101030
.
  • DanielT
    Ezen én pont annyit látok amennyit írtam: 2-t! :DD További bizonyítékokat kérek!
  • I.C.ram
    Amúgy ebből a Spiderből van sok kint, a kép is amerikában készült.

• I.C.ram
    In 1995 Alfa Romeo ceased exporting cars to the U.S. They may return, however as the FAQ on Alfa's UK website says "The long-awaited return of Alfa Romeo to the United States market should take place by 2007, with a range of new models." The models expected to come first in the U.S. are the Alfa Romeo 159, the Brera, and the Spider, which were initially designed to pass US safety regulations.

Alfa Romeo's return to America has been confirmed on May 5th of 2006 by Fiat CEO Sergio Marchionne. Alfa Romeos are to be sold through American Maserati dealerships, possibly as soon as late 2007.
  • DanielT
    2? :P
  • I.C.ram
    Régi Spiderből sok van kint eléggé pl.
  • Kit--Kat
    Vannak kint Alfák?:o
  • CSOCSO
    regi alfakat meglesem.. soot egyszer lattam egy citroent is!! ugy neztem mintha enzot latnek vagy valami:D
  • Rage47
    thx
    ebben a mi 8 éves Opelünk nincs benn:)
  • bobka
    Totalcar törés
  • Rage47
    Hi!
    Tudtok olyan oldalt, ahol pontozva van az össze autó biztonságosság szerint? Láttam ma egy müsort róla a tvben, csak nem hallottam az oldal cimét...
  • I.C.ram
    Csocso te majd csak akkor írj ide, ha Wartburgot látsz ott :D
  • CSOCSO
    en soxor lattam mar.. szzeeep de annyira nem zaklat....
  • [Walaki]D`Lair
    hehe...láttam ma a moszkván egy citromsárga Pontiac GTO-t...az újat...aszittem hanyattesek :)))
  • JGTC
    Köszi a válaszokat! Próbálkozok...
  • Lteebee
    Nekem a toyotámban 26 vákumcső volt.
    Babráltuk elég sokat, mire dadogás nélkül felpörgött 4-5000-ig.
  • [Walaki]D`Lair
    Esetleg karbi beállítás? Nekem pontosan ugyanezt csinálta az Oltcit, és utána megjavult...
  • I.C.ram
    Szerintem, ha megbízhtó szerelő kell, akkor a Honda klubtól kértj tanácsot.
  • JGTC
    Hi! Van egy kis gond az autómmal talán tud valaki segíteni!

Na szóval akkor a full Story...
    Van egy 94-es Civic-em 1.5-ös a karburátoros változat. Az a gond vele hogy gázadásnál fullad az autó, de olyan mértékig hogy ha alapjáratról gyorsítok padlógázzal akkor képes le is fulladni. De menet közben is tudja ezt produkálni ha 2000alatt van a fordulat, de ezt nem állandóan csinálja csak ha olyanja van. A gyorsítástól való fulladást viszont mindíg. Ilyenkor nem tudok gázt adni sem mert a gázadástól esik a fordulat és csak úgy érzem hogy nyeli a benzit, ilyenkor hagyom gurulni fuldokolva és egyszer csak felveszi a fordulatot és megindul mint a barom. Szóval igazából csak úgy tudok vele járni hogy szinte minden fokozatban alapjáraton gurulok, vagy pörgetem ahogy bírom. A hibajelző lámpa csak akkor gyullad ki ha tartósan megyek pl:90el, vagy ha a fokozatokat 4000fölé huzatom.
    Amikor kigyullad a hibajelző lámpa akkor mégrosszabb vele elindulni álló helyzetből, ilyenkor jobb ha újraindítom, mert ha nem ég a lámpa akkor egy fokkal használhatóbb. És nem mellékesen nagyon sokat fogyaszt 11L-t városban megkajálja úgy hogy nem merem hajtani!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ez elektromos hiba lesz mert benzin az tuti van, és olyan mintha nem lenne benne tiltás mert (nem dicsekvés képpen mondom) autópályán 4személlyel közel 200at megy és Autómata váltós!!!
    (Szerintem van egy fő hibája amit még nem találtam meg, de minden eggyes kicserélt cucc után egy kicsit jobb lett, de lehet csak én érzem úgy, bár pár hét múlva meg már ugyanolyan rossznak éreztem.)

