101030
.
  • desigo
    van pénz az olajból ...

• robotnyk
    nagyon veszett. :)
    viszont kicsit nagyobbnak kéne lennie, így olyan kis töpszli. úgy tűnik a reventonnal a lamborghini visszatért a countach-féle őrült dizájnokhoz. :)
  • CSOCSO

ez buntet.. valszeg az ilyen formakhoz meg nincs hozzaszokva a szemunk szal valszeg sokan fikazni fogjak.. de azert leesne az allam ha latnek egy ilyet az utcan..
  • GregSB
    Na azért ne essünk ekkora túlzásokban a nagy flémparti közben! Én ültem már 2 generációval előtti Imprezaban, köze nincs egy Transit belsejéhez - sokkal jobb anyagok vannak benne, a #57951-es képek egyszerűen szarok, telibe vakuzták 5cm-ről.
  • pszihopata
    Azért veszel,mert olyan helyen laksz ahol jól jön a 4x4.Bárhova felmegy ez is,nem kell mindenkinek wrx.Ha csak meredek földutakon mész,és télen kell a négykerékhajtás,még nem muszáj terepjáróval menni.És ez autópályán nem akar 130 után leesni az útról.
  • SötétBarom
    Csakhogy ilyen autót nem azér veszel, hogy az überfinoman járó motorral és 4wd-vel mennyél bevásárolni.. Geeeez
  • pszihopata
    És?Jártam egy évig 145 lovas sportmotorral,ez már régen nem érdekel!Akkor érdekelt.
    Ha meg kocsiban jani akarnék lenni 2007-ben,az igen sokba kerülne.
  • SötétBarom
    Csak az, hogy egy 1.3as VVT WagonR+ otthagy a pirosnál xDDDDD
  • pszihopata
    'Te is ezzel a belső értekek a fontosak sazrsággal jössz? :D"

Eltaláltad!

Egész mások a szempontjaim mint pl. anyám autóvásárlásánál,ahol végigsimítod a műszerfalat a kezeddel,beleszagolsz a levegőbe és más nem számít.

Én szeretem tudni mitől megy,és meddig.Ha egy kocsinak rossz híre van nem veszem meg.Kívülről egyátalán nem ronda,az ajtókárpit tényleg nem szép,de tudom hogy a japánoknál a dizájn többnyire ilyen.
    Nem fog cserben hagyni,nekem ez fontosabb.

A yarisok francia gyártásával romlott a minőség,a renault is lerontotta a nissant rendesen.Ilyen itt nem fordulhat elő.
  • pszihopata
    Például 6 henger nélkül megvalósítja a rezgésmentes járást,alacsony súlypont miatt jobb kanyarban,nekem meg megfelelne 107 lóerővel is.
    Különösen tartós,mert a főtengelycsapágyak 180 fokban kapják a terhelést,kisebb lendtömeg is elég a főtengelyre,ezért fürgébben reagál a motor a gázadásra.

Egyébként ismerem az előnyeit,rendszám nélküli 1984-es 1.8-as kombit nyúztam erdőn-mezőn pár hónapig,majd eladtam 100 rongyért.Kiszolgált egy építkezést egy németnek,ingyen adta nekem.

Alapjáraton sosem tudtam hogymegy-e, mert olyan finoman járt.
    Nem mindent lehet számokban kifejezni!

• Kit--Kat
    Már vártam
  • DJ BP
    de ha olyan is van, ami mindkettőt tudja? Pl. Kia Ceed, unalmas, de minőségi és nem zörög. De mondhatnám a Mazdát is újfent, vagy akár a Toyota.
    Nem kötelező igénytelenebbnek lennie, hogy összerakott legyen. Ezért nem látom értelmét ennek a kompromisszum mániának most. Jó, az Impreza boxer+4x4, és? :)) Mellesleg ha már ennyire különleges, miért nem tud legalább úgy kinézni, mint a Legacy? Az tetszik is
  • DJ BP
    de áruld már el mit érsz a Boxer 4x4-gyel jelen esetben az alap 1.5-tel? Különleges, de gyakorlati haszna mi? Nem mondtad meg
  • Borg
    Meg nem olaszokra/franciákra a kivitelezést...
  • I.C.ram
    Nekem ugyanúgy fontos a külső, mint a belső. Ez nem olyan, vagy az egyik vagy a másik. Meglehet valósítnai mindkettőt, csak akkor nem japán dizájnerekre kell bízni a tervezést :P
  • Lteebee
    Azért a TCO is fontos dolog.
    És ha puritánabb egy kárpit, de nem zözög 2 év után, az meggondolandó ám.
  • I.C.ram
    Ja minden két évben törlődnek.
  • I.C.ram
    Te is ezzel a belső értekek a fontosak sazrsággal jössz? :D
  • robotnyk
    a mazda3 az üdítő kivétel, de az alap abból is igénytelen mondjuk.
  • pszihopata
    Példa volt a megane,azért írtam franciát mert ott mindíg a dizájn az első!Olyanok is!
    Az impreza minden tekintetben különleges műszakilag,aki boxer 4x4-est akar úgyis megveszi.Drága legyártani mert különleges,és nem törökországban rakják össze,a legolcsóbb beszállítok cuccaiból.

Érdekes svájcban értékelik,és jó nekik a kárpit!

Ne vegyél!Mi a cukros faszt dühöngesz,meg fasza csávózól!Azzal jársz amivel akarsz!

