Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Braveheart barátunk nem is ismeri a warez szó jelentését!
Egy talpig becsületes kollégával van dolgunk...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

skorpio7
Te hol éltél eddig ?!
Olvastad az itteni topic-okat egyáltalán ?! Gondolok itt pl. a The Thing-re ?!
Nem ?!
Ja bocs ... akkor kiigazítom magam .
Szóval , akik nem olyan finnyásak , nem tudnak addig várni és nincs keretük a játékra ( valamivel több mint 10.000 Ft ) , azok a net megfelelõ helyeirõl majd szépen letöltik a játékot ISO-ban .Tudom , hogy ez nem olyan szép CD-n lesz , mint az eredeti és kézikönyv sem lesz hozzá , de a játék az bizony rajta lesz a 74 perces CD-n is , és nekem(ünk) ez lesz a lényeg .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Blasta
Mondjuk én gondolkozom rajta, hogy ha annnyira jó lesz, szivesen látnám a polcomon dobozostul!

Blasta
Warez szinten ez tökmind1!
Nem megvenni akarjuk...
;-)

skorpio7
Ugye ma már 16.-a van , szóval nem lennék meglepve , ha már a hétvégén játszhatnánk is a játékkal .

skorpio a jó hirek hozója 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

skorpio7
Azt hiszem , hogy ezt várta már mindenki ...

BLUENEWS

Medieval: Total War Gold <2:05 PM EDT - August 15, 2002>
Medieval Total War Goes Gold is the press release with word that the second installment in The Creative Assembly's Total War RTS series is gold, and word is the game will be shipping to stores August 20...

ok akor gyorsa nelteszem az ecsetet... mellesleg én kb ne mis tudom mióta várom tavaj valamikor megnéztem a shogun honlaját akór irtak róla.. az pedig már rág volt... ha msot üt be valami két héten belül ideg leszek

Én is 30 at hallotam illetve olvastam... majdkideül remélem nem járunk ugy mint anno a Hitman 2 vel.. a megjelnés elõt jelenteték be hogy csuszik 5 hónapot.. most nem akartam a z ördögöt a flra festeni.. KOP KOP KOP

Na ne hagyjuk már lecsuszni a forumot

Lou
en barom allat!😞((
veletlenul kitoroltem a leveledet😞(
Junningen: lécci, küldd el mégeccer azt a 2 filet!😊
köszi!
Lou
junningen: egész nap a mélemet figyeltem😞
Lou
full még nincs, ha arra gondolsz...
a demot a pcdome-rol töltöttem le.
(amúgy meg egy keresés legalább 10-20 helyet kidob)
Mit?

Lou
köszi!😊
remélem boldogulok a telepítéssel...
Lou
meg lehet õket verni könnyedén, ha beállsz az íjászokkal a fal L alakú beszögellésében lévõ kis magaslatra. Elé kell pakolni a lándzsásokat és hold position!😊
A lovasokat pedig kellõ idõben rá kell küldeni az ellenséges tábornokra. Ha meghalt, akkor már sínen vagy😊
Junningen szerintme te is könyedén megcsinálnád ha nem akadna a játék egyébként "simán" állni kell a rohamokat elõbb utób megfutamodnak a Mongol invasionban vna pár sokakl keményebb historíycal batle szal nem kell agódni

Lou
Super ez a játék, már alig várom a megjelenést😊
Le akartam szedni a modokat a demohoz, de nincs már ott semmi.
ha nem fáradság neked, akkor küldd már el az én mélemre is.
köszi😊
Nektek sikerült már leverni az arabokat, az utolsó gyakorló küldetésben?
ötletek?
valóban... leeht hogy visza fogunk térni a párbeszédes megoldásra?