Idáig cseréltem rajta:

Gyertyakábelt 1db-ot
    Gyújtógyertyát 4 újat
    Üzemanyagszűrőt
    AC pumpát
    Elosztó fedelet és rotort
    Lambda szondát
    Katalizátort
    (És kipróbáltam egy bontóban de nem lett jobb ezért visszaraktam a régieket)
    -Gyújtótrafót
    -Gyújtáselektronika
    -És a két befecskendezőt (az alapjáratit és a központit ami a karburátorba megy)

A gumicsövek(vákumcsövek) nem szakadtak/repedtek. Az érzékelőkről/jeladókról nem tudom hogy jók e!?
    Hibakódolvasásra lehetne még elvinni de álló helyzetben nem gyullad ki a hibajelző lámpa, persze akkor is fullad.

Ha tudtok valami tipikus hibát, vagy valamit akkor segítsetek KÖSZI!!!

(Egy megbízható normális szervíznek/szerelőnek is örülnék ahol nem akarnak átvágni!)THX!
  • [Walaki]D`Lair
    Na persze ;)
  • I.C.ram
    Régi Impreza is baromi drága. Nem kapsz 3-4 millió alatt jó állapotut. Egy HF Turbos Dedra meg kerül olyan 500ezerbe kb. 15 éves autó majdnem. Viszont, egy Delta, ami már kapsz 1.5 millióért zsírjót, és ráköltesz egy Imprezányit, kb 40szer lesz faszább autó belőle, mint amiről egy Impreza csak álmodhat :P
  • [Walaki]D`Lair
    Jó, csak ez olyan, hogy szarból lehet jót építeni, csak jóból sokkal könnyebb :D

Ha megveszel egy régi Imprezát, ráköltesz arra is annyit mint a madár erre a dedrára, akkor azért nem ugyanezt kapod :)))
  • [Walaki]D`Lair
    Ja, ez a Domonkos Csaba is egy nagy szittyó :DD
  • I.C.ram
    Most olvasom, hogy a Stilo alapjaira fog épülni a 3. generációs Delta. Remélem visszatérnek a régi hagyományokhoz, és egy igazi masszív retró kocsit kapunk majd, ami méltő lesz arra, hogy visszahódítsa az Integrale hírnevét :)
  • I.C.ram
    Hát azért egy HF Turbo soha nem volt 11 misi, de még egy Integrale sem. :D (nyilván átszámolva)
  • I.C.ram
    Mondjuk ezekkel a tanyatungosokkal az a baj, hogy a szaktudásuk mellé általában oltári nagy bunkóság/primitívség társul. Pl az a múltkori Mantás gyerekről is sütött, hogy gumicsizmában érzi jól magát.
  • [Walaki]D`Lair
    Azt számold bele, hogy a maga korában az is ennyit ér...megfelelő befektetéssel a ladából is lehet olyat építeni ami odaveri az Imprezát meg az EVO-t ;))
  • desigo
    Hát igen.Elég érdekes.
    A dedrát készítő srácnak van weboldala csak most nem találom:(
    Ő csinált régen turbós ladákat:)
  • I.C.ram
    Mondjuk eleve vicc, hogy egy 10 éves konstrukció, amire költöttek kb 1.5 milát így lever egy 4x4es 11 milliós kocsit, amit direkt versen körülményekre építettek.

