101030
.
-
Hát a rendszámon lévő GEO, és az enyhén depressziós hangulatból erre következtetek :D -
B@zdmeg :| -
Az az utas neM? -
Borg #57592 Mert ez Grúziában van? -
ez meg cabrio lett. -
Mondjuk az is érdekes, hogy Grúziában minden angolúl van kiírva :D Police, Police Line Do Not Cross... :P -
Én az autóról beszéltem :D -
a fekete zsák a második képen azt jelzi, hogy nincs mákja. -
Jól átszakította a korlátot. Mákja va, hogy nem zuhant a folyóba. -
vezess mamuszban :D -
Borg #57585 Hottyát... biztos 2 darabból volt ez is összehegesztve.
-
De nem, mert ő tud, és vigyáz! -
Hehejjjjj!
Ma voltam műszaki előtti átvizsgáláson, már előre megástam a tárcám sírját, erre kiderül, hogy csak két első fékpofát kell cserélnem, meg ködlámpabúrát :D
Öröm/Bódottá!! -
DJ BP #57582 és több tapasztalatod van egy 30 évesnél? :OOO Mert mész napi 150km-t? Anyám is annyit megy :D 100e km-nél sem tartasz...
Nem vagyunk bölcsek, de nem is állítjuk hogy milyen faszagyerekek vagyunk... -
Borg #57581 Majd egyszer ráhúz a külső kamion, mert nem számít rá hogy onnan beelőzik, és akkor elkezd gondolkodni. Nem érdemes oktatni őt, vannak ilyenek akik csak akkor jönnek rá a dolgokra, ha egyszer már pofára estek. Nem gondolkodik mindenki előre.
A legtöbb gyerek is csak akkor tanul meg óvatosnak lenni, amikor először fejjel esik ki az ágyából. -
Az igaz, hogy ha 70 es táblánál mész 100 al, levan szarva, mindenki annyival megy. Senki nem papol szerintem hog tartsd be a szabályokat, mikor azok néha értelmetlenek. De azért ez a leállósávos móka azért kicsit sok szerintem, elhiszem hogy akár évente megkerülöd a földet kocsival, de azért 20 évesen kicsit józanabbul is lehetne közlekedni. Mert tudod akik kinyírnak másokat száguldozás közben, azok is mind azt gondolták ám előtte hogy ők urai mindennek, és mérhetetlen a tpasztalatuk, aztán rájöttek, hogy nem... Amíg csak azért mész gyorsan mert sietsz az még okés is talán, de hogy élved a sebességet, hát nc. És igazad van, mi se vagyunk veterán bölcsek, de azért jobb esélyünk van megélni, hogy azok legyünk egyszer, és nem szervdonorként végezzük, mint a leállósávban 200 al tépők:) Jó sokat írtam, de nem fikázásképp mondom, a mi 18-25 közti korosztályunkból sokan hajlamosak erre az "én vagyok a profi sofőr, semmi baj nem érhet" hozzállásra, és ez 90% ban tévképzet sajna. Reméljük mindenki érdekébe, hogy a maradék 10% ba tartozol, de megértheted, hogy a legtöbb fórumozó a valószínűbb kategóriába fog sorolni aárhogy is van, mert sajnos az a legvalószínűbb. Anyám menniyt szövegeltem:P -
20. na. ésakkor mivan? te sem meg icram sem vagytok veterán bölcsek. úgyhogy ez nem tényező -
DJ BP #57578 ha ilyeneket írsz ne csodálkozz :))
Semmi jelentősége, na persze -
gyonyoru ez a piros.. kar hogy az eletbe nem ulnhetnek az autoba cipovel... mer amugy masfel napig lenne ilyen szep.. -
semmi jelentősége. mindegy az egész, leszarom ki mit gondol már, de csak az fikázzon akit én is fikáztam, ennyi... márpedig én nem fikáztam icramot csak leirtam valamit... -
DJ BP #57575 hány éves vagy amúgy? -
Jah, attól paráztam énis, ma volt szervizbe, szerencsére azt megusztuk. -
Azért én megnézném azt hátsó felfüggesztést is. Telibe nyomnak egy kereket, annak kell, hogy legyen valami nyoma. -
