101030
.
-
Borg #49837 Nem mondtam hogy olyat kellett volna bele tenni. De aki eddig is Hondás volt, inkább olyat várt volna. -
Igen, ezt a módszert követem, de gondoltam, hogy van/volt esetleg valami meghatározás, mert így - azon kívül, hogy "jól" hangzik - nincs semmi szerepe ennek a kifejezésnek. -
viszont zavar ha hátul nem fér el egy normális méretű felnőtt :) -
Kormány és a kék kijelzők eltakarásával ugyanolyan unalmas és elég gagyi hatású mint a többi a kategóriában.
A minőséget tekintve pedig sehol nincs ehhez, ezt azt hiszem nem tart sokáig megállapítani.
-
ehh.. szal szerinted inkabb tettek volna bele olyan mocit ami 5000 nel kezd el huzni?... szerinted aki negyajtost vesz az versenyezni akar vele??? nem.. tehat nekik nem hianyzik hogy porgetni kelljen a motort.. -
JYeti #49832 Szvsz elég ronda, más szempontból sem túl megnyerő.
" Mint a Kisherceg elefántot nyelt óriás kígyója "

-
Borg #49831 A full extra szerintem mindig relatív, és azt jelenti, hogy az adott modellhez elérhető minden extra benne van. -
Borg #49830 Hát nemtom, szerintem eléggé szétszórt cikk. Némelyik mondatával rögtön ellentmond egy másiknak.
Az tény, hogy a 4 ajtósat mióta bevezették, jobban viszik (vinnék) mint az ötajtósat. De ettől még azt is viszik mint a cukrot, hónapokra előre elkelt már mind amit ide szántak.
Nekem valahogy a hátsó lámpája nem tetszik, de a hátsó futóműve viszont jobb mint az 5 ajtósnak, épp ezért is lehet ezt már VSA nélkül IS rendelni, ha akarom. Míg a másikat csak VSA-val.
Ezt a csomagtartó méret, meg hátsó ülés beltér méretet minden egyes modellnél minden tesztben eljátsszák, és az autók 90%-a elvérzik rajta. Pedig én sem, és valszeg más sem úgy megy be a kereskedésbe, hogy ÉN elférek e hátul. Mert nem nekem kell, max a gyereknek. Aki meg szumósokat akar hátra ültetni, vegyen dacia logant.
Én mondjuk mikor tesztvezettem, nem voltam hanyattesve az ivtec-től, meg a fogyasztásától sem. Az egy szép meg jó dolog, hogy egész alacsony fordulattól húz végig, de nem egy extra feeling. Sokkal jobb volt a sima VTEC, ahol bizony rúg a hátadba egyet 5200 körül. És akkor azt szereted is leforgatni. Ez meg csak olyan "jó" végig, de semmi extra. Ahogy pl az accord 2.0 ivtec is. Szal újdonságot semmilyen téren sem jelent, a fogyasztásával meg főleg nem. Főleg ha nem forgatta 5500 fölé, akkor hondás viszonylatban nem meglepő a jó fogyi, hisz a vtec/ivtec részben erre van kitalálva.
Az meg hogy nincs TP és RDS a rádióján tény és való, és egy vicc :) De állítólag többek között a magyar piacot tisztelték csak meg ezzel a verzióval, mert valami 6 félével szerelik valójában, és itthon is, de főleg nyugatabbra olyanokat vittek amiben van. A logikát nem értem benne...
A műszerfal meg max annak furcsa, aki csak pár percre/órára viszi el. Teljesen jól megszokható amúgy, és aztán praktikusabb mint a többi, minden eddigi user szerint. Normál vezetés közben a km óra sokkal inkább fókuszban van, és ez így is van jól. Ha húzatás, váltás van, akkor lehet koncentrálni csak a fordulatszámmérőre, minden más zavaró tényező nélkül :) -
elolvasod és kiderül :) -
Jelenleg mit takar a használtautó piacon használatos full extra kifejezés? -
G_ArchAngel #49827 Audi Q7 bukta a törésteszten -
Belső levelezés a Honda Motor Co. értékesítési és termelési igazgatósága között (nem hiteles)
2006. tavasz
értékesítés: Kollégák, valami gond van az európai piacon. Az újságírók egyöntetű lelkendezése ellenére nem úgy viszik az ötajtóst, mint szeretnénk.
Termelés: Jó, jó, de mit tegyünk?
Értékesítés: Hogy álltok a négyajtóssal? A 35 év felettiek egyszerűen elmaradtak a szalonokból és a nyitott napokról. Ezzel szemben tizenéves kamaszok érdeklődnek e-mailben, mikor lesz virtuális vezetés Civic-szimulátorban, van-e letölthető változat playstationre?
Termelés: A négyajtós kész, kicsit lebutítottuk a külsejét az amerikai igényekre, de nem azt mondta az európai marketingvezető, hogy látni sem akarja?
Értékesítés: Teljesen mindegy, mint mondott az az eszelős, nekünk a fejünket veszik, ha nem történik sürgősen valami!
Termelés: Végül is van gyártási kapacitás, és nem is lehet rossz, ha ott az év autójának választották. És olcsóbban tudjátok adni, mint az ötajtóst.
Értékesítés: Egy percet sem veszíthetünk, azonnal indítsátok az első szállítmányt!
Termelés: Nem baj, hogy csak egynyolcas van?
Értékesítés: Egyetlen szám érdekel: négy legyen az ajtaja.
-
penthouseos meg a lóerős nem néz ki annyira szörnyűen élőben. -
Hírautós autót már láttam élőben, elég undorító :D -
Sziasztok!