Én személy szerint mindig utáltma a lovaságot gyalogság mindenek felett persze ez nem azt jelnti hogy nem használtm öket pld az elenfél muskátásainak ijászainak lekötésére de a kedvencme a nodachi a töbi cska ezekt szolgálja ki pld lánydzsások a lovasg ellen stb amg elõrte is kösz a cimet

Jah még plusz egy kérés kinek mi volt a 3 kedenc egysége a Shogunban? egy indoklást is szivesen elfogadok thx bye

Kedves mindenki a kérdésem az lenne hogy van e bárkinek a birtokban egy video a MTW rõl NEM a demo introjára gondolok mert köszönöm az megvan kétszer is 😊 szóvla ha ármitek van akor a cimet oszátok meg velem [email protected] de ne mmuszály ide irni a cimet csak ugy elagyok itt magamban

Igen tudtam róla bár én a másik medieval oldalt jobbna csipem a totalwarost

Csak meg ne lepödj mert az arabok is belszólnak a spanyolknál amugy a shogunban én többször is békét tudtma kötni azmás kérdés hogy meniyre tartotuk be.. amugy szerintme a szvetségeknek több szintje lesz valahol látma egy olyan képet ahol házaságot kötöttek mitom én kicodák kiváncis vagyok hogy ebõl mi jön ki... a tengeri csatákat azért sajnálom de elképzelni nem tudom hogy tudták ovlna jól meogldani gondolom szimulálni lehet majd öket..

Blasta
Naná ;-)))))))

Blasta
A japánokkal!!!!!:-))))

Na komolyan!
Talán a spanyolokkal! Szépen a szélirõl elfoglalni az egészet :-))))

Blasta
Amúgy mingyá lenn van a demó aztán otthon csekk!

Blasta
EZé nem értettem, ezt te miért nem akarod....
:-)

Blasta
És ebbõl mi következik????
Szerintem az, hogy lesz egy nagy és erõs birodalmad, ami mire az egészet elfoglalod már lojális is, nem?

Blasta
"Semmi kedvem nem lenne ahhoz, hogy 100 év múlva Europa nagyrésze az enyém legyen."

Ezt nem értem! Fejtsd már ki!

Blasta
Kösz, bár eme egyszerü dolgok nekem is az eszembe juthattak volna!!!!!
:-)))

Blasta
Honnan lehet leszedni a demo-t? Megnézném már....

Blasta
Nem rossz 5let!

Blasta
Jó. Ne nyissunk róla vitát!
:-)
Szerintem a Shogun/Medevial a tipikusan TÖKÉLETES keveréke a körökre osztott (Round Based, késöbbiekben R😎 és real time stratégiának!

Ha valakinek a RBS a kedvelt játéktipusa, akkor megteheti, hogy az egész hadjáratot/hadjáratokat a táblás részen játsza végig, a gépre bízva a csaták lefolytatását.
Ha valakinek a RTS a kedvence, akkor leszarhatja a hadjáratokat és történelmi ill. Kitalálta csatákban eddzheti magát mondjuk a háló-csatákra!

Akinek mindkét stílus bejön (vagy csak egyszerüen a Total War-ban megtalálta a számítását minden téren) akkor az elött rengeteg RBS-RTS játékóra áll, ami megmozgatja a szürkeállományt és a stratégiai érzéket is keményen (kicsit a reflexeket is).

Ebben rejlik szvsz a Total War szépsége!!!!

inkább ne nyisunk vitát aról hogy a Shogun ill MEd RTS avagy nem.. szerintem nem mert amit RTS nek neveznek az tényleg elég mesze áll a Shoguntól
amenyire az én környezetembõl le tudo mszürni a Shogun nem igazán tartozik a népszerü játékok közé.. talán ép ezért mert nem RTS elég reálisra sikeresedet szerintme ez áll a legközelebb a középkori hadvisleés bemutatásához morál idöjárás stb... jah és az a tény hogy végre nem tiz lovagal és 20 gyaogosal kell megnyern a csatát

FREAK
» Medieval: Total War Strategy 30-Aug-2002 20-Aug-2002

Riszpekk

Monjuk a 3 arab népet anyiból megértem hogy abban az idõben azért nem csak a teror cselekményeik alapján voltek hiresek hirhedtek viszont azalnekem is gondom van hogy miért van 3 játszható arab elég lett volna némileg kevesebb is amugy aug 30 ról tudok én is (esetleg amiben reménykedem hogy egy kieg vagy egy pach játszhatóvá teszi a töbi népet is)

FREAK
"Arra gondoltam, hogy aki szereti az RTS játékokat"

hmmmmm, ez érdekes.... a TW stratégiai része ugyanis round-based, a csaták meg kizárólag a harcról szólnak (milyen meglepõ...), szóval ez minden, csak nem RTS.... sorry...

