101030
.
  • pszihopata
    20 évesen mit vársz,az összes szétkúrt példány keleteurópában rohad az autóstelepeken

ez nem az a kategória amit 10 év felett meg szabad venni,ahhoz túl bonyolult
  • Máté94
    hasznaltauto.hu-n van pár belőle de az az automata váltó elég soknál probléma, hogy nem kapcsol be pár fokozatot..
  • bardocz
    Ebből nem csak automataváltós van? Egyenlőre én még maradnék a manuálisnál. Nekem is tetszik ez a gép. Ha esetleg van valakinek hangfelvétele a subaru 12hengeres boxxermotorjáról, az küldje már el. Youtube-on csak képeket találtam a kocsiról sajna.
  • pszihopata
    ha subaru akkor Alcyone

3.3-as négyszelepes boxer 6-os,platina gyertyák és komputervezérelt motorirányítás,aktív négykerékhajtás és kormányzás,rugalmas főtengelykapcsolat
  • RelakS
    Ha a töltőn egyszerre virít a "Batterie Laden", meg a "Batterie 100%", az akku cserére utal, igaz? :]
  • bardocz
    Ha tudom, hogy nem lenne pénzem fentartani az STI-t, akkor igen, de inkább egy régebbi sedant, az újból tényleg csak az STI az igazi. Ha meg kötelező lenne újat vennem, akkor inkább vennék Legacyt. Kombi változata tetszik.
    Vagy ha már kurvajól állok, akkor hétvégi autónak egy STI, családinak meg kombi Legacy GT
  • Csabesz6
    És ha vehetnél Imprezát, akkor egy mezei szívót vennél, igaz?
  • bardocz
    Engem még egy 20 éves Justy is érdekel, ne viccelj:D Érdekel mind.
  • Csabesz6
    Miért, érdekel az alap változat is? Nem hiszem:D
  • neevous
    A kopoltyú!
  • SötétBarom
    Nekem pont a hatos (az új) nem adja..

Nem hiányzik ebből semmi.

• pszihopata
    hiányzik belőle az elegancia,ami a 6-os kupéban megvan

az egészet el kéne nyújtani mert így egy felfújt buborék
  • R0zs0máK
    Gyönyörű ez a kocsi :DD
  • pszihopata
    imádom a 60-as évekbeli sportkocsikat, ez pont olyan akar lenni

mégis szörnyen erőltetett a végeredmény
  • Hassan B
    Még ha igazi is lenne... durva lenne. :D
  • n003
    subaru - bmw - toyota? pff .. ezt nézzétek :))
  • bency
    Egyik kedvenc BMW-m! Szerintem tokeletes forma,nekem nagyon tetszik minden reszlet!
  • bardocz
    Ja, nekem nem tetszik. És nem az új Imprezára mondom, bár már megszoktam a kinézetét.
  • SötétBarom
    Ez itt lent csak szerintem szép, elhiszem, hogy sokak szerint ocsmány. De az, hogy a Z-k rusnyák, és az alap impreza szép, az kurva erős :DDD

Tehát akkor mégegyszer - ez, kibaszott ronda:
  • bardocz
    Kinek mi a ronda, a régebbiek szépek szerintem, ellenben pl ez a bmw kurvára nem szép. Mint ahogy a Z bmw-k is rusnyák. Max a pinamágnes faktor nagyobb, meg jobb vezetni.
  • SötétBarom
    Szóval ez:

• SötétBarom
    A nem sti változat olyan mint a seggem. Ronda, nem megy, és amikor valakinek felcsillan a szeme, hogy "hűűű, ez az a fasza rallyautó, nem?", akkor neked azt kell mondanod, hogy "nem, ez csak az alap 2.0es, de négykerekes ám ez is!!" :DDDDDDD
  • SötétBarom
    Ez is kibaszott jó

• bardocz
    Úgy írtok az Imprezáról, mintha csak STI változata létezne...
  • Zizou5
    Biztos nagyon élvezetes vezetni egy imprezat, jó vele rallyzgatni, csapatni a Bakonyba a szerpentineken, vagy akárhol, de mi másra jó az az autó? Például városba kevesebbet eszik a bmw, praktikusabb vele parkolni, szépnek tartom kifejezetten, sportos is egy packettal, jó vele megjelenni, de nem túl feltűnő, lehet vele "csajozni" és őszintén szólva inkább egy egyesel mennék el egy tárgyalásra egy kávézó elé parkolni, egy buliba vagy akárhova, mert egyszerűen mindenki azt mondja, hm igényes, szép. De lerallyzol mondjuk egy kávézó elé kézifék ellenkormány a kék felmatricázott sötétített imprezaddal szerintem nem ugyanezen véleménnyel lesznek rólad. Elismerem, hogy ha rallyautot keresnék, biztos, hogy az imprezat választanám, de egyértelmű, hogy minden másban sokkal jobb, és praktikusabb az 1es. És, én ültem hátul is benne elől is vezettem is, és igaz, hogy nem olyan mint egyik ismerősömnek a bálna 500 mercijében gizdán terpeszkedni hátul, de ha én sem terpeszkedek elől a kormánynál, mögöttem 190 centis ismerősöm elfért a 185 centis barátnőjével, akkor szerintem nincs probléma. És hozzáteszem nekem is kell hely elöl én is 182 vagyok, és masszív 90 kiló. :) De nem akarok vitatkozni, csak egyszerűen sértésnek találom azt, hogy genetikai hibának tartod. az oké, ha csak egyszerűen nem tetszik, mert rallynak érzed budapest vagy szeged vagy akárhol is laksz utcáit, de azzal mar nem értek egyet, hogy az a több ezer/tízezer bmw 1es, ami Mo-n közlekedik, az mind genetikai hibás, és azok is, akik azt veszik.

