101030
.
-
Az akkoris vicces, hogy egy W140-es 500-as bálna, ami 320 LE, viszont kb 1 max 2 millió körüli az értéke arra fizetsz évente 100+ezret. Egy 15-20 milliós dízel BMW-re meg 50et kb :P -
Nekem meg nem az eseménnyel van bajom, hanem magával az emberrel, meg a viselkedésével. OT expón is hívta a klub a standjukhoz, ahova kiálltak egy OT-s W116 450SE-vel, egy AMG motor-, optikai tuningos tip-top 280SE-vel (W126), de volt kint asszem egy W124 300CE-24 3.4 AMG is. Ezek mind olyan autók, amikre egy igazi Merci-őrült rögtön rádurranna. Csikós még a meghívást se köszönte meg. Lazán ignorálta az egészet. Mi ez, ha nem ultranagy taplóság? -
motorról van szó. szerintem egy 200 vagy esetleg chopper esetén 300kg esetén is durva a 150 ló :P -
Az attól függ, hogy miben van az a 150 lóerő:)
-
luxusadó vagy vagyonadó inkább, az még bizonyos teljesítmény felett növeli az eredeti adó összegét. Szóval a teljesítmény adó (súlyadó) eddigis volt, a vagyonadóból meg azért annyira nincs olyan hűdesok 170ló feletti motor, a 150-160 lovas motorok is brutálisak már szerintem :) -
A klubbélete, meg hogy mennyire szar ember, most teljesen irreleváns.
Adott a helyzet, hogy (nem értek hozzá, de valszeg erősen áron alul) van egy Merga, amire nagyon ráizgultam, viszont abban a helyzetben ez nem tervezett kiadás lenne, dobna egy mentőövet a barátom, elfogadnám ofkórsz, ha látok rá esélyt, hogy belátható időn belül vissza tudom adni a pénzét. Az meg nem kuncsorgás, hogy Bende meglátta ebben a tripben a lehetőségeket (olvasottság, reklámbevétel) és leült tárgyalni cégekkel mindenki jól jár alapon. -
egyik legjobb buli a robogóverseny,mi is nyomtuk csak egy rohadt interspaar miatt ledózerolták a gokartpályát
szegény mókus nem lát az adrenalintól :D -
szegény gyerek bazeg :( -
Robogóból egy is sok 500méteren belül, nemhogy egy verseny:D -
ez má régi :D de igazi pöcs :D -
Ennél létezik irritálóbb esemény??? :DDDDDDDDD -
Mármint Csikós nem méltatta válaszra sem. -
Pedig az. Nem egyszer írták már be a cikkeihez kommentbe, hogy totál baromságot csinál, és ezért nem sikerül úgy, ahogy szerette volna. nálunk is állandóan rajta röhögnek a szakik, hogy mekkora baromságokat tud beszélni. -
Egyébként ismerek pár embert, aki közelebbről ismeri Csikóst (klubtársai, volt kolléga stb).
Mindegyiknek az a véleménye, hogy iszonyat beképzelt, lenéző, és csak az a jó, amit ő csinál szerinte...
A mi klubunkból egy nagyon profi (talán az egyik legjobb az országban) szerelő felajánlotta neki, hogy megcsinálja a rezonálást az ERA-ban. Csikóst még válaszra se méltatta, inkább nyafogott tovább a cikkben.
Ezerszer inkább egy Winklert látnék szívesen egy ilyen kaland élén. Ő szerény, tisztában van a képességeivel, tudásával, ugyanakkor baromi jó újságíró. Akármennyire is Merci-buzi vagyok, inkább látnám őt egy régi Toyota/amerikai vas után vadászva, mint ezt a majmot akármilyen Merciért loholva. -
na azért csak óvatosan azzal a Mekkmesterezéssel... -
Akkor meg pláne ultragáz, amit csinál. Mi a szart sír végig a cikkben akkor, ha anyagilag stabil lábakon áll?
Csikóshoz csak lerohadni járnak az autók. Az állólámpásan kívül mindegyiken megy a gányolás ezerrel. Ha ebben is "csak pár alkatrész fog megcsinálni", akkor ez is halálra lesz ítélve. Merci-buziként egy mégnagyobb bűn, mert egy ilyen ritkaságot soha nem bíznék egy olyan mekmester kezébe, mint Csikós. -
Nem turkálok én a pénztárcájában, ő nyomja a pofámba minden 3. sor után, hogy jajj csak ennyi pénze van, az meg annyiba kerül. Az egész cikk egy batárnagy önsajnáltatás. Jajj szegény kelet-európai nem tud versenyezni a kövér cilinderkalapos német iparmágnásokkal, meg hogy jajj el kell adni disznót, marhát, traktort, hogy megvehesse, jajj jajj. Erről szól a cikk kb. Ez az ultra szánalmas. Még szép, hogy jönni fog egy csomó felajánlás, mert istenként tisztelik valamiért. Azt se tartom kizártnak, hogy ez bele volt szervezve a buliba. Kicsit olyan ez, mint Tomcat a bombagyáron, ha tudjátok, miről beszélek.
