    Szóval azért nem kell másik blokk. Egyébként a gyári felfüggesztés is elég jó, a turbós és a V6-ot is lejjebb ültették gyárilag, keményebb felfüggesztéssel mint a gyengébb verziókat.
    Szóval azért annyira nem szar ez az Opel blokk, egyetlen egy gond van vele, mégpedig az hogy nem bolondbiztos. De aki ennél a blokknál nem tudja betartani a szívó és turbós autóknál betartandó íratlan szabályoknak minősülő dolgokat, az eladja és utána bármit vesz, ugyanez lesz a helyzet. Emberi hülyeség ellen nincs orvosság, bármit ki lehet nyírni.
    Egyébként ezek a motorok sok-sok százezer kilométerig kiszolgálnak.
    Németországban például az Opel vásárolt vissza egy olyan Calibrát, ami gond nélkül futott 777.000 km-ert.
    Ezért nem értem mi a gond a Calibrákkal. Azt igen, hogy azokkal az idiótákkal mi, akik lelakják, ízléstelenül ráaggatnak mindenféle szárnyat stb.
    Nem véletlenül volt 7-8millió a 90-es évek elején-közepén ez az autó.
  • Borg
    Szlovákok...
  • GhostR1der
    inkább ez mint a tárgytalan kurvaanyázás
  • Hassan B
    Basszus hogy itt minden nap megy valamin a flém...
    Ilyen összehasonlítások? A X-es EVO egyenrangú ellenfele a Calibra, csak nem gyári felfüggesztéssel meg teljesítménnyel??? Hát bazdmeg ennyi erővel a Suzukim is egyenrangú ellenfele csak másik blokkal, új meghajtással, új felfüggesztéssel... beszarok milyen hülyék vagytok, és még ezen vitázni...
  • DJ RX7
    [apro]"belevau" - óbazmeg D_A:SSSSSSSdas-:Das_A:SDasd
  • pszihopata
    megfigyeltem,hogy ezzel a kérdéssel lehet a legjobban elüldözni a szakértőket:D
  • Borg
    Busszal, mivel járna.
  • GhostR1der
    bocs, hogy belevau, de te mivel jársz?
  • blackcalibra
    Ezt mondom. Én sem a bénaságra mondom. Ha van olyan hülye, hogy nem találja az ésszerű középutat az még nem az autó hibája. Ilyenek meg szerintem minden típusnál vannak. Nekem például nincs ültetve mert használni is akarom a hétköznapokban, sárga állítható Koni gátlók és ennyi. Mondjuk ezzel vettem. Nem is beszélve azokról, akik a gyári állapotra törekszenek. Én ilyeneket ismerek a club-ból. Ezek az autók messziről nem az a "hulladék" kategória.
  • R0zs0máK
    És ez nem a tulajok bénasága miatt van, hanem az ültetés miatt...
  • R0zs0máK
    "Elárulom neked, egy Vectra/Calibra egyenrangú ellenfél lenne egy EVO-nak pályán is, persze nem a gyári felfüggesztéssel, meg a gyári teljesítménnyel." @#81250
  • blackcalibra
    Na jó, de most ez mit bizonyít? Azt hogy egy típus sem zárja ki az idiótákat? Engem nem igazán érdekel ki mit gondol a Calibráról, de az igen hogy miért a hülye tulajok miatt kell egy autót véleményezni?
  • R0zs0máK
    Csak úgy szép csendben megjegyzem, hogy eddig a Hungaroring nyílt napokon Calibrákból nulláztak le a legtöbbet, a porig-picsáig ültetett futóművekkel felmerészkedett jaszkari jános calibránerek mind felborultak a Mansell kanyarban...
  • blackcalibra
    Akkor elnézést kívánok. Meg voltam győződve hogy valami prospektusban láttam. De valahol annyit olvastam az biztos.
  • Tufa
    ( katt ) :)
  • DJ RX7
    császtok én gyorsulok a legjobban

bye
  • Adaaam
    én már elbújtam a sarokba sírni
  • blackcalibra
    A gyártó prospektusában olvastam, igaz elektronikus formában.
  • Tufa
    (ja bocsi, félreolvastam, bár az új evo is gyorsabb mint 6.8 :) )
  • Tufa
    Node miért nincs sehol a neten gyári adat? :)
    Minden oldal hazudik csak te tudod a tutit? :)
    első második harmadik negyedik ötödik