101030
.
-
DJ BP #50278 én spanyolba láttam tavaly, tiszta Volvo V40 hátulról :)
én nem a kombin szörnyűlködök, hanem az egész X sorozaton, minek.... -
Borg #50277 Ma láttam egy ilyet Linzben:
Hát hová kurvul ez a világ? Kombi jaugár...
-
hatulrol tiszta magyaros!!! azokkal a cimer formaju lampakkal... -
gratulalok.. ezt olyan jol megallapitottad, mikozben az autot se lehet felismerni ugy el van tuntetve:D -
JYeti #50274 Nesze nektek Mazda Nagare
Szerződtették E.T. a Mazda designerek közé ?
Elég brutális.
-
JYeti #50273 Sokat dob ám a fásli.
Előtte:
Utána :
-
zsír nagyon az a két Dacia jelvény hátsólámpa :D -
De nem látod, hogy a jelentős domborulatok úgy le vannak maszkolva rajta, hogy egyáltalán nem látni őket? Nem ilyen lesz a végleges formája... -
nekem ez tetszik :) -
JYeti #50269 Nana, a koreai csodákat még így lefáslizva is übereli :DD
Ilyen autóm lenne, bezúzatnám. -
felépítését már most lehet látni. Attól, hogy átszinezel egy gömböt, attól az még gömb marad :D -
Challangert láttad? Iszonyat állatúl néz ki, és benne van minden, amitől egy autó muscle car lesz.
Soha se volt jó hatással egy legendára, ha elrugaszkodnak az eredetitől. Lást 80 és 2000 közötti mustangok. Olyan ocsmányak, hogy az új Mitsubishi Colt CC-re lehet nézni, de rá nem. -
Na gratulálok, jelenleg több köbméter tapéta van rajta mint a szobád falán, de azért te már most kijelented hogy ocsmány :DDDDD -
Jah, valszeg az R merci konkurense lesz. -
Pfújj de ocsmány. Mint valami SangYong. Vagy hasonló kaliberű dél-koreai csoda. -
JYeti #50263 Pff nem írják pontosan. Elméletileg a CLS ellenfele lett volna (!!), most meg egy 4 ajtós coupé formájú SUV/Crossover, talán az R osztályhoz lehetne hasonlítani ?
-
DJ BP #50262 haladni kell a korral, hát a Camaron látszik valami az elődből? mégis jól néz ki, most retro lett az előző Mustang, de ez most nem az lesz, ennyi -
DJ BP #50261 GL ellenfél lenne majd? kicsinek tűnik így a kémfotón, azt hittem az új V70-es Volvo tán hirtelen :DDD
nem értem mi ebbe ronda, nagyon le van maszkírozva az oldala, hát nem ilyen lesz te :) -
nem lett vmi megnyerő. az előző mustang elsőre bejött. zsírul benne volt minden rá jellemző. logók nélkül is levágós volt, mi az. ennél nem mondanám. viszont a kárpitozás vad lett. -
2009 ben talán bemutatják, szal ezen még ráérünk aggódni :) Én a jelenlegi modellpaletta ismeretében csak akkor aggódnék, ha az X3-asra nézek :D -
JYeti #50258 BMW X6
Remélem nem lesz ilyen csúnya. -
DJ BP #50257 valszeg nincs olyan aerodinamikája :), erősebb motorral a nagyobb légellenállást ki is küszöbölték :) -
DJ BP #50256 ne engem b*szogass, válaszolni próbáltam kérdésedre :) -
Belső égésű motor felépítése + működése 3D-ben. -
JYeti #50254 Én csak kérdeztem, nem állítottam semmit (a fejlesztési időt leszámítva, azt is csak tájékoztató jelleggel), már mondtam hogy nem vágom annyira 
A kasznit odavissza átalakították, ez rendben van, viszont pl. az SLRen biztos többet dolgoztak, hogy kialakítsák a megfelelő légellenállású alakot stb. Az Audit meg kívülről "csak" átpofozták. -
Jéé felfújtak egy Gallardot :) -
hidd el az audiban sincs keveseb fejlesztes.. tudod mennyit kell szarakodni hogy a beallitasok jok legyenek?? felfurni a motort.. a turbot beallitani nagy nyomasra, futomuvet megcsinalni hogy elbirja a nagy sebesseget es ne szalljon el... amit irtak is.. meg a visszapillantot is lecsereltek. az elejet betapaszoltak.... hidd el.. nem volt meg ez az egesz egy ket het alatt... azonkivul egy slr ben gondolhatod hogy nem az a fejlesztes hogy mennyivel menjen.. hetekig csak szelcsatornaznak hogy milyen legyen az auto formaja stb stb stb... itt adott volt egy a4... slr meg azert kicsit durvabban nez ki.. ott a dizajnnal is ketszer annyit toltottek el mint barmelyik audinal...
