Medieval Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a Napoleonosat is, es kb nem valtozott semmi!!!
A terkep ugyanaz a kozepkori, az 1segek ugyancsak, csupan a varak neznek ki mashogy + az emissary ill spy.
Pedig mar a NTW Beta 3x is felraktam hozza!
Sajna a Hellenic-ben tenyleg szarok az egysegek texturai, szal igy nem elvezetes
V nalatok ez nem jelentkezett?

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Nem tudod honnet lehetne leszedni ezt a cracket?!?
...na az kene nekem most nagyon!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Bocsesz!

Es ha igen akkor vki plizz irja mar meg honnet lehet azt leszedni(lehetoleg cracket is hozza,na nem azee mert nem eredeti az enyem
)
Elore is koszi!

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Te melyiket ajanlod melyik van a legkiforottabb allapotban?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
a patrician-t néztem az csak ad egy korábbi, a római birodalom bukását rajzoló térképet, az egységek és csata nem változik.
A napoleonic-t próbáltam, a menüben nem tünik fel csak a szövegbõl, de a csaták már napoleoni egységekkel játszhatók.
A hellenic-nek már térképje is van külön, meg a csata is akkori egységekkel zajlik.
Linkeknél találod.
http://www.mtw-hu.tk/
patrician+camelot mod:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/medievaltotalwar/downloads.html
Ugyanis en leszedtem meg anno,a Hellenic el is indult, csak eppen el volt minden csuszva a terkepen+ egyeb szarakodas fordult elo, szal nem ment rendesen...
Ha segitenel nagyon megkoszonnem, mert eszmeletlen nagy rajongoja vagyok a gorog idoknek!
...na + persze a Total War minden reszenek!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Magától senki sem fog engem megtámadni? Csak mert én egész jól eltengõdöm itt szövetségesek és ellenségek nélkül. :-D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na mind1, csak mar kurvara hianyzik 1 fasza strategia!!!
ezér inkább EUztam meg HOI
Ja bocsi az off-ert!
Neked mennyi ido kellet h megtanuld?(azert gondolom az angolt is jol tolod
)
Es ugye lathattuk h a Rome folytatasban meg sokkal jobbak lesznek...
Viszont azt en sem tudom h hogyan modosul a terkepes resz, igazabol en is orulnek neki ha meg reszletesebb lenne(bar eddig sem volt rossz)
Mas:Crusader Kings-hez amugy van vmi magyarositas v normalis/reszletes leiras, mert anelkul sajna nem m1

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)