101030
.
-
toretto r34 #59675 ilyenre gondoltam -
toretto r34 #59674 ez a hosszusága nem az átmérője -
ZsirosKenyer #59673 a srácnak kombájnja van ;) -
50 centi átmérőjű leömlő? :D -
"tuning leömlő" :DDD -
Velem eddig mindig csak szembe jött
-
toretto r34 #59669 akkor mi a rendes neve mert nem hiszem hogy gyárilag van négy 50 centis leömlő egy autón -
ZsirosKenyer #59668 azért ne szidd a czupit, teljesen jó arc.
Csináltatott rendszert magának mert úgy gondolta dob egy kicsit a teljesítményen nameg ő most pont ilyet akart. Vki lámpát akar vki felnit, mindenki szépíteni szeretné a kocsiját mint ahogy te is, ő pedig éppen a kipuffra izgult rá.
A bandázást se szóld le hisz elég gyakran megjelensz te is :P Egyébként meg a srác abszolút nem menőzik, teljesen diszkrét, sosem veri magát mint pl. a parkoló túlsó felében a suzuki-klub akikhez betársul pár pözsó és próbálnak kereketfüstölni, egyhelyben bőgetik a motort meg nyomatják a vérszar mjúzikot. Rendőröket is miattuk hívták már ki párszor.
ja és hogy mégegy kicsit védjem: 20 éves, és igaz hogy kifogott egy ritkaságnak számító 1.3-ast de ahhoz képest vadul megy és sokak száját kente már el :) -
DJ BP #59667 van egy ismerősöm, az is súlyos eset :)
1,4 dízel Fiestája van, persze elöl hátul undorító kötények, 17-es olcsó kerék, kék fényszórók, stb. Azért dízel, mert fater ennyit ad üzemanyagra. :) De mi a f*sznak tuningolja? Biztos a pénzes haverjai közt menőzne, de ezzel inkább nevetséges :D
Előtte 1,4 75 lovas Golfja volt, az se úszta meg :D -
xDDDDDDDDDD -
Borg #59665 Hagyjuk már ezt a hengerenkénti leömlő kifejezést... mégis melyik leömlő NEM hengerenkénti? -
Ezeknek a szaroknak soha nem lesz olyan jó hangjuk, mint mikor odalépsz egy M110-es motornak kickdownnal :D -
Borg #59663 Hát nem kevésbe azért. Bár ez relatív. A két dob kb 30, a csövezés 5-10k. Ezen autó esetében biztosan nem érte meg, mert csak elviselhetetlen hangja lett tőle. De most a tulaj max 18 körül van, incifinci barátnő, minden este buli meg bandázás... erre kellett neki. Hogy elmondhassa megint mekkorát tuningolt rajta :) Ha neki ez jo, miért ne csinálja :) Én max mosolygok rajta, de minek szóljam meg érte.
Egyszer lentvoltam pesten a lurdyházas meeten, ott kb negyed órát birtam, mert annyira idegen volt a környzezet. A nép 80%-a ilyen pelyhesedő suttyó, aki alá apu tolt valami Hondát (meg voltak opelek, egyéb autók is)... és persze hogy tuningolják is őket agyba főbe. Elvétve van pár igényes autó, rendre idősebb tulajjal.
Mondjuk amin a legnagyobbat röhögtem az valami mitsu 3000gt (eagle talon) volt. A srác ilyen maffiozo kinézetű, susogósban meg napszemüvegben (éjszaka, ráadásul mélygarázsban, grat). Az autó ugye a tipikus ámerikai csoda, egy 190 centi alatti ember szinte nem lát ki a műszerfala mögül. De ennek még ilyen turbonyomásmérő, 2 pda (hogy minek kettő a rák tudja), mobiltelefon állvány, dvd képernyő is ott tornyolult, plusz a visszapillantóról 15 féle fux, meg dobókocka. Kívülről meg az illesztések hol nincsenek, hol 3 centisek, mindenhol rohad, gumik simára kopva, kékled ahova csak elfért. És közben az x-edik mobiltelefonján úgy csinál mintha épp a kurváit hajtaná fel, miközben a talpnyaló haverjai elismerően nevetgélnek körülötte :) -
toretto r34 #59662 Szerintem a spordobbal nem lehet menőzni nekem is van nem sportdob hanem komplatt rebdszer hengerenkénti leömlővel de ezzel nem érzem maga menönek.
Egy ilyen ára attol függ mennyit szánsz rá milyen a minősége satöbbi egy noném dobot vehetsz már 15 ezerért egy zeusz ami már jó 35-40 mig egy remus dob lehet 80 de a komplett rendszerek elég huzosak bömbire a remusnál láttam 2 kilóért. -
Szerintem ja.
Általában azokon az autókon vannak ezek a szarok, amik amúgy nem valami izmossak, és nem képviselnek túl nagy értéket sem. Sosem láttam értelmét annak, hogy megy 30cal de olyan hangja van mintha 300zal menne és 8ezret pörögne a gép. -
De bizonyos körökben menő ezzel valaki?
Kompenzál?
