101030
.
-
koszke.. de engem leginkabb a BOV os erdekelne.. nomeg leginkabb kivulrol kene a video.. affele drive by video.. aholc sak ugy elautozol lassan az autoval es nyomsz neki egy kicsit, vagy valami -
koszike!!! marad a 600*200 mert mar olyan kepet cisnal mindenki.. jo lesz az... ELEG boven!!! a php megvan, most tul ideges vagyk hogy felfogjam a dolgokat szal hagyom estere, majd elkuldom a php-t meg hogy mizu es akkor ha tudnal helyet adni azt megkoszonnem, bar en is tudok, de inkabb legyen magyar szerveren. kesobb megirom privibe hogy mizujs
amugy joak a kepek! -
keci nem hiszem el mit szoptam ma az autoval......
tegnap megvettem a K&N recharger (legszurot akartam kitisztitani...) de nem tudtam levenni a kocsog kereket..nem birtam eltekerni a csavart.. izadtam idegeskedtem, kiabaltam.. nem ment.
szereztem masik kerekkulcsot ( a toyota kerekkulcs nem 90 fokos hanem kb 120.... (mekkora baromsag jezusom!!!!)mindegy nem ment sehogy elmentem a helyi gumizhos o hozza se akar latni az o gepuk gyengebb mint a goodyeareseke...
oke.. a sarkon volt good year kerik a szamlat ( naluk csinaltattam legutobb a gumicsereket) de ez a goodyear nem az a goodyear az masik fajta ceg menjek oda..
oke. kosz.. elautozok a masik masik goodyearbe ott meg fasszopo fel orat vartam csak arra hogy nekifogjanak.. persze minden perc idegtepo volt..
aszondja hogy az elso kerek kesz [kicsavarta es visszacsavarta gyengebben] ( ahol a legszuro van ( cold air intake)) de a tobbit nem csinalna meg mert ubeszar a biztonsagi csavarkulcsom ( ez egy olyan kis bizbasz amit a csavarkohoz adnak es csak ebbe illik, tehat ha utcan akarjak lelopjni a kereket akkor nem fog nekik menni ha nincs ilyen szarjuk) nah mindegy szal szar es szerezzek mast.. jo.. bementem ezekutan a legkozelebbi felnis boltba ott 7 dolcsiert kaptam egyet ( ennyit arrol hogy biztonsagi bizbasz...) mindegy hazajottem azzal leszedtem es mar mosom is.. dehat a fel napom elment.. nappal akartam, napon szaritani es mindjart lemegy a nap mer igy megszopattak ezek a buzi goodyearesek... -
A mostani jo, csak szelteben rovid. Magassaga az rendben van. -
Szerintem is elég keskeny... -
Nézd éntőlem végülis olyan lesz, amilyet csak akartok, csak azt nem értettem miért kell keskeny-magas, ha már egyszer a lapos-szélesebb jobban néz ki, és jobban illeszkedik az SG dizájnjához...
Én amikor bannert készítek, a szélességet a banner (és a hozzászólásmezők) szélességéhez igazítom (ez olyan 780-790), a magasságot meg próbálom minél laposabbra szorítani - a lehetőségekhez képest...(...de olyan 150 képpontnál magasabbat nemigen célzok meg) -
Ahelyett hogy vitatkoztok inkább írjon már le valaki EGY _konkrét_ méretet a bannerhez, és akkor mindenki olyat fog csinálni. Én is azért csináltam 600x200-ast mert azt láttam hogy az előttem lévőké is ilyen.
-
-
Kell ennél jobb? :D 3,2-ért a tiéd regadóval együtt. -
mi ezzel a probléma? -
Ilyet e 
-
Azért mert sok az igénytelenség, miért az a cél, hogy ahhoz zárkózzon fel ez a banner is? Az ilyen reakciókat sosem értem. 790x300-ról meg senki sem beszélt, én max. 150 magasságút írtam (de ha még laposabb az csak jobb). Szélesebb-laposabb lenne ideális, igazodva a bannerhez és a hozzászólásmezőkhöz - és úgy általában az SG-s fórumdizájnhoz...
Nekem ne mondd, hogy ez így milyen fasza, hogy egy bazi világos téglalap közepén egy sokkal keskenyebb, sötétebb kép... -
Hát inkább Nivát vennék, az minden szaron átmegy. Orosz vas... -
[Walaki]D`Lair #52576 Ott a pont :DDD -
Ford Motoros Nivat már kapsz szalonból valami 3 milláért :D -
[Walaki]D`Lair #52574 Másrészt meg ki miben fér el...én a 172-3 centimmel sztem elférnék benne :) -
[Walaki]D`Lair #52573 Nem ültem benne, de kívülről tetszik :) -
fullos?