Ezekről mi a véleményetek?
Il Ferro Reklámautó
HIR Auto - Ingyen Reklámautó -
meg sosem gyorsulgattam a kocsimmal masik kocsi ellen es mindenki azt hitte hogy a turbos audi szet fog kapni engem!
de nem:D -
JYeti #49821 Nem tudom mit sztárolják azt az autót, szvsz nem egy nagy durranás (nem mintha a Clio az lett volna). Ez az egész Év autója szavazás egy vicc (lásd franciák). -
Borg #49820 Az "Öreg, de legalább ki van fizetve!" után szabadon:
-
Szép is volt. Metál bordó, majdnem fullos. Sajna akkor mégnem volt jogsim :( -
Ok. Ez 1 vélemény, tiszteletben tartjuk :) -
Egyébként most minden elfogultságot félretéve a Civic tényleg jobb helyet érdemelt volna, nevetséges hogy a Citroen, Opel meg Skoda mögé került. -
Hoppá :)
Zseni vagyok ^_^ -
Még szerencse hogy nem vagy a zsűriben :) -
hámá nemazé, de europai autot a vilagon soha nem dijaznek az ev autoja cimmel, csak japant... de mind1 -
Borg #49813 Ahm. -
Te meg savanyú, frusztrált és hisztis, mert pofáncsapták a kis kedvencedet. (megint) -
Borg #49811 Ejjdeviccesvoltál. (megint) -
Hát persze, hogy a Civicnek kellene lennie az első helyen :DDD Azt nem tudom eleve miért nem úgy rendezik a szavazást, hogy "Az év második legjobb autója" :DD -
Borg #49809 Az S-MAX top helyezésével én is egyetértek, bár az első helyen a Civicnek kellene lennie. Utána meg esetleg a Puntó, vagy a C30.
Azon kívül szerintem se a corsa, se a roomster, se a 207 nem érdemel jó helyezést, max a picasso még.
A corsa jellemzése is egy vicc:
"formailag megfelelő" -> persze, ugyanugy néz ki mint az astra, csak össze van nyomva... most ebben mi az új? Vagy a megfelelő forma már év autója díjat jelent?
"temérdek motor" -> ja, aminek a fele használhatatlan (teljesítményű, vagy árú)
"puccos extrák" -> egy KISAUTÓBAN ez szempont? Ráadásul csillagászati összegekért... na grat. -
A Puntó azért jobb helyre érdemes.
A Corsa szerintem megérdemli.
A Citroen meg egy vicc a Skodáról nem is beszélve. -
Borg #49807 A Ford S-MAX az év autója
Nagyon megoszthatja a közönséget a mezőny, de ugyanez igaz a zsűrire is. Sokféle ember osztja a pontokat. Van, aki a hagyományos normatívákhoz ragaszkodik, ennek megfelelően szavaz. Náluk a Corsa jött be. Formailag megfelelő, kétféle kasztni, temérdek motor, puccos extrák (pl. kormányfűtés). A franciák pedig egy emberként szavazták meg a Picassót. Mind a hat tag saját nemzete termékét tette az első helyre. (hah, ennyit a díj komolyságáról...) Ezért is lehetett a harmadik hely a C4 Picassoé. A németeknél és az olaszoknál ez másként volt, ők nem tartottak ennyire össze.
A 2007-es Év Autója szavazás végeredménye:
Ford S-MAX 235 p
Opel Corsa 233 p
Citroën C4 Picasso 222 p
Skoda Roomster 189 p
Honda Civic 148 p
Peugeot 207 144 p
Volvo C30 141 p
Fiat Grande Punto 138 p
Ez a lista szvsz még fordított sorrendben is értelmesebb lenne. -
illegális gyorsulási 
kíváncsi lennék,hogy hogy dumáltad volna ki a rendőrnél... -
Hogyhogy nem pénzre ment? :) -
Szép lehetett. -
nah fejlemenyek:
jottunk haza a mozibol es egy auto nagyon kovetett engem.
Sztan megelozott egy audi volt az. Mikor piros lett visszabb tolatott es kerdezte akarok versenyezni. Haver nagyon ellenezte dehat ez lett volna az elso szal miert ne. Elmentunk hatra az I95 os melle es ketszer probalkoztunk. marmint a srac.. de nem ment neki:D lenyomtam.
neki egy 2ezres turbos audi a4ese volt.
valami 300 kilovel nehezebb de 40 loval tobb is volt neki.
Sztan vegen megalltunk es elszomorodott mikor elmeseltem neki, hogy meg turbom sincsen:D
Amugy jo fej volt.. elmeselte hogy anyjanak a6osa van apjanak meg Q7....
sztan elbucsuztunk baratsagban. Csak utanna esett le nekem hogy lattam mar ezen a ketsavos utcan rendort es pont en mentem a "rossz iranyban"
nahmindegy megusztuk. Uj falken gumikat meg bejarattuk rendesen.
El se tudom kepzelni milyen lehet turboval meg +100 loval a kocsi.. OMG.. kell egy turbo!( 3ezerdodo)
-
Elég fiatal volt.
Azért adtuk el, mert a családnak már nem volt szüksége 2 autóra. Senki nem használta, akkor meg minek álljon a kertben. -
Ez az autómánia topik ember..
-
mindegy hagyjuk... maradjunk annyiba hogy szeressuk egymast
;) -
Most fejezzétek be a szépség objektív tárgyalását.. ;D -
mar az elejen megmondtam hogy bele fogsz kotni masik 320 dologba.. igy is lett.. szanalom...