Abban én is biztos, vagyok, hogy a TCnek marhajó biznisz, mint, ahogy az RTLnek a Győzike Show is az volt, de attól még a "show" főszereplője marad ugyanaz az ember...
Annak az 5ezer eurónak a 1/3 a saját pénze. Többi lejmolás.
Volt nekem is állólámpám, én is raktam bele nem kevés pénzt, energiát, időt. -
értelek én, de ha kritikát is mondtok akkor is lehet olyan stilusban ahogy te mondtad most, nem kell a másiknak esni
de ám az 1,6oson is ugyanez a teknika van, meg hát megpakolva azért fekszik az utra:P de a fékek valoban szarok voltak -
Meg kéne nyugodni :) Ne fújjunk egymásra. Amúgy meg jobb ha tőlem tudod, egy ezres autóval leejtőn lefelé hátszéllel sem kellene 120-130-nál többet menni, mert egy ilyen autón nincs az a technika ami megfogná, ha baj van... Virsli gumik, "elöltárcsahátuldob" utángyárott betétekkel... Egyszóval ezeket az autókat nem száguldásra tervezték :) Be kell látni és az autó képességeihez mérten vezetni.
u.i.: És ez a kategóriába tartozó összes kisautóra igaz, még mielőtt megkapnám, hogy szarozom a szuszkát. -
nem tudom miért kell neked kötekedni állandoan, ha hét százalékkal számolunk akkor is 140, de hogy örülj csomagok nélkül 3 fővel 160, a hetényi leejtőn meg amikor hozták nekem akkor 170et ment...persze ora szerint
valjuk be egy ezres autotol ez nem olyan rossz
ps.: a hetényi leejtő elég nagy, mielőtt megkapom h 170miazmár...valoban sok és énse láttam, csak azt mondom amit nekem is mondtak -
Nyilván, csak az autóbuzéria ritkán van ilyen szinten egy nőnél... :D
Jah, visszaútra leszek kíváncsi a ponton hogy viseli a körülményeket :D -
nyilván azért egy pár mert jól megértik egymást
segítik,támogatják a másikat
remélem készítenek sok fotót ahogy szenvednek a nagy hóban xD -
Monduk tök igaznak találom ezt, én bírom az írásait.
És elég nagy állatság is kell egy ilyenhez, hogy belevágjon, és hogy a felesége is bennelegyen minden hülyeségben, az komoly :D -
Ez már Tomcatnek sem jött be.
-
Annyival nem mutat többet az óra. A 10% is már nagyon sok, de általában 7%-al szokott többet mutatni. -
Hidd el nem fognak éhen halni. A felesége sem keres rosszul, ő sem. Nem fog még beletolni másfél millát, csak egy-két szükséges dolgot cserél majd rajta, mivel nem nézegetni vette. Az meg hogy felajánlotta pár barátja a segítségét az 2010-ben az tényleg nagyon gáz. Szerintem is akasszuk fel. -
óra szerint talán, valosagban az kb 130 -
én meg azt tartom szánalmasnak hogy csak a fikázás jön tőled bármit csinál!
ne kotorásszunk már a zsebében-főleg hogy fogalmunk sincsen mennyit keres,felnőtt ember nem fog éhenhalni sem ő sem a családja nyugi,senkitől nem kért kölcsön a kollégái ajánlották fel
egyébként a tc-nek már a reklámért is megéri egy ilyen projekt simán beszállhatnak az útjába sőt a kocsiba is ,a winklerék a rádióban is nyomták ami rengeteg olvasót hoz
végre egy kis Clarkson-os kalandtúra,a sok fos dícsérgetős újautó bemutatós cikk után
én értékelem ha valaki nem csak álmodozik,hanem küzd a hobby-jáért,és szívesen olvasom az írásait amik terjedelemben pl. annyi mint amennyit az összes többi ír a tc-n
erről az útról is ír biztosan majd egy fasza cikket,ami eleve egy unicum egy veteránosnak,lábon több ezer km egy ismeretlen 50 éves kocsival amiért leszurkolsz úgy 5000 eurót hogy láttál 5 képet róla
kurvára nem értem miért vagy ilyen negatív vele szemben,főleg hogy mindketten a régi mercikért vagytok oda
te adatokat linkelgetsz hogy ő milyen hülye meg mennyire nem ért hozzá,ő meg veszi eladja küzd velük
ezek után te nevezed szánalmasnak őt?
