101030
.
  • G_ArchAngel #48039
    aha, és MOL-részvényeket, hogy a 10 éves bálna etetésekor keletkezett haszon valahol visszajöjjön saját zsebbe:)
  • SötétBarom
    Nem pont arra gondoltam, de én mindenképpen az SUV-k ellen vagyok.. Inkább vegyél nekik egy 10 éves bálnamercit, hidd el jobban járnak abban..

Vagy egy ilyet...
  • DanielT
    Egyik sem. Viszont ha van mód rá, hogy a családom nagyobb biztonságban legyen az úton, akkor megadom nekik. Persze, maj' berakom egy papír Corsába mondjuk, hogy péppé szakadjon a belük ha valami történik véletlen.
  • SötétBarom

Te nem vagy kopasz véletlenül?
    (esetleg szteroid-junkie?)
  • Borg
    Mivel nem értettem egyet? Max a felmérés elvével.
  • DanielT
    Be a f*szt. A feleségem is azzal fogja majd a büdös kölköt hurcolászni, nehogy valamelyiknek baja legyen.
  • SötétBarom
    =(

Más: SUV-kat be kéne tiltani..
  • SötétBarom
    Borg arra gondolt, hogy jaguarból van (nemtudom) 3, míg például toyotából 15 (yaris avensis corolla.. etc.). Több modellhez szerinte nehezebb jó szervízhálozatot építeni..

Jaguar az jaguar, nemtom miert esik borg nehezére egy ilyennel egyetérteni..
  • Borg
    Nembaj, én értelmeztem a hírt, és nem ragaszkodok hozzá, hogy te is megértsd :)
  • G_ArchAngel #48030
    igen, mert az tök mindegy, hogy 10000db Jag-ből jó-e 9500 vagy 100 Ferrariból 95 db..., az arány ugyanaz...
  • DJ Bee18
    nem tökmindegy miért megbízható? ha kevés modell, akkor kevés, de a megbízhatóság az tény.
  • G_ArchAngel #48028
    örüljél 10-ből 6 japán, igaz nem a legjobb - tudom, Téged ez mélyen érint, de próbálj meg együttélni vele:)))
  • Borg
    Hát igen, végülis maradhatunk a felületes marketingszöveg elfogadásánál is :)
  • G_ArchAngel #48026
    Segítek: "A Jaguar mind termék minőségben, mind a szerviz hálózat minőségi kiszolgálásában az első helyezést kapta."

a többi púder
  • Borg
    Nem erről van szó.
  • G_ArchAngel #48024
    igen, a devú meg sevrolé, mégsem kellene...
  • DanielT
    Annak a pár modellnek is csak a karosszériaelemei Jaguár "termékek". A többi Ford.
  • G_ArchAngel #48022
    na, ha eljutsz odáig, hogy új, vagy fiatal garanciális autód lesz, amit hordasz kötelező szervízre és assistance ellenőrzésre, akkor majd megérted, hogy ez mennyire fontos szempont...
  • Borg
    "A felmérés számottevő részét a szervizzel és a kiszolgálással kapcsolatos kérdések tették ki. Az olvasók főleg a személyzet hozzáértését méltatták, csakúgy, mint a tesztvezetések professzionális megszervezését, a részletes termékbemutatást, illetve az autó átadását."

Ami ugye nem egy nagy wastidas, ha van kb 1 modell a palettán, tehát mindezt a hátteret nem 10 különféle modell, 10 különféle változatához kell kialakítsák.
  • G_ArchAngel #48020

2006. szeptember 21., csütörtök - [09:44]
    A Jaguar lenne a legmegbízhatóbb luxusautó

A vezető német autómagazin, az Auto Zeitung felmérésében a Jaguar az első helyen végzett az európai és japán luxusautók között minőség tekintetében. Ez a márka került ki ugyanis győztesen több mint 30 000 olvasó döntése alapján abból a felmérésből, amelyben 33 márka vett részt a megbízhatóság, termék és szerviz minőség témakörök szerint osztályozva.

A Jaguar mind termék minőségben, mind a szerviz hálózat minőségi kiszolgálásában az első helyezést kapta. Ugyanezen újság 2004-ben a 18-ik helyre, míg 2005-ben az 5-ik helyre sorolta a Jaguart.
    A felmérés számottevő részét a szervizzel és a kiszolgálással kapcsolatos kérdések tették ki. Az olvasók főleg a személyzet hozzáértését méltatták, csakúgy, mint a tesztvezetések professzionális megszervezését, a részletes termékbemutatást, illetve az autó átadását.

Az újság szerint egyébként némi meglepetést okozott, hogy egy európai autó kiütötte az évekig első helyen lévő japán autókat a dobogó legfelső fokáról. Az olvasók ráadásul csak négy európai autót szavaztak az első tíz közé, a Jaguaron kívül a Porsche, a Volvo és a BMW is az első tíz között szerepelt.
  • Borg
    Nem akarom elkiabálni, de szerintem kamu a kép.
    Ugyanis az új NSXről is napvilágot látott egy ilyesmi kép, amin ugyancsak olyan, mintha a gallardoból lenne átgyúrva. A másik képen meg a merci slr-ből.
    Szerintem csak valakik PS-el vicces kedvükben vannak mostanában. _Ekkora_ hasonlóságot csak nem engedhetnek meg maguknak.
  • Punker

majd ha kijön a pici Lexus :)
  • Pupcika
    szemtelenül goromba kinézet... [tetszik neki]
    bár inkább a régi esprit és gallardo génmanipulációja, de többet kellene látni belőle.
  • CSOCSO
    ja.. en hulye.. azt elfelejtettem odairni hogy uj lotus esprit
  • GregSB
    Eymiez? Új supra?
  • CSOCSO

remelem latszik a kep.
    sajna hatulja lemaradt.. a magazinban az egesz "alakos" kepe benne van. durva lenne! szvsz jol nez ki

olyan elise es gallardo osszegyurva
  • GregSB
    Egyébként hallottátok a hírt?

Nem akarom ide is beírni, mert off lenne.
  • GregSB
    LOL, pedig mennyit szidták Bangle-t az emberek. Ehhez képest a "nagyok" szép csendben lekoppintották 1-2 újítását (Új S merci kokpit, most meg itt van ez) :D
  • DanielT
    Kell ám a hülyeség :D
  • I.C.ram
    C oszlop eléggé Swiftes.
  • DanielT
    KICSIT?? :DD Azt hittem összehasonlítás :D
  • SötétBarom
    lol =)
  • SötétBarom
    Utálom az audit, de ez sajnos kőkemény cucc..
    (bár kicsit hajaz az egyes bömösre..)
  • GregSB
    Gombóc Artúr V2 :D

SZVSZ sokkal jobban néz ki mint az elődje. (Mondjuk oldalról enyhén 1-es BMWre hajaz)
  • Borg
    Új A2

• fifi
    valami oda passzoló "nyitottabb dobot"...
    gondolom...
  • DJ Bee18
    akkor biztos ami biztos, hagyd a fenébe :DDD
  • SötétBarom
    Egy ideje letört a 2.0Dti családi vectráról a hátsó dob, mer kicsit korrodált lett a cső (rgo nem csatlakozik a kipufogóra), azóta egy tankkal 100-150km-rel többet tesz meg.. Mit lehetne felrakni a gyári dob helyett, hogy ez ígymaradjon?
  • SötétBarom
  • [Walaki]D`Lair
    Ték :)