101030
.
  • redbull0304
    Tudomásom szerint egyik sofőr se nyilatkozott! Ez már egyszer eljátszotta a Blikk, hogy egyik hazai Audis nevébe olyan nyilatkozatot írt, ami vérlázító volt! Ilyen képtelenségek voltak a cikkbe, hogy Pest utcáin azzal szórakoznak, hogy egymással szembe hajtanak, és aki előbb rántja el a kormány az a vesztes... Mint egy filmbe... Meg, hogy Porsche motort rakott az Audijába... Természetesen azonnal feljelentette a Blikk így a következő napokba még egy cikk, hogy Ö most már csak legális versenyeken vesz rész... :/ Tehát még itt se írták le a valóságot csak szépíteni próbáltak rajta! Úgyhogy a Blikk és társai szavára senki se adjon! Ezzel a húzással gyakorlatilag lejárattak egy teljesen legálisan versenyző embert!

Másrész! A Porsche azért akarta eladni, mert tartozásai vannak? Mióta hirdetve van az óta már egyszer kivitte Németbe a TechArt-hoz és még 10millát költött rá! Úgyhogy aki ennyire tartozik nem hiszem, hogy még súlyos milliókat költ az autóra!

Másrész! Én nem tudom, hogy milyen életet élnek mivel csalnak, lopnak, bűnöznek! Lehet, van valami valóság alapja! De nem érdekel! Nekem ahhoz vagy bárkinek mi köze van?! Nem én megyek börtönbe nem én adósodom el! Úgyhogy szerintem mindenki azt csinál, ami akar, és saját maga dönt, hogy mennyit vállal be!
  • DJ BP
    hát ez az, van egy tisztességes üzletet folytató ismerősöm, van egy 7-es BMW-je és kész, pedig megtehetné, igaz nem 20-on éves.
    Épp ezért vicces, hogy ilyen max. 30 évesek ücsörögnek legtöbbször ilyenekben, önerőből becsületesen nehéz lenne
  • DJ BP
    hát Stop, Bors, nem biztos hogy minden így van :), de annyi biztos, tuti nem kóser ipsék
  • ZsirosKenyer
    na látjátok ha vki szidja őket akkor rögtön jön a szöveg: "látjátok ez a magyar mentalitás, egyből irigykedünk, meg szidjuk őket mer mi nem vagyunk olyan gazdagok" Közben ebből is látszik hogy jogosan szidjuk őket, hisz aki itthon feltűnően drága autóval jár az 90% hogy nem tisztességes úton szerezte.

Az meg hogy kiengedik folyton no comment. Tipikus rendőrség. Engem meg folyton levillognak hogy "mi ez az ültetés URAMM!!????? maga normális???"
  • SötétBarom

Tiszta most wanted ..
  • M@TriX
    Nem tudom mennyire hiteles összefoglaló, de mindenképpen érdekes...

"Tegnapi Borsban nyilatkozott az az F.Árpád aki a Lamborghinit vezette. Ő azt mondta a Lamborghiniről, hogy egy kereskedés tulajdona az autó (állítólag 400 ezer Ft-nyi összegért bérelték ki). A kép alapján meg könnyen beazonosítható, hogy a www.hasznaltauto.hu -n a Magic Car (Óbuda Bécsi út) által hírdetett Murcielago-ról van szó. Ez az ember pár hete került 3 kg kokainnal és 55 millió Ft-al a rendőrség látókörébe. De 72 óra után kiengedték.

A Porschét szintén árulták. Ez volt a Hatvani Róbert autója, akinek több Night Clubja van és tetemes tartozásai.

Az egész verseny milliós nagyságrendű fogadásból fakadt. 20 és 11 millió Ft. Ez a pénz égett az autókban ami a Híradóban is volt.

"A Porsche Carrerát vezető fiatalember a STOP információi szerint két budapesti night klub tulajdonosa, de más üzletekből is profitál. Autóját nemrégiben cserélte, de egy hete már elkezdte hirdetni, mivel hatalmas tartozásai vannak. Úgy tudjuk, sem ő, sem a baleset másik résztvevője nem ismeretlen a rendőrség számára.

A sportautó baleset másik súlyos sérültje - a Lamborghini vezetője - az az F.Á., akinek a neve jól ismert a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Ellenes Osztály munkatársainak a körében. A férfi neve több drog-ügyben is felmerült az elmúlt években és hetekben egyaránt, de mindig kiderül róla, hogy ártatlan, sőt, csupán rossz helyen volt, rossz időben.

