101030
.
-
4.6 millió km-t futott állólámpás merci :D Állítólag ez a rekorder.
-
ZsirosKenyer #53591 csak a lámpák -
Hát nem a legjobban sikerült dizájn, de azért nem japános:) -
ZsirosKenyer #53589 kicsit japános, de pont ezért tetszik 
zsír autó -
Ez a harcsaszáj nekem is bejön, de a lámpák nem igazán. -
DJ BP #53587 nem olyan rossz ez, bár tényleg nem érződik az olaszosság úgy mint a Quattroportén. Vagy a Punto lámpájától inkább különbözni akarnak :DD
Az orra mintha 599GTB+S2000 lenne, de nekem tetszik attól :)
-
DJ BP #53586 Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy azért fizessek akár 5k-t is, hogy ne kelljen minden nap egyszer bekapcsolnom a fényszórót.
Főleg úgy, hogy nappal is kötelező vásroson kívül :)
Alagutas osztrák és francia autópályán van értelme, ott se sok -
DJ BP #53585 a tempomat sztem is hasznos, az ,,is"-t az elterjedésre értettem, nem a baromságra :) -
A tempomat nagyon kényelmes dolog, az esőérzékelőt kényeskedésnek tartom, de azért annak is megvan a haszna. A fényérzékelő meg ugye éjjeli észrevétlen követésnél kellemetlen, de nyilván ki lehet kapcsolni :-)
Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy azért fizessek akár 5k-t is, hogy ne kelljen minden nap egyszer bekapcsolnom a fényszórót. -
DJ BP #53583 előbb utóbb ez az extra is sokkal könnyebben elérhetővé válik, fény és esőérzékelő pl., rahadt hamar szétterjedt, és egyre alsóbb felszereltségi szintekbe kerül be, vagy 30e Ft körül teszik be. Mondjuk sztem a fényérzékelő a legnagyobb baromság :). Tempomat is, de az sokkal lassabban terjed úgy látszik -
DJ BP #53582 hasznos cucc, de természetesen a korábban belinkelt nőket nem teszi parkolóművésszé :DD -
Én is pártolnám a tolatóradart, bár még nem vezettem ilyen autót, nem tudom, hogy ez mennyire pontos, de az tuti, hogy a 147-essel sem lehet 5-10 centire tolatva megközelíteni a mögöttem állót, mert nagyon ritka, hogy a tükörből látszik a mögöttem álló autó orra. (ha a háta felé közelítek, és történetesen pl. egyteruről van szó, akkor egyszeru a helyzet) -
Borg #53580 Jo hát a 2 méteremmel olyan mindegy, de ettől még én se támogatom az ablakvonalak ilyen mértékű emelését persze... jobban is néznek ki a korábbi, alacsonyabb vonalú, "autóformájú" autók még :) -
jó mondjuk az is benne van hogy gyerekülést babakocsit könnyebb berakni, ahol kisgyerekek vannak az is számít. -
"meszes csontjaival meg csak tekeregne"
xDDD
Elobb a dizajn aztan az idos nenik. Kilatas tenyleg suxx. -
ekkora látószöget alapesetben a radar jobban lefog aszem. -
jó, hánycentis is vagy? :)
anyám a 165 centijével és a meszes csontjaival meg csak tekeregne összevissza, mert egyre nehezebb kilátni a járgányokból (4 ajtós megane-ok ) a 3. verziónk van és a kilátás egyre sz@rabb, mondjuk a tolatóradar nem egy kifizethetetlen plusz, de akkor is. -
Tolatókamera szerintem jobb sokkal. Nem is értem, hogy miért ilyen drága. Egy kis méretű LCD-t már lehet kapni fillérekért is, a kamerának meg bőven megteszi mondjuk egy 640*480-as is. Egész kijönne pár tízezerből. Míg a radar az egy kicsit bonyolúltabb dolog, és nem is megbízható annyira. -
Borg #53574 Én pl simán tolatok, vagy parkolok tükörből :) De valóban nem lenne rossz alapként. -
tolatóradar tényleg alapnak kéne lennie..... -
DJ BP #53572 ez durvábbnak tűnik, mert hosszabb a feneke a szedán forma miatt :) -
Most igy hirtelen nem is latom a kulonbseget. De jol nez ki ezis mint a regi. -
Borg #53570 A civicből is szarul látni ki hátra, mégsem tették bele az alapcsomagba a tolatóradart :) (ez az egyik a kb 4-5 extrából, ami nincs benne alapból) -
DJ BP #53569 Azért ez már túlzás... Hogy lehet ebből kilátni hátra? Vagy így akarnak tolatókamerát tukmálni a vevőkre? :D
-
uj pheaton -
jogos -
DJ BP #53566 csak vicceltem te :) -
nahde nemis annyi kilo. ezenkivul meg jobban is megy talan mint egy forma 1 es auto:D -
miert mi a baj?
toronymerevitomet instalalltam? amugy meg aludtam delutan 1 ig :D -
1000 lóerő, gondolj már bele... Egy Forma1es kocsi nem 1000lovas... -
Én is felfigyeltem rá, de jobban néz ki, mint a hasonló standokon álldogáló unintelligens tekintettel bíró lányok. -
kicsit pocakos a csaj :D -
Borg #53560 Pl a hátulja eléggé stilos, de gyenge utánzata annak is csak.
A belseje csak simán gagyi, az oldalsó szélesítések meg nagyon idegenek rajta. És mintha a kerék is egy mérettel kisebb lenne, mint ami ehhez a kasznihoz illene.
Az eleje se éppen egyedi, max kicsit szögletesebb. -
Mire gondolsz? -
Borg #53558 Az összhatás első blikkre nem rossz, de a részletei valami siralmasak. -
Akkor már ezt is berakom :)
Lada Concept "C"
-
Érdemes-e bank által visszavett autót vásárolni?
Borzasztóan jó vétel
-
Ez tény, de már 110LE is kockázatot jelent a 75-höz képest, ha nincs esze a sofőrnek. Gondolok itt arra, hogy rossz útviszonyok mellett nyomja a gázt, a nagyobb nyomaték problémát jelenthet, a kanyarokról nem is beszélve.
Az persze igaz, hogy a sofőr a döntő, de egy átlag Suzukis nem úgy használja az autóját, nem hajt vele úgy, mint egy sportkocsi tulaj. -
Azert en bevalalnam :))) barmennyi szenvednek vele -
Borg #53553 Nembaj, helyette töröltem én.