Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MOST komolyan mit baszok el???
Felraktam a Napoleonosat is, es kb nem valtozott semmi!!!
A terkep ugyanaz a kozepkori, az 1segek ugyancsak, csupan a varak neznek ki mashogy + az emissary ill spy.
Pedig mar a NTW Beta 3x is felraktam hozza!

Koszi vegulis bejott a link le is szedtem, +is neztem!
Sajna a Hellenic-ben tenyleg szarok az egysegek texturai, szal igy nem elvezetes
V nalatok ez nem jelentkezett?

tier
Hmm... gamecopyworld nem enged linkelni.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

tier
Pontosabban:itt

tier
Na jó itt a link: http://gcw.xmradioworld.com/games/f7755/fdx-vi21.rar

tier
Pl.: gamecopyworld?

Nos akkor nem tudsz segiteni?
Nem tudod honnet lehetne leszedni ezt a cracket?!?

Persze az mar fent van, csak kell hozza annak a 2.1-es patche is, ami mar megvan csak epp a crackje nincs!
...na az kene nekem most nagyon!!!

Pluskast
Ehhez kell a viking invasion kiegészítõ is csak úgy mûködik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ugy erzem hulyet csinalok lassan itt magambol, de ugy nez ki megsem mukodik az MTW oldalan 2.1-es crack linkje szal ha vki meg tudna 1el dobni...!

Oke vegyetek ugy h meg se kerdeztem...
Bocsesz!

Akkor ezt(Hellenic) csak 2.1-es versiora lehet felrakni???
Es ha igen akkor vki plizz irja mar meg honnet lehet azt leszedni(lehetoleg cracket is hozza,na nem azee mert nem eredeti az enyem)
Elore is koszi!

Nem baj az kell!!!

Pluskast
A hellenic meg volt az nem annyira jó. Az egységek nem olyan szépek és az a baj vele, hogy kurva nehéz. Legkönnyebb fokozatban is a perzsák olyan erõsek lesznek, hogy képtelenség legyõzni õket. 40 év alatt akkora területük lesz és olyan hatalmas seregük, hogy nem tudsz velük mit csinálni.

galenius
napoleonic,camelot, de én a hellenicre lihegek...wes izé nem tom

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Pluskast
A mod-ok közûl szerintem a legjobb az amelyik a napoleoni korba "repít". Teljesen új egységek lovasok meg gyalogosok plussz vagy 7 fajta ágyú amit már lehet tologatni is.

Es az a Wes Whitaker's mod mit is csinal?

Szal a terkep csuszas az nem csak nalam fordult elo?!?
Te melyiket ajanlod melyik van a legkiforottabb allapotban?

galenius
ja a hellenic még csak béta

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
a leírásnál kitünik milyen verziós patch kell nekik

galenius
szerencséd van mert a hellenic-t még nem próbáltam.))
a patrician-t néztem az csak ad egy korábbi, a római birodalom bukását rajzoló térképet, az egységek és csata nem változik.
A napoleonic-t próbáltam, a menüben nem tünik fel csak a szövegbõl, de a csaták már napoleoni egységekkel játszhatók.
A hellenic-nek már térképje is van külön, meg a csata is akkori egységekkel zajlik.
Linkeknél találod.
http://www.mtw-hu.tk/
patrician+camelot mod:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/medievaltotalwar/downloads.html

En mar azt is kibaszottul megkoszonnem, ha leirnad honnet szedjem le(mondjuk ez meg a kisebb gond)ill.(es ez a lenyeges)leirnad h hogyan kell felrakni ill. mire h teljesen tokeletesen fusson!!!
Ugyanis en leszedtem meg anno,a Hellenic el is indult, csak eppen el volt minden csuszva a terkepen+ egyeb szarakodas fordult elo, szal nem ment rendesen...
Ha segitenel nagyon megkoszonnem, mert eszmeletlen nagy rajongoja vagyok a gorog idoknek!
...na + persze a Total War minden reszenek!!!

galenius
ha valakinek kell a Hellenic és Napoleonic mod és modemmel netezik és nem tudja leszedni szívesen felírom. [email protected]

