101030
.
  • fifi
    nem írok típust, nem kell hogy magára ismerjen a gyerek, és hőzöngjön nekem, de röviden:

az autó magasan a legdrágább ebből a típusból a ha.hu-n. Felhívom, mondom mikor lehetne megnézni... Mond egy időt, jó is nekem előtte-utána pár kereskedést is meg tudok nézni a környéken.
    meg ha valóban "kikímélt autó, egyben van "apróbb hibák itt-ott", akkor nekem megéri a 100-150K plusszt.
    induláskor hívom:
    -rohadásra határozott NEM a válasz, direkt megkérdezem: csomagtérzárnál sem?/típushiba/ NEM, szíjjak cserélve, nagyon vigyáztak rá, garázsban volt stb... oké, mondom nemsokára ott vagyok, addig ne menj vele sehova, meg akarom nézni hidegen hogy indul...

odaérek, autó sehol, mondom hélo mivan? áááá a csaja el kellett hogy menjen megetetni a tanyára a macskákat, na mondom bazdmeg ennyit a hidegindításról. fázok-várok a haverommal/kasznis-autószerelő/ jó egy félóra múlva előjön a csaj egy olyan kotvány autóval basszátok meg, hogy majdnem elsírtam magamat. a gyerek még közben mutatott valami ezeréves lerúgott okádék szétpadkázott felnit, ami szerinte legalább 100K-t ér.
    na mindegy az autó:
    első helyzetjelző sehol
    belül olyan szintű kosz-avar-por-kavics, hogy nekem az utánfutóm tisztább fa szállítása közben
    a szíjjak-feszítők nem tudom mikor voltak cserélve, de valami nagyon elbaszott hangja van az egész motornak.
    és körbe az összes ív, tető /síkon, tehát nem illesztésnél, nem élen/ motorház/szintén síkon/ rozsdás, néhol szó szerint ÁTrozsdásodva, ja és mondanom sem kell amire dirket rákérdeztem, a csomagtartózárnál olyan rozsda van, hogy az ujjamat be tudnám tenni az ajtó belsejébe.
    ajtók kotyognak
    az egész autóból valami nagyon perverz leharcoltság árad
    és a csúcs: letörve a hátsó ablaktörlő...
    és mondomn ezt hogy? aszongya a gyerek, nem törölt, ez őt felidegesítette, és LETÖRTE. na mondom barátom akkor valóban jó gazdája voltál.
    komám közben odasúgja, hogy ha én is segítek akkor van 200K meló csak az elemeken haveri alapon :) körbeméri, azt mondja egy azaz egy ép elem van rajta, de azt is meg merné kockáztatni, hogy tetőn volt anno az autó...

és hansúlyozom, a legdrágább ilyen kocsi a neten, faszának hírdetve, és a gyerek egy 50/!/-est engedne max.

na mondom elmegyünk a kocsmába kiszámolni a dolgokat, majd lehet visszanézünk.

anyádat!

/jelenleg is fent van a ha.hu-n/
    ha magára ismer emberünk akkor ezúton közölném hogy a kocsi olyan 550-600-at ér maximum. de a hírdetett/majdnem dupla/ ár nemhogy nevetésges, hanem eleve pofátlan kamu az autó leírásával összekötve, úgyhogy b+ utólag is!
  • R0zs0máK
    Ilyenkor is működik a napelem, nyilván kevesebbet tud termelni, de felhős időben is jönnek a kilówattok :DD
  • cement
    cmon slavish foolz
  • autoszimulator
  • SötétBarom
    +1
  • I.C.ram
    Hát ez rém aránytalan.
  • cement
    kéne az új szportidzs

• SötétBarom
    Az ilyen faszkalapokat sosem értettem. Mi a faszt gondol? Hogy miután átbaszta a fejedet, akkor is megveszed az autót, vagy mi?
  • I.C.ram
    Direkt kérdeztem tőle én is, hogy ugye minden extra működik?