nahde mindegy...
egyedul abban lehetne igazad hogy nahugye nem kell v12 meg 6 literes motor az ekkora teljesitmenyhez.. de ez mar nagyon regi ugy.. mar szanaszet veszekedtuk az agyunkat emiatt...
"nem egeszseges egy kisfiut odaig doppingolni hogy ki tudjon nyomni 100 kilot... meg ha megis tudna csinalni.. hurra.."
-
JYeti #50251 Szakadjunk már le erről, arra utaltam, hogy mint ahogy ti is írtátok kevesebb fejlesztéssel ergó rövidebb idő alatt hozzák ki ezeket a kocsikat/tuningokat, mint a nagyobb gyártók. Még valami szöveghiba ? -
JYeti #50250 Ja hogy gúnyolódtál. No komment.
-
tegyuk hozza hogy a legtob ilyen tuner cuccnal azert a futomuvet is ugyanugy feltuningoljak ahogy a fekeket meg minden mast is.
szal az ilyenek nem csak sima autok erosen tuningolt motorokkal.
-
DJ BP #50248 És hol írtam azt, hogy rövid idő alatt rakták össze ?
Csak utaltál rá, hogy mások miért kínlódnak sokat, ők meg hip-hopp megcsinálják. Hogy a kérdésre válaszoljak is, ezek a tuning verdák valószínűleg nem esnek át minden teszten, amin a széria modellek igen. Sokkal jobban ki vannak hegyezve, megbízhatóságukat és tartósságukat megkérdőjelezném. Meg nem csak LE a cél, hanem a vezethetőség, sok egyéb má dolog is, nameg a tradíciók, pl. sok gyártó nem preferálja a turbómotorokat, hanem V8-asok, V12-esek, a jobb hangzásért pl. stb. stb. Tehát nem csak a számok határozzák meg az autókat, a Bugattinál erőfittogtatás volt a cél, meg is csinálták az 1001 LE, csak ugye az már minek, nincs értelme, szóval ez gyerekes feltételezés, hogy az a jó autó, ami dugig van lóerővel. Fontos ez is persze, de nem főcél. -
most minek ferditesz??? sehol nem irtam azt hogy SZERINTED rovid ido alatt raktak ossze.. en csak gunyolodtam mert hulyeseget irtal ennyi.
a masodik felere az iromanyodnak meg annyi, hogy sokmindent el lehet erni.. meg kis motorokkal is.. csak az a baj hogy nagyobb tuning=tobb meghibasodas, meghamarabb.
gondold csak el hogy a v6os mocike forog 7 ezret ahoz hogy lerakja azt a 900nm nyomatekot.. mig a v12 es brabus mindossze 3ezret forog.. szerinted melyik fogja jobban birni a dolgokat.
v6? 2.7 liter??? nem baj hogy felfurtak 3 literre?? biturbo... hany psi nyomassal... 18?:D
szerinted melyiknek van jobb hangja? v6 vagy v12?
stb stb stb.. a sulyon kivul semmivel nem jobb a v6.. kevesebbet se fog fogyasztani sokkal mert kb ugyanugy ubernagy benzinpumpat raktak a v6osba szal kb az is deciszamra issza a benzint... stb stb stb.
amit mar mondtam.. kisebb autokbol is ki lehet hozni olyat hogy meg ezt az audit is keresztbe lenyelik.. csak milyen erdekes hogy azt senki nem forgalmazza tomegesen. ez az audi se lesz megvasarolhato barkinek.. szep tanlmany auto.. mig a brabus rocket kint van.. lehet vasarolni mert tudjak hogy nem fug ugy hibasodni... -
JYeti #50246 És hol írtam azt, hogy rövid idő alatt rakták össze ? És miért nem lehet normálisan válaszolni ?
