101030
.
-
Borg #48240 Persze hogy tudom, meg te is pontosan tudod, hogy én mit mondtam. Csak kötekedsz, feleslegesen, szokás szerint. -
LOÁL :D Tudom, hogy érted amit mondok. Na nincs is rajta mit nem érteni, csak nem tetszik :) -
Borg #48238 Jólvan, mostmár nem csak jaguár, meg ferrari, hanem japán szoba is. Ok. -
randa az a váltó :D egyébként a legergonómikusabb beltere a volvonak van (szvsz) -
Kicsit félre értetted a mondatot. Mondat nem azt írja, hogy a volvo felejtette el, hanem a német autógyárak nem tudtak olyat produkálni mint a volvo. -
Őrjöngve fetrengek :DDDDDDDDD
Ez milyen stílusú szoba? Van benne öncélú flanc? Sok vonal? Megtörés? Nincs. Mégis mindenki felismeri, hogy Japán. Mert a stílust nem kilóra mérik barátom. Ettől még nem semmilyen, éppenhogy elképsztően egyedi, harmónikus és kifinomult.
Ahogyan a lakásom is :D Mert ilyen :D -
Borg #48234 "Sehol semmi öncélú flanc, a lehető legkevesebb vonal, a lehető legkevésbé megtörve. Ilyen szeretne lenni a germán minimalizmus, csak ők megálltak a formai játékok mellőzésénél, és elfelejtették szeretni az embert."
Tehát európaiasan semmilyen. Erről van szó. Ha még nem fogtad volna fel, ez nem negatív értelemben van, csak egyszerűen ilyen, és ettől még így jó. -
Feketében ilyen szép letisztul műszerfalat és belteret még nem láttam. Legalábbis nem sokat!
-
Szerintem is nagyon.
Mások szerint is (Totalcar Karotta)
"Az S80 belseje tökéletes. Ennél egyszerűben szépet nem lehet készíteni. Sehol semmi öncélú flanc, a lehető legkevesebb vonal, a lehető legkevésbé megtörve. Ilyen szeretne lenni a germán minimalizmus, csak ők megálltak a formai játékok mellőzésénél, és elfelejtették szeretni az embert. A legszebb nyersfa és szálcsiszolt fémbetétek a történelemben, szerény, bocsánatkérően lágy vonalak.
A műszerfal felső borításának a lankáitól a szellőzést vezérlő fémemberkéig minden a jókedélyű, gondoskodó autó koncepcióját élteti. Szép."
Az összes új Volvo beljese tetszik. -
Borg #48231 A Civicet hasonlítottuk a C30-hoz, illetve aztán a többi ilyen európaihoz. De te persze vedd ide a jaguárt, meg a ferrarit, tökre idetartoznak. -
Nekem bejön az S40-S80-C30 belseje. SZVSZ letisztult és szép. -
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLLLLOLOLLOLOLOLOLLOLOLLOLOLOLOLOLLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
MOSMÁ' KATEGÓRIÁK IS VANNAK :DDD ÉRTITEK :DDDDD
Figyelj, attól, hogy elkezdesz magyarázni, attól az eredeti kommented amire reagáltam nem változik. Szépen úgy alakítgatod a mondandód, hogy közeledjen a valósághoz, de ha így írod elsőre, akkor nincs is mibe különösebben belekötni.
-
Borg #48228 Akik természetesen mind ebbe a kategóriába gyártanak autót, és ezek az autóik sokkal különbül néznek ki belül. Hát hogyne. -
Az Európaiasan semmilyen lett dolgot nem lehet megmagyarázni :)
Az Európai autók belső tere olyan semmilyen. Ezt mondtad. A nevedben elnézést kérek az Alfa Romeotól, Mercedestől, Auditól, BMWtől, Ferraritól, Jaguartól, stb stb :)) -
Borg #48226 Most akkor magyarázz nekem okostojás. Hol irtam én azt, hogy BEZZEG A JAPÁNOK (általánosságban)?
Az új Civiccel lett összehasonlítva, ha egyátalán vetted a fáradságot hogy az előzményt elolvassad. Ettől még pont olyan jellegtelen, mint ahogy írtam, mint a többi európai. Ebben a mondatban viszont ennek ellenére sincs benne az, hogy a többi, régebbi japán meg nem az.
Pöttyet idegesít már az állandó tudálékosságod. Ami még csak hagyján lenne, ha értelmes dolgokat mondanál, és nem csak üres kötözködés lenne. -
:DD -
Az egyetemre hoztak egy zsír új TT Coupét, meg ma láttam egy S6ost is ott. :) -
Borg #48223 Most konkrétan nemtom hány kg a civic, de olyan 1200-ra saccolom. A volvoból meg simán kinézek 1500+ot. Ha elolvasod, ebben már újfajta alváz van meg minden, hogy az S40 biztonságát tudja ugyanúgy nyújtani, annak ellenére hogy kisebb. Szal bármi lehet. De mondjuk egy oldalon se írtak eddig konkrétumot róla. A modernebb anyagfelhasználás miatt az ellenkezője is lehet, de hogy 1400kg megvan, az szinte biztos.
Persze ha ennyitől felrobbansz a nevetéstől, akkor majd még igyekszek ilyeneket írni, mert már ideje lenne...
