44
  • Zozo76
    Jo megszopjak! Az AudioGalaxy-ert ugyis pipa vagyok rajuk!
  • DannyBoy
    Ehh
    ahogy olvasom ezt....
    Megdobbento!
    Ha en a RIAA lennek, akkor magambaszallnek es nem mondanek ilyeneket:"Úgy látszik, semmi jobb dolguk nincs így nyár közepén, minthogy lebénítsák a weboldalunkat - mondta a névtelenséget kérő RIAA képviselő. - Könnyen lehet, hogy így 10 perccel kevesebb idejük maradt a zenelopásra"
    Ez a flegmasag teteje!
    En warez webmester vagyok, megis rengeteg penzt kifizetek hanglemezekert, mert a bakelitet sajnos meg kell venni..:-((
    De amiota a kocsog kurva RIAA befuccsoltatta az agt, azota nem tudom meghallgatni, h mit veszek meg a boltba... Van, h 4000 Ftot kiadok egy zsakbamacskaert... Ha ez nem szivas, akkor mi a rak az?
    Csatlakozom az elottem szolokhoz: ATOMOT A RIAAnak! Talan az majd elunteti az ilyen flegma kocsog ugynokoket, akik egy jelentos tamadas utan is csak lefikazni tudnak minket:P
    OFF!
  • Lion
    Devla, :o)))))))))))))))))))))
  • Devla
    Ja, a semminel tobb. Ha mondjuk percenkent nehany millioszor nyitnad meg még erne is valamit ;)
  • Devla
    Ha most itt parszazan elkezdjuk loni a serveruket azzal mi szivunk. Csak azt erjuk el max hogy leterheljuk az europai vonalakat, de az amerikaban levo riaa server meg se erzi, gondolom ott van penzuk eleg durva savszelssegre. Masik, ha osszecsoditesz egy csomo embert nyilvan a fele-3/4e sajat iprol nyomja majd, igy megin mi szivunk ha veszik a faradtsagot es kihalasszak a logbol. Ide ddos kell, ahoz meg eleg 1 ember is. Nem tudom viccbol irtad-e vagy nem, de ne csinaljon senki hulyeseget megfelelo tapasztalat nelkul.
  • killahdog
    ahhh gyereke milyen a helyesirásooooom :) javithatatlan de ingerel ez a k**** (prostituált örömlány) riaa :)
  • killahdog
    legynemár egy ilyenközös dosozás ! egy meghidetett napon minden ilyen riaa ellenes elkezdi löni a ksi szervercskéjuket :) na ? nem nagy cucc énsi alkalmazom ezt mindennap adminként chat en :) kell hozzá egy jobb vonal és kész és ha sokan vannak? ezt nem védi tuzfal. lehetetlen :) és ebben mi a hackerkedés ? mert ez kis hálozati bénitás. sulibais tnaitják... csak felkéne fogni :)
  • gz8
    Csatlakozom ;-)
  • Veriel
    Ha lenne egy olyan program, mint a United Devices, csak éppen nem a procim holtidejében dolgozna, hanem az éppen felesleges sávszélességemmel hekkelné a RIAA-t, akkor 100%, hogy feltenném...
  • Devla
    Naja es be is fogjak tartani :) Majd kitalaljak hogy nem tudtak, hogy *.hu nem amerikahoz tartozik...

rewerse: azert lehetne finomabban is

Lehet, hogy megin dolgozzak oket rendesen, mert jelent pillanatban nem tudom elerni riaa.org-ot :D
  • Yfel
    mindezt két mondatban... nem rossz :) Beleszédültem mire elolvastam a véleményedet...

Egyébként meg nem tudom miért sírtok, ez a törvény az USA-ban lesz hatályban tehát ti nyugodtan cserélgethettek :)
  • AtisH
    Ez várható volt, hogy támadás éri őket. Fel is készülhetnek a komolyabb támadásokra is ha ilyen törvénytervezetet akarnak elfogattatni. A profibb hekkerek előbb-utóbb elérhetik a belső hálózatukat is. Ha harc, hát legyen harc...
  • Tompi
    Aki masnak vermet az siraso, vagy RIAA... ;)
  • reszcsi
    Legközelebb ha valaki DoS-t akar indítani a RIAA ellen, szóljon , szívesen adok a sávszélességemből :D
  • Frank99
    Naccerű!

Szemét törvény ellen szemét módszerek!
  • avengir
    :) a tökéletes hozászolás erre: :) :D
  • Yfel
    :)))))))

Egyenek egy kicsit a saját gyógyszerükből :)

És közben hogy nyavajognak... érdekes ez a "mindenki értünk, mi magunkért" hozzáállás

Jót röhögtem a híren :))))))))))))
  • [CaveMaN]
    Lesz még ;)