101030
.
-
" az egyik suzuki alkatrész nagykerben " - " az eladó azt sem tudta hogy létezik olyan hogy sport"
persze-persze.
nagyon egzotikus autó... -
Mercedesnek is van elsőkerekese. A meg B-osztály. -
SZENTSÉGTÖRÉS!!!!!
"Többé nem pletyka már: Dr. Norbert Reithofer, a BMW AG elnöke közölte egy sajtótájékoztatón, hogy a jövőben lesznek elsőkerék-hajtású BMW emblémás autók. Céljuk, hogy az egyre növekvő szubkompakt kategória tortájából nagyobb szeletet hasítsanak maguknak, magyarul, hogy lenyomják az Audi A1-et." -
Ezért mondom, hogy az ő sérülésénél ez nem jelentős. -
A teherviselő elemek szoktak felelni az energiaelnyelésért. A sárvédő, meg a lökhárító nem az. Max kis koccanásoknál számítanak energiaelnyelőnek, ami kb kimeríti a parkolás közbeni koccanások fogalmát. -
volt szerencsém ülni egy balesetes autóban..elvolt csavarodva az egész karosszéria...rendbe lett rakva...de 100km/h-nál olyan mintha hullámozna az egész autó.kicsit félelmetes:D -
Ha szakértelemmel csinálják, akkor nyilván lehet közel hasonló energiaelnyelése mint a gyári daraboknak. Csak nem ez a jellemző.
Azért a tiédnek talán nem volt annyira komoly sérülése( már ha jól láttam ), hogy az később gondot okozhatna. -
egyébként szalonból is van ilyen, és tudom hogy van rengeteg kókányolás ott is csak patika állapotú szervizben.. :) nem vagyok szalonbuzi nem azért vittem oda. az egyik suzuki alkatrész nagykerben kértem pl árakat a sérült cuccokra, az eladó azt sem tudta hogy létezik olyan hogy sport... :)
Szalonban csináltatom az éves szervizeket is, csupán azért mert pl a 2évesem munkadíja 6e ft volt (anyagot én vittem) és egy 2.5-3 órás melót -PESTEN- nem csinálna maszek sokkal olcsóbban. -
ZsirosKenyer #82439
Sopronban, egyik hivatalos márkakereskedésben (azért nem nevezem meg őket, mert jóhaverok) volt egy viszonylag hosszú periódus, amikor kizárólag fényezők dolgoztak a szervízben..
Gondolhatjátok micsoda minőségi munka folyt ott :D -
nem. a szalonban is ismerős szerelte. azért vittem oda mert ott tudják mit vesznek át, tudják hogy mit kell megrendelni és nem lesz az hogy ha az nem jó, hozzáalakítjuk azt majd jó lesz.
Ha sima swift lenne leszarnám de amíg ekkora szopás ehhez az alkatrész beszerzése addig nem viszem maszekhoz. (lett volna ajánlat aki 200at adott volna zsebbe de amikor mondtam hogy swift sport akkor csak annyit bökött rá, hogy vigyem, sok swiftet szerel.) -
csak elképzeltem hogy flexelnek a műmárványon
tudjuk-elmennek egy márkakereskedésbe és mindjárt a szakma éllovasai pf... -
maszekok 99% azt sem tudja mi az a sport és nem egy ismerősnek kókányolták már össze sima swift alkatrészeiből a javítást. pl berakták a sima swift pótkerék tartó lemezést a sportba, csak akkor esett le hogy az nem igazán jó amikor rakták volna fel a dobot.. Nembaj, kalapács. Inkább passzoltam.
Nem ebből akartam pénzt keresni... -
szalonban:D -
Szalonban csinálták és szinte kivétel nélkül minden cserélve lett :)
Nemh iszem hogy erősebb lett mint volt :) -
-
Nem kicsit... használtautósnál marékszámra lehet találni a törött és aztán összekontárkodott autót. Műszakin is átmegy, csak komoly baleseted ne legyen vele. Pont nemrég volt a talán a fifth gear-ben is, ilyen autót törtek és mivel az első nyúlvány nem gyűrődött, így gyűrődött az utastér... -
sok a kókler :DDDDddd -
Egy töréstesztből indultam ki, abban egy EURONCAP-szintű teszten 64 km/h-val csaptak neki egy betonnak, úgy hogy az autó elejének a 40%-val csattantak. Majd megjavították és újra elvégezték a tesztet és abban gyengébben teljesített mint az eredeti. Csak ebből indultam ki. -
Gondolom elemcsere volt, és nem lakatolták. Akkor meg kurvára mindegy. -
Általában pont hogy erősebb, mert nem gyűrődik úgy, mint a gyári anyag. Vagy legalábbis nem ott ahol kéne... -
Ne, hogy megint valaki belemenjen hátulról mert akkor már nagyobb lesz a kár, mert már javított és az nem olyan erős mint az eredeti:) -
-
ma visszakaptam végre a kocsit. 820e ft volt a kár, avulásra fizethettem (kipuff) 21e ft-ot... -
Szabi1991 #82424 link -
köszi, de ez már bezárt sajnos. igazából azzal a céllal kerestem, hogy képet küldjek be.
esetleg valaki valamilyen másik oldalt? -
mert rendes -
be tudná linkelni valaki azt a blogot ahová köcsögök kerülnek fel, hogy hogyan parkolnak?
előre is köszi! -
:D -
Jóhát ott a zoxigénmaszk is leugrik a tetőről mikor a 3G-s gyorsulás présel az ülésbe... 
Főleg mikor dinnyétlopunk vele hárman...
-
vagy mint a Corolla 1200
-
140++ lóval jó, hogy megy az a kis pöcsköszörű... :D kb. olyan szint mint a Swift dzsítíáj. -
Nekem 1.3-assal is nagyon fürge, a turbós 323-al meg tele van youtube, aki nem hiszi, hogy süvít, csak nézzen utána. -
Ő -
Már ne is haragudj, de csak az van odaírva, hogy soha nem indult szervezett gyorsulási versenyen. Amiről te beszélsz az nem ugyan az.
Az az autó aztán ettől függetlenül lehet bármilyen állapotban. -
*FAP FAP FAP FAP* -
Egy mazda 323 leírása. Megy mint az atom, meg hűdefasza, de természetesen sose gyorsultak vele, csak a szomszéd macskájának a nagynénje mesélte, hogy ha odalépnek neki, akkor hú meg ha :D -
engem biztos nem, mert fogalmam sincs ki ez, vagy mi ez... -
Használtautóról:
"Eladnám legendás mazdámat. Elsőkerekes, de turbós, megy mint az ördög!!! Új leömlővel, 4 új tárcsafékkel, felújított fékekkel, újszerű kipufogó rendszer (1 éves). Igény és megállapodástól függően adom hozzá az alufelniket és jó néhány pótalkatrészt. Ez egy igazi szürke szekér, de csak addig amíg a gázra nem lépsz és leesik a többiek álla... Nincs agyonaggatva streetracinges lomokkal. Nem is indultam vele soha gyorsulásokon! Az ár irányár, hívj megegyezünk!"
Vajon kit akar átbaszni?
-
-
-Bugatti!
-Lord Vader!
-So we meet again...