-na vége kiszálltam a buliból :D
  • SötétBarom
    Amúgy amióta pszicho felnyitott a szemem, és megtudtam, hogy mi is az a shooting brake, nekem azóta ez a titkos perverzióm! Egyszer lesz is egy, az tuti :DDDD

Mondjuk nem véletlenül teszik az 1-es is :DDD
  • SötétBarom
    Your vehicle has arrived:

• cement
    hát mivel mi 4en-5en járkálunk mindenfele, így nekem biztos egyik szempont lesz majd ha veszek egyszer másikat, hogy legyen benne szpész. egy is250 ki is elégítené a vágyaim :) amióta vezettem a facelifteset, nagyon bele vagyok esve :)
  • SötétBarom
    Én, ha elmennék autót venni, eszembe sem jutna beülni magam mögé. Minden autóban el lehet lenni hátul, max az elöl ülők nem fekszenek, hanem beülnek kultúrsofőr pózba. (nyilván a prelude szerű négyszemélyesek kivételek, mert ott tényleg vicc a hátsó ülés)
  • SötétBarom
    HÁDDEENEM?!!?!
  • cement
    az nem egészen úgy volt hogy elmentem és vettem egy kocsit, apámé volt :)
  • GregSB
    Akkor eljutottunk odáig hogy aki autóvásárlásnál figyelembe veszi hogy ne csak lábnélküliek tudjanak utazni hátul, az meg van vezetve a reklámok által, és ha nem lenne agymosott akkor nem is érdekelné. Oké
  • SötétBarom
    "mikor haver kombi e39-ébe beültem hátra, úgy hogy az első ülés nem is volt nagyon hátratolva, realizáltam, hogy az én kocsim mennyivel tágasabb"

Magyarul, amikor vetted, ez kurvára nem érdekelt, csak később feltűnt, hogy amúgy milyen jó dolog is ez :D
  • cement
    nekem fontos, mert a barátaim gyakran beszállnak hátra. a carinám viszont ebben a legjobb. hatamlas belül, 5en simán elvannak benne középhosszú távon. 4en meg a világból is ki lehet menni vele, úgy hogy mindenki terpeszkedik, mert ha koppra hátratoljuk az első üléseket, akkor is simán van hely a lábnak hátul, ha meg normálisan van beállítva elől aztán meg kis túlzással táncolni lehet. ha meg teljesen előretolod az elsőket, akkor meg nemcsak táncolni de mást is kényelmesen lehet mindenféle pozícióban
    emellett a csomagtartója is kurvanagy.
    szal nekem fontos, hogy hátul nagy hely legyen. mikor haver kombi e39-ébe beültem hátra, úgy hogy az első ülés nem is volt nagyon hátratolva, realizáltam, hogy az én kocsim mennyivel tágasabb
  • SötétBarom
    Pont nemrég beszélgettem erről egy haverommal, hogy egy csomó olyan autót el lehet adni, aminek semmi értelme. :DD A sok reklám egy csomó mindenkivel elhiteti, hogy neki szüksége van ilyenre, mert csak. :D

Valaki szül két gyereket, akkor neki bazmeg egyterű kell, mert a gyerekek blabla. Az egyterű a legnagyobb faszság a világon. Egy átlagos kombi bőven elég bármire, és legalább nem egy busszal jár az ember.

Visszatérve a hátsó lábtérre, szerintem teljesen xedrangú adat minden olyan autónál, aminek nincs benne a nevében, hogy "long", estleg "lang". :DD Szerintem pedig nincs olyan ember, akinek ez fontos lenne, csak olyan, aki azt hiszi, hogy neki ez fontos
  • GregSB
    Jólvan, látom nem érted. Nem csak egy horvát távon kényelmetlen az 1-es hátul, én már utaztam a hátsó ülésén 3 órát / 220Km-t, és már az kurva szar volt, teljesen elgémberedett a lábam. Nem tudom mit kell ezen vitatkozni, az 1-es BMW nem egy praktikus autó és kész, soha nem is volt annak beállítva. Nyilván nem mindenkinek alapigénye az a szintű praktikusság mint nekem, pl neked sem, de nem tudom miért nem lehet megérteni hogy ez valakinek fontos.

Hassan B: Ez már elég erősen átment ízlés kérdésébe, arról meg ugye vitázni... nekem pl kifejezetten tetszik az 1-es BMW, sztem egyáltalán nem ronda. És nem vagyok degenerált.
  • Máté94
    Pontosan.
  • R0zs0máK
    Alul nem XDD
  • neevous
    Alul-felül?:D
  • R0zs0máK
    Jó, há' átlag japán magasságú vagyok :DD