101030
.
  • I.C.ram
    Mondjuk azért kellemetlen tud lenni, mikor parkolnál, és egyszercsak beragad a pedál :D
  • SötétBarom
    :DDDDDDDd

Ez mekkora :DD
  • cement
    jaja en naponta orakat bongeszem a mobile.de-t, es ha van egy karc vagy horpadas, az kulon le van fenykepezve, hogy ne erje meglepeteskent az erdeklodot. botrany hogy itt meg ugy teszik fel hogy hibatlan, mit gondolnak, majd az az ember aki hibatlan autot keres es megadja erte a plusz pénzt, az majd meg fogja venni ha hulladék állapotú autó várja a szemlénél? :D
  • autoszimulator
    hát ezaz, teljesen gyári állapot, semmi plusz króm cucc, ráadásul a felni sem a gyári alu, hanem a jó kis fekete ocsmány téli acélfelni. Gyorsan sem mentem, telefon sem volt a kezemben, lehet messziről betörőnek minősültem, de már most a környék találgat, miért kísért haza 5 rendőr. Drog, rly.
  • GregSB
    Amcsi rendőr volt. No comment :D

Természetes szelekció.
  • desigo
  • Balyy
    Érdekes cikk cím:
    A VW le akarja pipálni a Toyotát
    Persze rossz az aki rosszra gondol.
  • Csabesz6
    :DDD
  • pszihopata
    FAW Hongqi
  • GregSB
    Milyen kocsiról üvöltözik ez az idióta? :D

Oldalról úgy néz ki mint egy RR Phantom, az eleje meg mind egy régi moszkvicsé.

Ez is a kínai kopipészt autóipar egyik remeke? :P
  • R0zs0máK
    *nyálasan
  • R0zs0máK
    Nekem haverom karambol után matt részegen fújta először rossz oldalról a szondát. Rászólt a rendőr, hogy másik oldalát fújjad, hülyegyerek...erre fogta és így nálasan brűzölve belefújta a rendőr arcába, hogy ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY? PFFFFFFFFFFRRRRRR :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Csabesz6
    Nekem egy éjszaka alatt 2 adag sün jutott, 30 perc differenciával.
    Fogadtam is haverral, hogy tuti még 1x megállítanak, bejött.
    A végén már csak ott röhögtem a kocsiban.

De a legjobb az volt amikor először szondáztattak.Ugye életemben nem láttam még szondát.Rendőr odanyomja:
    -Megfújná?
    Erre én:
    -Hol kell bekapni?
    -Nem uram, nem kell bekapni, csak megfújni.

Mit gondolhattak ezek utána xD
  • ZsirosKenyer
    O_o pont egy gyári állapotú volvo-t szúrtak ki?
    Vagy azóta vettél már 20 colos krómfelniket? :D

Amúgy ez a villogóval menet közben lekapcsolás OK NÉLKÜL szerintem csak nálunk fordulhat elő. Engem is sokszor aláztak már így meg. Kedvencem mikor a buszmegállóba terelnek be, ahol saccra 30-40 ember vigyorog a képembe a procedúra közben. Mocskos kárörvendők.
  • autoszimulator
    akkor nekem meg a többi embernek, akik már fizettek, szépen adják vissza az érte leperkált pénzt...
    vagyonadó autós részét mikor kitalálták is meddő volt, ilyen fajta besorolás alapján, ahol csak a teljesítményt nézik, szóval ebben a formában annak sem adok sokat, és legalább át lesz alakítva.

De ha már szervekről van szó, tegnap éjjel jöttem haza, és a házunktól kb 300 méterre utánameredt egy rendőrautó, azonnal villogás, sziréna. Ej mondom nem állok meg, majd a házunk előtt. Na persze még jobban tolta neki a hangot, pedig benyomtam az elakadásjelzőt is, hogy vegye az adást, hogy látom. De nem, felkeltette a fél környéket. Beállok ház elé, abban a pillanatban másik irányból már mögém száguld egy másik autó, mintha a kitolatásomat akarná akadályozni. Kiszállok, két autóból kiömlött 5 rendőr, és nézegetett engem, a kocsit. Há' mondom vmi gáz van-e, aszongya rutinellenőrzés. Meg mér nem álltam meg, meg kell állni. Mondom há itt lakok, ezért gondoltam.. nem, ott kell megállni. KÉrdezem, esetleg keresnek valakit? nem, mindig van ilyen. hát mióta itt lakom, egy rendőrautót nem láttam, nem még egyszerre kettőt igazoltatni. Na mindegy, végül nem lettem bűnöző, meg semmi. De ahogy nézem, a cigányok azóta is jogsi meg forgalmi nélkül száguldoznak, szóval megint sikerült a legjobb embereket igazoltatni.
  • ZsirosKenyer
    ha sokan felháborodnak mindig megijednek a szervek.

Lassan ideje lenne felháborodnunk a luxusadó miatt is. bár úgy halottam a subarusok már gyűjtik az aláírásokat. Jó lenne vmi országos akciót szervezni.
  • desigo
    Mégsem lesz eredetiségvizsgálat a műszaki vizsgán?
  • dieselG
    Nah azt hittük, neked van hozzáférésed. De kivárjuk, köszi! :)
  • ZsirosKenyer
    Ismerősnek van hozzáférése.