-
ez mondjuk tényleg egetverően baromság. Japánok sok mindenben pengék, de a designehoz még nagyon nem értenek. -
"A Volvo amolyan európaiasan semmilyen lett." (belső tér, műszerfal ugye)
Hahaha, ezt a gyöngyszemet csak most láttam meg :DDD A japánok életükben először csináltak egy olyan műszerfalat ami feltűnik az embernek, hogy egyáltalán van, erre már az európaiak semmilyenek :DDDD
Legenedásan szarok, jellegtelenek a japán autók műszerfalai, ez alól kivétel az új Civic.
-
Sztem szép ez a volvó is belül, egyedül a műszerfal csicska.. -
"Mondjuk tuti, hogy 3-400kg-al nehezebb is lesz a civicnél"
Most konkrétan felrobbantam a nevetéstől :)))
kb 350 kilóval nehezebb a Civicnél a Volvo S80 D5. -
Borg #48218 Nem hasonlítottam össze a kettőt, de nekem formára jobban bejön ez a Volvo.
Mondjuk tuti, hogy 3-400kg-al nehezebb is lesz a civicnél, szal ugyanolyan erős motor nem fogja annyira jól mozgatni. Futóműben meg nem nehéz jobbat csinálni az új Civicnél, bár szerintem a Volvoban is csak egy mezei mcpherson+merev hátsó hidas dolog van, nem pedig független lengőkaros. Amit a Volvoban ugyanúgy az elektronika segít ki használhatóra. Szal tipikusan ugyanaz a futómű, mint a kategória összes ilyen újabb autójánál. Kanyarban majdnem borul, már majdnem visszaveszel, de aztán valahogy mégsem. (kivéve a franciákat, mert azok borulnak is, mint a bödön víz...) Illetve talán a sportkompakt kategória valamivel feszesebb ennél, de alapvetően a sportos kanyartartásra nem mcpherson kell, meg a független hátsó felfüggesztés is alap (lenne).
Amiben viszont egyértelműen jobb a Civic, az a belső tér. Sokkal jobb a kialakítása, meg a műszerfala is. A Volvo amolyan európaiasan semmilyen lett. -
tőled kérdem, miben jobb ez mint a Civic? :) A T5-ön kívül, mondjuk egy 1,8-as? -
Meg az ára... -
akkor már S-MAX, kicsit kell csak megtoldani, és azért az sokkal jobb autó (futőmű kiváló, minőségibb is, és ami a lényeg, nem a C4-en alapul :DD) -
G_ArchAngel #48214 az árára gondoltam, mert - urambocsá' - ennyiért már az S-Max felé orientálódik a többség... -
Borg #48213 Mondjuk jobban néz ki, mint az előző szappantartó picasso... -
G_ArchAngel #48212 ebből sem lesz népautó... -
Borg #48211 Megnyílt a párizsi autószalon
Szerintem a Volvo C30 állati jó lett. Megkockáztatom, a legjobb ebben a kompakt kategóriában. A 220LE-s T5 motorral állat lehet :) Mondjuk arról nem irnak, hogy milyen nehéz, de gondolom a Volvokhoz híven bazira, tehát egy gyengébb szívó motor már nem biztos hogy elég bele. Meg hogy vajon milyen futóművet tudtak alápasszírozni, a sok biztonságtechnika közepedte... -
Mentol #48210 Van akinek igen. Meg is találtam az összes idei futamot... -
nem szokasuk... -
hogy tesztelnek/dicsernek igy egy autot??? -
Mentol #48207 Ezeken csak rövid klippek vannak. Esetleg valaki nem grabbelte be a TVadást? -
Szvsz bármit elvisznek "egy körre" ami 140LE felett van..
Hallottam érdekes történeteket egy V8as kompresszoros merciről is. =( -
LOÁL. Vadonatúj Accord Type S-t szalonból adtak ide 0 kilóméteresen tesztútra :DD Szintén nem bemutató darab volt. -
Borg #48204 Teljesen igy van. De ami még bosszantóbb, hogy egyes pletykák szerint az idióta szalonosok még el is viszik egy "próbakörre" a type-rt, mielőtt "0km-esen" átadják a sofőrnek. Aztán megmagyarázzák, hogy a 26km ami benne van, az csak a szállítás... -
Jó írás, igaz is. De nem csak az úságírói tesztautók ilyenek, hanem a szalonban lévők is..
Pl amikor rám akartak sózni egy Rx-8 ast amikor megjelent, elvittem tesztútra egy olyan példányt, amiért másnap ment a tulajdonosa, mert ugye rendelésre érkezett, de én előtte azért megkínáltam a verdát, próbáltam megkeresni benne a 231 lóerőt. (volt benne vagy 20km amikor idultunk) Mentségemre legyen mondva utána tudtam meg, hogy már eladott verda, le is döbbentem, mert tudom mit éreznék ha kiderülne, hogy az enyémmel valaki mit művelt mielőtt megvettem. -
Miért nem szabad tesztautót venni
,,egy sportos Honda túlélési esélyét már nem is százalékban adnák meg, hanem mint az amerikaiak a jelzőzászlósokét: másodpercben. Egy amerikai jelzőzászlós a partraszálló rohamcsónakok orrában villogtatta morzelámpáját, ami egy védekező géppuskás számára az egyetlen értelmes célpont volt egy ködös hajnalon: átlagos élettartam 38 másodperc."
:DDDDDDD -
youtube.com
video.google.com
ezeken az odlalakon nezz korul