101030
.
  • GregSB
    Jaja, a ködzárófény nagyon idegesítő, igazából csak akkor kéne használni amikor olyan durva köd van hogy csak pár méterre ellátni.

Ma jöttem haza észak felől (pestre), volt köd rendesen, de kb 10-20 méterre el lehetett látni simán. Előttem ment egy idióta ködzáróval egy olyan szakaszon, ahol rohadt sokáig nem lehet előzni (nem csak záróvónal, tényleg veszélyes + köd is volt ugyebár). Azt hittem megvakulok. Villogtam rá de persze nem volt képes lekapcsolni...
  • RelakS
    8-as ponton felröhögtem XD

Viszont ezek szerint tényleg nem lehet kezdeni semmit a ködlámpásokkal ^^

I.C.ram: Nem tudom, te hogy vagy vele, de a tompított nappali használatáról időnként az a véleményem, hogy nem hülyeség... Azon viszont annál inkább meglepődtem, mikor a tata már majd kifejelte a szélvédőt a vak sötétben, de a lámpát eszébe nem jutott volna felkapcsolni :]
  • I.C.ram
    jaja :D Én autóm is ködlámpa + helyzetjelző néz ki a legjobban :D Bár sosem közlekedek így vele. Mindig vagy tompított, vagy helyzetjelző, de napos időben egyik sem.
  • RelakS
    Pl mert elvileg a rendőr megb@x érte?

Mondjuk azokat a ködlámpákat tényleg nem értem, amik a tompítottat is lepipálják vakításban
  • SötétBarom
    Én még soha nem találkoztam olyan emberkével, akinek az első ködlámpája vakított volna, ezért nem is értem mi a rákér nem lehet égetni.. (tök dizájn..)

A ködzárófény viszont annál irritálóbb.. Főleg ha kiérsz a ködből, és tegyük fel esik, akkor minden esőcsepp vörösen izzik, áááhh szörnyű..
  • Magnumrolcsi
  • RelakS
    Jah, láttam olyan ködlámpást, aki nemigazán izgatott, mert tényleg nem vakított! Viszont van sok olyan is, akinek a gyárilag beépített ködlámpája kivakuzza a szememet...

Magnumrolcsi: a távolsági mióta van 30 centivel az aszfalt fölött? :}
  • Magnumrolcsi
    Távolsági inkább..
  • Borg
    A ködlámpa eleve nem vakít, ugyanis lefelé világít, és azt is alul. Max ha kurvarosszul vannak beállítva.
  • DJ BP
    nagyon semmit nem lehet kezdeni :)
  • RelakS
    Szerintetek mit lehet kezdeni azokkal az autós társakkal, akik a tompítottnál jobban vakító ködlámpával jönnek szembe? És maximum csak pára van, köd az a közelben sincs...
    Amióta kocsival járok dolgozni, úgy látom, hogy minden tizedik, tizenötödik pofa azért kapcsolja be, mert van, nem pedig azért, mert nem lát a ködben...
  • DJ BP
    Ssangyongot még be se raktunk, mi bajotok? :DD

Vel Satis sincs :D

Amúgy kéne még sztem, mert eluntuk :)
  • GregSB
    Pont most akartam írni a tourareget :DD
  • SötétBarom
    Szerintem meg a tuareg. Naés?
  • cement
    pedig baszottranda :D
  • DJ BP
    nekem kinézetével semmi bajom... egyéni szoc probléma :D
  • Borg
    viper.. ja hogy abból már van sorozat :)
    n+1 fasság..
  • SötétBarom
    Úgy néz ki, a beszélő sportkocsi szerepében egy Mustang váltja fel az egykori Pontiac Firebird-öt a forgatás alatt álló második Knight Rider sorozatban.

Az ok elég nyilvánvaló: az eredeti KITT ma már elég ódivatúnak hatna, és a Fordon kívül ma senki más nem gyárt igazi amerikai izom-kupét. A filmesek persze a legerősebb Mustang változatot választották, az 550 lóerős Shelby GT500 KR-t. KITT ismertetőjegye, a vörös futófény persze erről az autóról sem hiányozhat, de ezúttal a motorháztető nyílásai mögül kandikál majd elő.

Azt persze nem tudni, mit szólnak majd a megrögzött Michael Knight rajongók az új autó brutális stílusához, amely éles ellentétben áll a Firebird nyúlánk vonalvezetésével, de végül is a volánnál sem az ondolált hajú, sima modorú David Hasselhoff ül majd, így az új autó talán illik majd új sofőréhez.