ültél már ilyenben
elférni nem lehet benne.full fapad... -
[Walaki]D`Lair #52571 Mutass egy fullos összerekest ennyiért... -
giga lol
van olyan láma aki ezt ennyiért meg is veszi? -
DJ BP #52569 vegyük úgy, így úgy tűnik mintha direkt erre gondolt volna a topicnyitó :D -
MA előttünk egy 159es ment hosszú kilómétreken, varázslatos volt hátulról is
Amúgy szerintem nagyon eltalálták az új Bravo-t belülről is.
-
Ja,hogy ez csak a differenciálódás miatt vagy így, mi?! :D -
DJ BP #52566 ,,egybe írni"
ez nem a gagyi TV műsor, ne sértsél meg minket :DD -
Amúgy elvileg, hogy autómánia, azt egybe kéne írni, nem? :D
Mondjuk az is érdekes, hogy eddig nem volt még banner, pedig az egyik legrégebbi topic az sgn :)
Tegnap láttam két picsát egy smárttal, és szerencsétlenek nem tudtak parkolni a 7 méteres helyen. Tolattak, előre mentek, helyezkedted, de még így is kilógott az egész... Azért, aki smarttal nem tud parkolni, az biztos őstehetsége lehet :P -
[Walaki]D`Lair #52564 Láttam már párszor...;) -
[Walaki]D`Lair #52563 helyes helyes!!! -
Borg #52562 Nincsenek nagy kerekei, lévén alacsony építésű roadster. -
DJ BP #52561 front tire: 205/55R16 to 205/45R17 (implemented on AP2)
-rear tire: 225/50R16 to 245/40R17 (implemented on AP2)
eddig csak 16-os volt rajta? :DD -
Borg #52560 Jön még egy Type-R az S2000-ből, mielőtt kivonják?
Apparently Best Car has reason to believe that Honda is revisiting
this Type R proposal for the final model change for the S2000. They
call it the "lightweight package" and it will follow the Type R
proposal's target of 100kg weight reduction, bringing the car from
1250kg to 1150kg, changing the power to weight ratio from 5.16kg/ps
to 4.75kg/ps. This should provide performance at turbo levels but
with the direct feel of natural aspiration.
The S2000 Type R model year 2004 proposal (official document from
Honda) consisted of:
-target of 100kg weight reduction
-balanced engine internals (Type R treatment)
-Type R exclusive interior
-air conditioning becomes a factory option
-SRS air bag becomes a factory option
-sound deadening material deleted
-front tire: 205/55R16 to 205/45R17 (implemented on AP2)
-rear tire: 225/50R16 to 245/40R17 (implemented on AP2)
-Type R exclusive suspension tuning
-Type R exclusive uprated brakes
-Type R exclusive body color(s)
-spare tire deleted
-mechanical LSD
-power soft top deleted
-lightweight carbon hard top
-audio becomes factory option
The S2000 is expected to be discontinued before March 2008, so the
lightweight package should be sold sometime between now and then. -
DJ BP #52559 ti döntötök, vagy CSOCSO esetleg... nem is kell érvelni, elfogadjuk...
de akkor sztem csináljátok is meg -
Borg #52558 Szerintem elég lenne, ha 790 széles, és akkor már illik a dizájnba. A magassága mindegy, pl 200-250. -
mi ez a csúnyaság? -
DJ BP #52556 én nem sok topicban látok 800x150-es bannert... nagyon nagy a szórás, láttam 790x98-ast, van 690x320-as, 740x380-as, ez 600x200-as... Na bumm, én nem látom hogy annyira kilógnánk a sorból e tekintetben :), nekem pl. tetszik is, nem tetszene a túl lapos, de egy 790x300-as kép meg sztem túl nagy, minek akkora? -
Borg #52555 homályosabb kép nem volt róla?:)
btw, inkább egy ds :) -
DJ BP #52554 sztem franciaként megérdemli, hogy bekerüljön
-
Borg #52553 Sok autóval vannak közös vonásai, de szerintem nem néz ki rosszul.
Érdekes, hogy csak 1.4 benzines van, viszont az turbóval is :) -
Borg #52552 Én is ezt mertem jelezni az elején, dehát ha ez így jó, akkor így jó. -
Borg #52551 Modellfrissített Chrysler Voyager: euroNCAP = 1.5 csillag (se) -
Az igazán jó egy 780 képpont szélességű, max. 150 képpont körüli magasságú (vagy még laposabb) lenne...