2001-ben F.Á. lakásán találtak nagyobb mennyiségű kábítószert a nyomozók, de őt nem ítélték el emiatt, társa azonban 8 év fegyházbüntetést kapott. Az elmúlt hetekben szintén rendőri akcióba keveredett a porrá égett és rommá tört Lamborghini sofőrje. Három kilogrammnyi kokainnal és 55 millió forint készpénzzel akadt a nyomozók hálójába. F. Á.-t azonban 72 óra után szabadon engedték és még a pénzét is visszakapta. A 30 éves férfinek egyébként nem ez volt az első lángoló autója. Néhány hónappal ezelőtt egy gyönyörű, tízmilliós SLK Mercedes gyulladt fel a Flórián téren. Azt, hogy mi, vagy ki okozta a tüzet, nem derült ki.

A mostani ámokfutás tétje állítólag 20 millió, vagy 11 millió forint volt, ami a súlyos baleset miatt porrá égett. Ennyiben fogadott F.Á. alkalmi versenyzőtársával. Aki nyer, azé a pénz. Névtelenségét kérő interjú alanyunk a következőket mondta. "A Lamborghini vezetője mindig pénzért versenyez, és általában nagyobb összegekért. Itt nem pár tízezer forintról van szó, hanem súlyos milliókról. Ez egy átlag munkásnak szinte elképzelhetetlenül nagy összeg. A drogügyekről nem sokat tudok. Nem is tudom, van-e hozzá köze, de egyébként meg mindig megússza" - nyilatkozta az ámokfutó sportautós egy ismerőse a STOP-nak.

Mint ismeretes, egy Lamborghini ütközött össze egy Porschéval szombatra virradó éjszaka az M1-M7 közös szakaszán. A két sportkocsi a befelé vezető oldalon karambolozott. A sportkocsik kidöntöttek egy lámpaoszlopot, a Porsche a hátuljával a zajvédő falnak csapódott, úgy, hogy a külső szalagkorlátra felakadt, a Lamborghini három kereke pedig kiszakadt, olyan erővel csapódtak egymásnak a sportautók. A balesetben a méregdrága Lamborghini kigyulladt, s teljesen kiégett. A lángokat a helyszínre kiérkező tűzoltók fékezték meg és mentették ki a két ámokfutót."
  • zico87
    azért vicces hogy milyen autók szerepelnek a listán főleg a 7-es BMW+ a H2 meglepett de főleg a 7-es mert a h2-ről hallotam elég sok kritikát..de nekem akoris istenautó:D
  • ZsirosKenyer
    ez vicces:

You may know what they say: during our lifespan we all should write a book, have a child and plant a tree. Well, the latter is easy: if you purchase a Volkswagen Polo BlueMotion in Spain, the German marque will plant 17 trees for you.

• SötétBarom
    Ez ugyan az a színvonalas lista ami nem is olyan rég vótmá..

A fószer azzal indokolta a multipla szereplését a listán, hogy nem elég ha jó egy autó, szép is legyen :|
  • G_ArchAngel #57666
    azért nem gyenge s*ggfejek szóltak hozzá a cikkhez...
    lehet el sem olvasták, mert szinte mást nem szajkóztak, minthogy a H2 és BMW7 igen jó...
    az a baj, hogy akik a Time cikkét írták, azok tudják, hogy az iDrive egy szégyen, míg a cikket kommentáló mókusok max flashanimációban láttak ilyen autót...
  • pszihopata
    A világ legrosszabb autói./Time/
  • CSOCSO
    tehat a blikknek volt igaza?:D:D:D
  • DJ BP
    igen ez szopatás, bármi van az a hibás aki hátul volt...
  • desigo
    Én egyszer autópályán hátulról utolértem egy baleset miatt álló kocsisort.
    Az előttem lévő sofőrnek elrepedt a csigolyája ami 8 napon túl gyógyul.
    110.000 Ft volt a bírság...

Nem hiszem,hogy ők sokkal több pénzbüntetést kapnak majd.
  • SötétBarom
    187. §
    (1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével másnak vagy másoknak gondatlanságból súlyos testi sértést okoz, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
    2) A büntetés
    a) három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget,
    b) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált,
    c) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz.
  • MikX
    Ja, kapnak egy csekket a biztonsági öv hiánya miatt... :D
  • I.C.ram
    "Mindkét férfi azt mondta a Blikknek, hogy a baleset után nem fognak ennyire száguldozni."

