101030
.
  • Borg
    Bezzeg egy alfa :D
    Abból tudja egyből hogy szeretsz szívni.
  • Taranov
    Na olyan csajra se vágynék.
    Szerintem a csajnak az teljesen mindegy, hogy milyen értékű az autód, viszont a Corsa egyértelműen nem szerencsés választás, mivel nem azt árulja el rólad, hogy van ízlésed, stílusod és fantáziád. Persze az a csaj már eleve gáz, aki emiatt nem ül be melléd.
  • CSOCSO
    talan mindenki jarjon suzukival?

le merem fogadni hogy azert egy csaj szivesebben ulne be egy hummerbe mint egy hondaba vagy toyotaba...
  • pszihopata
    Egyetértek!Annyi értelme van mint a budapesti terepjárók 99%-ának.Hummer az opera előtt?Ha már te nem vagy az legalább a kocsid legyen férfias!Akinek meg nincs faszkomplexusa az egy corsában is jól érzi magát.
  • cement
    es ez mire jo? a terepre nem kell ilyen eros motor, meg nem benzines, es aszfaltra meg egy ilyen kasztni a leheto legnagyobb csőd :D
  • bobka
    japán belpiacos Pajero EVOLUTION 3.5 V6 Mivec motorral
  • cement
    ez mi? evo terepjaro dika ?:D
  • desigo
    10 milláért autót vennék:)

pl ezt
    aztán megnézném,hogy marad le a kis ,,szar" 320d

• Borg
    Inkább ez.
  • DJ BP
    de pl. Rav4-nél mennyivel jobban kéne, el nem tudom mondani :D Úgy lennék vele, ha már ilyen autó kell, minek a sportos menetteljesítmény? Ha már SUV, legyen férfias, többiek had száguldozzanak, meg kanyarogjanak a kis ,,szar" 320d-jükkel ennyi pénzért :DDD
    De amúgy nem vagyok 4x4 mániás, nem is kéne, de ha már 10 misi körül vennék autót, megnéznémm ezt is :)
  • Kit--Kat
    Nekem is tetszik előlről, de a hátulja tökéletesen ötlettelen 100 SUV-al összekeverhető. 1 markáns autó hátulról is legyen az és meglehessen különböztetni sztem.
  • Borg
    Vagy azért mert szar futómű van alatta? :)
  • DJ BP
    neekem tetszik a böszme orra :DD, bár a légellenállásnak nem kedvez, talán azért is csak 180 a vége :D
  • Borg
    Az új CRV se egy szépség, de ez egyenesen ocsmány :)
  • DJ BP
    Dodge Nitro huhh, nekem ez így nagyon tetszik, persze a belső lehet egyből elvenné a kedvem :D 2,8 dízel, 177LE, 8,4 milla lesz, CR-V kategóriából lehet ez kéne, erősebb, jobban néz ki kívül, kontra a belső gagyi, kinél mi dönt :)

• I.C.ram
    Kell hozzá orvosi igazolás, meg asszem elsősegély kártya is, de az nem biztos. Igen újfajtát kapsz, és kb 1-2 hét mire megjön, de kapsz ilyen papírt, amivel vezethetsz.
  • desigo
    Egy hónap múlva lejár a jogsim.
    Mi a menete a hosszabbításnak és mennyibe fáj?

Orvos aztán okmányiroda?
    Ha még a régi több oldalból álló van akkor most postáznak új kártyást?
    Mennyi idő még megjön?
  • I.C.ram
    Gondolom eredeti. ATS gyártott még tudtommal Barock felnit, de azon nem Merci jel van, hanem ATS logó.
  • Borg
    igen
  • SötétBarom
    Panda vs. Range Rover :)
  • I.C.ram
    6J azt jelenti, hogy 6 inch széles?
  • Borg
    Ha ez eredeti Fuchs Barock felni, akkor a gyári mérete 14x6J, ET30.

Erre elvileg rámegy a 205-ös gumi. A váltóméreted 205/65 R14, feltéve hogy pl alászedett+berugózott keréknél van ilyen széles guminak helyed a dobban.

Viszont 205/65 gyakorlatilag nem létező gumiméret :) A 205/60 is benne van még a 3%-os eltérésben, abból legalább egy pár gyártó csinál.
  • I.C.ram
    Kösz :)
  • DJ BP
  • desigo
    egy ilyenre szívesen befizetnék...
  • CSOCSO
    BOOOOLDOG SZULINAPOT!!!
  • desigo
    Boldog Szülinapot!
  • I.C.ram
    és házhoz is hozzák ingyen.
  • I.C.ram
    Ez gész jó árban van.
  • I.C.ram
    Sehol nem találok adatokat, hogy ez a Fuchs Barock felni milyen széles... Potyára meg nem akarok 205ös gumikat venni.
  • I.C.ram
    Ja közben utána néztem, és mégis 14 van rajta gyárilag elvileg. Akkor nem értem.
  • I.C.ram
    Találtam egy képet a Mercim kerekéről. Francba rossz a felni rajta, és csak 14-es ahogy sejtettem... Szerezhetek azt is... :/

• I.C.ram
    Ja csak nem biztos, hogy a gyári felni van rajta. Elképzelhető, hogy egy állólámpás 200D felnije van rajta, ami keskenyebb.
  • fifi
    egy akkor teljesítményű és súlyú autóra alsó hangon 5.5-öst találtak ki, vagy inkább szélesebbet...
    szerintem
  • I.C.ram
    Az is lehet amúgy, hogy 14-es Fuchs van rajta, nem tudom. Megkéne nézni, hogy mekkorákat gyártottak ebből a fajta felniből.
  • Borg
    Valószínűtlen, hogy 5-ös. Szerintem minimum 5.5.
  • I.C.ram
    Ilyen amúgy:

• I.C.ram
    15-ös, de engme pont az érdekelne, hogy 5-ös vagy 5 és feles, mert elvileg lehet mindkettő.
  • Borg
    Nem kell ahhoz leszedni. Elég ha azt tudod hány colos a felni, a 14-esek pl 4-4.5-5 colosak, a 15-ösök 5.5-6 colosak. Max ha alufelni, akkor van egy halvány esély arra, hogy még ennél is max 1 collal szélesebb.
    A felniátmérőt meg ugye gumival is le tudod mérni :)
    Ebből már kb be lehet határolni.
    A 15 colos felnik pl már minimum 5.5 colosak (5.5 is inkább japánokon, németeken szélesebb), és arra már rámegy a 205-ös gumi. Persze egy 6-6.5 colos ideálisabb méret, nem terpeszt annyira a gumi.
  • I.C.ram
    Ahhoz, hogy lemérjem, ahhoz meg lekéne szedni a gumiakt róla. :( Még nincs nálam a kocsi (szerlőnél van), de mindig elfelejtem megnézni, amikor ott vagyok :(