101030
.
  • CSOCSO
    ez baromsag.. ketto ember nem lesz aki visszaviszi az autojat 10 ev mulva.. miert? mert aki ilyen szart vesz az ugyse tartja meg hanem eladja 5 eves koraban mert akkor kezd szarakodni...
  • Taranov
    Ha senki nem tudna segíteni, akkor hívd fel az Autóklubot vagy az Autó2-t.
  • SötétBarom
    De lehet, hogy nem :D
  • I.C.ram
    Légyszíves valaki segítsen! Sürgős! Pénteken utazom!

Kösz!
  • ZsirosKenyer
    aha, aztán az 5 éves kötelező szervízre ráfogják hogy 250e Ft, amiből már ki is jön egy gyűrűzés, szelepszárszimmering csere, meg főtengely köszörülés ;D Magyarul annyi mintha te magad újítanád fel.
  • Taranov
    Akkor gondolom a barna, ha 188 centi magas.
    Nem zavarnám ki a takaróm alól, de ha választani kell, inkább a kocsi jöjjön.
  • pszihopata
    Az enyémre űlnének így rá!Benyomnám a szendót az arcukba!
  • SötétBarom
    Ezekből az egyik valszeg..

• Taranov
    Most vettem észre, hogy Péter Anna 188 centis.
    Lehet, hogy fiktív személyről van szó, csak belezavarodtak? :D
  • Galy
    Hali!

Tudtok valamit arról, hogy az EU miként szabályozza gallytörő rácsok használatát személygépkocsiknál?

találtam eztazt neten, de nekem nem egyértelmű
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Péter Anna???

Ez az s2000es összehasonlítás tényleg kicsit lol.. A spider 2x akkora :DDD
    Fura, hogy a szerencsétlen Winklert nem engedték tesztelni ezt az autót.. :) Bár lehet, hogy elfogult lett volna, és akkor nem borg linkelte volna a cikket, hanem valaki más ;)
  • Taranov
    Nézd, alapvetően igazad van, de szerintem ez pont olyan dolog, amit a totalcar nem tudsz jól megítélni, mivel nyilván sportosan vezetnek, és kifejezetten a sportautókhoz hasonlítják a Spidert, annak ellenére, hogy többször hangsúlyozták már a régebbi tesztekben, hogy ez inkább grand turismo.
    Ránézésre tényleg gyengének tűnik ez a motor, ráadásul sokat fogyaszt, de kiindulva az én kocsimból, ami 105 LE-s, szerintem annál még ez is jobban megy, szóval nekem például ideális lenne. Arról nem is beszélve, hogy a hangja biztos jó.
    Ettől függetlenül valószínűleg én dízellel venném, ami 200LE-s és 400Nm-es.
    Az S2000 más kategória, sokkal kisebb, könnyebb, sportosabb autó, de emellett észre sem veszik az utcán, külsőleg jobban hasonlít a jellegtelen MX5-re, mint a Spiderre. Az 1500-1600 kilós súlyt is nagyon gyakran felhánytorgatják a Spidernek, holott az ilyen eleganciával bíró autók általában ennyit nyomnak, pl. az Audi A4 cabrio is.
    Nem volt szerencsém még utazni ezzel az autóval, de beleültem a Csiki-Begében. Hát ami nagyon szomorú volt, hogy a bőrülésnek egyáltalán nincs oldaltartása az Alfa 147-hez képest, pedig az aztán még kevésbé sportautó. Ezen kívül a szélvédő teteje is elég alacsonyan van, ezért nagyon alacsonyan kell ülni, hogy ne vigye le az ember haját, de ez inkább sportkabriós tulajdonság. Ellenben az ülések tömítése és a váltó nagyon meggyőző volt. Összességében az a legnagyobb baj ezzel az autóval, hogy nem 6-7 milliótól indul az ára, hanem 9-10-től.
  • Borg
    Alfa Spider 2.2JTS teszt @ Totalcar

Ez meg még érdekesebb. Külsőre jobb mint a Brera, szerintem a vászontető, és a segg megvágása kifejezetten előnyös változás. Meg még az is meglepő, hogy a váltó a Brerával ellentétben itt pontos, és rövid. De hogy lehet 2.2-es 185 lovas motort tenni bele, ami a 220-at is épp csak megfutja? Innentől kezdve egy percig nem jelent alternatívát egy S2000-nek (csak azt már sajnos nem gyártják). Sem árban, sem teljesítményben, sem élményben, de megkockáztatom hogy még a belsőt illetően is jobban bejön az S2000. Már ha ilyen semmirevaló autó kéne...
  • Borg
    Érdekes.

