101030
.
-
Szerencsére vannak akik értenek az irodalomhoz!Persze ahhoz kevés egy könyvet elolvasni. -
Naja, csak senki nem veszi ezt észre, és megbukik... -
Ha ronda a borító még lehet jó a könyv! 
-
DJ BP #57952 8 éve elment volna -
DJ BP #57951 tudom ennél nem számít, de az alapmodell belső tere azért enyhén undorító, és még a Suzukit szidják
-
DJ BP #57950 Hyundai i30 és Mazda3... Mitsu kenterbe veri kinézetre, az ilyen legyen már sedan... Az előző se volt szép, de amikor megláttam, legalább birtoklási vágy szikrája megvolt, ennél baromira nem :) -
DJ BP #57949 azért egy bizonyos anyagi szint,ami felett szerintem te sem járnál accorddal.
Bálnát akkor se vennék, A6-os méretbe gondolkodnék, ha túl gazdag lennék, akkor gondolkodnék el egy Quattroportén, de az nem olyan bálnás. S, 7-es, LS, meg az A8, tuti nem kéne -
tetszenek a szélesítések a kerekek körül. a hátsó lámpa ellenben gány, legalábbis így képről. -
Borg #57947 Persze csúnya volt eddig majdnem mindegyik, dehát ez akkoris... -
Lehet tévedek, de a Subaruknak soha nem volt "komoly külsejük". Nem azért szeressük őket :P -
Borg #57945 "tuninghjundáj brrrrr ... nehéz komolyan venni ezzel a kölsővel..." -
Subaru Impreza STI
Tetszik!
-
Honda CR-Z prototype:
Hátulja elég "érdekes" :) -
Pont a hosszúlöketű nagyobb teherautómotorokra veszélyes a magas fordulatszám,mert sokkal nagyobb a dugattyúsebesség mint egy pörgős rövidlöketű benzinesen.Ráadásul a dízeleken sokkal nagyobb tömegűek az iránytváltó alkatrészek,ezeket így lehet a leghamarabb kinyírni.
A legdurvább az mikor üveghang után hirtelen elengedi a gázt /mert barom/ ilyenkor olyat torpanik a motor,hogy majd széttépi a vezérlést.
Mit csinál az állat a túra után?Fogja és leállítja!-lebasztam mint a pengősmalacot,turbót meg én veszek rá mi?Te
.
-
Borg #57941 Egyik ismerősnek tavaly az 1.3D Uno-ja meg is halt bele, olyan hengerfejes lett mint a huzat.
Nem értem a logikát ebben, hogy a dízelt mért kell leszabályzáson mérni, amikor a benzinest meg nem. -
O_o -
Tegnap vittem az ivecót zöldkártyára,a fickó mondta hogy nemrég buktak meg,ezért most muszály szabályzási fordulaton mérni /előírás/.
Mindenkivel aláiratnak egy papírt hogy ha szétugrik /volt már mondta/ nem vállalnak felelősséget.
Szívem szakadt meg hogy bömbölt a motor,meg visított a turbó.
Állatok! -
A fehér az kupé,azért annak izgalmasabb az eleje mint a kék négyajtósnak.
Én se vennék bálnát,de elképzelhető azért egy bizonyos anyagi szint,ami felett szerintem te sem járnál accorddal. -
DJ BP #57937 európai Accordra leszek kíváncsi, ez elég konzervatívnak tűnik, jól néz ki, de valahogy nyugdíjas amcsi fater ugrik be róla :) -
en azer elbirnam kepzelni magam az scbe.... ha annyi pénzem lenne hogy vehetnék egy cabriot is akkor tuti ilyet vennek -
DJ BP #57935 kinek nem ingyen? :))
Pénzt bálnára tuti nem adnék :) -
A dömper az jó lenne nekem is. -
a soarer parizs hiltonnak elmenne.. mast nehezen kepzelek egy ilyen autoba.. a nagy domper meg jolesz az apjanak. -
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Mondtam én hogy betegek!Nem kicsit,nagyon!
-
es mi lehet az a . jo nekik szoveg az auto oldalan?
"masoknak autojuk van! jo nekik." (???) -
DJ BP #57928 undormány :)
Azért teljesítmény egy gyári Dacia formát alulmúlni, ehhez gratulálni kell :))
-
Borg #57927 Ja, de csirkerácsra már tellett az elejébe... -
a teszkós dísztárcsa azért ott van a szeren... -
Kompót! :D -
repulojegyet is allod akkor en mar indulok is :D -
repjegy átszállással?:) -
anyam finom kompotot csinal.. mas mar nem fer bele az arba:D -
amugy most voltam en is Scion talin.. szerencsere szinte minden honapban van egy ilyen ekson:D kurvajo csak soha nem nyerek semmit :)))
(tombola) -
és a kompot az auóknak? :( -
dehogynem.. en allom a kajat a piat es a szallast is.. johettek :D:D:D
amugy igen.. Fl ben vagyok... miami mellett -
Jaja, de vmien szinten vki még most is így van vele...
De mondjuk akkor azért születtek fura autók... 2.3-as sor4 Mustang, etc. -
Azt hittem nyilván van, és bekeveri véletlenül 1 másik beachel. -
Lol mekkora ökörséget hallottam múltkor a discoveryn.
"Az olajválság idején hazafiatlan cselekedett volt amerikában amerikai autót venni, és sokkal hazafiasabb volt, a gazdaságos, japán autókat megvenni"
:D Abban az időben szarba se nézték azt, aki japán autót vett, és ezáltal gyengítette az amúgy is gyengülő amerikai autóipart :D ekkroa félrefordítást...

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]