1 millából lazán veszek egy jól kinéző autót, ami legendás is mondjuk, és nem ilyen tucat külsővel rendelkezik, a maradék 10 millából meg szarrá tuningolhatnám, és kapok egy jóval bikább autót, ami még egyedi is. Bár egyik sem tartozik a vágyaim közé :D
  • I.C.ram
    Hmm, biztos? Mert a TVben a Subaru nyert a maga 300+ LEjével nem is csoda. De ha a Dedra nyerte a többit, akkor azokat miért nem mutatták a tv adásban?
  • desigo
    Nem csak azt.A subarut is.
    Hármat gyorsultak.Abból 2x a dedra nyert...
  • I.C.ram
    Hehe totalcaros Lancia Dedra HF Turbo hogy lezúzta már az Evo IX-et :D lolka.
  • Kit--Kat
    A másik meg, attól még, hogy Suzuki és nem BMW, ha 1ezik a rendszám az azért több mint gyanús....
  • DJ Bee18
    ez hülye... és a TC ilyeneket vett alapul a legjobb autó meghatározásában? pfff
  • CSOCSO
    ?? nem ertem.. ha ez egy autorol szol miert ir a sajat szoc problemairol meg a sajat faszsagairol meg a rendoros faszsagairol... BANT neki!
  • ChevyG work
    1 népitélet:

előre is elnézést kérek az írójátol, de mivel, hogy névtelen ezért bátorkodom ide beilleszteni

"SWIFT 1.3 ´fapad´
    Száguldó koporsóval kombinált diliház
    Modell

1.3 ´fapad´
    Szöveges ítélet

A család 3. új autója
    Az elsö egy hiányos 601 es trabant volt, a második egy 1.1 trabi
    Átadáskor feltünt, hogy a bekapcsolt fényszóróra figyelmeztet? hang hiányzik. Válasz: ez alapkivitel ellentétben a bemutatottal itt ez nincs.
    Az els? szervizen kicseréltek egy biztit azután volt...
    Az 1. nap megyek dolgozni vele (feszitek, mint sz..os Pista) Rend?ri ellenörzés: A rendszámomat k?rözik (?? Vadi új)
    Némi utánajárás, minden rend?ri ellen?rzéskor 40 perc (nem 30, és nem 45) macera. Kiderült, hogy egy azonos rendszámú külföldi kék BMV-t köröznek, csak a magyar rend zseniális ?rei nem tudják megkülönböztetni a magyar fehér Suzukit a külföldi kék BMV-töl...
    Rendörség: Kérem cseréljék ki a rendszámomat (akkor még ott kellett)
    - Nem lehet mert nem körözik
    - Akkor miért állitanak meg miatta?
    - Mert körözik
    - Akor miért nem lehet kicserélni?
    - Mert nem körözik

Néhán ilyen kör után olyan kérdéseket tettem fel, ami azt eredményezte, hogy saját költségre sem tudtam rendszámtáblát cserélni.
    2 év és némi cselezés után sikerült a rendszámtábla csere (bár akkor sem adtak nyilatkozatot arrol, hogy az új rendszámot nem körözik).
    Pár nap mulva az autóm eltünt, és egy "valahonnan ismer?s" (nem irom le a cég nevét amelynek az kék egyenruháját hordta, amikor elözöleg a rendszámról beszáltem a munkatársával) felajánlotta, hogy 100 000 Ft ellenében az autót megtalálja. Inkáb a biztositót választotam.

2X koccantam minkátszer az autó hátulja nagyon csúnyán "megvisel?dött". Másodszor egy teherautó tolt a suzukiba egy személyautót, csak a suzuki sérült (lökháritó, hátsó ajtó hátfal apróságok).

Mivel Budapesten közlekedem a következö autóm más márkájú lett, abban a reményben, hogy élve hazajutok (az az autó bizonyitott is, bár szerencsére üres volt)

Összegzés:
    Ment ahogy illik (ezt azóta is visszasirom)
    A rendszámát körözték (épp az ilyen gondok elkerülése miatt választottam új autót)
    Iszonyat törékeny volt (Megnéztem más kisautókat is, csak kicsivel voltak jobbak)
    Hibalista

Csak egy bizti, rendszámtábla"
  • DJ Bee18
    de jól megy nekik. De max 100-200 km-en keresztül tud üldözni, a fogyasztásra kíváncsi lennék, amikor meghajtják :DDDDDD 40 Liter biztos :))
  • G_ArchAngel #45248
    Chuck Norris szolgálati autója:)
  • Kit--Kat
  • DJ Bee18
    Őrültek
  • bertino
    visszatért :C