101030
.
-
városban 180? grat... -
ágen? és mégis honnan volt continental gt alattad? :D -
az elöbb vezettem egy continental gt-t.gyerekek hogy az hogy megy...lámpánál zöld,lepadlóztam és elküldtem neki 180ig padlón.félelmetes -
személy szerint nekem egy Golf2 GTI 16V esetleg G60,vagy ue.Corradoban...
De nem kell régi kotvák, volt már elég :) -
Borg #54548 Ha van elég bontós ismerős, nem lehet gond vele :)
115LE-s 1.4 OHV turbo motor, viszont se rendes futómű, se semmi biztonsági cucc.
Mondjuk akkor már lehet inkább egy uno turbo ie... ha mindenképp ilyen régi kotvák kell. -
egy ex kollégámnak volt turbós
nagyon állatul ment, jó autó volt, bár Tolnát--Baranyát bejárt egy értelmes állapotúért... -
jah, a legtöbb ilyen "klasszikus" gt, gti, vadevörre igaz ez. 10ből legalább 9 szét van taposva -
Borg #54545 Valszeg az a kevés, ami még szépen egybevan, és karban van tartva, azt nem adják el :) -
renault 5 GT-ről kinek mi a véleménye? -
Nem is olyan rég egy új Porsche-val ütöttek el egy gyereket. A sofőr "sietett". A gyerek meghalt- :( -
Várható volt hogy be fog következni, bármikor néztem Gumball videókat rengetegszer volt olyan helyzet, amikor éppencsak elkerülték a balesetet. És tudjuk hogy addig jár a korsó a kútra... -
szep... :( -
A Ferrari a legjobb európai munkaadó -
az gondolom megsefordulhatott benned, hogy hazai piacra termelnek kínában, grat
-
Hát ez szar... :( -
Borg #54537 Kínában készülnek majd az Alfa 159-ek
Ezentúl is ütni fog a minőségük, semmi kétség :D -
-
uh, ez nagyon durva. O.o -
szerencsétlen golfosnak esélye se volt :( -
DJ BP #54533
Jó dolog ugyan nagyszerű sportautókkal száguldozni, a közúton azonban nem tartozik a legveszélytelenebb foglalatosságok közé. A két éve hazánkban is megfordult Gumball 3000 kilenc éves történetében eddig nem történt komoly, személyi sérüléssel járó baleset, a most zajló futamon azonban nem alakultak ilyen szerencsésen az események. Két brit versenyző egy Porsche 911-essel ugyanis nagy sebességgel karambolozott egy Volkswagen Golffal Albániában. A Golf vezetője az ütközés következtében életét vesztette, mellette utazó feleségét pedig kritikus állapotban szállították kórházba. A rendezők által kiadott közlemény szerint a Golf nem állt meg a stop táblánál, ezért következett be a baleset, ennek némiképp ellentmond, hogy a sofőr és utasa elmenekült a helyszínről. A brit versenyzők egy orosz rendszámú BMW M6-ossal próbáltak meg kereket oldani, de végül elfogták őket.
A Gumball ralit ezen események miatt félbeszakították, és kérdéses az eddig is a törvényesség határán egyensúlyozó futam jövője is.
Gratulálok... -
a felni nagyon nem bejövős... -
DJ BP #54531 SLR Roadster
Kíváncsi vagyok ilyen hosszú orral hogy megy a parkolás :D -
DJ BP #54530 nagy a pangás ma az autós témakörben :) -
szoktál erre járni? -
Megnéztem az adatlapodat, mer ismerős volt a felüljáró, látom várpalota lol :D -
kösz -
jaja eclipse -
2004-es Mitsubishi Eclipse. -
van valakinek valami ötlete, hogy ez milyen autó lehet? kicsit ferde, mert telefonnal, vezetés közben csináltam a képet. -
Az összes versenyzőnek fel kell matricáznia a kocsiját a Gumballban.
Egyébként meg Forma-1? :) -
Valahogy nekem furcsa dolog felmatricázva egy Ferrari. -
Ezt inkabb meg se nezem csak a szivem faj tole :(( -
Nyilván ez csak Budapestre vonatkozik. Elég sok főfelügyelet van. -
Borg #54519 Ez hülyeség, akkor nekem az ország másik végéből is a mozaik utcába kell mennem, ha igazolás kell?
Elég vicces lenne. Szerintem ők nincsenek tisztában a helyzettel (nem ez lenne az első eset, anno a VW szervizzel is szivtunk folyton a céges autók kapcsán, mert mindent jobban akartak tudni, aztán mégis kiderült hogy nekik nincs igazuk) -
Más vizsgáztató meg NEM állíthat ki. -
Borg #54517 Ez valszeg annyit jelent, hogy a nem-mozaik utcai vizsgáztatóhelynek kellene tudnia ugyancsak kiállítani ilyen igazolást, de nem tudnak/akarnak (még). -
Az mekkora faszság már, hogy csak a mozaik utcai vizsgáztatás esetén adhatnak ilyen hosszabítást? Ez majdnem olyan, mintha a többi viszgaközpont nem is lenne hivatalos. -
Hát már jóideje megvan az időpont, és azért nem volt semmi aggodalom, mert eddig mindig simán adtak ideiglenes meghosszabítást. Mostmeg átszervezték az egészet, és rohadtul basztak felkészülni ezekre. Nem én voltm az egyetlen, aki így járt... Szentségeltek csomóan a mozaikban. -
Borg #54514 Mi az hogy rég be van jelentve? És csak most kezdesz aggódni azon, hogy adnak e ideiglenest :D
Hány hónap a várakozási idő? -
Már rég be van jelentve. Csak azt hittem, hogy simán adnak ideiglenes meghosszabítást, ahogy eddig adtak is, csak most bevezették ezt az új vizsgarendet, és felborult az egész. Amúgy holnap jár le a műszaki :D