Had írjam már le ha valamit vennék!Nem tetszik járj mással!Ennyit írtam,te meg itt fasza csávózol!

Szálj le rólam unalmas vagy!
  • DJ BP
    technika? Kell a francnak az 1.5-ös 107 lovas gép, ami 14 alatt gyorsul 100-ra, 10 litert zabál, mert összkerekes. Mindezt 5 millióért. Attól hogy jó, nem érsz vele semmit. Igen mi vagyunk sznobok, mert számonkérjük hogy néz ki...

Te vennél, hát egészségedre, te vagy a f*sza csávó :DD
  • DJ BP
    khm, ki a túró beszélt franciákról? És miért feltétel, hogy gagyinak nézzen ki az ami megbízható? Nézz meg egy Mazda3-ast...

• SötétBarom
    "A megfelelően szigorú pontrendszer létjogosultságát az IRM közelebbről meg nem nevezett "külföldi tapasztalatokkal" támasztja alá."

Szégyen.

Btw. különösebben nem érint a dolog, eddigi pályafutásom során sikerült begyűjtenem eddig kemény 1 pontot =)
  • ZsirosKenyer
    Elkészítették a közlekedési pontrendszer módosított változatát.

lényegében majdnem mindent dupláztak, így nekem már kb olyan 15-16 lehetne az új rendszer szerint a 18 pontból :O
    Remélem a régieket nem számolják át :)

Ja és ha jól olvastam a jogsin elvileg 2 éven belül kellene összegyűjteni a 18 pontot, tehát a régiek törlődnek? vki erősítsen meg!
  • MikX
    Úgyértem, h jön ki majd sedan-is, oan "hagyományos" Impreza, legalábbis én úgytom, nem térnek át a Hatchback-re az impreza-val, csak ez egy új modell, ennyi...
    A sedan meg remélem nem csak abban lesz más, h egy csomagtartó van a hátuljához "hegesztve" azt ennyi...
    Így értettem, lehet kicsit érthetetlen volt, mind1, lefárasztottak tnap már... :D
  • M@TriX
    Hát nekem nem tetszik, ez már nem az a Subaru állat raligép, csapott hát, hááát.... de ez természetesen szubjektív. Még ez is jobb ennnél.

Elöl:

Hátul:

De ez nekem a Subaru Sti:

Jah, és nem vennék Subarut, ha már itt ez kérdés is. ;) Max az utóbbit, ha muszáj lenne.
  • pszihopata
    Hát igen összehasonlíthatunk egy megane-t egy impreza-val úgy is ,hogy beülünk 2 tök új autóba.

Meg úgy is hogy 7 évesen egymás mellé rakjuk a 2 autó szervízszámláját.

Megint az van hogy kinek mi a fontos!

Én nagy ívben leszarom a kárpitot,akinek a csomagolás fontosabb a technikánál az járjon mással.Én vennék!

• cement
    honnan tod? ultel mar benne? fogalmad sincs rola, par elcseszett keprol mondasz iteletet, par hszel lejebb meg vannak sajtofotok, azon meg uberjo.. sztem a ketto kozt van a valosag. de nem lehet egy kocsi tokeletes... kivulrol sztem szep, motorja jo, most hogy a belso nem fullos az nem elsodleges szempont. mas auto meg kivulrol csunya es belulrol szep. lasd szinten subaru... b9 tribeca
  • I.C.ram
    Ne izgulj soha nem gondoltam arra, hogy valah ilyen autóra fogok vágyni. Azt viszont nem tudom elhinni, hogy ez a belső valakinek bejön. MAx megtűri. Miből áll szép beslőt adni egy autónak? Azért mert valami sportos, akkor élből jön, hogy nézzen ki ocsmányúl? Azt meg ne mondd nekem, hogy így olcsóbb az autó, mert röhögök rajta. Egy tök fapad városi kis szarban jobbak az anyagok, mint ebben.
  • cement
    ez a te véleményed, akkor te ne vegyél ilyet. vegyél alfát, mer az "szép" :D
  • I.C.ram
    Ki a franc akar olyan sportautót, ami belülről olyan mint egy Ford Transit 3 generációval ezelöttről? Tök alap városi autók is sokkal különbbek ennél belőlről. Ez az autó belülről hányás. Kívülről meg ronda mint a bűn. Egyre rondábbak a Subaruk.
  • cement
    1. ez alapmodell 2. nagyon eros a feny 3. amugy meg ezzel sporolnak penzt, hogy ne 15millioba keruljon hanem 10,5be....
  • I.C.ram
    de ez nem csilivili, ez teherautós.
  • cement
    nezd meg az evo belsejet... az sem izgalmasabb. nem arra mennek hogy csillivilli legyen belul..
  • I.C.ram
    haszongépjárművekben van ilyen belső :D
  • cement
    igy kepeken kemeny
  • CSOCSO
    ", ez csak STi, lesz sedan, azt majd az jobban néz ki"

he?:D
  • MikX
    Najó, dee ez nem a WRX STi, ez csak STi, lesz sedan, azt majd az jobban néz ki, reméljük, ez tleg gáz, főleg hátulról...
  • CSOCSO
    lol...
  • CSOCSO
    dehat ez akkoris az eddig legjobban kinezo subaru belso............. kulsoleg viszont gagyi.. foleg az a hatso lampa... teljesen mas karaktert cisnaltak neki.. ez mar inkabb golf GTi-s szintu auto csak sokkal komolyabb ero es 4wd...
    az elozo subaru ezerszer allatabbul nezett ki