"há' persze! szemefénye volt a tulajnak"

Aztán az extrák 3/4-e egyáltalán nem, a maradék pedig akadozva ment csak...
  • SötétBarom
    Én egy hónapban megyek mostanában 5-6-7 száz kilométert. Ha naponta csak 30km-re elegendő hidrogént állít elő, egy átlag embernek bőven elég az is.
  • cement
    használtat manapság szinte csak ismerőstől lehet venni, vagy németből _tulajtól_
  • GregSB
    " A rendszer egy éjszaka 50 km megtételéhez szükséges hidrogént állít elő az FCX Clarity-nek."

Éjszaka? Akkor nem is süt a nap! :D

Csak viccelek, nyilván nappal begyűjti az energiát, aztán este rádugod a kocsit és az este folyamán előállít és beletankol 50km-nyi hidrogént.

Arra lennék kíváncsi hogy teljesít szürke, fátyolos téli napokon mint amik most voltak itthon...
  • fifi
    gondolom...
    itthon minden autó nyugati-idős-orvos-vak házaspáré volt, esőben-télen sosem használták, az extaxik jobb 1 ülése is csak azért kopott, mert a doktor Úr néha erősen dobta be a táskáját...

nekem ne mondd, megnéztem decemberben én is pár autót, egy Golf tulajt majdnem komolyan lecsaptam, mert a kamujai miatt fagyoskodtam meg áztam vagy másfél órát, és az autó akkora szintű trágyadomb volt, hogy a cigányoknak nem lehetett volna felébe' sem eladni...
  • I.C.ram
    Az kamu volt. Egy gumis srácé volt az autó.
  • fifi
    pedig az volt írva, hogy női tulajtól :)
  • Máté94
    Vissza 1900-ba:D
  • I.C.ram
    Na megnéztem a Mercit. Eléggé felejtős. :( Valami ordas igénytelen fasz volt az előző tulaj. Több helyen ki volt égetve a belső cigivel, be volt szakítva pár gomb. Az extrák alig működtek, stb. Kezét eltörném az ilyen pöcsnek, aki ennyire leszarja az autójat, főleg, ha az egy ilen ritkaság, mint ez.
  • SötétBarom
    Ez jó!
  • Borg
    Napenergiával állít elő hidrogént a Honda új állomása

Lassan elhallgathatnak azok is, akik szerint dirty energia kell a hidrogén előállításához...
  • maffioso
    very funny
  • Csabesz6
    Apud nem látta tán a TKs Suzit?:D
  • R0zs0máK
    Enyémnek is ilyen hangja volt mikor kiszakadt az 1 szem kipufogó dobom belseje :DDD
  • maffioso
    na kussojatok el jo?:D
  • Csabesz6
    Ajjajj....
  • pszihopata
    pont úgy szól,mint egy leszakadt kipufogós barkas:D
  • DJ RX7
    csak aztán össze ne törd.

• maffioso
    gyerekek ez olyan szép h mindjárt besirok, szülinapomra apám befizetett egy "rallizás mindenkinek" szerü cuccra, 5genes 180lovas vti-vel lehet menni, egésznapos me gmittomén levok taglozva, nagyon várom állat lesz
  • Csabesz6
    ajjajj
  • GhostRider1 #81379
  • fifi
    nekem a kép...
  • bency
    mi fail>??????
  • fifi
    fail
  • bency
    Mercedes-Benzd 600 Pullman
  • I.C.ram
    Ja, de itt még nem kezdtem el gyúrni :P
  • I.C.ram
    szóval

• bency
    Szerintem nem a legszebb a Landaulet,inkabb a Maybach :D
  • I.C.ram
    Van Landaulet is:

• bency
    Szep az a Mercedes...
  • R0zs0máK
    Azt a kurva eget
  • GregSB
    Icram találtam rólad képet a neten :D (nem komolyan venni!)