101030
.
  • bertino
    használtautó.hu és lehet nyelvet választani az oldalon, meg országot is
    ott van német...
  • Ronny
    tudtok mondani német használtautó adatbázist(mint nálunk a használtauto.hu)?
  • DanielT
    "De felesleges ennyire belemenni, egyszerűen számok összehasonlításából el lehet dönteni. Meg kell nézni egy átlag és legmagasabb sebességet egy F1-es futam után, és ugyanezt megtenni mondjuk egy Cart vagy Nascar futam után és kész."

Hogy ez mennyire nem így van... Egy Nascar pályán egy F1 autó amelynek beállítástól függően a 340-360km/h sem akadály, lazán leverné a Nascar autókat. Nemes egyszerűséggel azért mert erősebb és könnyebb. Ugyanez fordítva már nem történhetne meg, ugyanez igaz a Cart versenyekre is.

• I.C.ram
    Köfi! :)
  • Cvd
    Pedig jó példa az oválpálya, elvégre az F1 széria és az F1-es autó nem ugyanaz. Attól hogy egy F1-es autó beállítástól függően a világ leggyorsabbja is lehetne tökegyenes úton, attól az F1 széria még nem lesz a leggyorsabb.
    Az se biztos hogy oválpályán nyerni tudna egy ott szereplő autó ellen egy F1-es. Az biztos hogy sokkal fejlettebb technika, de azért mert kénytelenek megkerülni egy rakás korlátozást, amik a másik autót nem kötik. Így az utóbbinak egyáltalán nem kell annyira fejlettnek lennie ahhoz hogy esélye legyen egy F1-essel szemben.
    De felesleges ennyire belemenni, egyszerűen számok összehasonlításából el lehet dönteni. Meg kell nézni egy átlag és legmagasabb sebességet egy F1-es futam után, és ugyanezt megtenni mondjuk egy Cart vagy Nascar futam után és kész.
  • DanielT
    Majd ha legalább fogalmad lesz akkor jelentsd ki, hogy van gyorsabb.
  • MikX
    Jahh, a Pikes Peak meg ugye ugyanez...
    Ott is ugyanazon a pályán mennek mindíg...
  • DJ Bee18
    ezt nem mondanám Rally-nak, a pasas ismerte a pályát...
  • DJ Bee18
    sztem az Audi visszakapcsolt és pörgette, míg a BMW nem kapcsolgatta annyit, hallatszott a hangján
  • DJ Bee18
    persze, a Red Bull Air race :DDD
    Más nemigen. Az oválpályás formaautók végsebessége biztos nagyobb, dehát azzal nem hsonlítható össze, mert ugye a hosszú egyeneses Monzán mennek 340-350-et az F1-esek, oválpályán még nagyobbat is el tudnának érni
  • Cvd
    Fogalmam sincs. De az biztos hogy nem a Forma1 az.
  • DanielT
    Melyik a leggyorsabb széria akkor?
  • Cvd
    Vagyishát Prost-ot csapta ki, nem tudom miért Alesi-t írtam.:)
  • Cvd
    Egyrészt a hajam égnekáll amikor azzal jön valaki hogy az F1 a csúcsok csúcsa csak mert ezt nyomják az arcába Palikék. Közben meg nem a legyorsabb, nem a legtechnikásabb, egyszerűen csak nyomjál pénzzel mert reklám van benne.
    Másrészt azért azt se felejtsük ki Sumákkal kapcsolatban hogy legalább 3 VB-címet nem érdemelt meg. A két Benettonost mikor csítelt alatta a csapat ezerrel, meg azt amikor kiütötte Alesi-t az utolsó verseny legelején. Azonfelül csak akkor tudott igazán villantani amikor a legjobb autóban ült (hagyjuk a BMW erősebb volt dumát, a motor még messze nem minden), az igazán nagy versenyzők képesek voltak gyengébb technikával is az élen végezni. Elég Sennát felhozni példának, vagy hogy mit művelt Rossi a gyengécske Yamahával mikor odakerült. Ők azok akik tényleg bizonyítottak a szememben.
  • Tufa
    "nem ugyan azon a 10en x pályán mennek minden évben és minden évben ugyan azon az íven amit már csukott szemmel ismernek"

