101030
.
  • pszihopata
    Szerencsére vannak akik értenek az irodalomhoz!Persze ahhoz kevés egy könyvet elolvasni.
  • MikX
    Naja, csak senki nem veszi ezt észre, és megbukik...
  • pszihopata
    Ha ronda a borító még lehet jó a könyv!
  • DJ BP
    8 éve elment volna
  • DJ BP
    tudom ennél nem számít, de az alapmodell belső tere azért enyhén undorító, és még a Suzukit szidják

• DJ BP
    Hyundai i30 és Mazda3... Mitsu kenterbe veri kinézetre, az ilyen legyen már sedan... Az előző se volt szép, de amikor megláttam, legalább birtoklási vágy szikrája megvolt, ennél baromira nem :)
  • DJ BP
    azért egy bizonyos anyagi szint,ami felett szerintem te sem járnál accorddal.

Bálnát akkor se vennék, A6-os méretbe gondolkodnék, ha túl gazdag lennék, akkor gondolkodnék el egy Quattroportén, de az nem olyan bálnás. S, 7-es, LS, meg az A8, tuti nem kéne
  • robotnyk
    tetszenek a szélesítések a kerekek körül. a hátsó lámpa ellenben gány, legalábbis így képről.
  • Borg
    Persze csúnya volt eddig majdnem mindegyik, dehát ez akkoris...
  • GregSB
    Lehet tévedek, de a Subaruknak soha nem volt "komoly külsejük". Nem azért szeressük őket :P
  • Borg
    "tuninghjundáj brrrrr ... nehéz komolyan venni ezzel a kölsővel..."
  • GregSB
    Subaru Impreza STI

Tetszik!
  • GregSB
    Honda CR-Z prototype:

Hátulja elég "érdekes" :)
  • pszihopata
    Pont a hosszúlöketű nagyobb teherautómotorokra veszélyes a magas fordulatszám,mert sokkal nagyobb a dugattyúsebesség mint egy pörgős rövidlöketű benzinesen.Ráadásul a dízeleken sokkal nagyobb tömegűek az iránytváltó alkatrészek,ezeket így lehet a leghamarabb kinyírni.

A legdurvább az mikor üveghang után hirtelen elengedi a gázt /mert barom/ ilyenkor olyat torpanik a motor,hogy majd széttépi a vezérlést.

Mit csinál az állat a túra után?Fogja és leállítja!-lebasztam mint a pengősmalacot,turbót meg én veszek rá mi?Te .
  • Borg
    Egyik ismerősnek tavaly az 1.3D Uno-ja meg is halt bele, olyan hengerfejes lett mint a huzat.

Nem értem a logikát ebben, hogy a dízelt mért kell leszabályzáson mérni, amikor a benzinest meg nem.
  • SötétBarom
    O_o
  • pszihopata
    Tegnap vittem az ivecót zöldkártyára,a fickó mondta hogy nemrég buktak meg,ezért most muszály szabályzási fordulaton mérni /előírás/.

Mindenkivel aláiratnak egy papírt hogy ha szétugrik /volt már mondta/ nem vállalnak felelősséget.
    Szívem szakadt meg hogy bömbölt a motor,meg visított a turbó.

Állatok!
  • pszihopata
    A fehér az kupé,azért annak izgalmasabb az eleje mint a kék négyajtósnak.

Én se vennék bálnát,de elképzelhető azért egy bizonyos anyagi szint,ami felett szerintem te sem járnál accorddal.
  • DJ BP
    európai Accordra leszek kíváncsi, ez elég konzervatívnak tűnik, jól néz ki, de valahogy nyugdíjas amcsi fater ugrik be róla :)
  • cement
    en azer elbirnam kepzelni magam az scbe.... ha annyi pénzem lenne hogy vehetnék egy cabriot is akkor tuti ilyet vennek
  • DJ BP
    kinek nem ingyen? :))

Pénzt bálnára tuti nem adnék :)
  • pszihopata
    A dömper az jó lenne nekem is.
  • CSOCSO
    a soarer parizs hiltonnak elmenne.. mast nehezen kepzelek egy ilyen autoba.. a nagy domper meg jolesz az apjanak.
  • pszihopata
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • pszihopata
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • pszihopata
    Mondtam én hogy betegek!Nem kicsit,nagyon!
  • CSOCSO
    es mi lehet az a . jo nekik szoveg az auto oldalan?

"masoknak autojuk van! jo nekik." (???)
  • DJ BP
    undormány :)

Azért teljesítmény egy gyári Dacia formát alulmúlni, ehhez gratulálni kell :))
  • Borg
    Ja, de csirkerácsra már tellett az elejébe...
  • M@TriX
    a teszkós dísztárcsa azért ott van a szeren...
  • SötétBarom
    Kompót! :D
  • cement
    repulojegyet is allod akkor en mar indulok is :D
  • Kit--Kat
    repjegy átszállással?:)
  • CSOCSO
    anyam finom kompotot csinal.. mas mar nem fer bele az arba:D
  • CSOCSO
    amugy most voltam en is Scion talin.. szerencsere szinte minden honapban van egy ilyen ekson:D kurvajo csak soha nem nyerek semmit :)))
    (tombola)
  • I.C.ram
    és a kompot az auóknak? :(
  • CSOCSO
    dehogynem.. en allom a kajat a piat es a szallast is.. johettek :D:D:D
    amugy igen.. Fl ben vagyok... miami mellett
  • MikX
    Jaja, de vmien szinten vki még most is így van vele...
    De mondjuk akkor azért születtek fura autók... 2.3-as sor4 Mustang, etc.
  • Kit--Kat
    Azt hittem nyilván van, és bekeveri véletlenül 1 másik beachel.
  • I.C.ram
    Lol mekkora ökörséget hallottam múltkor a discoveryn.

"Az olajválság idején hazafiatlan cselekedett volt amerikában amerikai autót venni, és sokkal hazafiasabb volt, a gazdaságos, japán autókat megvenni"

:D Abban az időben szarba se nézték azt, aki japán autót vett, és ezáltal gyengítette az amúgy is gyengülő amerikai autóipart :D ekkroa félrefordítást...