Soha nem állítottam, hogy mindent tudok az autókról, mindössze arra voltam kiváncsi, hogy lehet az, hogy amíg az erre szakosodott nagy nevek csak egy bizonyos szintet tudnak elérni, addig egy tuningcég kevesebb fejlesztéssel (az A4es karosszériája ugye adott) simán leveri őket gyorsulásban meg végsebességben.
Így már vágom
-
azonkivul nezd mar meg mi van abban az audiban. meg mit nyujt a brabus merci:D -
igen kurvara gratulalok.. nezz mar utanna hogy mondjuk a turbo mekkora nyomason uzemel az audiban..... az audit 10 szer kell majd szervizbe vinned mig a mercit 1 szer...
az ilyen hozzunk ki a legkisebb dologbol nagyon szep es nagyon jo.. 3 ezer inline 6 bol ki tudnak hozni 1500 lovat.. most akkor mivan??? eljenezzem a toyotat meg a suprat es az audi mega merci meg a lambo meg a minden az fika????
kurvara nem erdekel az hogy mibol mennyit hoznak ki... mar lejart lemez!!!! -
"Omgzés helyett lehet inkább végig kellene olvasni az msg-t, nemcsak mondjuk a feléig."
LOL!!! talan neked kene az OLVASAST gyakorolni!! sehol nem irtam azt hogy te azt mondtad hogy ket het alatt rakjak ossze a dolgokat..te nagyonokos!!!
Azt en irtam mert te annyira odaig voltal meg vissza hogy midnen fejleszto romma meg hulyere dolgozza magat hogy kihozzanak valamit...
erre kerdeztem en hogy miert szerinted az audio ket het alatt felkezzel rakta ossze a kurva autot??? nah tehat akkor ki nem tud olvasni???
ezenkivul az slr meg porsche meg stb sportgepek ugyan ezt tudjak csak nincsenek romma furkodva, romma tuningolva.
igen.. egy kis 2.5 literes skyline is kepes lenne ilyen teljesitmenyre.. a kerdes hogy hanyszor??? de nem is ez volt a kiakaszto hanem a hulyeseged hogy amerci meg mindenki mas romma dolgozza magat hogy ilyen adatokat tudjon az autoik:D:D:D lal
-
JYeti #50242 Looool!!
-
JYeti #50241 Ja, 0,3 s - el :D
Csak a Brabusba egy V12es 6,2 literes moci van 730 lóerővel, az Audiban meg egy V6 2,7 literes 650 lóerővel (!!). Ja meg 0,6 s - el gyorsabban ott van százon (tényleg ugyanaz). -
JYeti #50240 Hol írtam én, hogy két hét alatt dobták össze ? Vagy azt, hogy egyáltalán rövid idő alatt dobták össze ? Omgzés helyett lehet inkább végig kellene olvasni az msg-t, nemcsak mondjuk a feléig.
Nem az a kérdésem, hogy hány hét alatt csináltak ilyen V6-ot, hanem hogy a durvább gyártók (pl Mercedes, BMW, Porsche) hozzák ki folyamatosan a faszábbnál faszább sportkocsikat folyamatos fejlesztésekkel (pl SLR, Porsche), erre meg fognak egy nem éppen sportkocsis karosszériát, belevágnak egy fasza motort, megbuherálják és lám máris übereli az összes SLRt meg Porschet.
Szóljatok ha nem így van. -
ha mar itt tartunk a brabus rocket gyorsabb 300 ra es vegsebessegre is tobbet tud kb 20 km/h val.....
es kb annyira dolgoztak magukat hulyere mint az audinal