Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Ha jól tudom, akkor van a játékhoz vmi módosítás, aminek köszönhetõen a Magyarok is választhatóak... Nem tud vki vmi helyet, ahonnan le lehet tölteni? köszi
Nyomja valaki a Napoleonic modot? Szerintem egész jó.
...mer' hogy én még nem toltam multiba. bizti kira.
csak halottam h deathmatchbe van csak

death matchet merre tolod te? (már ha tolod...)
abban lehet épiteni???...etx

Kandurex
akkor nincs rendes

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem death match-be

Kandurex
Mit értesz rendes alatt?

lehet rendesen nyomni a gammát 2-3an neten keresztül?

bfg900
Ok, nem kérdeztem semmit.
bfg900
Ha jön egy ember egy másik tartományból, hogy szövetséget akar kötni, akkor hogyan kell azt elfogadni?
én mindig békén hagytam a bizánciakat és õk is engem, nem állomásoztattam nagyobb erõket bizán szomszédságában, õk is a törökökkel bíbelõdtek, én meg szép lassan megettem egész- észak,kelet és közép Európát

bazza
Most megyek a magyarokkal, legalább a pénz miatt nem kell aggódnom, de sajnos a bizánciak miatt igen! Körbevettek, és egyszerûen nem tudok velük kibékülni! A királyuk sehul, nekem meg a hadseregre kell koncentálnom, nincs kapacitásom követek kiképzésére, de legalább már normális háboró van, megtámadnak õk is! Hol Erdélyt, hol Horvátországot rohamozzák, szerencsére katonám van, de nem nagyon tudok elõrelépni...Lehet ez lesz a 0. százéves háború? Majd a tatárok szétugrasztanak! Ja és az is elég durva, hogy Nándorfehérvárt, és Belgrádot két külön várnak tekinti!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Davidka
Nem, de ha van egy ellenséges ország, és megtámadod, és az ellenséges ország mellett ott a szövetséges ország, akkor lehet segítenek egy kis csapattal 😊
Én azt sajnáltam, hogy nem lehet teljesen szövetkezni, összevonni a határokat, és egy nagyobb országot csinálni... Nameg az is rossz, hogy a szövetséges területen csak úgy mehecc át, ha megtámadod... 😞

bazza
Szövetségeseimet kérhetem, hogy támadjanak meg egy országot?

bazza
Hogyan lehet kormányzókat kijelölni?

bazza
Magyarítás: http://nismaster.iweb.hu/

Amúgy azért támadom meg, mert muszáj! Északra szeretnék terjeszkedni, és oda csak Dánián keresztül tudok menni! Nemrég "tértek vissza", nem lehetnek olyan erõsek...😊

Kandurex
LOL!! 😄DDDD

bfg900
Kipróbáltam a RObert the Bruce vs King Edward historical battle-t. Meg ehet azt egyáltalán nyerni? Kinyiffantottam 2x annyit katonát, amennyit vesztettem, sõt véletlenül leütöttem a hadvezérüket is 😊 De nyomasztóan sok maradt. VÉgülis megvan a történelmi háttér hozzá, de kiváncsi vagyok, hogy valakinek sikerült-e megnyerni?
bfg900
Hol található ez a majdnem 60%os magyarítás?
Davidka

azthiszihogy azok gyengék de majd rájön... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Davidka
mér támadod meg? Valami bûzlik ott? 😄

bazza
Még egy hiba: Egy provinciában össz vissz egyszerre egy épületet építhetek, ami lehet hogy 12 évig tart. Nincs elég munkásom 2 épólet építésére egyazon években, és provinciában? Elég GAZ!

bazza
Nekem van egy állítólagos 60%-os magyarításom, és nem rossz!
Amúgy eléggé elszartam az elsõ kampányomat (legelsõ age), most tartok 1235-nél, és csak most kezdem kifejleszteni a hûbéri lovasokat...Megpróbálok egy kisebb hadsereget összekapni, és megtámadom Dániát!!!

