101030
.
-
,,pedig ebben igaza van, vannak rajta érdekes formák, de úgy az összhatás nagyon unalmas... [b][nagy]SZTEM" -
hmm, azért köszönnyük
-
2.9 körül indul a city, asszem.
Klímás 3.1 szal... -
Milyen indításgátlót ajánlotok? -
huhhh, ok -.- -
Nem csak kimentem oda fotózni... :) Ott volt egy viszonylag nagyobb hely ahol nyugodtan megállhattam. Belvárosba ahol lakok ott nem igazán tudtam fényképezni.
-
szeretem ezt a lagunát, de ezek a műtuning dolgok nem hiányoznának róla :) -
közlekedés felügyeletnél dolgozol ? -
Na, ma lemosattam a kocsit aztán meg csináltam néhány fotót...
Vas 01
Vas 02
Vas 03
Vas 04
Vas 05
Vas 06
Vas 07
Vas 08
Vas 09
Vas 10
Vas 11
Vas 12
Vas 13
Vas 14 -
szép formája van, de 4 kereklámpával jobban nézne ki [CHARGER buzi] -
szvsz poen -
de, az van... -
nincs humorérzéked? -
Main Force Patrol és egyébként is szánalmas... -
Borg #45870 Szerintem valamennyivel biztosan. -
ja láttam.. árban drágább amúgy? arra már nem emlékszem.. -
modern városi mad max :) -
Borg #45867 Azért ha megnézed pl a Totalcar tesztet, a City minőségben nem kicsit a Logan és társai felett áll. Amelett, hogy mint autó nem sokkal nyújt többet náluk. -
Az autó tök ugyanilyan, még a felni és a szin is egyezik. -
Láttam hétvégén egy gyönyörű, pont amilyen a képen van, Opel Rekord C Coupé, ami eladó is! Ha valakiat érdekel megtudom adni a telszámot!
-
Az a vicc, hogy olcsó autó is lehet szép, lásd új Swift. Viszont a Thalia, Logan, Kalos, stb undormány. Igényes ember nem vesz ilyen ocsmány autót. Mondjuk a Swift jóval kisebb ez is igaz, de legalább bizonyítja, hogy lehet alsókategóriás autó is szép. -
igen én is így gondolom.. Logan is ez a kategoria, csak az egyben a Dacia premium kategoria is. :)
Visszatérve, én nem szertem ezt a kategóriát.. kicsit olyan, mintha szemetet adnának nekünk, mondván, jó lesz ez nekik.. De tudom sok embernek nem lenne más lehetősége új autóhoz jutni, ugyhogy az ő igényeiket is kielégitik ezzel.. és igazuk is van.. -
Borg #45862 Mert annak is szánták. Abba a kategóriába. Az ilyen gnóm szedánokat csak errefelé veszik mint a cukrot. -
A honda city lehet, hogy jó és megbízható, nekem mégis olyan "balkáni kiadásnak" tűnik. Úgymint a Renault Thalia. Ilyen kelet-európai... -
Borg #45860 Mint ahogy az Accordot, és a CTR-t is a Hondéknál.
De ez egy ördögi kör. Ha a japán gyártók árban is versenyezni akarnak az európaiakkal, akkor ki kell helyezzék a gyártást (összeszerelést) az eu-hoz közeli országokba.
Meg is volt a jókora minőségi zuhanás, amikor 96 környékén a Civicek is átkerültek angol gyártásba. De mégis összeszedték magukat. Ugyanígy, az első angol accordok is rengeteg összeszerelési gonddal küszködtek (csakúgy mint az új műanyagburgonya civic), de rá 1 évre már ezeknek nyoma sem volt. Tanultak belőle, megoldották.
A Cityt meg törökök rakják össze. Annak egyetlen előnye van: Míg az angol autóösszeszereléshez rengeteg angol gyár szállít alkatrészt, addig a törököknél nincs háttéripar, tehát a City minden alkatrésze Japánból jön. Meg is látszik a minőségén, már az első darabok is kifogástalanok, nem mint a Civic. A Civicnél meg majd szépen átállnak Japán alkatrészekre, ha nem megy a dolog. Állítólag a hátsó lengéscsillapítók helyett már most más gyártmányt kapnak, akik most veszik kézhez a 8gen civicüket. Ez okozta ugye az első darabok futómű kopogását.
Az Accordnál is megtették. A 2.4 type-s-be az angolok az egyik motortartó bakot pl valami műanyag szarral helyettesítették, ami jól el is tört egy idő után. A következőnek legördülő accordokban már japán bakok voltak, rendesen acélból.
Az már más kérdés, hogy szerintem egy Type-S vagy Type-R felárát bőven megfizetnék az emberek, ha japánban gyártanák még. Simán megérné, még ha 1 millával többe is kerülne a büntetővámok miatt. Logikusan egy kisebb motorral, olcsóbb kategóriába szánt autónál már kénytelenek ide helyezni az összeszerelést, ha árban is versenyezni akarnak. -
Azt kéne látnod, hogy teljesen szubjektív, amiket írsz.
Van, akinek tetszik az Avensis.
Ha nem így lenne, valszeg már rég máshogyan nézne ki.
Hozzáteszem, az Avensist tudomásom szerint valahol Nagy Britanniában gyártják, ezért minőségre e legfosabb a Toyota kínálatában. -
a Honda Civiccel nincs szükség kompromisszumra :DDD
Mellesleg azért csak lehet találni megbízhatót és jól kinézőt is... (Accord, Mazda 6, Lexus IS, Civic ugye, sok kategóriában...) -
-
nem is az a gond, de olyan semmilyen az egész... Vagy legyen határozott, elegáns szedán, vagy sportos, kerek stb. Ez valahogy a kettő közt van. Pl. Mondeo 4 ajtós ugyanúgy feltűnésmentes, egyszerű forma, de el van találva -
Én nem unalmasnak, inkább konszoliudáltnak, vagy konzervatívnak mondanám.
Ez nem egy csajozós!autó -
Pontosan ez a helyzet.
Én kompromisszumkész vagyok.
Inkább ülök egy kevésbé látványos autóban, ami viszont nem romlik el. -
baby vallnice #45853 sziasztok audi coupe-ba bal első lámpát tud valaki ajánlani ?
hol találok ?
köszike
-
A-a. Ez pont ellenkezőleg van. Egy 30 millás géptől sokkal többet vár el és kevesebbet bocsájt meg az ember mint egy 3 millásnak, amiről tudomásul veszi, hogy "na jó, ez mégse egy felsőkategóriás autó, belefér". A drága autókban eleve sokkal több is a hibajelenség.
Egy S Mercedes 1000000%, hogy többet romlik el mint egy előző generációs Swift. -
Borg #45851 Ha ez igy van, akkor vajon miért nem a 30 millás luxusgépek vannak a lista elején?:) -
Borg #45850 Mire jó a sebességfüggő légzsák :DDDD -
Korábbi JD Power listához: Ez nem autók technikai értelemben vett rangsora, csupán személyes elégedettség. Nyilvánvalóan egy 30 millás luxusgéppel többen elégedettek, mint egy 3 milliós Citroennel, mégha mondjuk az a 30 millás gép le is rohadt alatta 1x-2x... -
pedig ebben igaza van, vannak rajta érdekes formák, de úgy az összhatás nagyon unalmas... SZTEM -
van 1-2, de nem jellemző mosatnság -
ne kezdjünk szerintem neki vitatkozni :)
én is mondhatnám sokmindenre, egy két olasz márkára is...
kitárgyaltad te már ezt 100x mással -
Hát valakinek bejönnek ezek az egyszerű formák.. :P