:)

• DJ BP
    félreértés ne essék, nem védem őket, anyámat hónapig b*sztatták, 40 helyett 64 miatt, meg amikor egyik ismerősöm záróvonalon kikerült egy lefordulót, egy falusi meghízott fel akarta jelenteni. De nem általánosítanám le, nem esnék nekik rögtön. Meg nem csinálok ilyet, úgyse büntethet meg alapon azért is úgy megyek... Nem is piszkálnak, gyorshajtási ügynél is, nem tartom be, megbüntet, ez a dolga. Meg gúnyolódok, nekiesek, kiröhögöm...
  • DJ BP
    várjál még te mondod, hogy mit jogászkodunk

,,ugyse csinalhat semmit nincs rola fenykepe hogy nem 50el megyek" ---> látod, látod :), és még véletlenül sem lassítottál, 50-ekkel kanyarogsz be, nem tiszteled a szabályokat, miközben mögötted megy, aztán meg csodálkozol, hogy belédköt... És meg sem büntetett, ne légy tiszteletlen
  • SötétBarom
    Megteheted te is: F5
  • SötétBarom
    Az én kurva régi firestone gumim is össze vissza csikorog nyáron.. 35-40 körül egy élesebb kanyarban már simán..

Amúgy itt is ezt tolják mindig.. Először szonda, aztán ha az ok akkor szépen elkezdenek kötekedni.. Kedvencem az volt, amikor ködben meg akart baszni a ködlámpáér.. Akkor ottvolt ZSK is asszem :DDD

Aszongya "Hol van itt köd?"
  • desigo
    Remélem,hogy a C6-ost egyszer törlitek a bannerból...
  • desigo
    Szerintem sokat számít az,hogy ki hogyan áll a rendőrökhöz.
    Én mindig megadom a kellő tiszteletet és nem lenézem vagy kiröhögöm és soha nem kezdenek el kötözködni.Ugyis neki lesz igaza.
    Kiadom a papírokat lecsekkolják és gond nélkül vissza adják és mehetek is tovább.

Persze amikor az M5-ösön 80 helyett 160-al videóztak le akkor kellett egy fél óra beszélgetés is,hogy csak egy csekk legyen belőle...
  • cement
    telleg nem mentem valami gyorsan, ha gyorsan megyek az nem ugy nez ki.
    egyszeruen nem volt kibe belekotni csak belem. aztan mivel nem is voltam ittas valamivel baszogatni kellett.
  • DJ BP
    50-nel utcákba forgolódni, gondolom sávokon keresztül-kasul kellett menni :)

,,meg a köruton csikorgott a gumi mikor bekanyarodtam egy eles kanyarba (elég szar gumi volt a kocsin)."

Nana :D, gyors lehettél :)
  • cement
    nem tudom mit játszátok a jogászt, zsk-nek van igaza, ha senkit se zavar bakker, senkit se akadályoz csak csinál pár fotót a saját örömére, akkor miért kell megbaszni? ha odamegy a rendőr és azt mondja hogy "srácok kicsit arréb fotózzatok ez itt rokkant parkoló" az még belefér, de ez hogy még kötöszködik hogy milyen felni van a kocsin hát az kész....
    vannak ilyen rohadt rendőrök amelyiknek nincs jobb dolga csak baszogat.

en egyszer egy jóbarátom csajaval mentem, elvittem valahova, es ilyen ejjel 10-11 lehetett (utcák üresek). teljesen szabalyosan mentem, csak dinamikusan, értsd olyan 70 körül, meg nem fékeztem le a kanyarokba 10-re mint a nagymamák hanem 50el vettem be őket. látom jön rendőr mögöttem mondom leszarom, ugyse csinalhat semmit nincs rola fenykepe hogy nem 50el megyek. követett egy ideig es megallitott ahogy én azt mar vartam is. aszondja "hova ilyen sietősen". mondom ki siet? aszondja: "mivan fitoktatja a vezetési tudását a leányzónak?" hát alig birtuk ki röhögés nélkül a csajjal, de mondom hogyne persze. mondom ha én gyorsan megyek akkor azt észreveszik. ez nem volt gyors. persze szonda, az rendben volt és ezért aztán nekiallt kotoszkodni hogy akkor egeszsegugyi csomag meg izzokeszlet, persze egyik se volt rendbe. es akkor igy az egyik igy buzi vigyorral mondja a masiknak "na most akkor mit csinaljunk vele" . aztan mondjak nagykepuen hogy "na menjen de meg ne lassanak ma este megyegyszer" ... elhuztam a faszba, köv. éjjel ugyanazok megallitottak, meg a köruton csikorgott a gumi mikor bekanyarodtam egy eles kanyarba (elég szar gumi volt a kocsin).
    meglatták hogy én vagyok. aszondja: "na már megin sietünk?" mondom neki nem mentem gyorsan csak szar gumi van a kocsin es nyikorog. aszondja "ja persze" megin szonda meg kis baszogatas azt' elengedtek egy kis fenyegetes kisereteben hogy ha megegyszer meg kell allitaniuk akkor buntetes lesz belole...
  • pszihopata
    Szóval pár milliárdért felépítík a szimulátort,és egy külső videóról levágjátok,hogy a kormány nincs szinkronban!

