572
-
#291 szuper! :) -
#290 nekem nagyon tetszik -
bannerba? na mitszótok?:D -
#288 Boldog szülinapot Johnnak:) -
greenish #287 ja, gondolom...
bár, az egyik barátnőm a "nagy rajongó" (tőle tudom ezt az infot is) majd rákérdezek, hátha többet tud -
#286 akkor tuti benéznek hozzánk is(hamár polákba mennek) -
greenish #285 Jönnek európai túrnéra, Lengyelországba nyár elején, asszem júniusban.
Rem. új infóval szolgálhattam. -
Cat 02 #284 Bécs sem volt messze ;) -
#283 megyünk, ámz -
#282 húha akkorát sikítanik hogy.. :D -
#281 Jiippi :DDD Remélem igazat írnak a blikkben ;) -
#280 a mai blikk szerint az RHCP már régóta szeretne Magyarországra jönni és megígérték hogy jönnek is...:D -
#279 Én a zenéjükért szeretem őket!!!!!!!!!!!!
De csodálom, és imádom őket, hogy ilyen utánozhatatlanul jó zenét csinálnak....(amúgy sem az én korosztályom XDD :D)
S elítélem azokat, akik egyetlen albumot, s címet sem ismernek tőle, s úgy "szeretik" őket. Az már tényleg durva.
És hogy a tinilányok zeneileg hiányosak lennének? Igaz. De szerintem én egyáltalán nem közéjük tartozom...
RHCP MINDÖRÖKKÉ -
Gabyee #278 ez jó:P
van itt valaki aki a zenéjükért szereti őket nem pedig a két szép szemükért?
akivel mostanság beszéltem és szóba került a RHCP az mind el volt ájulva hogy ezek milyen jó pasik,de egyetlen címet sem tudott felsorolni,régi albumokat meg pláne.
bár a tinilányok szerintem zeneileg amúgy is hiányosak:) -
#277 elvok..:D -
#276 Csöves hippy..:DDDD Ez jó:D
De a hosszú haj is jól állt neki, ha nem állt össze-vissza a szemébe:)
Viszont a rövid haj az igazi, mer végre láccik a céép arca
*Imádja John Frusciante-t* -
#275 végre emberien néz ki mint régen... ez a csöves hippy sztájl nem volt vmi trendi :D -
#274 Levágatta!!! De naon cukin áll neki
Jaja grat a 4 grammyért:) -
#273 Grat a 4 grammyért -
#272 http://youtube.com/watch?v=Aq2IKQhZLEQ
john levágatta a haját vagy csak hátra van fogva?
am meg grat nekik a 4 grammy díjért -
#271 Aaaaaaaannnyiraaaaaa araaaanyosra sikerült ez a klipp:D -
#270 no, tegnap láttam a desecration smile-t a viván! -
Nuenue #269 Na végre megtaláltam a Fanokat! Üdv mindenkinek skacok!
Tudom hogy eső után köpönyeg, de hát én vagyok a F@sz hogy ez előbb nem jutott eszembe... Tehát: Csináltunk egy formációt zenésztársakkal ahol kizárólag Chilit tolunk unplugged. A bemutatkozó fellépés dec 9.-én volt tavaly, és most múlt pénteken ismét zúztunk febr. 2-án.
Nekem van saját zenekarom akikkel saját számokat játszunk kizárólag, de minden kb második hónapban szoktunk egy Unplugged koncertet is adni, ami a gyakorlatban egy este 9-től reggelig(!) tartó agyszétcsapós örömzene. Ezeken a koncerteken minden olyat tolunk amit a banda tagjai komáznak. (GUns'n'Roses, Oasis, Beatles, Midnight oil, Brian Adams, Tom Waits, és CHILI!!!) Az RHCP és az Oasis odáig fajult hogy nekik külön 2-2 órát szánunk.
Szóval ha valaki, addig amíg nem jut el egy élő igazi RHCP koncertre, unplugged Chili pótlásra vágyik az jöjjön el legközelebb és zúzzon velünk.
Részleteket aktuálisan a saját zenekarunk honlapján találtok: W.C.
