1080
Medieval Total War
-
Admiral #1040 Sziasztok!
Mikorra várható a game megjelenése? -
Grrrrrrr #1039 EU managment, és TW csata... nyamm.... -
Na igen reméljük jó kis játék lesz:) Én minden nap felmegyek a fórumra és megnézem hátha van valami kis új infómorzsa a játékról. De ha lesz benne annyi jó értelemben vett komplexitás mint a victoriában, akkor nem lesz gond:) -
Inkább a Crusader Kingshez kéne végre egy jó RT csata modell, és némi cicoma. :) (Mondjuk a EUIII. már 3D lesz, szóval ők is elkezdtek fejlődni.) -
Nedved #1036 Hello felraktam a magyarosítás és nem magyar a játék:'(
MI LEHET A BAJ? -
G.Freeman #1035
http://twonline.jatekok.hu -
NKristof #1034 Nincs kedve vkinek multizni? -
Hell, megszereztem a kieget is, de kb 5 percenként kilép, miért van ez? a patchet is felraktam! -
a sima gamemel próbáltam, és egy ideig ment is (a kieg nincs meg), aztmonták így is megy, és ment is egy 10 percig -
viking invasionben vannak magyarok alapból azon mit kellett megcsinálnod? vagy te kiegnélkül próbálod játszani a magyarokat?
nekem fentvan sima mtw, viking inv, meg 2.01 es patch és nincs baj vele.. -
Ja nekem is volt ez a kilépegetés dolog. -
Hell, azt írták lehet menni magyarokkal, és megcsináltam!! DE kilép a játék kb 10-15 perc után, amit eddig nem csinált! Felraktam az 1.1 patcht, de már el se indítja úgy!!! Mit kell vele tenni, mi a baj? -
végülis azzal pótolták hogy valamennyi egységet általában ott kellett hagyni az elfoglat régióban mert köv körben már ezrek lázonganának akkor :D -
hoditoka #1027 Jó lenen de erre várni kell(pedig a 1848 ban jól sikerült )
Nekem ugy mindegy mikor jelen meg, de jó legyen mert ha csak ugy össze dobják és majd minden honappan adnak ki majd hozzá egy pach-et hogy valamit kijavitottak már és majd a következőben javitják a következő hibát akkor nem jósolok akkora jövöt mint az edigi Total gaméknak, de ez ne következzen be.
-
katarzis #1026 na igen énis ezt hiányolom belöle az utánpotlás utvonalakat,hátha belerakják(bár erre nem látok sok eséjt) -
katarzis #1025 lesznek benne várak is ne aggodj olvass kicsit jobban utána külföldi oldalakon,alapbol a városok 3-4 körgyürüböl állnak majd lesz egy legbelsö meg a többi.és magyarország is benne lesz -
Egyébként ezzel a játékkal csak egy baj van. Tuti nem fog 2006 utolsó negyed évében megjelenni. Szerintem 2007 tavaszán. -
atwe #1023 Hajrá ez a legjobb stratégia lesz a világon ::) Rome TOTAL War ez meg 2 legjobb lesz :) -
hoditoka #1022 Hát igen a diplomáciát csak fel kellene tornázni egy magasabb szintre és akkor verhetetlen lenne.
Vagy még épp azzal a gondolattal játszottam el hoyg valahogy bele raknák az élelmiszer elátást mert akkor az már egy teljesen más irányitás hozna maga után mert a középkorban a seregek egy része a harcban másik meg az útközben halt meg pestisben, vérhasban és kaja hiányban és ha ez valahogy letudnák modelezni hátkirály lenne.
-
Ezen szerintem is lehetne rengeteget javítani. A total war sorozatok talán a legjobb harcrendszerrel rendelkező stratégiai játékok, de a diplomácia terén nagyon gyengék. Talán be lehetne olyasmi rendszert hozni ami a crusader kings-ben van, hogy példáúl lehessen más országból feleséget szerezni. Ezáltal dinasztikus kapcsolatok, szövetségeket lehetne kialakítani és mondjuk az adott uralkodó leszármazottja igényt tarthatna a másik ország trónjára. Nagyobb szerepet lehetne adni a családban lévő tábornokaidnak. Mondjuk egy adott tartomány vezetését rábízod akkor lehetne a hűbéresed ő pedig igazgathatná az a tartományt. Szóval lehetne ezen a téren beújítani. -
Wow! Nagyon pofásan néz ki! -
ctrlH #1019 Kár ,hogy megint városok lesznek várak helyett. De legalább most már nem teljesen egyforma minden egység egy csapaton belül. Most vettem egy 6600GT-t de már kezdhetek gyűjteni a következőre a képek alapján. Remélem Magyarország is benne lesz. -
hoditoka #1018 bakker épp tegnap gondolgottam rajta hogy mivel is lehetne folytatni a total wart mert már ugy kilöttek egy két kort és nehezebb lessz folytatni.
Gondoltam arra hogy ha a Medieval grafikáját(ha így fog kinézni akkor még a akció gamék is megirigyelhetik) feltolnák a diblomáciát bövitenék egy okos all-al és a térképet felujitanák(azért jó lenen hogy ha kikellene gondolni azt hogy kényszeritem a francia lovassereget arra hogy erdőben harcoljon az angol gyalogosok ellen) és ha lehetne a nehézségi szinte valami ujitást mert a MTW-ban nem volt jó mert a nehéz azt jelentette hogy a gép 4-5 ször nagyob sereggel támadot de a minösége szar volt.
na ha ez amint megjelen valószinü futok megvenni és remélem nem fogok benen csalodni -
Thanatos #1017 wow -
Ejj,sorry,nagyon széttördeltem az olalt -
Na még 2 kép:
-
ezazezaz:D ebben reménykedtem... -
aiguo #1013 Medieval 2: Total War [2006Q4]
-
aiguo #1012 Medieval 2: Total War!!!:)
http://img258.imageshack.us/img258/6223/gmc2nv8mx.jpg -
Eredetiben keresem a medievalt,ill a viking inv.kieget.....normális árajánlatokat kérnék priviben attól,aki ugy érzi:megválna ezektől...köcce:)))) -
Grrrrrrr #1010 Ilyent csinált velem is. uninstal, és folytatni az utolsó mentéstől. -
Semmi tipp? :-(
Csak mert már európa több mint fele az enyém és nem szeretném abbahagyni. -
Hali!
Nemrég feltettem a MTW-t újra egy kis nosztalgia kedvéért és az a probléma lépett fel, hogy amikor rányomok a kör vége gombra, kilép a játékból.
Pls help, mert nem tok csinálni semmit, visszatöltöttem, változtattam a lépéseimet, de mindig kilép. Fenn van a patch, úgyhogy nem tom mit lehetne csinálni. :-( -
Tudntáok adni jelszót amivel tudok multiban játszani? -
nick név #1006 torrent asszem isohunt-on, nemrég énis leszedtem, nosztalgiázni :) -
DC, máshol nem fogd megtalálni, bár az az igazság hogy annyira régi hogy szerintem potom pénzért meg lehetne venni.....Amúgymeg Rome:TWt ajánlom neked az újabb, szebb jobb, minden tekintetben....nekem személy szerint a medieval nem jött be annyira, a shogun jó volt de a rome a legjobb :) -
svitez #1004 Tud vki seg\teni hogy, Honnan lehet letölteni a játékot? -
pet 15 #1003 Kár!
Pedig már egészen beleéltem magam,hogy valami méltó ellent gyalulhatok.
-
akkor ugylátszik csak lanon lehet:( -
pet 15 #1001 Nem tudom nem értek hozzá mondtam,de egyébként nekem sem eredeti.