101030
.
-
gondolom meg sosem csuktal be ilyen ajtokat.
mondjuk kiszallsz a benzinkutnal az autobol.. vagy akarhol mashol.. eloszor normalisan ki kell nyitnod az ajtot ugy ahogy te nyitogatod barmelyik auto barmelyik ajtajat(kiveve az slr, igazi lambo es egyebb autok ajtajait)
tehat vizszintesen kihajtod. majd ezekutan tudod felhajtani fuggolegesen az ajtot.
namarmost ez az egesz szarakodas tiszta idegtepo..hiszen ha kinyitod az ultetett sportauto ajtajat akkor az ajtoba tamaszkodva kifordulsz.. nemhogy szepen kinyitod kiteszed egyik labad majd
1) felhajtod az ajtot ( de minek?) majd felallsz es visszacsukod
2) felallsz es kozben nyitod felfele az ajtot ( de minek? majd ahogy kitetted a masik labad visszahajthatod... =LOAL!!
tehat mikor be akarod csukni akkor szepen le kell hajtani mire ugy fog megint allni mint egy regular auto ajtaja. majd szepen becsukni ugy ahogy a zsiga ajtajat is becsukod... hat NEM HURRA????
kinyit felnyit lecsuk becsuk.
mindehez hozza kell tenni hogy azt felejtsd el hogy becsapod az ajtot mert neked sietned kell vagy mert ideges vagy es nem erobol csak siman lenditesz egy finomat az ajton. es ha ezt akkor teszed mikor lehajtod vissza fuggolegesbol az ajtot visszacsukva akkor figyelned kell hogy az ajto nehogy rugozzon fuggolegesen mert akkor ha becsukod vizszintesen akkor lehet hogy a zar nem lesz egy sikban a masik felevel.
erted???
loller!!
amugy par hettel ezelott lattam egy uj ilyen ajtot.. az mar 90fokban felnyilt.. 3 szor erosebb allitolag nem rugozik meg semmi.
bar jobb lehet de ertelmet nem latom azon kivul hogy feszit vele az ember. de amugy egy kenyelmetlen metodus -

-
-
-
Na pedig ez szerintem nagyon cool:P -
az ilyen szarnyakat se... ultragagyik.
( nem latvanyilag hanem mechanikailag) -
Na akkor jó:) -
G_ArchAngel #46718 kb ilyen, csak feketék a tetőlécek, és ötágú alufelni van rajta...
-
-
nekem se -
Káávéét...még egy biciklit is...sőt..megpakolhatod homokkall, vagy szénnel és fuvarozhatsz 
-
Nekem alapból nem jön be az X5:D -
G_ArchAngel #46713 kávét ráteheted:) -
G_ArchAngel #46712 Gyöngyházfekete Megane II Grandtour az alap 15-ös Renault alufelni 195/65/15 Michelin Pilot-tal... -
uj X5-ot lattatok?:)
az eleje szebb lett nagyjabol dehat a hatulja.. ugyanugy hanyadek -
-
nem lenne fika csak az a szarny...
-
mekkora a mostani gumid? milyen autod van?? nekem am asodik jobban tetszik:) -
-
-
hejedbe=helyedbe -
Ja nem is azéárt mondom, mert a 17 olyan csúnya:P, csak tudod a kerék...a 45-ös vékony, de hiába, az kell rá, de attól hamar meg is látszik a kátyu a felnin, ha telibe kapsz egyet. Vastagabb gumival meg csúnya, meg alá sem férne...hmm...most nem lennék a hejedbe..nagy dilemma ez :D -
Ha nagy lesz...ő is twingo lesz?:)
-
G_ArchAngel #46702 végülis van belőle 16-os is, az sem néz kis sokkal rosszabul...:) -
-
A hydra nagyon zsír...bár nem tom..én pesten a szántáson nem merném használni:PPP -
G_ArchAngel #46699 végülis a Renault F1 Team is OZ felnit használ Michelin abronccsal, így ez lenne a legstílusosabb:) -
G_ArchAngel #46698 Most ezen az OZ Hydra-n agyalok, csak nem tudom, hogy bemerjem-e 17-esben vállalni Bp-re... (gumi: 215/45 R 17)
vagy OZ Palladio
csak nem tudom, hogy Michelin Pilot vagy Pirelli Nero Zero-t tegyek fel majd - igaz a Pirelli jóval olcsóbbb, így ez mellett fogok dönteni, mert felnivel 240-300k között van a bolt... -
Jaa..köszi azért nektek. Én is turkáltam a adacon....de nemsok sikerrel. Na meg nem is vágom a németet:P annyira:D -
Mert ez így van...a német adac tesztjén is a japánok az elsők, a németek csak a másodikok -
en valami amcsi adac feleseget neztem.. ledobbentem.. nemet autok tele voltak fikazasokkal ( es mindegy hogy audi, merci vagy bmw vagy vw) mig a japcsik dicserve voltak. -
az ADAC.de-n egyszer ráakadtam, de nehezen :) -
G_ArchAngel #46693 kerestem de nem találom, én vmelyik nagyobb német autósportálról jutottam oda...
talán az autobild.de... -
Hello all! Nem tudjátok hol tudnám megnézni az autók megbízhatósági statisztikáját amit a német ADAC készített. Már az ADAC oldalán is kerestem, de nem találtam...ha tudtok valamit segítsetek!THX mindenkinek -
hátul picit szűkösebb, nem egy Vectra kombibatár, de azért kéne egy ilyen Subaru :DD -
mit akarsz? versenyezni? :) 1,6 ugyanaz, de kisebb nyomatékú. És azért ilyen kombik, 1.6-ossal ha kihúzatják, azért jól megy -
G_ArchAngel #46689 105 LE / 240 Nm-rel? 1210 kg-hoz? Miért lenne kevés? Ennyit tudnak az 1.6-os benzínes motorok, kisebb nyomatékkal, jóval több költséggel az állam felé...
nem mindegy, hogy miből mennyit eszik az autó - hetente kétszer megyek végig az M7-esen és 145 km/h mellett tudja tartani a 4,5 literes fogyasztást (Budapesttel együtt a vegyes most 5,6 liter)
eddig egy 1.6-os Peugeot 306 Sedan-om volt, 90 LE-vel - ezek után elképzelheted, hogy sportkombinak számít a Megane:) -
jah -
BTW ma jöttem haza Írország/Angilából, vettem kint egy használtautó magazint a jobbik fajtából. 300 oldal, oldalaként kb 30-40 hirdetés, csak és kizárólag szupersportkocsik és luxusautók a legdurvább fajtából. Ejj, de messze vagyunk mi még az Európai életszínvonaltól... na nem mintha ez ne lett volna eddig is világos, csak az ilyesmi mindig megdöbbent. -
Naja, a régi roncsok közül fut kb egy tucat, de új francia autót nem lehet fellelni.