Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ja nekem is volt ez a kilépegetés dolog.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tobias88
Hell, azt írták lehet menni magyarokkal, és megcsináltam!! DE kilép a játék kb 10-15 perc után, amit eddig nem csinált! Felraktam az 1.1 patcht, de már el se indítja úgy!!! Mit kell vele tenni, mi a baj?
_Atti_
végülis azzal pótolták hogy valamennyi egységet általában ott kellett hagyni az elfoglat régióban mert köv körben már ezrek lázonganának akkor 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Jó lenen de erre várni kell(pedig a 1848 ban jól sikerült<#nevetes1><#nevetes1>)
Nekem ugy mindegy mikor jelen meg, de jó legyen mert ha csak ugy össze dobják és majd minden honappan adnak ki majd hozzá egy pach-et hogy valamit kijavitottak már és majd a következõben javitják a következõ hibát akkor nem jósolok akkora jövöt mint az edigi Total gaméknak, de ez ne következzen be.
na igen énis ezt hiányolom belöle az utánpotlás utvonalakat,hátha belerakják(bár erre nem látok sok eséjt)
lesznek benne várak is ne aggodj olvass kicsit jobban utána külföldi oldalakon,alapbol a városok 3-4 körgyürüböl állnak majd lesz egy legbelsö meg a többi.és magyarország is benne lesz
Pluskast
Egyébként ezzel a játékkal csak egy baj van. Tuti nem fog 2006 utolsó negyed évében megjelenni. Szerintem 2007 tavaszán.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hajrá ez a legjobb stratégia lesz a világon :😊 Rome TOTAL War ez meg 2 legjobb lesz 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hát igen a diplomáciát csak fel kellene tornázni egy magasabb szintre és akkor verhetetlen lenne.
Vagy még épp azzal a gondolattal játszottam el hoyg valahogy bele raknák az élelmiszer elátást mert akkor az már egy teljesen más irányitás hozna maga után mert a középkorban a seregek egy része a harcban másik meg az útközben halt meg pestisben, vérhasban és kaja hiányban és ha ez valahogy letudnák modelezni hát<#awink> király lenne.
Pluskast
Ezen szerintem is lehetne rengeteget javítani. A total war sorozatok talán a legjobb harcrendszerrel rendelkezõ stratégiai játékok, de a diplomácia terén nagyon gyengék. Talán be lehetne olyasmi rendszert hozni ami a crusader kings-ben van, hogy példáúl lehessen más országból feleséget szerezni. Ezáltal dinasztikus kapcsolatok, szövetségeket lehetne kialakítani és mondjuk az adott uralkodó leszármazottja igényt tarthatna a másik ország trónjára. Nagyobb szerepet lehetne adni a családban lévõ tábornokaidnak. Mondjuk egy adott tartomány vezetését rábízod akkor lehetne a hûbéresed õ pedig igazgathatná az a tartományt. Szóval lehetne ezen a téren beújítani.

Pluskast
Wow! Nagyon pofásan néz ki!

Kár ,hogy megint városok lesznek várak helyett. De legalább most már nem teljesen egyforma minden egység egy csapaton belül. Most vettem egy 6600GT-t de már kezdhetek gyûjteni a következõre a képek alapján. Remélem Magyarország is benne lesz.
bakker épp tegnap gondolgottam rajta hogy mivel is lehetne folytatni a total wart mert már ugy kilöttek egy két kort és nehezebb lessz folytatni.
Gondoltam arra hogy ha a Medieval grafikáját(ha így fog kinézni akkor még a akció gamék is megirigyelhetik) feltolnák a diblomáciát bövitenék egy okos all-al és a térképet felujitanák(azért jó lenen hogy ha kikellene gondolni azt hogy kényszeritem a francia lovassereget arra hogy erdõben harcoljon az angol gyalogosok ellen) és ha lehetne a nehézségi szinte valami ujitást mert a MTW-ban nem volt jó mert a nehéz azt jelentette hogy a gép 4-5 ször nagyob sereggel támadot de a minösége szar volt.
na ha ez amint megjelen valószinü futok megvenni és remélem nem fogok benen csalodni
wow <#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tegla
Ejj,sorry,nagyon széttördeltem az olalt <#szomoru1>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Na még 2 kép:

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

_Atti_
ezazezaz😄 ebben reménykedtem...

