101030
.
  • GhostR1der
    anyám borogass
  • desigo
    Internetre tölti a gyorshajtók fotóit a rendőrség

lehet majd dicsekedni a képekkel...
  • SötétBarom
    :DDDDDDDD

Kész. Fekszek.
  • pszihopata
    de
  • Csabesz6
    Ezért mondtam, hogy félévente lehet "hosszabbítani":)

A végleges kivonásról továbbra sem vagyok meggyőződve, hogy könnyen megoldható buli...ilyenkor kell egy bontási papír+leadod a rendszámot is, nem?
  • Hassan B
    Jajj...
  • kemszi2
    az is egy kicsit tényleg
    amúgy szerintem nem lett rossz
  • GhostRider1 #82400
    szerintem a Jaguar XF-re hasonlít
  • I.C.ram
    Miért ne lehetne? Csinálják is.
  • neevous
  • Zizou5
    kicsit lexus is
  • MikX
    Jaja, én is kivonattam ideiglenesen fél évre, míg csináltam a kocsim.
    Max fél évre lehet ideiglenesen, és automatikusan forgalomba lesz helyezve, a lejár, valami 2e forint körül van asszem összvissz...
  • kemszi2
    valamire nagyon emlékeztett..kicsit vw?
  • neevous
    A motorosok nagy része ezt csinálja..
  • R0zs0máK
    olyat lehet csinálni nálunk, hogy mondjuk télre kivonatom?
  • neevous
    Egyben van.
  • MikX
    igen, de ideiglenesen kivonatni csak max fél évre lehet egy biztosítási ciklusban. Amúgy abszolút nem gáz forgalomba helyezni egyátalán, és úgy tudom az még mindíg ennyi, ami le volt írva...
  • neevous
    Ideiglenesen van kivonva, szal akkor segáz.
  • Csabesz6
    Sajnos pontos infóval nem tudok szolgálni Neked, de az biztos, hogy a végleges kivonás ordas nagy szívás, szinte lehetetlen utána visszahelyezni.Érdemes inkább ideiglenesen kivont,-vagy te vonod ki-, autót venni, félévente 1800 forint asszem.
  • neevous
    Nem tdjátok, hogy ezek a feltételek változtak 2004-óta?

(nem, nem rozsdaboglyával akarok közlekedni, hanem projectautónak lenne, de aztán kiderül hogy sül el a végén...)
  • bency
    =)))))) ez kacaj,ez tenyleg mindenhova belinkelni..
  • Carl Johnsson
    Itt mindent megtalálhattok az új BMW 5-ös kombiról: Sajtófotók, videó, adatok... szerintem marha jól sikerült.
    http://autopult.hu/index.php/hirek/ujdonsagok/259-minden-az-uj-bmw-5-oes-kombirol-hivatalos-videoval

itt pedig mérve egy limó 530d:
    http://autopult.hu/index.php/barpult/blog/229-vezettuenk-st-le-is-mertuek-egy-uj-bmw-530d-t-auto-pult-blog
  • SötétBarom
    Almost.. Khm..
  • SötétBarom
    Bangle meg mehet a picsába

• I.C.ram
    Mindegy, dizájnkérdésben hülyeség vitázni. Nekem nem tetszett, és nem is fog. Karakteres autó, de ugye a Rodius is az volt :).

Ez az új BMW vonal sokkal jobb lett, szerintem. Bangle-nek a hülye játékait a konvex/konkáv vonalakkal nem szerettem. Valahogy számomra nem volt harmonikus. Kicsit, mintha a geometria alapszabályait próbálná áthágni, teljesen sikertelenül.
  • I.C.ram
    Akit ismerek, és BMW-t vett, nekik se tetszett annyira. Egyszerűen csak jóval nagyobbra duzzadt az autó, és emiatt tekintélyt-parancsolóbb lett, ugyanakkor meg az egyetlen sportos, hátsókerekes, luxuslimuzin. Tehát sok választás nincs.
  • I.C.ram
    Lehet, de szerintem akkor is borzalmasan néztek ki. Meg ebben a szegmensben már a dizájn messze nem olyan fontos, mint a presztízs, tudás, stb.

W126-os Merci se néz ki olyan húúdejól (4 ajtós), főleg egy Jag XJ-hez hasonlítva, aztán mégis a mai napig legnagyobb példányszámban eladott felső-kategóriás autója.
  • Daniel BMW
    Nekem az egyik kedvencem az E65-ös, még előadást it tartottam erről és Chris Bangle-ről :D Az X6-tal is maradandót alkotott.

• GregSB
    A bangle 7-es is jobban fogyott mint az előtte lévő. Valamit azért tudott az öreg ;)
  • SötétBarom
    Pontosan. Bangle RLZ.
  • n003
    aha tényleg :D el is adtak az 5ösből vagy 200-300e-el többet mint az azt megelőző szériából .. és valszeg 200év múlva is mindenki tudni fogja ki is volt ő ;)
  • barnie1990
    Gyönyörű autók születtek Bangle keze alatt szvsz.
  • Daniel BMW
  • SötétBarom
    Bangle-féle dizájnszakadék

:_ASD?d
  • Csabesz6
    Azt kell mondanom, hogy "új autó viszonylatban" szép:).
  • I.C.ram
    Kezd végre kilábalni a Bangle-féle dizájnszakadékból a BMW. Tényleg nem rossz.
  • GregSB
    Nájsz

• CSOCSO
    komoly video
  • autoszimulator
    durva videó + kocsi

OFFOFFOFF

tudom van itt pár soproni, esetleg ha valaki ilyenben gondolkodik, vagy ismerőse, akkor annak mondom, hogy van egy eladó, új építésű, két szintes lakás, teljesen új állapotban, Ágfalván. ~10en valahány milla, ha valaki ebben a kategóriában érdeklődik, akkor annak pm-ben tudok majd részleteket, köszi. bocsi az offért :)

ONONON
  • n003
    Zonda R