1080
Medieval Total War
  • Nimrod2
    Hi!
    Tudna vki egy optimális rendszerkövetelményt írni nekem ide?
    Kössz
  • juanka
    Nekem is nagyon tetszett a csataleirasod.
    a #317-es tablazat eleg jo leirast ad.
  • Sith
    Szerintme probálj meg védekezni én most kb ugyanott tartok ahol te na jó nyugat európa arősebb mint nálad szerintem de Knstatinápoly tartható én egyel leőrébb vagyok és edig tudtam tartani bár azt hiszem edig tartott mert mmost hirdettek dzsihadot ellenem de majd meglátopm mi lesz
  • Sith
    Nem tudo mmilyen nehézségi szinten játszol de szerintem érdemes védekezni főleg ha szermélyese nvezeted le a csatát ha jól csinálod és szerencséd is van akokr a védekező fél nagyon nagy veszteségeke okozhat
  • Sith
    Nem még nem jutot eszembe ilyen elvetelmült huzás :)
    Amugy a loyalitást tényleg sokmindne befolyásolja pld az is hogy létezik-e az a birodalom amkitől elhoditotad a területet. És az se volt véletlen hogy amikor megtámatma a pápaságot egy pár provincián belázadtak... A görök keletiekne nem vagyok nagy ismerője de ha jól tévedek a Konstantinápolyi pátriárka olyan mint nálunk a pápa tehát nem tartom kizártnak hogy amikor megtámadtad bizáncot akkor belázadtak ellend az ex görög keletiek.
  • Blasta
    hol találtál ezekre a beállításokra?
  • Sith
    A magyarokal kapcsolatban nem tudok mit mondani mert én még nem játszottma velük
    ahhoz hopgy egy távoli területre hadsereget juttas kell egy kikötö az induló provinciába és a célproviniciági minden tenger területen legaláb egy saját hajó és végig kell nézni hogy valamelyik nép nem e tartja blokád alat a zadott tengert a blokádot szét leeht verncis csak el kel sülyeszteni a másik nép hajóit az adott tengeren
    jah és egy megjegyzés a hadsereget csak ugy hozhatod vissza ha a célprovinciéán is van kikötö oda nem kell cska vissza tehát ha elfoglaltad érdemes ezel ekzdeni az épitkezést
  • Commodus
    Üdv Mindenkinek!
    Rajottem mar nehany dologra , de egyre meg nem es ez kene hogy lenyomjam az almohad toprongyosokat :))
    Mi kell ahhoz hogy egy egyseget athelyezzek egy tavoli teruletre ?
    Valamit csinalni kell a hajokkkal es kikotokkel , de sajna nem tudtam rajonni mit.
    Elore is koszi.
    Ja meg valami ennyire lust nepet mint a magyar ebben a gameban meg nem is lattam :)))
    Semmit nem csinalnak :)))
  • Blasta
    Ögen.
  • NaNa
    No ez teccik !!
  • Sith
    Tudom hogy nem ez a lényeg é is msot fejeztem be és bevalom a végét elkapkodtma mert ki akarok probálni más népeket is de a Német Rómaiakkl közel se juttoam a fejlődésem cúcsára menyiségben mindenkép de akadt még épület amit nem huztam fel szóvla kiváncsi vagyok remélem ujságokban lesz bővebb leirás hátha akad olyan dolog amire még nem jöttem rá szóvla én nem akarom össze csapni a Shogunal is egy évig játszogattam aztán a mongollal még egy évig :)
  • NaNa
    azt sajna nem tudom .... de nem is ez a lényeg. Egy ilyen jó játékot ilyen gyorsan "össze csapni" ... kár érte.
  • Sith
    Igazán kiváncsi vagyok hogy milyen nehézségi szinten :)
  • NaNa
    Jah. Egyik barátom elvitte a múlt héten, ma meg dicsekedett, hogy a magyar oldalon végignyomta a gamet!! (ennek is kár volt oda adni)
  • Sith
    Öhh netne nem tudom én még nem találkoztam vele régebi ujságokban nézelödjél.. estleg haverok satöbbi amugy nem igazán használhatóak arégiek mert ez elég sokmindenen változtat a játékban amugy elég világosna megmutatja az alapokat a tutorial a többi meg oda van irva szerintme érthető jobb kata zaépületekre egyégekre és leir rólok szinte mindent.. jahs élehet probálkozni :)
  • metlosz
    Helo!
    Hol lelek hozzá magyar nyelvű leírást? Vagy esetleg a Shogunhoz,gondolom itt is használható..?
  • Sith
    öhh szivesen amug szerintem a legjobb sereg aminek jó a morűálja és nem kezd el menekülni :)
  • FrezeR
    Köszi szépen a segitséget Sith!
  • skorpio7
    MIKE !

Olvasd el a #309-es hozzászólást és megtudod !
  • Mike at home
    Nincs vkinek tippje, hogyan lehetne a magyarokkal jatszani? Mondjuk campaign editorral? Valaki esetleg mar meg is csinalta?
  • Sith
    Kell kikötö ahonan meni akarsz és leglaább egy hajó minden tneger területen útközben ahová meni akarsz Ostrom gépeket nem tudod szálitnai csata közben szövetséget alapból egy emsiaryval kötsz akit ráteszel a másik irályra szultánra stb. küldetés ok és ha elofgadja akor remek ha nem akor leeht ujra probálkozniezt aszem appal is le leht játszani bár ezt még nem probáltam szövetségen kszámit az is ha egy heregnöt adsz felségül egy másik uralkodohoz vagy herceghez (korona herceglegyen tehát ne kinevezett bár aszem ismához nme is lehet) ajándékra nem tudopk mit mondani
  • FrezeR
    Hali!
