Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Igen (de nem árt vigyázni vele, szerez jó pontokat nála, ha kitagadott akkor kereshetsz más módszert) (engem kitagadott...megostromoltam a tartományát és lefejeztem..nekem ne ugasson a vínember 😄)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Pénzt, pénzt legfõképp adó beszedéssel tudsz maagdnak teremteni és árú termeléssel a tartományokban. VIGYÁZAT! A katonaság valami irgalmatlan módon zabálja a pénz, minél nagyobb a sereg annál nagyobb az ellátmány szükséglete. Aztán ha elfoglalsz egy provinenciát érdemes aza adókat minimumra tenni az adott tartományban különben igen hamar lázadások közepette találod magad. Pénz tudsz még zsarolással szerezni, követeket küldesz egy másik néphez azzal, hogy ha nem adnak évi 15e -t pénzt akkor esetleg az eddigi jóviszonyt felváltja egy határozottan rossz viszony 😊)

Bandew
Azt meg hogy kell? Követet küldök a pápához?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Szövetséges területre katonasággal nem léphetsz! Ha ezt szeretnéd, kérvényez a pápától keresztes háborút akkor átmehetsz. Kémkedni kémek kiképzésével tudsz.

Igazából ez a része engem soha nem érdekelt, katonai stratégia, tippek és trükkökbe ász vagyok, de a politika 😞

Bandew
Pont ezekkel van nekem is problémám. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bazza
A fenébe!
Skóciában lázadás tört ki, a seregem meg franciaországban van. (épp csapatösszevonás volt) Hiába van kikötõ az angol partokon, és a francia partokon, csak a követeim tudnak Anglia és Franciaország között járni a tengeren. A katonáim miért nem?

És a szövetségeseim területére nem léphet a katonám anélkül hogy megszegném a szövetséget?

Hogyan tudok kémkedni?

Plz segítsetek ha tudtok!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bandew
Pont a codecet akartam említeni. :-D

bazza
Az Angolokkal kezdtem, nagy nehezen elfoglaltam Wales-et...
Tudnátok írni néhány dolgot, hogy pl:
-hogyan érdemes pénzt keresni
-hogyan kösszek szövetséget
-kire, mire figyeljek-vigyázzak
-miket építsek

Csak mert most játszok TW-vel elõször, és nem szeretnék rögtön hasraesni! 😊

bazza
Istenem! Hát mûködik! A Codeceket leszedtem, és simán elindult! Thx mindenkinek!

bazza
Amúgy amikor elindítom, hallok egy nagy reccsenést...😊

bazza
Ace mega codecpack zavarhat? Amúgy a legfrisseb driver van fönn, A win is 1 napos, nem tudom mi lehet a baj...

Lacc
Még meg lehet próbálni a kompatibilitási módokat kapcsolgatni, néha bejön.
akkor ott is más gond volt szvsz, egy game vagy megy xp-n vagy nem, ha egyszer megy egyszer nem ako ott nem az xp a hibás hanem valami más... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Tudom, nekem is megy épp ezért vagyok tanácstalan, de volt már olyan, hogy egy játék ment XP-n aztán késõbb meg nem.

tier
Szerintem irts le minden codecet, aztán reinstall a gamma.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

nekem eddig mindig ment xp-n..., szvsz más gond lesz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandew
Akkor tényleg nem tudom. De nekem is volt egy csomószor ilyen, hogy hol megy egy játék XP-n, hol nem.

bazza
XP Pro

bazza
Ugyan az!

Bandew
Oprendszer?

bazza
Akkor meg miért nem indul el?

Bandew
Dehogy használja!

bazza
pixel shader-Ezt nem támogatja a VGA-m (mx440)

bazza
Van remény!
A másik gépen megy! Nem tudom mi a baja nálam, de tesóm gépén megy! (Esetleg vmi codec, driver VGA probléma?) Hogyan deríthetném ki, hogy nálam miért nem megy? (a játék használja a Pixel Sharinget?)

bazza
Nem megy...Holnap megpróbálom egy másik gépen, hátha ott megy, ha ott sem, letöltök egy másik image-t!

