101030
.
  • bertino
    hoppáré

ez ciki
  • DJ Bee18
    most ki fogja védeni az olasz mundért? :DD
  • DJ Bee18
    Láttátok ezt??
    I.C.ram Dátum: 2006.05.02. 21:51 Adta: tomsolo
    IMYke2.0.0.0 vs. I.C.ram

A kb. egy évi folyamatos offolás és kötekedés. Javaslom, hogy vagy menjetek el sörözni vagy váltsatok nick-et.

IMYke2.0.0.0 Dátum: 2006.05.02. 21:51 Adta: tomsolo
    IMYke2.0.0.0 vs. I.C.ram

A kb. egy évi folyamatos offolás és kötekedés. Javaslom, hogy vagy menjetek el sörözni vagy váltsatok nick-et.

Bannolták mindkettőjüket :)
  • JGTC
    hát az kifolyt
  • zico87
    Bocs a nagy képért !!!!
  • zico87
  • Lteebee
    Nem, de tegnap volt itt egy csóka egy c4-gyel.
    Az mekkora lol.
  • [Walaki]D`Lair
    Mondjuk IC ram? :)
  • ChevyG work
    öööö, nem
  • [Walaki]D`Lair
    Nem akar valaki venni egy Alfa 156-ot? :)
  • ChevyG work
    a második képet nézzétek:(
  • Lteebee
    Még a hátsó sárvédő is megrogyott?
  • bertino
    paff, ennek eltűnt az eleje
  • ChevyG work
    basszus! ezt nézzéték meg! a képeket főleg...
  • CSOCSO
    igy vagyok a cls el...
    nagyon tetszik.. soot az egyik legszebb mercinek tartom. nagyon faszan el van talalva a formaja.. foleg az amg kerekekkel meg szep fekete szinben
  • Mentol
    Próbáld meg a Duen-en!
  • Csacsi
    Sziasztok. Audi TT Turbo KKK-K04 ilyen turbót keresek. Szerintetek magyarországon leeht vhol kapni, vagy külföldről kéne inkább rendelnem?
  • DJ Bee18
    élőben nekem is megtetszett :), még az új Lexus LS-re vagyok kíváncsi
  • CSOCSO
    nam.. ma lattam eloben az uj S mercit.......... hat.. tudjatok hogy nekem ez is jobban tetszik mint az amire ti is gondoltok:D
  • CSOCSO
    nem hittem el mikor vege lett a videonak.. etz minek raktak fel??? ki a fastz erdekel hogyt 1200 lo?? ilyen autobol sok tobbszaz masik van jo nem corvette de suprak meg skylineok meg minden mas.... de azok csinalnak is valamit a videoban.. ilyen hangja meg egy 600 lovas mustangnak is van
    amugy eddig al egjobb a suzuki motoros smart:D porgott forgott maga korul:D:D:D
  • Magnumrolcsi
    1200 paci!!
  • Joey_The_Man
    Azért volt jó, mert az eső miatt nagyon kevesen voltak.. és olyan családias volt a hangulat :)
  • Joey_The_Man
    Luxusautóshownál ezerszer jobb volt ez.. azon tegnap voltam.. Ezt messze nem éri utol.. hozzáteszem az is nagyon hasznos volt.. Koenigsegget.. meg Edonist nem látok minden nap.
  • Joey_The_Man
    járt a motor.. beült a csávó... elég halk volt tényleg alapjáraton.. erre ráindított egy mp-ig kb.. mire rájött, hogy valami nem stimmel.. és elhajtott :)

Amúgy én is gondolkodtam ,hogy a Carrera GT-mel vagy a ZondF -emmel menjek.. végül az f430 -al mentem :D
  • DanielT
    Hmm, nem gondoltam volna, hogy egy utcai "beparkolok az esőben a szálloda elé" dolog jobb lehet, mint a tavaly szikrázó napsütésben a Ringen, de ezek szerint bánhatom, hogy nem mentem ki.

Mondjuk pénteken a luxusautó shown, már láttam elég jó gépet.
  • Joey_The_Man
    Én is voltam tavaly.. EZ sokkkal jobb volt.. Bár ott is volt azért élmény bőven.. De pl. f50 f40 enzo tavaly ki se ment.. :(
  • DanielT
    Ráindított a barma? :D Azmeghogy? :)
  • DanielT
    Ezek nagy része a garázsomban megtalálható, illetve láttam tavaly a Ringen szintén Gumball rendezvényen :)

• Joey_The_Man
    F50 hangja 20 centiről.. Azok a vadállat Murciélagok... amiknek a hangja szintén kb 40 cm-ről hasított a fülembe.. 3 SLR-t is láttam hallottam.. 2 Scaliettit.. F40 -et! Ultima Gtr is kicsit vad volt.. nem beszélve a kommersz Gallardokról és Porschékról.. Ott hangoskodtak.. Ford GT amikor ráindított a járó motorra :)..

ez mind nekem elég nagy élmény volt.. nem tudod te hogy vagy vele.. :)
  • DanielT
    Mi volt benne a durva? :)
  • Joey_The_Man
    Basszus a mai Gumball egyszerűen eszméletlenül DÚÚRva volt.. !!! :DDD volt kint valaki ?
  • MikX
    Jaja, állat volt...
    Bár a Gallardo Spider is naon ottvan...
    Főleg így nyitott "fülekkel"
  • DanielT
    LOL.
  • CSOCSO
    haver kuldta aa luxusauto kiallitas kepeit... szepen a koenigseggek.. a zondak... az enzo meg a tobbi.. de ...
    de...
    ez:

csak annyit tudtamr a mondani hogy BAZMEG....

BUNTET ez a segg!!! mint egy batman auto vagy nem is tudom.. GYONYORU!
  • CSOCSO
  • I.C.ram
    Fogtam én is, de nem votl semmi különös :P Mint egy átlagos felsőkategóriás kormány, semmi több.
  • PeeVee
    :P tudom, na de addig ebben a hitben jó élni :DD
  • DanielT
    LOÁL :D Majd kinövöd :)
  • Zetorg
    aha, 5-6 éve én is eldorado-t akartam :)
    most meg örülnék egy e30-nak is...
  • PeeVee
    aha szal átalakitott mustang a gt500.. kösszi!! Na, de ettől függetlenül majd Mustangot veszek!!