101030
.
-
DJ BP #52549 sztem ez jó így :) -
Bazz miért nem rendes szélességű bannerképet csináltok??? Jóhogy nem már négyzet alakúakat vettetek célba!!! -
DJ BP #52547 Üssetek agyon, de VW-s dizájn ugrik be az oldaláról :DD
-
Csináltam én is egy bannert, majd ha lesz még időm heggesztek többet :P -
A Smart-ról jut eszembe:) -
Pff, biztos vissza akartak érni a táborba meccset nézni :D -
DJ BP #52543 Fiat Bravo bemutató
Azért az egy szem benzines 1,4-es mellé beférne egy 1,6-os 120LE-s motor... Talán lesz, ekkora autóba az megfelelő lenne -
DJ BP #52542 nézzétek már mekkora tahók:
hummerrel bagdadban -
DJ BP #52541 egy old utoljára tényleg
-
DJ BP #52540 sztem ilyen is lehet benne :)
-
[Walaki]D`Lair #52539 Csocsónak, mert érdeklődött, hogy hogy szól a kocsi belülről...Na így...csak az enyémben van BOV is, (arról is lesz felvétel, csak még várok alkatrészekre) -
DJ BP #52538 mára utolsó :)
-
DJ BP #52537 na hozzájárulok :)
-
Borg #52536 Egy képváltogató php nem egy nagy dolog, tudok hozzá helyet adni, ahol futhat, meg a képek tárolódnak.
Amúgy te irtad lentebb a 800x300-400-at, arra irtam a 790-et. Amúgy a 790 passzol a legjobban, legalább olyan széles mint amekkora hely van. Azt ki lehetne használni. -
DJ BP #52535 melyik betűtípus ez? -
DJ BP #52534 ez jó ötlet
-
nah elmentem alukalni... addigra remelem megirjak az animesok is hogy segitenek vagy nem.
addig nyugodtan lehet termelni (mihezkepest minosegi) logokat. johet minden... fiat, kia, pontiac... minden!
ha valakinek kell fel tudom rakni PSD be a szoveget.. ha ugy EZ-bb. -
600*200... nem szelesebb mint a 790.
szvsz egesz jo nagysagu.es nemtom milyen tobbszaz megas dolgokrol beszelsz.. nezd meg az anime topikot ott is van vagy 100 fele kep ami bejon.. ugy van megirva a html kod hogy veletlen modon huzzon ki egy kepet egy mappabol a szerverrol...es az jelenik meg szal nemtom mirol beszelsz.. de akkor mindjart megkerdem oket hogy mit lehetne tenni.
itt egy lambo is:
-
Borg #52531 790-nél szélesebb bannert ne rakj, mert széthúzza az oldal tetejét.
Ehhez pedig 200px az ideális magasság.
Ha minden autóból akarsz 1-2t berakni a bannerba, pl flashben vagy animált gifben, akkor lesz vagy párszáz megás képed, mindenki örülni fog neki a topikban :) Inkább találj ki valami olyat, ami kivitelezhető.
/ btw a bannerral eleve nem kéne görcsölni, úgysem tudsz olyat csinálni, ami mindenkinek megfelel. Nem kötelező ez. Eleve amit most betettél, az sem jelenik meg, valszeg az imageavenue már letiltotta a hostot. -
probakepp betettem egy mercit (remelem nem lesz ebbol anyazas:D:D:D:D
itt a szoveg:
feketen/feheren. meret: 600*200
probaljatok meg minden gyartotol max 2-3 autot belinkelni ( pl ferraribol egy regi ferrari valami anyamkinja gto.... meg valami ujat.. es mondjuk enzo vagy f50.. nekem 8.
alfabol is 1-2 regi..
lambobol kuntacs, diablo meg murci
bmw bol m3 as, 7 es meg mondjuk 1 es..
szal ertitek..
gyk: klikk a kepre a nagyobb szovegert -
nah kovetkezot szeretnem.. mivel annyira nem ertek hozza de kene egy olyan banner ahol valtakozik akep minden alkalomkor mikor lehivjuk az oldalt.
rakhatnank bele mondjuk minden markabol 1-2 autot.. lenne kb mittom en. 20-30 auto... kepeket en is tudok csinalni. de az "engine"-t kene megirni (html kodra gondoltam)
a banner amugy nem lenne zavaroan nagy.....600*300? vagy valami hasonlo (800*300[400?]) -
nah..csak megkaptam, koszonom! remelem nyugis lesz a hangulat.... -
Érdekes, sosem érzem, hogy unatkoznék.
Van, aki egy autótól várja az izgalmakat.
Én az autótól a nyugalmat várom. -
G_ArchAngel #52526 erről a listáról annyit, hogyha Nekem a Jeep-em a hibamentes ~54%-ba esik, akkor a többit magasról tojom le:) -
G_ArchAngel #52525 Az amerikai székhelyű Warranty Direct piackutató cég 3-9 éves korú autók tulajdonosai között végzett felmérést, mely során 450 ezer angol és amerikai jármű meghibásodási adatait összegezte.