Hát a sitten max a szappan után száguldozhatnak :D Bár amilyen jó a magyar igazságszolgáltatás megússzák egy 10ezer forintos bírsággal.

Amúgy az egyik itt szokott parkolni a Caligula night club elött az út közepén, elakadásjelzővel... Rendőrök persze nem tesznek semmit.
  • MikX
    Sőt, mindjárt sajnáljukis őket, szegények...
    tele vannak lóvéval, ez mekkora teher lehet, nem is tudták feldolgozni... ezért lehetett...
  • Borg
    Pl a társadalom több tagjának a jövőbeli védelmére is lehetne használni.
  • cement
    de asszem bizonyos sebességátlépés már bűncselekmény is lehet, nemcsak szabálysértés, bár ebben nem vok biztos. a lényeg hogy megússzák úgy is, bár ez valahol igazságos mert tanultak ők ebből eleget, másnak meg nem esett baja. lehet azt mondani hogy vétlenek is meghalhattak volna, de szerencsére nem. a "volna" szót bármikor bármire lehetne használni..
  • ZsirosKenyer
    akár 3 év börtön
    (persze tudjuk hogy úgysem, de ha a vétkeseknek nem ér el elég messzire a keze/pénze akár ez is megtörténhet)
  • Borg
    Ja, ráadásul nekik majd telik olyan ügyvédre is, aki jól leenyhíti a büntetést. Legalábbis az egyikét biztosan, merhogy a másik ment neki, ő okozta a balesetet...
  • G_ArchAngel #57653
    szerintem a megfelelő személyek számláján már ott a 7számjegyű összeg...
  • DJ BP
    minimum jogsibevonás 5 évre, hangsúlyozom minimum.
    KRESZ hatványozott figyelmen kívül hagyása, mások életének veszélyeztetése, baleset okozása (igaz hogy egymással, de jogilag ez történt) stb.

Ja és megvizsgálni mennyi eszük van...
  • G_ArchAngel #57651
    semmilyet, már ígérgetik, hogy a Ferrarival és a Bugattival nem fognak gyorsan menni...
  • DJ BP
    hát ez mit gondol? Ha nem mennek oda, bennég, tuti nem ő szállt ki, meg nem is mondta :)

És arról nincs szó, hogy ellenük milyen lépések lesznek? Mert arról nem beszél...
  • M@TriX
    talán nézd meg a hír dátumát, amúgy már ide is be volt szúrva.... meg amúgyis a Blikk-re hivatkozik, szóval... :)

amúgy élve kihozták őket, nem értem mit sír a szája, ha bennégett volna, akkor lenne oka fellebezni.
  • cement
    jah ezt neztem en is... ezt vagy az ujsagiro nagyitotta fel, vagy a srác tulsagosan beverte a fejét...
  • Borg
    "Az egyik sofőr szerint nagyjából 320 km/h-s sebességgel szlalomoztak az autók között,"

lol
  • G_ArchAngel #57646
    mesgzólalt az egyik sérül (bár ne tette volna)
  • G_ArchAngel #57645
    ráért volna mégegyszer ennyit tökölni, akkor az M3 előtt ér be:)
    vagy tolathatott volna:)
  • desigo
    jó,hogy elbírt indulni a Veyron :)
  • Balyy
    :O
    ki beszélt itt pénzről? :D
  • Csabesz6
  • G_ArchAngel #57641
    én egyiket sem, ennyi pénzért autót is lehet venni:)
  • Balyy
    A "gyengébbet" is elfogadnám! :)
    Végülis csak 600 lóerő különbség van! :D
  • G_ArchAngel #57639
    Veyron vs M3

szegény bömbinek esélye annyi, mint vakondnak az rotációs kapa ellen:)))
  • desigo
    infó...
  • desigo
    Évente + 1 pont megy ha balesetmentesen közlekedsz
    Ha biztosítót váltasz akkor az előző biztosítótól ki kell kérni a bónusz igazolást.Ezt kötelesek ingyen kiadni kb január 31-ig.
    Ezután ezt az igazolást be kell mutatni az új biztosítónál asszem márc 31-ig.
  • pszihopata
    95 körül vezették be a bonus-malust,csak azóta számít.Ugyhogy asszem 12 a max.

Lehet hogy tévedek egy évet!