-
Kocsi hátuljára tegyél "Aki engem igazoltat, az egy fasszopó köcsög!" matricát :DD Ezek olyan hülyék, lehet nem fognak megállítani
-
nem tudom mi olyan kurva hihetetlen hogy az ezres suzuki 150et megy megcuccolva....-.- tipikus amit csináltok.. -
Nagyon sokan az országban 2 gyerekkel, 0 félrerakott pénzzel belevágtak 3 millás nem-project autóba
-
nekünk 165 sikerült azelőző, 97-98as ezerkettes B corsával. Balatonra, 5en, megcuccolva. 3 személlyel vitte még annakidején a 180-at is 
Úgy vettük hogy kb. 5-6 milire volt a Földtől. Csajé' vót!
-
Hát igen ebben van valami... Mondjuk bulinak nem utolsó, de ha tényleg ennyire nincs mit a tejbebaszni akkor én sem értem, hogy hogy gondolta. Mondjuk a feleségét sem... Két opció lehetséges: fasza ez a fedő story hozzá, hogy ajjaj, nulla forint, de valahogy megoldjuk, még ha anyagi csődöt is jelent a családnak (ekkor mondjuk talán a feleség nem bólint rá azonnal, vagy valaki észhez térítette volna), és közben nem jelent ekkora veszteséget ez az egész, a másik, hogy kretének egytől egyig... A feleség egy dolog, de a két gyerek megint másik, ha ebből akármilyen káruk származna, akár anyagi, tuti nem vágnék bele... Mondjuk kitudja mennyit kapta a szponzoroktól erre az egészre, minden esetre érdekes. -
Csikós megint nyomja a belsőségen a fillérbaszást. Nem értem, hogy gondolja, hogy 2 gyerekkel, feleséggel, 400ezer félrerakott pénzzel belevág egy 1.5 milliós projektautóba+legalább 100k az út oda, és legalább további 1-1.5 millió a felújításra. De végülis jól összetarhálta a pénzt.
Kicsit szánalmasnak tartom. -
Tipikus golfos f@sz, szarik a redlinera:DDDDDDDD -
-
nekem is volt a multkor egy sztorim igaz az már gyalogosan.
mentunk egy szorakozohelyre, ami a helyi plaza 4. emeleten van. mar gyanus volt a plaza parkolojanal, hogy rendor transit, meg sok focus. kiszalltunk be akarunk menni, a fotocellas ajtok es a forgoajto is uzemen kivul, egy csomo ember mar ott fagyoskodott kint.
na én persze marha leleményes gyerek vagyok, mondom a többieknek pattanás vissza a kocsiba, mert én be akarok éjfél előtt érni. (sokkal olcsóbb a belépő, mint éjfél után).
ledzsaveltünk a mélygarázsba, leparkoltunk, majd fellifteztunk a 3. szintig, ott meg kellett állnunk mert a másik lift visz csak fel a 4. szintre, ugyhogy at kellett setalnunk a 3. szinten. na de ott mar friss jelvenyes baratunk meg is allitott hogy mi mit keresunk itt. hat mondom melygarazsbol jovunk, megyunk a masik lifthez. 5-en voltunk, mindannyiunkat lekérdezett cb-n hogy nem-e vagyunk körözve, satöbbi... hát nem kell mondanom, nem értünk be éjfél előtt, kb 30-40 percet elbaszakodott vele. nem beszélve hogy a club inkább egy rendőrbálra hasonlított, valami razzia volt és mindenütt rendőrök. érezd jól magad :D -
"Ne rinyálj, örülj hogy szolgálják a népet, és védenek..."
kb ilyesmit kaptam múltkor egy hasonszőrű sztorimra

Tökre megértelek.
Amihez meg dolgozni kéne akár egy picit is, azt kb leszarják. -
:DDDDDDDDDD -
24 órája dettó ugyanez a körúton
100 méterenként villogva mindenkit állítottak meg és igazoltattak
kajálásból hazafelé tartva mögénk vágnak és villogva letolnak
negyed óráig ellenőriznek minden iratot
már a boltokból az eladók is minket néznek,hogy mi tart eddig
nekünk kellemetlen,nyomasztó az egész ők meg szépen elbandáznak,röhögnek
aztán elmennek fény nélkül agyon gyilkolva az új Fordot...
az nem baj,hogy rengeteg ismerős kis falvakban retteg,hogy mikor törnek be hozzájuk és fojtják meg őket (mert egyre több ilyen betörés van)