Meghibásodási ráta gyártónként:
1 Mazda 8.04%
2 Honda 8.90%
3 Toyota 15.78%
4 Mitsubishi 17.04%
5 Kia 17.39%
6 Subaru 18.46%
7 Nissan 18.86%
8 Lexus 20.05%
9 Mini 21.90%
10 Citroen 25.98% <--- TotalCar Népítélet szerint a legmegbízhatatlanabb márka
11 Daewoo 26.30%
12 Hyundai 26.36%
13 Peugeot 26.59%
14 Ford 26.76%
15 Suzuki 27.20%
16 Porsche 27.48%
17 Fiat 28.49%
18 BMW 28.64%
19 Vauxhall 28.77%
20 Mercedes 29.90%
21 Rover 30.12%
22 Volvo 31.28%
23 Volkswagen 31.44%
24 Jaguar 32.05%
25 Skoda 32.12%
26 Chrysler 34.90%
27 Audi 36.74%
28 Seat 36.87%
29 Renault 36.87%
30 Alfa Romeo 39.13%
31 Saab 41.59%
32 Land Rover 44.21%
33 Jeep 46.36% -
G_ArchAngel #52524 Rendőrségi Octavia vs Lancer Evo -
ZsirosKenyer #52523 A zörgő alfákról jut eszembe hogy ha jól emlékszem a merci is kb azonos helyen végzett megbízhatósági teszten.
Persze ettől függetlenül én inkább költenék egy alfára folyamatosan minthogy egy merci mellett unjam halálra az életem.
Magam sem értem miért (pedig próbálok rájönni), de a Benz egyszerűen semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem. És ez rossz. -
De ne hasonlítsd már össze az E-klasse-t, a 156-os Alfa-val. Nem egy kategória. -
Pont a minap láttam egy zsír új S500-as ban feszíteni egy kínai faszit.
Az ülés koppra előre és felmelve.Feszített benne mint egy császár.
Úgy láttam ő a világ közepén érezte magát...
Alig volt szánalmas! -
dante89 #52520 Hali Mindenki!
Láttam visszaolvasva hogy somindenkinek vannak problémái a mercikkel....
Szerintem egy bajuk van csupán:Az hogy manapság minden újgazdag familiárisan túlpigmentált emberke ilyen autóba száll be...
Aki még nem érezte azt a Mercedes-feelinget amit csak akkor lehet megérteni ha ott ülsz benne nem csak videókból meg hasonlók...
És valaki úgy láttam hogy azt írta hogy elektronikával nem lehet ellentmondani a fizikának...
Csak nekem tűnt fel hogy a 21.században már gyakorlatilag semmi sem lehetetlen csak idő kérdése? A mercinél sokat költenek ara hogy a vásárlóik elégedettek legyenek és ismét őket válasszák a jövőben...
És bár drágák sőt drágábbak mint a konkurensek közül egy pár hasonlóan nagy értéket képviselő darab de nem hiszem hogy akinek számít valamit az egzisztencia az nem érezné magát a világ közepén ha pl egy S500 lang-ban menne végig az utcán...
Nagytöbségben a prestiget kell megfizetni meg azt a szép csillagot ami az elején van és ha szerencséd van akkor nem lopja le valami vicces srác buliból....
Láttam valakinek az alfa a szíve csücske...
Erről annyit hogy ha egy olasz ..,3-4 ezer kilóméter után zörgő ,hanyagul összerakott gép valakinek az álma lehet,akkor talán mindenki átgondolja hogy minek mi az ÉRTÉKE...
E320cdi vs. alfa 156????????LOL -
Szerencsére nem látszik. -
ez király
-
Borg #52517 Zárás közben egy kis takarítás, most pedig egy megelőlegezett megnyitás. -
Itt mi történt?
Előbb le volt zárva, volt efgy csomó ellenvélemény, kezdeményezés.
Ez nincs jól így. -
Nem egyezik teljesen az ízlésünk, mert nekem a Jockey/Bobby (?) merciken kívül az alábbiak jönnek be igazán.
De a Mercedesnek a stílusa általában közelebb áll a szívemhez, mint a BMW-é. -
lehet hogy divatmonki vagyok de nekem mindig bejonnek az uj dolgok, kiveve a bmw nel..
elozo m3 jobban bejon mint ami most jon.
de mercinel az uj S merci nagyon durva, sokkal komolyabb megjelenese van mint egy 7es bominek vagy egy regebbi s mercinek, a cls eloszor nem tetszett de azota nagyon is bejon, uj cl merci azonnal tetszett.
es persze ott van mindenki mas, es csak azt hallgatom toluk hogy ez az uj merci gusztustalan az az uj ize csunya.. nekem ez tetszik nekem az: es ilyenkor ez jut eszembe: jeeezusom ezek drogokon elnek vagy vatafak?
-
Ja, ezt nem olvastam az előző hozzászólásomat megelőzően.
Hogy ontopic is legyen:
Nekem is szimpatikusabb a merci a BMW-nél, mint brand, illetve a designja is jobban bejön, a minőség/megbízhatóság problémához nem tudok hozzászólni, még egyik márkához sem volt szerencsém, de a jelek szerint a későbbiekben is inkább az Alfa Romeot részesítem majd előnyben ezekkel szemben :-) -
tegyuk hozza hogy anno baromsagnak tartottam a kulonvalast (tuning meg sima AUTO mania)
mondjuk azota hogy minden masodik beszurt auto honda... nah azota mar nem erdekel nahde hogy egy merci miatt beszolni az kisse loal. meg akkor is ha nem sima amg sl55 hanem mondjuk egy clk dtm..
amugy igen..tema az nincs.. de neha olyan temakat hoztok fel hogy erom se kedven nincs hozzaszolni. nemreg is volt egy ilyen de mar nem is emlexem ra hogy mi volt az. -
mercikkel tobbszor??? elobb nezem ki egy bmw bol hogy lerohad mint a mercibol. -
Kedvenc mercim ;D