101030
.
-
Jájj nee
Ezek az idióták tuti dízel motort tesznek a Lamborghinibe is egyszer... (volt már ilyen pletyka). -
vicces fiúk
-
-
Ja mert már megtetted, és úgy nem ütne akkorat, ha többször is elsütnéd. De mindegy... fogok én még itt olvasni ilyeneket, ebben biztos vagyok. -
Már nincs szükség rá, hogy bedobjak bármit :)) -
Pfff.... és nem meg mondtam? -
Egyszer írom, hogy szerintme akkor az a baj, ha nem írom, akkor az... :D Nekem nem tetszik ennyi! KEzdjük ott, hogy ti kezdtétek a Capri és a Manta lehurkatöltőzésével :P De igen tudom, megint én vagyok a hibás, majd DanielT megint bedob valami kis frappáns mondatot... alig várom.... -
:DSASASDASDASDASD LOOL Na ez jó volt... -
miiii? -
gól :D -
lool -
És mivel minden autót köztudottan az Alfákról koppintanak, így azok is szarok. -
Az alfa is szar eleve... -
Cvd #44311 Pl. az összes matchboxot amit a konyhában szoktál tologatni. -
nana!
vigyázzá' mitbeszélsz! :D -
4 ütemű Trabant meglepődnél milyen jól megy, ahhoz képest, hogy mekkora szecskavágó. Csak fék nincs rajta, meg hely benne, pláne a magamfajtának....
[volt neki ilyene]
-
loooool :D:D:DD -
Dehogynem, hisz láttad, hogy felrobbant a Ferrari a múltkori videón... -
jajj remegve írom le, de azért Ferrarit asszem nem... -
végülis pl. egy renault 19 is aláz egy 4 ütemű trabantot is :DDDDDD -
És mégis milyen autókat aláz?! -
Pedig így tizenévesen is aláz jópár mai autót és a formája is jó én elég sokat vezetek egy G60-at és nagyon zoral kocsi !! -
és akkor már szar? :DDD -
Ültem... Nem tetszett. -
Ültél már Corrado-ba ?? Mert ez a kijelentés kicsit erős hogy szar !! -
jaja -
A 2.8-as V6 Capri nem olyan rossz ám... -
Najó a két csoport közt van pár év... Corrado meg szerintem eleve szar. -
Á azok hurkalék a Corrado a king az veri mindegyiket !!!!Forever Corrado 
-
TV 2 Totalcar
Manta - Capri now -
csáó!
módosított Suzuki GSX 1400 ről tudtok linkeket képeket adni?
Én csak 1-et talátam: ITT -
Saját pénzemből venném :) -
Van neki saját vállalkozása. Asszem domain cég :) -
Ültem az első generációs Imprezaban... hát nem tetszett. Olyan túl japáno s az egész, kis pörgős motor stb. Nekem sokkal jobban fekszik a puritán nag dög :P Ha msot választanom kene, hogy a 10+ milliós Imprezat kérem vagy a 3-4 milliós zsír felújított muscle cart. Tuti az utóbbit választanám. -
Most pár ember nyilván nekemugrik, hogy csak a negatívumokat hoztam fel, de amikor az ember autót vesz soha ne azzal számoljon, hogy minden tökéletes lesz, hanem a legrosszabbat kell megnézni, ugyanis nincs kizárva, hogy éppen azt kapja ki.
Az idézetek a népítélet rovatból vannak a Totalcarról, ahol az összesített gálán is toplistás volt hibák terén a 147.
Ja, rohadtul nem vagyok kíváncsi más márkák beidézgetésére, mert most nem arról megy a vita, hogy globál melyik a jobb. -
Ja, legalább szép :P
1,Hibalista
Vezérm? szíj szakadt 55e km-nél
Mindkét ablakemel? 2x
Hátsó ablakmosó 3x
Els? leng?karok 40e km
Ülésf?tés
ABS hiba rengetegszer
Folyamatos izzócserék gyakran hetente
2,Hibalista
Minden elromlott már. Szó szerint: M.i.n.d.e.n.
3,Hibalista
vezérlésmódosító
vezérm?szíj
generátor javítás (görg?csere)
szelepfedél tömítés
els? lengéscsillapítók, leng?karok
ajtózárak (javítani kelle)
b?rkormány javítás (illesztésnél szétszakadt)
rengeteg elektromos probléma: m?szerek nem mutatnak, cd-rádió kikapcsol, bekapcsol, elt?nik
4,Hibalista
napellenz?,el?ször a jobb aztán a bal,kesztyütartóajtó-csere,hátsókerékcsapágy-43000huf,kézifékkötél-50000huf,hátsóleng?karok/4db/25000huf/db,stabilizátor-45000huf/db,els? leng?karok-nem emlékszem pontos árra,inkább nem írok semmit.Izzókat hetente cseréltem,csipegette az olajat is,meg természetesen folyatta is.Többször nem ismerte fel a gyári kulcsot/rutinból nyomogattam a pedált kódszámra...
5,Hibalista
vezérlésmódosító, vezérm?szíj, vizpumpa, folyamatosan kiég? tompított és helyzetjelz? izzók, gyárilag ferde motorháztet?, új kora óta zabálja az olajat
6,Hibalista
Fél évesen 2x (!) szétrohadt (!!) az olajtank (!!!). :/ Ablakemel?k, leng?karok, apróbb elektronikai meghibásodások
7,Hibalista
Beázott, váltóm? tönkrement, már nem emlékszem a többire
8,Hibalista
Vezérm?szíj elszakadt, tuti 71e Km-nél), Katalógus szerint 120-at bir. Szerencsémre alapjáratnál történt így nem csinált végzetes rumlit. 150 000Ft
Vízpumpa feladta 80-90e KM között. 50 000Ft
Futóm?vön szinte mindent kicseréltem már 96eKm-nél, mégis nyikorog 150 000Ft
Ültetve van, így egy bukkanónál szétrepedt a kartel, ha nem tudták volna megjavítani akkor GEBASZ mert 100 000Ft
Valami kifürkészhetetlen érintkezési hiba a kompiúterben 30 000Ft (egy vezeték volt megszakadva, csak soké találták meg :()
-
ezt neked vennék a szüleid? -
Pedig szép!!! -
Mennyire ráz szerintetek az MG ZR? Ti bevállalnátok? Kicsit attól tartok, hogy 3-4 hónap múlva megunom a "feelinget".
Néztem még ezt is, de lényegében a kereskedő az ültetés és a futómű miatt le akart beszélni róla. -
Nekem a Boss se tetszik, de főleg a Mach 1es lett a 2nagy idióta lámpájával elég béna sztem.