101030
.
-
Borg #51675 Sok henger, nagy köbcenti, turbó... annak nem az élvezetessége a vívmány, hanem max a megbízhatósága, meg a körítése, kényelme. (meg pl az ára lenne, ha lenne :d) A BMW inkább ehhez ért, köríteni. Futómű, hátsókerékhajtás, váltó, meg maga az autó.
Az amerikai is hasonló. Van a bigblock, meg úgy a 70-80-as évekig a külső is megvolt. A külső és a bigblock közötti tömésre viszont arrafelé nem gondolnak, nem úgy mint a németeknél. Szar automata váltók, még szarabb futóművek, még szarabb kasznik, minőség...
Az olasz, meg a japán viszont tud élvezetes motort csinálni, 10 henger meg turbó nélkül is akár. Az olaszhoz igaz hogy szar a körítés, viszont stílusos a külső. Japánnál meg fordítva. Persze azért nem fekete és fehér a dolog, csak nagy vonalakban. Mára úgyis igencsak összemosódtak ezek.
Hiába, hol mire van/volt igény. -
LOL Bangle az utolsó képen :DDD
Nem fél egyébként hogy meglincselik egy ilyen nagyobb rendezvényen? Még midíg nagy az ellentábora :) -
JYeti #51673 Megkérdőjelezném a dolgot, tekintve hogy a németek azért értenek a motorgyártáshoz... (M5 V10, M3 V6, stb...) -
Amúgy elképesztő, hogy milyen autókaz vezetett ez a Winkler. A DeLorean DMC-től kezdve a hatalmas Caterpillar dömperig mindent. -
Teccik a hozzáállása. ;D -
Megvan Winkler legújabb könyve: Rögtön az első résznél így kezdi: "Az Alfa 156osba beleraktak az olaszok egy olyan motort, amiről a BMW, Mercedes, Audi még évek múlva is csak álmodhat" :D -
De kik a versenytársak? A focus?
Lehet, elég nekik egy kicsit jobban kinézni az átlag fosnál.
Ez meg teljesül. -
JYeti #51668 Jah :D Habár ha így szóbahoztuk, az ötös bömös sztem 2x annyival karakteresebb, mint pl az usa accord. -
Ki a rákot érdekel az 5ös? Szó se volt róla... -
Borg #51666 Pont annyira semmitmondó, mint az 5-ös bmw. Se jobban, se kevésbé. -
JYeti #51665 Akkor amerikaiasan semmitmondó, a lényeg a második szón van. -
ZsirosKenyer #51664 japánosan semmitmondó? Pont az ACURA TL az amit amcsi designerek terveztek. -
JYeti #51663 Akkor máshogy fogalmazok : (japánosan) semmitmondó. Az európai Accord sztem 1000x jobban néz ki. -
ZsirosKenyer #51662 ez hol ronda neked?
-
JYeti #51661 Ez de ronda
-
JYeti #51660 :D
Sétáltatjuk a Chevyt
Ez az Accord ez de ronda hátulról..
A kormány az
ilyen jó lett
Az amerikai kocsik kezdenek 1 on 1 ben ugyanúgy kinézni
Bazi nagy hűtőmaszk, kicsi lámpák
Emmeg olyan erőteljesen Audis..
A csúcs

A japánok a koncepteket is egymásról másolják ?
Ott a nagymester

-
Ez az egész ötlet elég elborult, jól mutatja, hogy mennyire el vannak engedve ezek az újságírók. Követeljük a cenzúra bevezetését... -
Egyébként ma láttam C30-as Volvot. Élőben jobban tetszik mint képeken, nagyon szép! -
Vegyétek már a poént, ez nem a cikkíró véleménye, hanem a heroinos ügyvédé... -
Borg #51656 Tudom már olvastam a cikket. A csávót addig kéne ütni amig mozog :)
Attól függetlenül, hogy az IS tetszik. Csak nem dízelben. -
Mondjuk én az ilyen hardcore BMW-seket sem szeretem :-) -
lol ez a csavo mit kapna borgtol -
hat.. nemtom.. nem mernem kiprobalni -
bruhaha nesze neked Borg :)
"Szerintem meg vegyen Accordot, akinek három anyja van. Több a hely hátul? Ki a fenét érdekel? Az ember úgysem üldögél hátul a saját autójában. Meg aztán az egy Honda. Egy japán Volkswagen."
:) -
Najó, de az sodort acélhuzal volt, nem pedig "bicikli"lánc. -
Beige-zsel nincs bajom, én csak a hófehér belsőt nem szeretem. -
itt a belseje annak amercinek
hatulrol egy kicsit civices mikor a fekre taposnak... -
Ja igaz :) -
ennek van a ciganymuanyag belseje vagy mit is mondtal... -
szerintem meg szepen kicsavarna a kereket a helyerol (mithbustersbe probaltak ilyet... lanc birta, fa birta.. az egesz futomu meg kiszakadt a helyerol) -
De azt helyettesíti a duda a 10+ milliós autókban, nem tudtad? :D -
nekem bejön -
JYeti #51643 Emmeg elég furán néz ki, én inkább az S osztályra szavazom.
-
nincs fékpedál :D -
JYeti #51641 Mmmmm, azért... 

-
-talán :) -
Nekem mindegy lenne, de talán akkor már egy kicsit talán mutatósabb az új. -
Borg #51638 Ez se nagy eresztés, de a kérdésre a válasz: nem. -
JYeti #51637 Jogos
-
Borg #51636 Ehhez talán célszerű lett volna egy régit is beszúrnod, merthát így ki a rák tudja :)