    Most kezdtem bele a játéba és lenne pár kérdésem.(bocsi ha volt már feltéve), hogyan lehet átjutni egyik földrészről vagy szigetről a másikra?
    A nagy ostrom gépet lehet e száálitani csata közben?
    Hogyan lehet szövetséget kötni?
    Hogyan kell valami ajámdék félét küldeni más királyoknak? Mert én szoktam kapni akkor gondolom küldeni is lehet;)
    Ennyi lenne!
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Sith
    Mázli én pont az ibériai félszoigetet adtam felé ép a Nyugat rómaiakkal mert nem megy egyszerel az almohédok ellen és a Bizánciakk ellen.. mondjuk a poénaz hogy ök egymásssal is hadban álnak szal igy 3 na jól elvagyunk amugy én is megtapasztaltma a dzsihad áldásos hatását (Ibéria ) Egyébként eza csata rendszer jobban vissza adja a csaták hangulatát mint a shogun az utánpoltálok meghatározása miatt pihentetés stb miat persze a hadviselés is más mint japánban
    Amugy most hogy látom hogy mi van az igazán nagy csatáknál pld az elöbb melitett 2800 vs 2500 kifejezetten örülök hogy nincs 10000 egység egyszere a képernyön mert teljesen átekinthetettlené válna igy is néha elkeverdik egy két század amugy nagyon jó én abszolute nem csalódtma és már most várom a folytatást (igaz még nem nyertem meg eztse de sebaj :) )
  • Blasta
    Ismét beszámoló!
    Tennap megvívtam az első komolyabb csatámat az egyipomiak ellen! Mentettem egyet és gondoltam egy nagyot és bementem Egyiptomba! Kicsit meglepődtam, amikor a főguru visszavonult és csak úgy hipp-hopp feladta Egyiptomot....
    Ennyi???? Aztán práévvel késöbb Dzsihadot kiáltottak ki és vissza akarták foglalni. NA az volt a nem egyszerü csata. Azt már nem bíztam a gépre, hisz mi voltunk 2500-an, ők 2800-an! Ekkora csatához emberi taktikázás kellett. És meg is lett az eredménye. Visszavonultak a csírák...
    Kicsit többet vártam az egyiptomi uralkodótól. Amig neutrálisak voltak, nem bántott engem, csak mindenki mást, és ő volt a leggazdagabb meg a legnagyobb haderővel rendelkező birodalom. Hát ez tegnap megdőlt. Még életben vannak, de nem sokáig...:-)))))
  • Blasta
    Tegnap iszonyat csatasorozat után a Spanyolokkal végre az egész ibériai félszigetet az ellenőrzésem alá vontam az Almahadokkal szemben...
    Marha kemények, csak dupla túlerővel lehet őket legyakni, de azért megcsináltam. Most mehetek tovább!

Marha cool a játék!
  • Sith
    Alapból ha ráőakolod a tartományon lévő tekercset akor mondjuk Otto von Habsburg ból Duke of Austri lesz pld amugy nme a bábukra gondolmtam hanem a ninjszós megodásra és egyebekere..
    Amugy valaki találkozott már a BAttlefield nijákhoz hsonlo egységgel?
    Amugy végre sikerült a Német Római birodalmat tényleg Rómaivá tenni a pápa sajnálatos modon nem örült de sebaj :)
  • Blasta
    Ezek szerint nincsenek animációk???????
    Aszittem valaki aki már többet játszott vele, talált már valami anim-ot!!!!
    Fákk!
  • Sith
    Én egyáltalán nem találom uanlmasnak söt..
    egyetlen apró megjegyzés: nekme hiányoznak az animáciok jó tom hogy itt nme fog ninja mászkálni de azértlehetett volna valamit alkotni bár leeht hogy az már 3CD de akkor is
  • Blasta
    Ismét balek vagy!
    5 hozzászólással lejjebb irják, hogyan lehetsz magyarokkal!!!
  • Blasta
    Mert balek vagy!
    Mondjak csítet? Azzal géppuskával meg BFG-vel szerelheted fel az egységeidet! Akkor tuti, hogy nem uncsi :-))))))))
  • Mike
    Lehet vhogy a magyarokkal lenni?
  • Mike
    Nekem ez se tetszik :(
    uncsi :((
  • Arwenke
    Nekem mindig lefagy ha kilepek a jatekbol, mas nem tapasztalt hasonlot?
    Win XP Proft hasznalok.
  • Gábor
    Senki nem tud segíteni a problémámon?
  • Gábor
    LÁMA kérdés: letöltöttem gothic oldaláról (nagy nehezen) a játékot, viszont hogyan tudom kiírni? A nero nem látja iso-nak,viszont a winzip és rar meg nem foglalkozik vele...Mi a teendő? Milyen progit használjak?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Sith
    Ez is egy megoldás persze a kiközösités se rosz végül is kit itgat ha picit korban alapitjuk meg az anglikán egyházat? :)
  • Gábor
    Üdv!
    Gothic oldaláról nem akar lejönni a drága sehogy sem, ezért kérek tőletek segítséget, meg egy linket:) Ha vki tudna egy működő linket adni nekem, azt nagyon megköszönném.
  • oxyde666
    sziasztok!!!
    van valakinek cd-key h lehessen multiban nyomni???
    Nagyon megköszönném
  • Sir IvanHoe
    En visszavettem a hangot, mediumra, es a grafikanalmal a smokeot kikpcsoltam. Azota szepen megy.
  • Sith
    nem tudom hogy vagy vele de megtartani se ártott volna :)