Egyelőre ne küldjetek többet (priviben is kaptam), ugyanis nem annyira egyszerű a művelet, ráadásul káreseményeket már nem biztos hogy tud csekkelni, mert volt vmi szigorítás a jogosultságokban. Várjunk amíg találkozom vele, azátn válaszolok akinek tudok.
  • Csabesz6
    AFW-996
  • pszihopata
    hogyan?

/bár gondolom nem kötöd az orrunkra/
  • dieselG
    HRW-117

Ha Sopronban járok, írok feltétlenül pmben. :)
  • R0zs0máK
    GIJ-766
  • desigo
    zsír
  • ZsirosKenyer
    nem sok, de akinek szüksége van rá, meg tudom nézni visszamenőleg rendszám alapján egy adott autó gazdáit, káreseményeit.

(a szolgáltatás ára= 1 sör)
  • dieselG
    Hétszázezerért hirdettem az 1993-as, fapados, szervós, sötétszürke, háromajtós Opel Astrámat anno, sokáig nem is volt rá érdeklődő. Érthető is volt, mert mindenki az olcsósággal azonosít egy átlagos Astrát. 4 hónap után jött egy fiatal család autószerelővel, egy óra alatt el is vitték a meghirdetett áron, a szerelő mondta, hogy sose látott még ennyire gyári állapotú Astrát 84ezer kilométerrel, rozsda is csak a bal első sárvédőn volt egy pötty. És ez így volt! Nagyon szerettem, imádtam, sőt, kis nyomozás után felvettem ismét a kapcsolatot a családfővel, hogy majd viszontláthassam az Astrát. :)

Tulajdonképpen másik végletet mondtam el, sajnálom, hogy potyára mentél egy drága sz@rért... törném ki a fogát a hazudozó kereskedőnek és a tulajnak...
  • maffioso
    az azért volna rossz mert én pl ha elakarnék adni valamit lehet h lusta lennék ilyet cisnálni már nemtudom miből áll, pedig nem adnék el sumákos cuccot, azt is mindig utálom amikor csak vaterán ügyeskednek, én inkább megtartom a szart amit kaptam de nem adom el, mert ha nem kezdünk el a másikra figyelni ránk se fognak soha én ugy gondolom
  • desigo
    Kell készíteni használt autós oldalt ahova műszakilag ellenőrzött autót lehet csak kirakni,állapotfelmért csatolt papírokkal...
  • GhostR1der
    az a baj, hogy manapság már nem mindenki gondolkodik úgy, hogy ha jót ad el, talán jót is vehet... ezért eladják a szart, de ők kurvaanyáznak a legjobban ha szart vesznek utána....
  • bardocz
    6m^3 hidrogén az, nem kevés. Elvileg 70MJ
  • fifi
    nézd, engem nem az érdekel, ha itt-ott kis hiba van, mert egy futott autónál szinte KELL, hogy legyen, sőt az a gyanús, ha nincs/nekem/.

de azért kurva jónak, megkíméltnek hírdetni egy olyan autót, amire egy ilyen tél után rajzolni kell küszöböket meg íveket, meg miegyebet, az több mint pofátlanság.
  • pszihopata
    a hidrogén előállításához energia kell,ez lehet megújúló pl. napenergia is-tudtuk
    arról kéne beszélni mitől jobb ennek '25%-al a hatásfoka",persze erről szó sincs

'nyolc óra leforgása alatt 0,5 kilogramm hidrogén."-'a gyártó hidrogénnel működő prototípusa ennyi üzemanyaggal kb. 50 kilométert képes megtenni"

-fél kiló hidrogénnel 50 kilóméter?-na ez is érdekes

az ára is kérdés,meg az is hogyan és mennyit lehet egy nagyvárosba ilyet telepíteni

persze mint ötlet nem rossz,de rohadt bonyolult és költséges

• maffioso
    nemrég nézegettem német oldalon használt autokat, ott még felis van tüntetve a legaprobb horpadás is
    nevetséges a különbség, pedig ez csak figyelmesség a másik iránt
  • GhostR1der
    ha lehet pm jöhet
  • Csabesz6
    Csak kíváncsi lettem volna a konkrét autóra.
  • fifi
    nem fog jöni PM, teljesen mindegy az ember is, a hely is, és az autó is, maga a tendencia a lényeg és az, hogy arányaiban az én tapasztalatom szerint/és az általam keresett autók között/ kb 10% a jó, még 10-15 a necces, de elfogadható, és a maradék az klozett....

be is rágtam, megvettem apám haverjától a V40-et...
  • fifi
    tudtam, hogy valaki ezt meg fogja jegyezni... :D

nem opel
  • desigo
    pm ide is jöhet majd...
  • Csabesz6
    Szabad kapni egy linket?
    Tőlem pm is lehet.
  • R0zs0máK
    faszállítasz az utánfutóddal? XDDDDD

Amúgy pedig felháborító....fogadjunk opel :PPP