Kandurex
Jah, igen, bocsi. Szal ez már jó 😊

Prósza azért ezt a crack -et is.

bazza
Nem tudom letölteni ezt a cracket, de már leszedtem egy másikat, de a helyzet ugyan az, lefagy a játék azonnal az anim után!

Kandurex
Itt pedig az 1.1 patch van!

..az áldott jó szívem

Kandurex

Kandurex
MEdieval? Elõször is kapd le hozzá az 1.1 patch -ot. Aztán keress hozzá crack -at, ha nincs jelenzkezzé nálam és átküldök egyet, vagy addig fellépek egy általad választott HUB -ra stb.

bazza
Az mx440-es videókarit nem szereti? Vagy mi a frász baja van?

Bandew
Sajna én már kiírtam CD-re ami most egy haveromnál van.

bazza
Nektek milyen ISO-tok van? És milyen crack? Elküldené nekem vki? Lehet az a baja...

Bandew
No INNEN tudod leszedni.
(számíts a sok pop-upra)

bazza
Nincs megoldás? Belehalok!

Bandew
Csak olyat tudok, ahol a sima Medieval van fent, de ott nincs kieg. Kell cím?

Johnyy
Tuttok valmi warez ahol fenn van?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bandew
Nem tudom, nem hiszem, hogy az image miatt lenne a gond, mert akkor már a telepítés közben baj lett volna.
Viszont nekem is ugyanez volt a Sogunnal.

bazza
Nem indul a játék! Elindításkor megjelenik a Medieval: Total War rövidke anim, majd elfeketedik a képernyõ, és a "program nem válaszol"...
Esetleg az lehet a baj, hogy két különbözõ imige-bõl telepítettem föl? Az elsõ cd:Medieval Total War CD1.ccd A második: FLT-MTWB.BIN

Nagyon kéne a segítség, már másfél napja szenvedek a letöltésével, most meg nem indul!

Pluskast
Én is hallottam. Remélem jó lesz😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Állitolag heteken belül várható Rome Demo

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

galenius
september)))))))))))))

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Johnyy
De jó lenne már Rome: total var

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

galenius
napoleonichoz a 1.1 patch+crack kell

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Pluskast
Most nem tudom de lehet, hogy a napcsi mod-hoz csak a sima total war kell és a kieg-et nem kell felrakni.

Pluskast
Hát izé. Elvileg az egységeknek teljesen máshogyan kellene, hogy kinézzenek, már az épités menüben is.

galenius
idézet a index fórumról:
Próbálta már valaki Wes Whitaker modját? Én tegnap feltettem, nagyon jó, ajánlom mindenkinek. Helyrerázza azokat a dolgokat amik nem sikerültek annyira a CE-nek. Sokkal egyedibb egységek minden factionnak, kimaradnak az AI paraszt és ostromgép hadseregei, sokkal keményebb és izgalmasabb az egész. Aki nem ismeri nézze meg, érdemes! 8]

http://wes.apolyton.net/

Viszont igy ez eleg gaz...
Raadasul itt szarakodik az 1segek texturajaval,ez igy nem jo, inkabb jatszok a sima wiking invasionnal.

galenius
smokk: írtam: "a menüben nem tünik fel csak a szövegbõl, de a csaták már napoleoni egységekkel játszhatók"
a történelmi helyzet csak a szövetségesek mozdulataiból, diplomáciából derül ki, de nyugi a csatákban már napoleoni korabeli csapatok vannak.
a csaták elõtt írja csak ki, a betöltõ képernyõn hogy N. modban van, meglásd!

Vki irja mar le pontosan (akinek mukodik) mikent kell ezt feltelepiteni!