(nyilván ha tetszik a W.C. zenekar, akkor a saját koncertünkre is jöhettek :)
Kis ízelítő hogy mit nyomtunk pénteken:
1. Desecration Smile
2. Scar Tissue
3. Wet Sand
4. Easily
5. Snow hey oh!
6. Stadium Arcadium
7. Dani California
8. Universally Speaking
9. Other side
10. Californication
11. Slow cheetah
12. By the way
13. Death of a martian
14. Make you feel better
15. Under the bridge
következő alkalomra tervezett dalok pluszban : Torture me, Paralel Universe, Hard to concentrate, Aeroplane
Addig is Drink mindenkinek!
-
#268 van ott a sa-n is jó szám...ugye a snow az alap, de nekem a tell me baby, a dani california, a storm in a teacup, a hump de bump, a 21st century, meg mondjuk a make you feel better is, bár ez utóbbinak egy kis "fenyőmikis-rakenrollos" beütése van:D sztem:D -
#267 legyél akkor egy kicsit udvariasabb - nem nehéz. -
Kanál #266 nekem meg Katona Brigi a tizenkettőbéből de nem akar járni velem, mert szerinte bunkó vagyok :( -
#265 nekem a logod tetc C: -
#264 Nekem mind1ik album teccik. (főleg by the way, stadium arcadium stb stb..:P )
RED HOT CHILI PEPPERS MINDÖRÖKKÉ -
Gabyee #263 aki nem fogadja el hogy 20 év alatt ők is változnak az nem is igazán szereti,érti őket!
amúgy a koncerteket kellene jobban nézegetni,ott azért máshogy tolják
egy zenekar nem csinálhatja ugyanazt ennyi időn keresztül mert unalmassá válnak,és hát ők is változnak.
egyébként még technikailag sem érték el saját határaikat,Ant és John is albumonként fejlődik.
persze ehhez nem elég hallani a zenét,mögé is kell látni egy picit,hobbizenészként máshogy látom a számokat:P -
#262 snow, especially in michigan még legjobbak, azok nekem is meg van 1-2 -
Cat 02 #261 hát nekem a snow bejön :D
meg még kb 2 :)
de Californication a best (2 albumom van csak xDDD) -
#260 amikor a hump de izé klippből megláttam a képeket, na mondom ennyi, vége DX
Jól mondod! SA sux. Most kéne abbahagyni, amég nem sűllyednek mélyebbre.
Éehet hogy kiírom a Blood Sugart vagy a Freaky Styleyt, nosztalgiaképp. -
#259 by the way nálam meghuzta a vonalat...a mostani chili árnyéka önmagának, elindultak valami nagyon új úton, bár tudom a következő albumon még többet fognak fejlődni, (hogy jó vagy rosszfele nemtom, nekem már nemjön be annyira)
olyan mintha a régi rhcp ilyen összesűrített energia bomba lett volna, a SA (dupla lemezével) meg egy higitott szutyok :c -
#258 az is, vagy minden egyéb torrent oldal -
Cat 02 #257 torrentbay.com ? -
#256 Ma greatest hitset hallgattam a suliban. Rájöttem hogy most már a régi számaik tetszenek jobban, hiszen eddig fordítva volt :C
Suck My Kiss, legjobb. -
#255 vki californication albumhoz linket plz:|
ne dc-zz légyszi;)
torrent link is jöhet:) -
#254 ekkor még jól n ézett ki a csáveszkám XD -
BRMi #253 Helló!
Unod már, hogy csak a négy falnak játszol? Hiányzik egy kis taps és pár jó szó? Szeretnéd kipróbálni magad élőben? Csak nem találtál még bandád? Vagy nem volt merszed? Akkor segítsünk egymáson! Zenekar alapításához keresek vállalkozó szelleműeket Győr és környékéről. Dobos, basszeros, énekes, gitáros, saxofonos, nagybőgős, bárki akit érdekel a zene és szeretne egy ütős kis formációt létrehozni. Kezdetekben feldolgozások, mint GNR, RHCP, Metallica, Scorpions, Edda, Bikini, Lord és még ami tetszik. Próbahely van, már csak TE hiányzol!
Érdeklődj a [email protected] emilen!
A zene legyen veletek!
Üdv
BRMi -
#252 Wow ez a kép teccik:p:D