Riszpekk

Blasta
Tökmind1!

Mikorra igérik a csodát? Már nagyon várom. Rég játszottam frankó strategy-vel...

@{"The Rebels"}
@{"The Almohads"}
@{"The Byzantines"}
@{"The Danes"}
@{"The Egyptians"}
@{"The English"}
@{"The French"}
@{"The Germans"}
@{"The Italians"}
@{"The Polish"}
@{"The Russians"}
@{"The Spanish"}
@{"The Turkish"}

non-playable
@{"The Aragonese"}
@{"The Burgundians"}
@{"The Golden Horde"}
@{"The Hungarians"}
@{"The Novgorod"}
@{"The Papacy"}
@{"The Sicilians"}
@{"The Swiss"}
Nos itt lenen mivle za az info is a demo bol szármozik ne mnagyon lehet vle vuitába szállni bye Hungarians 😞

jah jut eszembe mindenki kedvence az elémaradhatatlan a csodálatos alegyözhetetlen aranyhorda Batu kánnal és Bahadurral az élen sory ez az elõbb kimaradt

nem.. de a hivatalos honlapon a chatenegész jó találgatások vannak amugy elégég párbezséd szaga van a dolgonak nem gondolod Junningen? 😊 persze kivétel Hmuda közbeszólása mai több is lehetne
maugy 12 nép.. hmm Angol Francia Bizánci Saladin féle törökök esetleg mégegy arab nép spanyol Orosz Német Olasz és ,még belefér 1-2 északi ország.. svéd... lengyel.. magyar? ne mtudom elég osk olyna orszéág van ami belefér majd kideül.. bár a spanyolból lehet ketõ is cska ugy megjegyzem

Nem sikerült.. iletve m,eg se probáltam nem olvatmavégig a csaták instalálásá de nekem túl hoszúnak tünt inkább várok egy hónapot

Hmuda
Ott vannak azok kezdettöl fogva. Egyszer átlestem a dombon és mind ott volt. Meg különben is. Mikor már minden csapata ott toporog a várnál, akkor is szaggat mint állat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hm nekem is szagatot de szerintme az csak azért akasztja ki a gépet mert be tölti a pályára Szaladin csapatait az elején még nincsenek ott... kb ez lehet a gond a cimet meg mingyá megnézem

Rendben van hagyjuk majd kiderül... mellesleg ezt az ortodox valásu országot érdekesnek tartom edig jelemzõ volt rájuk a történelmi hüség többés kevésbé nem hiszem hogy kusták letek volna uténa nézni a dolgoknak no bye

Ha akar bárki uténa nézhet 1. info forásom a képek szerintem elég sok honlapon megtalálhatók de pld a PCdome on is van elég... a stratégia i térképeket nézétek persze na a csatákat a mésik info helyem a demo.. telepitéstek fel és kezdjetek a fileokban turkálni... pld az egységek között látma Hungariant... másrésuzt TXT ben megvna a történelmi hadjáratok leirása (Hysorical Batle ala Shogun) nos kb ezek sok sikert

Junningen nem tudm meniyre néztél utána de az egységek között is vanak külön kiemelt egységek HUngary néven és ha néztél letöltöt képeket akkor Magyaro ország (az akokri) területét egy barna nép uralja... azt nme álitom hogy játszható nép leszünk de szerintem az is meglesz... nekme nincs hivatlaos infom csak utána jártam picit jah az egyetéen bánatom a Tartárok vs Magyarok csatáját bizonyos Bélával az élen a Tartárok oldaláról játszható.. bár lehet hogy tévedek nos bye

skorpio7
Látom ... maximális a lelkesedés .