101030
.
-
Na, mi a kakukktojás a képeken? -
Kösz, megvagyok a saját gépemmel. :P -
az nem, de a garancia csodákra képes:D -
Hát az is hiba.. :P Nem túl jó, mikor otthagysz a szerelőnél egy kisebb inka örökséget, csak azért, mert "rosszul jelzett vissza" a lámpa. -
Hátö...:D -
mer elbasztad -.- -
csak az elektronikával volt probléma, rosszul jelzett vissza, nem volt semmi baja igazából -
most miért hazudsz hogy panasz nem volt rá bazmeg multkor irtad hogy kigyulladt a hibajelzo lampa:D -
Először tanulj meg írni, másodszor semmi közöd hozzá. Szerintem egyébként családi autó!! -
már elég régóta megvan :)
off: ha érdekel, decemberben eladom a 350D-m, kell már egy másik váz :/ -
Hűha, dslr a családban? :P -
szépen muzsikál a dolog, jól veszi a lapot, nem tudom mit művelne a 6-ossal (2.0 benzin), de szerintem egy darabig ott lenne mellette, sokkal pörgősebb(nek tűnik). Amúgy az úttartása nagyon jó, kényelmes, hangja is baba, szép, japán. :)
panasz még nem volt rá... -
SimonCar #85674 és eszt te miből vetted? bodzaszedésből? -
DIESEL DOG #85673 Szép, remek! 
Hogy "zenél" a kicsike? :) -
DIESEL DOG #85672 Hátulról meg oldalról nem is rossz, de előre miért kellet azt a nagy böszme hűtőmaszkot rakni... ááá... szvsz elcsúfitja az autót, rontja az összhangot...
Az utastér meg kissé olyan túldizájnoltnak hat, legalábbis nekem... de az is lehet hogy csak én vagyok kissé konzervativ... :) -
fürdés után.
-
A régi ST az én szívemhez közelebb áll külcsínben, viszont ez az új belső ha UFO-s is, viszonylag tetszetős, bár nem az én világom. :) Az eleje engem az Aston Martin-okra emlékeztet a lámpa és a nagy hűtőmaszk alakja alapján (+), a hátulja pedig valami 66. koreai/kínai ötlettelen alsó kategóriás autóra(-). A kipuffanóról valamiért a Lambó Reventon ugrott be (azon jól áll, itt nem feltétlen kellene erőltetni)... :) -
Nekem az orra tetszik, viszont a hátsó lámpák nézegetése KÍN. -
én is már elkezdtem írni, de most látom hogy már írtad :) -
tul sokat is :D -
Milliókat, csak legyen rá lehetőség :D -
Először azt hittem hogy Kia Ceed ...
-
Van egy '75-ös, darabokra szedve, eléggé korrodált héjjal.
Illetve árulok egy '74-est, első szériás darab ő is, ahogy írod.Zseniális állapotban van, annyi a baja hogy törött a bal eleje, illetve nincs műszaki.Sokak szemében röhejes összeg egy Zsiguliért, majd meglátjuk.
Szívem szerint nem adnám el, de logikusan végiggondolva nincs más út.És még így is sok ami marad. -
Szoktam errefelé látni egy gyönyörű első szériásat, öreg faszié... majd ha látom megint, lefényképezem, ritkán látni már ilyen szépet. (mondjuk első szériásból amúgy is alig van már)
Ha jól emlékszem neked is van ladád, milyen is? -
Hat nem jutok szohoz igazabol....de belulrol Isten kiraly szo szerint.... -
SimonCar #85661 egy ilyet fogom venni amikor kijön ugyanilyen színbe a világ legszebb kocsija. -
-

-
:DDD! -
Nem tudom vágod-e, de csocsó floridában tolja. A hólapátolás így loálság volt. Tisztában vagyok vele, mit csinál egy gumis. -
az átszerelés nem drága és ott centírozzák is a kerekeket... -
Feléd jól lehet keresni hólapátolással?
-
na persze... hulye leszek ennyit szopni vele.. inkabb lapatolok havat egy napig es abbol a penzbol elviszem vmi gumishoz -
Egy nap alatt azért megvan így is:DDDDDDDDD -
Szabi1991 #85652 hmm, új lambó részletkép..
nekem elsőre Gina jutott eszembe róla.. :O
-
-
Megnézem ki tudom-e berhelni valahogy. -
Borg #85649 Műanyagot nem ajánlatos homokolni. Csak a felnit. -
SimonCar #85648 szép kocsi -
Na! Beszéljük MEG :D A kupakon vannak ilyen alfa logók, azoknak nem lesz baja? :DDD