Mennyibe fáj egy ilyen móka? -
DJ BP #59659 csak egy PS-elt Bravo :)
a maszkot Y-ról csórták :D -
Borg #59658 Ezen az 1.3-as karbis civicen is az, ne aggódj :) -
Borg #59657 És most akkor ezzel mit is akartál mondani? -
Az a hűtőmaszk szerintem kegyetlen durván néz ki :) Lámpa is tetszik, az oldala kicsit furcsa. Kiváncsi vagyok a belsejére. -
Engem inkább az érdekelne, hogy miért van minden 3. autón sportdob.
Olyan Ali G styleban néznek át a swiftes csírák piros lámpánál, aztán elrúgják a 80 pacival a sportautóikat:) -
Duplakidörrenő:)
Mekkora LOL már! Tico, SX4, stb. autókon főleg... -
Magas, csúnya, Lancia-.- -
:DDDDD
amugy sztem rossz concept mert a delta egy rallyauto ehhez kepest ezt nem tudom elkepzelni ahogyan a murvan csapat :D -
[szégyenli magát és lefekszik aludni] -
ez derégi már -
-
xenon ... projektoros .... halogen..........
ha jol tudom ezeket a vilagitasokat amikrol ti beszeltek ezeket ugy hivjak hogy
HID vilagitas: High Intensity Discharge Lighting
a halogen vilagitas meg az ami a regi autokban van.. az osszes regebbi autoban ilyen van nomeg a mai olcsobb autokban is...hogy is nez ki??
menj ki es nezd meg az autodat.. ha nem egy piciny domboru felgomb van a lampaburaban akkor halogened van......
projektoros: nah ez az uja utokban van benne.. mint pl itt a forum logojan levo vectra opc nek..... kis felgomb alaku bizbasz amiben van egy femlap amitol nem vilagit egy szintnel feljebb...
itt lathato a cuccos.........
gyk: halogen buraba is lehet xenont (HID) rakni.............
es a projektoros ba is lehet rakni normalis "halogen izzot" ( ahogy az az anyam celicajaban is van)
nah lehet folytatni a beszelgetest
xenon..... HID inkabb de mindegy.. -
Rendőrök párban szoktak, de van mikor hárman vannak. Olyankor meg mehet a vita, és mivel Ők hárman voltak Nekik hisznek. -
toretto r34 #59646 A szigoritott müszakitol meg nem félek mert minden amit kiszedtem eddig az autóbol el van rakva nincs eladva meg kidobva az ilyen esetek miatt legfeljebb egy éjszakám rámegy de összerakok mindent gyárira és elmehet a picsába -
toretto r34 #59645 De most nehogy azt mond hogy nincs igazam meg az okoskodása miatt ha van velem valaki feljelentem rendőri tulkpás miatt és aki velem volt ugyis melettem essz és ő lessz a tanu ott volt látta az egészet tanusithatja a dolgokat -
ZsirosKenyer #59644 ő meg azt feleli hogy akkor 5000 Ft helyett legyen egy tizes. De ha még pofátlankodsz akkor elküld szigorított műszakira :/ -

-
toretto r34 #59642 Én erre azt feleltem volna nézze csak biztosúr ott jön egy autó őt miért nem bünteti meg jah jön mögötte mégegy jah meg itt a harmadik mert kb minden harmadik autón van már egy sportdob ha mégis megbasz legalább huztam az agyát
-
Nem vagyok híve ennek a sok látszat tuningnak, de nem értem, hogy miért illegálisak ezek. Ha támegy a műszakin, akkor nem mindegy? -
toretto r34 #59640 az a baj hogy én Ladába akarom teni most fényszóró moso már nincs rajta mert ledobtam de a 6000k-s miatt is megbaszna? Vagy nekem mindegy már ha meg akar baszni akkor sokminden miatt megfog ha kötekedni akar. Amugy a sportdob miatt se ugat mind, volt hogy levillogott és csak a papirokat kérte el és elengedett közbe meg nézegette a kocsit semmiröl nem volt mübizonylat értem ez alatt a sportüléseket a kormányt a nyomtávszélesitőket a töcsavarokat és egy vadállat dobot hátul csak az öv miatt magyarázott csak lestem hogy nem csinált semmit. De vannak gecik haver ladájárol lekapartatták az ut mellett a foliát az üvegröl szal ez csak rendőr kérdése vagy ugat a xenon miatt vagy nem föleg egy ujabb autóban biztos nem szol érte -
Borg #59639 Ezen valahogy nem is csodálkozok.
(főleg amilyen hangja van :D) -
ZsirosKenyer #59638 én tőle még nem kaptam csekket, viszont a czupi igen ezekért a kéményekért. Asszem nem volt műbizonylata. -
Borg #59637 Na és mi a alapján ir csekket? Mert projektoros lámpád van? Vagy mi nem tetszik neki? Nincs műbizonylatod róla? -
ZsirosKenyer #59636 neki semmi, de általában vagy egy rendőrautóban ül vagy a rendőrök ülnek náluk a polgárőr-stiftben. Ő analizálja a verdád, a rendőr jegyzetel és írja a csekket ;)