Kandurex
A magyarosítás közel 5% -s vagy még annyi se.

jácc angolul nem kel olyan hûdenagy szókincs 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bfg900
Ja van 3 age, meg a viking age. Akkor gondolom nem a vikingel érdemes kezdeni. Amúgy felinstalláltam a magyarítást és nem mûxik. Semmi doksim nics hozzá és biztos, hogy a jó könyvtárat adtam meg. Minden angolul van. Tudom, hogy ez így nem nagy segítség, de van tippetek?
alapból van 3 korszak..., ehez hozzá ad a kieg még egyet ami csak angliát foglalja magába meg egy kis részt a vikingeknek de ez teljesen külön van és külön választható...

Ha jól emlékszem külön van a 2, Britannia is több részre van felosztva

War. War never changes.

bfg900
Ha feltelepítem a Viking invasiont, akkor hogyan játszható az alap játék kapmánya? Külön lehet végigmenni rajta, vagy hozzákapcsolódik?
ijjász

War. War never changes.

nm 😊

bazza
thx!

tonyot épitesz szomszédos tartományba

Kandurex
Kémkedj

bazza
Kezdek rájönni a dolgoka!
Rájöttem, hogy lehet hajót építeni, és arra is, hogy jó sok épületet kell építenem!

Szeretném megkérdezni, hogy kb 800 hûbéri katona +120 ijjász +120 milicista elég lesz-e egy lázadó sereg leveréséhez?
Na jó... Arra lennék kíváncsi, hogyan nézhetem meg, hogy neki mennyi katonája van? Kémkedjek? Azt meg hogy?

Kandurex
Báyászat, gabona

bazza
Egyelõre megpróbálom feltornázni a gazdaságot...
Adókon kívül mi növelheti egy provincia bevételeit?

Kandurex
Ez egy ilyen játék...nem köszön 😊

miért tud olyat is a kényerpirító ?

bazza
Mintha vennél egy kenyérpirítót, aminek a dobozában nem volt használati utasítás, és csak 3 hónap után jössz rá, hogy kenyeret is tud pirítani...

bazza
Ezt csak azért mondom, mert annyi lehetõség van benne, de mindre neked kell rájönni, nehogy véletlenül tudjál normálisan játszani...De legalább nem fogom hamar megunni 😊

bazza
Egyetlen hibája a játéknak: KURVÁRA nem mutat meg semmit az a kis pöcs tutorial!

Kandurex
Mire oda érsz, fél Európa már a tied.

Kandurex
Mindettõl függetlenül, lehetséges olyan helyzet, hogy nem tudjuk leverni a kiszemelt tartományt. Na ilyenkor jön az évszázados háború, amolyan adok - kapok, de inkább adok. Lehetõség szerint ne bonyolúdjunk ilyen esetbe több frontos háborúba. A határok mentén állítsunk fel egy bika védelemet és kezdjünk neki a gerilla módszernek, lehetetlen pillanatokba a lehetõ legnagyobb KÁROKOZÁS célbatûzésével támadjunk, ez kb. annyit takar, hogy 2 irányból 3 irányból támadjunk egy kisebb csapattal, így van esély egy - egy tartomány idõszaknyi uralására és ez idõ alatt simán a porig rombolhatjuk a földeket..pár év és a lakosság feltámad...hódító helyett, mint megmentõjézt látja bennünk az ellenséges nép...loal 😉

bazza
Nem????? Azt olvastam, hogy hajókat lehet építeni! Egyik fórumozó régebben azt írta, hogy 1 körön belül majdnem mindenhová el tudott jutni tengeren...

Kandurex
Hadsereg fejlesztése: Jobb katonai iskolák építése vagy sok harc árán (érdemes szelektálni csapat összevonásokor) lehetséges.

Skót megoldás: Helyzet adja. Attól, hogy felszaladtak a tartomány legmagasabb pontjára még simán leverhetõk. (több infót adj, csapatok létszáma, felszereltsége, tartomány felépítésérõl)

Tengeren nem igen lehet közlekedni.

bazza
Hogyan tudok a tengeren közlekedni? Angol parton is kikötõ, Francia parton is, de átmenni id-oda nem tudok...Halyókat hogyan tudok venni?

Ja és a skót lázadókat nem tudom leverni! Elfoglalják a magaslatokat és onnantól övék a gyõzelem...😞

És hogyan fejlõödk? Lehet fejleszteni a hadsereget?

Bandew
:-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.