Davidka
😄 úgy kellett nekik 😊

Bandew
Most már mindegy, mert mások már leigázták azt a szigetet. Tiszta szemétség, hogy egész Bizáncot elfoglalom, már csak egy sziget van hátra, ahol a király is van, erre bepofátlankodik oda egy kis lázadó csapat. Hát jól le is számoltam velük. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Davidka
hát elvileg ha arra a tengerre raktad a hajót, ahol van kikötõ, és az a tenger összeköttetésben van a szigettel (ahol asszem nem muszáj, hogy legyen kikötõ), akkor mindenképp át kell tudni hajózni... esetleg printscreenezd le, vágd ki a képbõl az adott pontot, és linkeld rakd be ide, hátha abból rá lehet jönni, mi a baj...

Bandew
Nem értem, már csak én vagyok ott a tengeren és így se tudom átvinni a csapataimat, pedig az orgyilkosommal 5x olyan messzirõl simán odamegyek. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
:-(

Davidka
hát, csak te, vagy szövetséges lehet ott sztem... tehát ha neutral, akkor nem lehet, asszem...

Bandew
Ja csak azért, mert így se tudok átlépni a szigetre.

Bandew
Na várjunk csak! Csak ellenséges hajónak nem szabad ott lenni, vagy egyáltalán ne legyen ott semmilyen hajó? Csak mert ellenséges nincsen, csak török, de õket meg nem akarom megtámadni.

Bandew
Ja van ott hajóm, de azt nem tudtam, hogy ellenséges hajó se lehet. Kösz.

Davidka
A part és a sziget között lévõ tengerre kell hajót raknod, és nem szabad, hogy ott ellenséges hajó legyen.

Bandew
Nem értem miért nem tudok egy közeli szigetre lépni, mikor nálam is van kikötõ és a szigeten is. Már csak az az egy sziget van Bizánc kezében, de nem tudom megtámadni, pedig közvetlen mellettem van.

Csak ido kerdese es vkinek ugyis az utjaba kerulsz, akkor majd fogsz haboruzni!

Bandew
Kérdés:
Magától senki sem fog engem megtámadni? Csak mert én egész jól eltengõdöm itt szövetségesek és ellenségek nélkül. :-D

Bar, nem is rossz otlet...

Mar megvoltak

Bucser
Játsz a Panzer General 1-2-vel....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pedig mar epp fel akartam rakni...
Na mind1, csak mar kurvara hianyzik 1 fasza strategia!!!

b+ a k**** élet ez sem jo sry sry

jah és itt van 1 EU magyaritás de ezt nem tom mennyire teljes...

tok valamennyire angolul, elég ahozz h tudjak jáccani, de persze van olyan amit nem értek. Az EU1-t sztem biztos mer egyik haveromnak magyarul van meg a 2-t nemtom mer montam már angolul jáccok, CK elég bonyolult nekem ezér inkább EUztam meg HOI

Es az Europa Universalis-t azt vegulis leforditottak?
Ja bocsi az off-ert!

...es szerinted nem bonyolult a jatek?
Neked mennyi ido kellet h megtanuld?(azert gondolom az angolt is jol tolod)

jah most néztem 10%-os sry

pl itt van 1 de nemtom mennyire jo mer nem használtam meg, nem is fogom megszoktam már angolul, meg néha el is basszák...

Szerintem k*rvajok a csatak a jatekban!!!
Es ugye lathattuk h a Rome folytatasban meg sokkal jobbak lesznek...
Viszont azt en sem tudom h hogyan modosul a terkepes resz, igazabol en is orulnek neki ha meg reszletesebb lenne(bar eddig sem volt rossz)
Mas:Crusader Kings-hez amugy van vmi magyarositas v normalis/reszletes leiras, mert anelkul sajna nem m1

én is inkább csata nélkülit jáccok de legalább akkor nézni lehessen sztem...

hát jah, bár szvsz nekem nem nagyon tetszika total war féle csata kidolgozás se, szal ha már válogatni kell akkor inkább csata nélkülit nyomok mint olyat ahol olyan a csata mint a total warokban, nem tom miért de nekem nem jön be... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)