Hát azt a lökhárítót meg majd a javítást nem árt lefesteni.....sztem -
Nah, hétvégén részt vettem egy kis koccanásos kalandban, muter vezetett, Nyíregyházán a Széchenyi úton mentünk szépen egyenesen, amikor egy alsóbbrendő útról egy kereszteződésbe, ami nem volt lámpás, csak táblája volt a másiknak, egy csajszi "nem vett észre" minket, és ő átjött. Rajtunk is majdnem, muter szerencsére észre vette hogy az ott nemigazán áll meg, fékezni már késő volt, ugyohgy elhuzta jobbra amennyire lehetett, és beleállt a gázba. Persze nagy csatt, azt hittem autó hátulja ottmaradt valahol, de szerencsére pont a hátsó kereket kapta telibe, és lecsuszott rólunk a másik autó lökhárítója. Dísztárcsa persze cafatokra szakadt, meg kiszakadt a rögzítő csap a sárhányónál, ami a képen is látszik. Festeni rlvileg nem kellesz, valami 15 k ból megusszuk az egészet. Illetve megússza aki belénk jött. -
Ideges vagy? Nem veszed észre, hogy te akarsz itt egyedül állandóan bizonyítani? Nem vagyok se a csajod, se a gyereked, nekem nem kell bizonyítanod... -
Passz :) -
xD -
Közvetlenül a rák ellenszere mellett? -
Jah és azt hallottátok, hogy ÁLLÍTÓLAG volt 20milla kp a Lambo-ban és mind szarrá égett?
-
A másik amit írtak, hogy volt egy ismerőse valamelyik arcnak, aki egy fehér gallardoval ment a kórházhoz meglátogatni az egyik ipsét. Hát ki nem fossa le? Hadd menjen! A faszt kell ilyen hülyeségekkel tömni az újságot és az emberek fejét... -
-
mire a fókuszba kerül, már megdöntik a szárazföldi sebesség rekordot. -.- -
Pont ezt írtam a hétvégén, hogy úgyis fel fogja fújni a média... :( -
A Lambos Porshés történetre visszatérve. Mai Blikkbe már azt írták hogy 320-al mentek :D Még pár cikk és kiderül h 400al mentek :D -
én nem menőzésből vezetek gyorsan amikor gyorsan megyek. vagy azért mert szeretem a sebességet, vagy mert sietek valahova. elmondtam hogy a leállósávba is miért szoktam kimenni... ne hidd már magad olyan hű de királynak, mert kibaszottul annak érzed magad, kiváncsi lennék hogy te hogyan vezetsz... ha betartod a szabályt az se baj, de ne fikázd a másikat aki néha nem... téged baszottul nem érint hogy én mennyivel és hogy megyek, odafigyelek más embereket nem veszélyeztetek, gyorsan és szabálytalanul lehet menni biztonságosan is, ha ura vagy a dolgoknak.. mert hogy nem a nap 24órájában megyek gyorsan, hanem egy héten 1-2szer... minimum napi 100-150 kilometert megyek, több vezetési tapasztalatom van mint a legtöbb 40-50évesnek az utakon, és nem vagyok futar sem kamionsofőr. de ha te lassan mész menj lassan, nyugodt lehetsz nem fogok belédrongyolni hátulról, csak ne fikázd a másikat mert én sem tettem azt... -
Te összekeversz magaddal. Nekem nincs ingerenciám arra, hogy megmutassam milyen faszagyerek vagyok, és a leállósávban előzgessek, mert az hú de rohadt menő. Úgyhogy menj ki egyedül a gokart pályádra, és legyél faszagyerek magaddal. -
BMW M3 @ totalcar -
pff te mindenkit csak osztani birsz, fogalmad sincs arrol hogy hogy vezetek... egyszer igy a topikos emberkék összegyűlhetnének mondjuk itt a kecskeméti gokartpályán, most lett újraaszfaltozva és rá lehet menni kocsival potom pénzért, megmutathatod te mekkora faszagyerek vagy... és fogalmad sincs milyen kocsival mentem 235öt... -
G_ArchAngel #57556 hamár cement, akkor inkább betonkeverővel:)))