Gratula!
  • DJ BP
    :DD
  • desigo
    lúzer csávó
  • DJ BP
    bazmeg, mi nem szidtuk ezért, csak fogadja el, hogy ezért simán megbüntethetik...
  • SötétBarom
    A rendőrség nem szereti a csoportosuló fiatalokat
  • ZsirosKenyer
    lefotózhatod, sőt még azt hiszem publikálhatod is hisz az autónak nincsenek személyiségi jogai. De ugyanígy az intézkedő rendőrt is lefotózhatod, csak a publikálásra vonatkoznak szabályok. (ezt pontosan nem tudom, asszem indokolt esetben kell kikockázni az arcukat - pl. gyilkossági ügyeket bemutató riportok, vagy nagy pénzértékű bűncselekményeknél)

amúgy vicc hogy a mi esetünkben volt velünk 2 fotós srác , állványon álltak a gépek és az egyik a rendőrök fele állt ezek a nyomik meg azt hitték hogy őket fotózzuk.

Rögtön belénk is kötöttek hogy intézkedő rendőrt nem lehet fotózni, követelték hogy töröljük ki, aztán mikor nem találták a képet a memóriában (mivel nem is volt) el akarták kobozni a gépet (ami mellesleg 200e Ft-os tükörreflexes profi masina volt). Ezek után ne várjátok el hogy én legyek a megbánó lelkizős vétkes fél.

Ha elkoboztak volna még fel is jelentjük őket, vannak rá tanúk is.(rendőrök öten voltak, mi tizen)
  • desigo
    Hibáztál mert lehetőséget adtál arra,hogy beléd kössenek
    még ha nem is volt jogos...
  • SötétBarom
    Így van. Büntessen azér is mer van autóm.. Aztán ha egyszer szükségem van a mocskokra, akkor meg vakargatják a fejüket.. Hát a f@szt. Rohadjon el mind..

Ill. lassan feldolgozhatnád a sztori lényegét: >FOTÓT< szeretett volna készíteni egy látványos helyen, és a roki helyen volt a legtöbb fény (nyilván az van a legközelebb az épülethez).

Plusz még az is felb@sz, hogy ezek a tetvek ahol tehetik, a roki placcon dekkolnak egész éjjel.. Ha lefotózom és elküldöm valahova, akkor mi történik? Semmi, max valaki kétszer vakarja meg aznap a seggét..
  • Punker
    tehát rengeteg tényező akadályozott hogy 1 normál szabad helyen parkolj, igaz?
  • CSOCSO
    az auto tenyleg hulyen mozog es kurvara nincs szinkronban a kormannyal..............
  • I.C.ram
    Toyota újabb faszsága :D

videó alatt az a jellemzően bugyuta 90-es évek elejéről származó hülye zene, teljesen felidegel.

Amúgy maga az autó szerintem tök életszerűtlenül mozog még így is... képzelem mennyibe fájt ez, és hogy mi a franca kellett...
  • Stann
    Értjük mi, de ez a tipikus rendőri szivatás, mint pl. az izzóellenőrzés! Abszurd, de nem lehet tenni ellene semmit. Tanultál te is az esetből, többet nem parkolsz rokkant parkolóhelyen, viszont lesz lett egy sztorid pár ezresért, amivel tuti a társaság csodálkozását fogod kiváltani. Ennyi! ;-)
  • SötétBarom
    Bazmeg :|

Ez az álszent okoskodás tényleg szégyen.. Fogjátok már fel mi a szitu.. Geeeeez.

1. Éjjel
    2. Bezárt áruház
    3. Tök üres parkoló
    4. -.-