Medieval 2: Total War <2006Q4>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Ryleh
Eredetiben keresem a medievalt,ill a viking inv.kieget.....normális árajánlatokat kérnék priviben attól,aki ugy érzi:megválna ezektõl...köcce😊)))

Ilyent csinált velem is. uninstal, és folytatni az utolsó mentéstõl.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Bandew
Semmi tipp? :-(
Csak mert már európa több mint fele az enyém és nem szeretném abbahagyni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hali!
Nemrég feltettem a MTW-t újra egy kis nosztalgia kedvéért és az a probléma lépett fel, hogy amikor rányomok a kör vége gombra, kilép a játékból.
Pls help, mert nem tok csinálni semmit, visszatöltöttem, változtattam a lépéseimet, de mindig kilép. Fenn van a patch, úgyhogy nem tom mit lehetne csinálni. :-(

Help17
Tudntáok adni jelszót amivel tudok multiban játszani?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

torrent asszem isohunt-on, nemrég énis leszedtem, nosztalgiázni 😊

Zsolo007
DC, máshol nem fogd megtalálni, bár az az igazság hogy annyira régi hogy szerintem potom pénzért meg lehetne venni.....Amúgymeg Rome:TWt ajánlom neked az újabb, szebb jobb, minden tekintetben....nekem személy szerint a medieval nem jött be annyira, a shogun jó volt de a rome a legjobb 😊

Tud vki seg\teni hogy, Honnan lehet letölteni a játékot?
Kár!
<#rinya>
Pedig már egészen beleéltem magam,hogy valami méltó ellent gyalulhatok.
<#vigyor>
_Atti_
akkor ugylátszik csak lanon lehet😞

Nem tudom nem értek hozzá mondtam,de egyébként nekem sem eredeti.
_Atti_
habár én itt nem látok direct connectet..csak LANt meg a gamespyt..de nekem nem eredeti a progi

_Atti_
ha ittvagy és ráérsz akkor játszhatunk

Ne nekem nincs meg egy kiegészítõ sem!
Amúgy 6-tól nakem is jó.
Akkor 6-kor legyél fenn az sg-n és majd megmondod mit csináljak.:-))
_Atti_
ha itthon leszek akkor 6 tol éjfélig bármikor
kiegészitõt is feltegyem?

Este mikor?
Úgy kábé?:-)
Ok péntek este nekem is jó!
Zsolo007
Medieval multiban.....WoW de jó lenne ha meglenne....<#shakehead>

_Atti_
mikor fogsz ráérni? sztem nekem péntek este vagy vasárnap este lesz jó

Ja szerintem lehet bár nem vagyok ebben olyan nagy mágus.
Szerintem rakd fel és majd te megmondod,hogy mit csináljak.:-)<#vigyor3>
_Atti_
lehet asszem Ip alapján jáccani..
figy nézd már meg hogy van e benne azt ha van akkor felteszem én is játszhatunk

Hogyan lehet multiba nyomulni a neten?
Mert nagyon ráindultam a Medieval:TW-ra és szeretném összaemérni az erõmet
valakivel.
Segítségeteket elõre is kösz!!:-)<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>
helló kérdem én
Codeceket honnan szedtél le?
bocsika ha már emlitettétek de tul ideges vagyok olvasni.<#falbav>
Felteszem az eredeti játékot de amikor belépek csak sötétség. Minden segitséget köszönök.
Köszönöm a segitséget!

Akkor tudsz partaszállni, ha a kikötõvel rendelkezõ tartományod, és Málta között minden tengeri tartománybanlegalább egy hajód van (hajólánc), de nincs egyetlen egy ellenséges hajó sem.

Minden nép visszatér. Ez nem csak pápai dolog.

A Pápai államok közûl Rómát nem lehet véglegesen elfoglalni?MIután elfgolalom,idõnként állandóan visszatér egy több százas sereg!Mit csináljak,hogy ne jöjjenek többet vissza?

Hi all!Tudna vlki segiteni?Nem tudok partraszállni Málta szigetén!Pedig van hajóm és kikötõm is!De Málta ellenséges kézen van!Elõre is THX.

Helyet nem. Az egyik fájlban a MINOR szót a magyaroknál át kell írni MAJOR szóra, és már játszható is. Nem kell ez miatt letöltögetni, ha az eredeti megvan. Egyébként a Viking Invasion nevû kiegészítõben automatice lehet lenni velünk. De azt nem tudom, honnan tölthetnéd le.

Megtaláltam,elég nehéz volt és 500 FT-ba került,de már küldöm!😊

Hi all!Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudnám leszedni a teljes játékot(dc-n nem találom) és amit régebben irtatok weboldalakat ott már nincs fenn!Elõre is thx!