Pedig de.
  • bertino
    neked meg HBD -.-
  • mEkLaU
    Hát ja...Vmi ilyesmiről lenne szó!
    Azért férfiasan bevallom, azontúl, hogy csodának tartom az ilyen vezetési tudást, nem biztos, hogy én beültem volna mellé egy menetre kapásból ha látom előtte ezt a videót!:)Lehet megvártam volna míg végigér 2-3szor egy darabban! És sztem akkor is durva görcs lett volna végig a gyomromban!:D
  • DanielT
    Ez fordítva is éppúgy igaz lehet.
  • bobka
    rendben.nem egyezik a véleményünk de szerintem egy rally pilotának nehezebb dolga van mint egy forma1esnek és jobban tudnak vezetni.most hirtelen csak a Hakkinen jut eszembe aki próbálkozott a forma1 után a rallyba de nem sok sikere lett.(igazábol semmi sikere nem lett)
  • Kit--Kat
    Régen voltak ilyen versenyek az 50-60-70es években, akkor még a túraautóival a ferrarik is indultak ilyenekn és rohatt hangulatos volt. Beskatulyázni nem szabad senkit, Schumi ott lett 7x világbajnok ami a legek legje, nem hinném, hogy ez annyira kifogna rajta, amúgy nekem is tetszik nagyon. Ja és meilőtt jönne a csak erős autóval, 2x is sokkal gyengébb autóval lett Vb mint a Williamsek.
  • desigo
    Ugyanígy végigtolná Schumi is szerintem...
  • bobka
    amugy a best hillclimb video ha valaki nem látta volna még: Pikes peak
    ez a Vatenen tudott valamit :)
  • bobka
    nem vonom kétségbe a vezetési tudását a Schumachernek de én többre tartom ennek az embernek vagy egy rally pilotának a vezetési tudását.nem ugyan azon a 10en x pályán mennek minden évben és minden évben ugyan azon az íven amit már csukott szemmel ismernek
  • mEkLaU
    Azért azt megjegyezném, hogy a Schumacher ugyanerre képes lenne! A forma-1 nem erről szól tehát sztem nem hasonlithato össze! Összezárnák a pályával meg a kocsival Schumachert ö is hasonlóképpen cselekedne miután összeszoktak, erröl biztosithatlak:)Ez az ember kétségtelenül nagyon tud! Semmivel sem kevesebbet Schumachernél csak éppen ki milyen menedzselés következtében más más útra került!
    Aki a világ bármilyen autosport ágazatában az élvonalban van, vezetöi tudásban nagyon nagyon közel áll egymáshoz!
  • bobka
    nem semmi szerintem ez az autóvezetés nem a Schumacher :)
    R8 Hillclimb
  • Kit--Kat
    durvák a ruszkik:o remélem már meghaltak:o
  • mEkLaU
    1 %nyi esély sincs, hogy ez fake?:)
    Amikor 43 másodpercnél vmi Lada féleséget ami fehér jobbrol kikerülnek érdekes sebességgel lép el az Audi! Aztá lehet hogy üldözési mániám van!
  • MikX
    Nem, alapjában angol, de mutattak Japcsikat, meg mittomén, abban volt, meg amikor ment a 24 órás Nürburgringen is menő csóka egy R34-el végig 1 kört, meg pl gyorsultak egy 1200Le-s Top Secret R33-al, meg hasonlók, szal nagyonjó...
    Meg elmagyaráz mindent a csóka rendesen
  • CSOCSO
    skyline storyban nem csak angolok voltak?
  • fifi
    ja igen...
    pont kiestem a padból amikor ezt tanították... D
  • Cvd
    Elképesztően bonyolult: miután letöltődött, megtalálod a böngésző cache-ében, mint általában minden mást is.:) Ha avi-ban kell akkor meg átkonvertálod és kész.
  • MikX
    Hehh, ez a rész a Skyline-story-banvolt, már írtam róla, és mindenkinek kötelező!! :D
  • fifi
    innen különben hogyan lehet letölteni a cuccot?
  • DJ Bee18
    M5 V RS4

Őrültek...
  • desigo
    Így beégni ááááá:)))))))
  • CSOCSO
    lool.. csori jeremy elhanyta magat a p2 ben:D:D:
  • CSOCSO
    hat.. vegulis... 360 modena aran mozoghat egy ferrari szintu skyline/supra mondjuk altalaban abban mar olyan dolgok is benne vannak mint 5 ezer dollaros bodykit.. kerekek meg minden.. szal maga a motor/futomu biztos nincs tobbe 40-50 ezernel...
  • vass17
    egy Ferrari mellett eltörpül az áruk?
    vagy nem?
  • CSOCSO
    persze hogy brutalisak mert mindkettore annyi lett koltve, hogy abbol mar 1-2 autot megvehetnel.
  • vass17
    azért elfogadnék két ilyen skyline-t [nem tudta hogy ilyen brutálisak]