Főleg ha más gyártók is, errefelé bevezetnék, talán lenne is értelme új autót vásárolni.
  • I.C.ram
    Kéne egy kis segítség!

Külföldön (Olaszországban) a bérelt autó hogy megy? Jó hozzá a magyar jogsi? Vagy kell nemzetközi? Kauciót kell fizetni? vagy hogy megy ez? Légyszí írjatok már róla :)
  • I.C.ram
    azért a fifth gear tesztelő nem az átlag end-user követelményeit nézik :)
  • DJ BP
    mihez képest ratyi ez a kérdés :)
    Ferrarihoz képest, akkor bőven belefér :D
  • I.C.ram
    Nagyon kéne :)
  • SötétBarom
    Majd akkor nézd meg a "Supercars in everyday life" epizódot :D

Amúgy ami ratyi volt, az a régi gransport.. De van teszt az újról is :)
    itt
  • pszihopata
    És még mit mondanak az olaszra?
  • ZsirosKenyer
    szép, de vmelyik, asszem Fifth Gear műsorban láttam róla tesztet és fikázták nagyon. A futómű pattogott, a kormány, a váltó mind nagyon ratyi volt szóval tényleg csak villogni jó.
  • Kit--Kat
    fúú nem tom mit akartam írni:D
    szóval ami szép az szép, legyen akármilyen jelvény az elején.
    Az hogy ezt legtöbbször olaszra mondják, az meg nem véletlen.
  • Kit--Kat
    Jó akkor csak a te kedvedert, neami székem mind1 milyen autó, p az szép, előző 3as bömös vagy a mazda 6os is nagyon tetszik.
  • CSOCSO
    loal
  • Taranov
    Hát most igazán nem tudom, hogy miért vagy előítéletes, nemsokára jön a Passat coupe :D
  • Kit--Kat
    Mennyi az esélye, hogy vw ilyen szép autót dob ki?:D
  • pszihopata
    Én a maseratit is tudom fikázni,a kilencvenes években egyet-egyet lehetett kereskedésekben látni,mindíg megnézegettem őket,elindulni egy hoszabb útra egyikkel sem mertem volna.

Gyönyörű elegáns,és visszafogott karosszériák-pont ami nekem tetszik,de műszakilag nem hinném hogy jók lennének.Csóróknak tilos megvenni!
  • CSOCSO
    ha focvagen lenne akkor fikaznato mint atom..
  • Taranov
    Több képet!
  • Kit--Kat
    Tényleg gyönyörű:)
  • SötétBarom
    It iz bjútiful veri.
  • DJ BP
    Nekem kéne egy ilyen :) (németeknél annyi mint egy M6)
  • ZsirosKenyer
    ha már brera akkor forró kupék - by top gear

nem túl friss adás aki már látta sry.
  • Taranov
    A Spider és a Brera még annyira nem terjedt el, de a 159-es eladások tekintetében is a 156 utódja lesz szerintem. Mostmár napi szinten látok.
  • Taranov
    Múltkor volt is egy ilyen eset, a tömött M7-es kivezetőn araszoltam a dugóban, mellettem két jó nő egy 307CC-ben. Azt veszem észre két perc múlva, hogy füstöl vagy gőzölög az autójuk, és nem tudnak továbbmenni. Sajnáltam egy kicsit őket, pedig biztos be volt tervezve egy balcsizás.
  • Borg
    Van már vagy 3? :D
  • Taranov
    A hő meg zaj dolog nem annyira kellemetlen szerintem, a lopásveszély annál inkább - ha van ilyen. Ettől függetlenül még leeresztett tetővel is sok autót látok parkolni.
  • DJ BP
    307-esből, Lagunából, C4-ből is sok van... Na és? :)
  • Taranov
    Jó nagy dugók lesznek, ha ezek elkezdenek lerobbanni, mert egyre többet látok Budapesten.