101030
.
  • Bronx South
    "esetleg a Japánok közt van még egy-kettő ami elviselhető" - És ez alatt pont ez volt az egyik amire még gondoltam, legalábbis a tuning topikban láttam egy két jót még, de annyira viszont nem jön be hogy elszálljak tőle.
  • desigo
    Wuling Sunshine de szép bódé...
  • R0zs0máK
    Csak, ha amerikai, mi? :PPP

• cement
    [most tőti]
  • whiskeyman
    Top Gear S18 E04. Nézd meg
  • pszihopata
    a világ tíz legkelendőbb típusa:

1. Toyota Auris/Corolla 1 020 000 db,
    2. Hyundai Elantra 1 010 000,
    3. Wuling Sunshine 943 000,
    4. Ford Focus 919 000,
    5. Kia Rio 815 000,
    6. Ford Fiesta 781 000,
    7. VW Jetta 745 000,
    8. Toyota Camry 726 000,
    9. Chevrolet Cruze 691 000,
    10. VW Golf 641 000

cikk
  • pszihopata
    szokásos hírtv-s álriport
  • Borg
    Szerintem kamu az ürge... lehet hogy hallott már ezt azt, de a java része költészet.
  • Bronx South
    Ráadásul egyes típusú elektromos autóknak egész jó hangja van.
    A muscle autók a kedvencek, de ez nagyon kéne:

• GregSB
    Magyarország, én így szeretlek

• broman191
    Batár elektromos dög vs. benzines sportkocsi...összehasonlítás - U R doin' it wrong.
  • pszihopata
    gasoline = benzin
  • Kiado
    Hello!

Audi TT coupe 1.8 benzines autóba vettem 5w-30 as olajat (kutas javasolta), de utána néztem meg, hogy a dobozra viszont az volt odaírva, hogy gasoline és diesel ekre is használható, ez nem befolyásol semmit? Full szintetikus egyébként.
  • SötétBarom
    Kéne.. 15 milkáért nem is vészes, főleg ha ilyen bivaly.. Ráadásul sose kell olajat cserélni :DD
  • Bronx South
    A Porsche 911-et is legyorsulja a Tesla új elektromos autója. - Komoly
  • pajti
  • GhostRider1 #93653
  • Bronx South
    Ebből a szemszögből értem mit mondasz, de kár is összehasonlítani a két autó tulajdonságait mert nem ugyan az, még tervezésben, és korban sem. Meg szerintem ez a C10 egy vitrin autó, többet lehet kiállításon mint versenyen, ezért sem mindegy hogy mi van a motorháztető alatt. Az hogy most ki lett próbálva egy gyorsuláson nem hiszem hogy WTCC -re a belépő, ráadásul más kategória, de a Daytona annó szerintem megmutatta mit tud a Le Mans -on. Az arra lett tervezve, ez meg nem.
  • I.C.ram
    Gyufásdobozt nem a kinézetének a minősítésére értettem, hanem arra, hogy mennyire alkalmatlan egy ilyen autó a versenyre, de mégis belerakják az irreálisan nagy motort, hogy ezt kompenzálják... semmi értelme. Jó, hogy nem exkavátorral gyorsulnak...
  • Bronx South
    Nekem bejönnek a kocka autók, de csak ha amerikai. A jenkik meg tudták oldani a szépet az egyszerűség, és a szimmetria vagy párhuzamok összekovácsolásával, és szerintem náluk nagy divat a mai napig is ha megnézed az újabb autókat egészen a konceptekig (vagy akár a városok / úthálózat elrendezése, építészet etc. de ez nem ide tartozik).

Nekem bejön ez az egyszerűség, európai kivitelben nem nagyon láttam még szép "dobozt", talán a Volvók közt de azok meg Ford koppintások, esetleg a Japánok közt van még egy-kettő ami elviselhető, de igazán szépeket a muscle fogalom alatt találok. Szóval ennyit a dobozról mint design, ezek a "gyufásdobozok" a történelem tiszteletet parancsoló darabjai (márkái, típusai), valakinek tetszik, valakinek nem, ez így van rendjén.
  • I.C.ram
    ennek is sok értelme van... beleraknak egy 10 literes motort abba a kockába, ami semmi másra nem jó csak egyenes úton történő gyorsulásra. Cserébe ott a Porsche, ami 10x jobban néz ki, nem csak egyenes úton érzi jól magát, sokkal gazdaságosabb, és még el is keni a száját ennek a gyufásdoboznak. Bravó.
  • Bronx South
    68 -as C10 de gyönyörűen meg van csinálva ! A hangja is ott van, de az exoticok erősebbek.

• Bronx South
  • Borg
    Igazából tökmindegy, mert az új Jaguarok kurvaszépek lettek.

Sokkal inkább elfogadnám az új XJ-t, mint bármilyen audit vagy bmw-t, mercit, stb...
  • kemszi2
    köszi!
  • I.C.ram
    Hát elvileg a fejlesztés maradt Angliában, meg talán a gyártás is vagy annak egy része.
  • kemszi2
    lol :D erre nem gondoltam volna.
    De ők csak tulajdonosok gondolom,saját fejlesztés minden vagy nem?
  • I.C.ram
    Tata Motors
  • kemszi2
    a Jaguar most kihez tartozik?
  • Kasadya
  • broman191
    sunaszervíz rulz
  • desigo
    így kell...

• GregSB
    Orosz ütközésvédelem :P

• Borg
    Alufelni...
  • desigo
  • KellyHUN
    Üdv Mindenkinek!
    Budapesten létesített műszaki szolgáltató központba német nyelven beszélő Gépjárműtechnikai tanácsadó szakembereket keresek az említett nyelveken történő kapcsolattartásra, személyautókkal és alkatrészekkel kapcsolatos műszaki tanácsadásra telefonon és e-mailen keresztül.
    A folyékony német nyelvtudás elengedhetetlen. Ha érdekel valakit, itt találja a részletes leírást:
    http://kcnhu.jobseu.recruitadvantage.com/job/job_details.cfm?id=317549&from=sg
    Jelentkezni online, vagy e-mailen keresztül: [email protected]

Üdv,

Kelly

• broman191
    Jót tett az nekik. :)
  • norbi09
    Nekem a Mondeo pici Aston beütéses, a Tesla meg Maseratis
  • CSOCSO
  • cement
    sztem mindkettő egy alfa romeora hasonlít