101030
.
-
DJ BP #56114 Miben rosszabb egyébként a vászontető a leemelhető keménytetőnél?
Pro: Súly+hely kisebb a vászonnál
Kontra: Arra hogy a fém jobb e mint a vászon tetőnek, (hő-, zajszigetelés) sztem egyértelmű :)
Dönts mi a fontosabb :) -
DJ BP #56113 ezekután a 159-esről sem hiszem el, hogy mennyit fejlődött megbízhatóságban -
Miben rosszabb egyébként a vászontető a leemelhető keménytetőnél? Gondolom az Audi és az Alfa sem használná a vásznat a többi gyártó keménytetejével szemben, ha annyival rosszabb lenne. -
Borg #56111 
Nekem tetszik a Brera (mondjuk a piros szín ennek szvsz nem áll jól, inkább feketében), de mint autóban sosem tudnék megbízni benne, szóval nekem egy fillért nem érne meg. -
Nekem talán a Spider egy kicsit jobban tetszik, ott van egy spoiler féleség a csomagtartó peremén.
Őszíntén megvallva a Brera helyett inkább a GT-t választanám, sportosabb az ülése, olcsóbb és a hosszú forma jobban tetszik, mint ez a széles, de rövid. -
Nagy kofferbe jó pakolni
-
ZsirosKenyer #56108 formára szép, de a hátsó lámpa körüli részre egy nagyobb törés vagy ív belefért volna. Így nekem is mindig egy hájas női segg jut az eszembe róla.. -
"Szeretnék egy Brerát. 1:18-asban jól mutatna az íróasztalomon." 
Szerintem jól néz ki de ennyi pénzt nem adnék érte. -
Hát nem öröm, az biztos. Reméljük azért nem esett baja a nagy melegben. -
Borg #56105 Hotymikvannak...
"Szóltam már a Brera esztétikai funkciójáról, de ez az autó tudományos szempontból is fontos tényező: döbbenetes, mennyire megfelel az olasz autókról rögződött sztereotípiáknak. Mert ugye tudjuk, az olasz autó gyönyörű. De tudjuk azt is, hogy az olasz autó elromlik. Volt már Brera tesztautó a magyarországi importőrnél - csak törés vagy egyéb okok miatt valahogy nem jutott el az újságírókhoz -, a dízel Brera új a flottában, mi kaptuk meg először. Nagyon zavarna, ha 10,6 millióért megvenném az üvegtetős dízelt, és néhány hétre rá a kézifékkar alatt már púposodna a műanyag burkolat, de ez mégiscsak apróság. Nem értem, miért kezdett el villogni ezerhatszázvalahány kilométernél az összkilométer-számláló, de ez sem lényeges. Ám, hogy ezzel egy időben, évszázados melegrekordjaink ledőlésekor légkondi nélkül maradok egy fekete bőrüléssel szerelt, üvegtetős kocsiban, és a Coppa Pannonia Regia versenyzőivel kényszerű szolidaritást vállalva izzadom végig a kétnapos futamot, azért mégiscsak túlzás."
Brera 2.4JTD teszt -
DJ BP #56104 de én ezt akkor sem értem. Nagyon sokféle négykerekű autó van, és jönnek ki egyre újabb és újabb négykerekű autóval a gyárak, minek? :DDD
De most tényleg, gyártsanak 1 ajtós autót? Szedán, kombi, csapottseggű, kupé, SUV, stb. stb., én inkább azt mondom, kategóriából annyi van mint a szemét, és inkább a kategóriateremtésből nem kérnék többet -
LoL szegény gyerek..
Kezdjetek el postolni különféle márkájú autókat vw jelell, és nézzétek meg mikor esik le szegénynek :) -
degecik:) -
Én ugyan nem.
Még valamit azért kéne mondani, hogy megbizonyosodjunk a dologról. -
Látom összetartanak a vw-sek.
-
Szerintem megette.Ha nem súgtál,akkor beszívta.Naaaa ! -
Tudja ő, hogy miről van szó :)
Ezért a szmájli a hozzászólása végén. -
Inkább várnék :D -
Kicsit nem hergeljük Harley-t?Kezd el fikázni légyszÍÍÍ ! -
Én először ezt a topikot néztem a Kiával. Egyébként szerintem nagyon látszik a keleti design, sok az ív, az egész nem annyira kocka, mint egy Golf. -
Nem mintha zavarnál itt,csak kiváncsi lettem volna a reakciódra. -
Taranov sajnos ide is jár!De a célszemély beugrott! -
Hát talán már egy kicsit sok a kombi is, bár az Alfánál is az eladások elég nagy részét a kombik tetszik ki, de mégsem nagyon tetszik.
Annyiféle van, lehet választani a Skodától elkezdve a VW-en át a Jaguarig kombiból is, és a presztízstől, ártól függetlenül mindegyik csak kombi. -
:D -
lol:DDDDDDD -
ZsirosKenyer #56089 :DDD
-
Miért is keresek én ilyen keveset :(
katt -
megszakértette :) -
Átdobjuk a fotoshopost Harley 18-nak a vw-be?Ja és kezdjük el fikázni,hátha megvédi!
-
DJ BP #56085 nekem egyre jobban tetszik ahogy nézegetem :)
mondjuk a hátulján remélem szögletesítettek valamit, mert az 5 ajtósnál az nekem nem jön be -
Borg #56084 Ugyanez volt a Civic-nél, ott is eleinte 6-10 hónaposra nőtt a várakozási idő. 1 év után jutottak el odáig, hogy annyi vagy több autó jött, amennyit el is adtak. -
Jól néz ki.
A 7 év gari és a jó alapfelszereltségek miatt kellene... -
DJ BP #56082 Három héttel a bemutatója után az idei évben legyártani tervezett összes Fiat 500-ast eladták, az olaszok ugyanis szinte megrohamozták a kereskedéseket. A Fiat most belegyorsít, de egyelőre nem tudnak elég autót gyártani.
Az nem semmi, évet kell majd rá várni az durva lesz :), vagy emelik az árakat :) -
DJ BP #56081 Ez az Aurisnál számomra 5x jobban néz ki :). Nincs benne feltűnő részlet, de maga a formaterv sokkal jobb sztem, harmonikusabb, az Auris olyan esetlen -
kicsit összecsaptam, de a célnak megfelel. -
én inkább Toyota jelet raknék rá. -
Ha vágnám a fotoshop-ot,rámontíroznék erre a kia-ra egy vw jelet,aztán betolnám egy-két fórumba.Szerintem érdekesek lennének a reakciók! -
:D
tbányán van egy fekete szalonban egy kicsit megspékelve optikai cuccokkal.faszányosan dekoratív) -
Érdekesek a commentek tényleg,ezek azt hiszik,hogy egy ritka sportautóval már nincsenek bakik.Ugyanúgy emberek tervezték,és rakták össze,és a kis szériaszámmal még nagyobb a kínos esetek valószínűsége.
Én egy haver 45000 dolcsis corvette-jén döbbentem le,hogy milyen gagyi,az állandó ledöglésekről nem is beszélve.Szerintem egy lambó sem sokkal jobb,sőt!
ferrari engine -
Az nem elég,ha ugyanazt olcsóbban kapod?Érdekes nézőpont,vw jellel bíztos jobb vétel lenne,még drágábban is,de anélkül nálad már vert helyzetből indul.Van rajta sapka.....?
Szerintem jó vétel.