Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Igy is $2500 lesz de sokkal tobbet szokott kerni. Ismeri azt a csavot is aki eladta nekem a szar epitett motort es sajnalja, hogy ilyeneken kell keresztul mennem. Hat ja. Ha szerencsem van akkor az a paraszt vissza adja a penzemet a motorert. Es akkor nem kell sok dodot hozza rakni, hogy legyen egy epitett motorom ami akar 500-600 loerot is elbir siman. Mondjuk szerintem en max 350-370 korul maradnek. Nincs kedvem feltengelyeket torni meg elbaszni a valtot. Meglatjuk. Uj motor kb ket honap mulva lesz itt. Attol keszen vagyok, hogy ketszer kell kifizetnem 1700 et a motor cserere :/ De ha meg orulok is menni fog ez a kibaszott scion. Elozo hetvegere akartam, hogy kesz legyen. Ha az a szar motor mukodott volna rendesen akkor el is birtam volna menni az egyik legnagyobb toyota talalkozora orlandoban. Nem tudtam elmenni. Egy masik arany scion nyerte meg a legjobb scion dijat. Semmi nincs azon az auton csak le van ultetve a foldre, gorbe kerekek es foliazva van csillogo aranyra. Csak olaj a tuzre, hogy belegondolok abba, hogy szerintem siman megnyertem volna a dijat ha ott vagyok.
fej felujitasa $550
beszereles $1700
ez is fustol mint az allat. Lehet megint kiszedni az egeszet. Atnezni, hogy az olaj lehuzo gyuru van elbaszodva vagy a valve sealt felejtettek el visszarakni a barmok. Ettol fuggetlenul megint 1700 ba fog kerulni az egesz.
Hagyjan, hogy fustol de a levego ugy suvit a az olaj tolto lukon keresztul, hogy a szelmalmot meg lehetne vele hajtani.
Tavaly elott vettem egy masik motort 1200 ert amit beszereltek 1800ert ami utan meg majdnem 2000 et fizettem ki valakinek, hogy megfikszaljon mindent amit a masik csavo elbaszott.
az auto 2000 dolcsit nem er.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.04.08. 01:38:29
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.28. 22:51:26
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.06. 13:26:00
ha elkészül és kapok műszakit, majd dobok ide képet róla.. néhány gyáriasnak tűnő változtatás lett rajta, remélem NKH és a kékek szeretni fogják és nem veszik el túl hamar a forgalmit <#idiota>#idiota>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Most ebbe is mehet a világ összes kilométere <#nyes>#nyes>
Ami nagyon tetszik az,hogy belül semmi hangja.
Kint már mindenhol csak Tesla van vagy maradtak a nagy platósok?

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.03.05. 01:31:44
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.02.16. 18:22:12
Ui:
Persze nem vér komolyan csak amolyan kakaó gengszterbe.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.02.02. 09:56:03
Ui: most nézem ez csak nem Csocso a konkurenciája ?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.01.27. 15:42:12
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha mégis befagytam akkor flakonokba vittem a kb 60 fokos meleg vizet és locsoltam amíg el nem engedte,
majd aztán még aznap átkenegetem a tömítést.