257
Globális katasztrófa
-
#167 vagy ezt kéne vetíteni vmelyik távoli bolygóra:http://perso.club-internet.fr/fvillaes/attp/2000/10_nichole_van_croft/200010_Nichole_Van_Croft_CF.jpg biztos "beleesne" :DD -
#166 Hülye vagy!Akkor még a nap is elmenekül és abból még nagyobb galiba lesz!Tudod ki akar jégkorszakot! -
#165 mit fostok má bazzeg? felküldünk egy adást Anettkáról tuti elmenekűl a meteor.. de ha földönkívüliek is lesznek rájuk uszitjuk Anettkát és kész is:)
-
#164 Igazad van.A freon pusztítja az ózont! -
#163 Hát nem. A freon pusztította az ózonréteget. A földön nem volna jó +35 fok -
#162 De maga a freongáz környezetszennyező hatású.Ezért tértek át a hűtőszekrények gyártásánál is más alternatívára! -
#161 nem akarlak elkeseríteni, de a freon ugy viselkedik mint az ózon, azzal a különbséggel, hogy megemeli a hőmérsékletet 35 fokkal. Ami a marson pont megfelő lenne -
#160 na én ís hipergyors vagyok:) -
#159 sztem bármilyen robbanáshoz kell o2, mer a robbanás nem más, mint gyors, "nagy nyomású" égés
de javíccsatok ki ha tévedek -
#158 Freonnal:)..Ahogy letelepedik az ember egy bolygóra azonnal meg is indul a környezetszennyezés:) -
#157 hát annyira azért nem. lehet csinálni légkört freonnal -
#156 ahogy írtam 2 évente itt megy el "nemmessze"... nem teljesen stabil pályán mozog, ezért van esély rá, hogy esetleg bele tud csúszni abba a zónába, ahonnan már nem tud újra elszakadni nagyobb távolságra, és akkor egyre szűkülő körben (ha a szélét kapja el a zónának), vagy egy elég kis íven (ha nagyon belecsap a közepébe) bejut a Föld légkörébe. -
#155 Ez csak poén volt!A Marsri kolóniák megvalósítása, ha egyáltalán adottak a körülmények, még iszonyatosan messze van. -
#154 de akkor mindenképpen berántja,nem? vagy eltudja olyan messze kerülni a földet? -
#153 ha jön ez a szar,akkor csak erről fognak kutatásokat végezni,sztem. -
#152 nem tudna ellipszispályáról stabil körpályára állni külső segítség nélkül. ha túl közel kerül a Földhöz akkor lassan de biztosan berántja a légkörbe - erre van esély 2019ben. -
#151 ááááááá sztem nem... :)) -
#150 Azért nem ártana a Marssal kapcsolatos kutatásokat is megsürgetni egy kicsit:)..Hátha 2019-re már valami rozoga viskóba lógatom a kolbászom a vörös bolygó közepén:) -
#149 ha esetleg körpályára áll,akkor már nem kell "félnünk" tőle? -
#148 ikercsillag nem kell? Az is vicces -
#147 najó, nem kör, ellipszispálya, mint az ilyen kis objektumok legnagyobb része. és nem két holdunk lenne, hanem lenne mondjuk a hatezredik nem mesterséges "hold" :) picike ez... -
#146 fudok én! :DDDDD -
#145 Nézd már Janó!De szép tiszta az ég ma este!És ráadásul félhold is van ma! -
#144 körpályán van, kb 2 évente elég jól megközelíti a földet, így rengeteg alkalom lesz odáig, hogy vizsgálgassák az anyagát meg műszereket-akármiket küldjenek a felszínére. csak a pályamódosulások miatt 2019ben pont úgy jön majd (talán), hogy esetleg eltrafálja a légkört. ha pedig akkor nem, akkor 2060ban vagy mikor még nagyobb lesz rá az esély. -
#143 Miért ne lehetne? Két holdunk lesz, emberek! -
#142 de ha nem talál el minket, akkor van esélye hogy körpályára áll? -
#141 úgy hallottam hogy egy ilyen meteor ellen semmit nem tudnánk tenni egyenlőre. De remélem nem igaz -
#140 ehez nem értek:DD -
#139 Már most előrébb jár a fejlettségünk mint gondolnánk! -
#138 Nem.Én is úgy tom hogy a hidrogénbomba működéséhez aerob környezet szükséges. -
#137 ez jó 5let:) -
#136 szvsz azért nem lehet mer az űrben fel sem robban mivelhogy nincs oxigén. Másik meg hogy ha nincsen semmi az űrben akkor nincs lökéshullám sem ami szétvigye. Vagy tévedek? -
#135 Ez csak képletes volt! -
#134 tévében azt mondták hogy 15 év múlva már leszünk olyan fejlettek hogy egy ilyen meteort elpusztítsunk mielőtt becsapódik. Remélem hogy igaz -
#133 nem lehet csakúgy darabokra robbantani, mert akkor az esetleges repeszdarabok közül pár még inkább erre megy... a legjobb ötlet amit találtak (egyelőre), hogy célzott és irányított robbantásokkal eltérítik... -
#132 1 gagyi kérdés: hidrogén bombával nem lehet szétnyomni?...:) -
#131 és hova tudnál költözni? ha tényleg akkora és tényleg telibenyomja a földfelszínt, akkor nagyon kevesek fogják túlélni. ha meg elsöprik az útból, akkor meg minek előre (és feleslegesen) idegesíteni a népet? -
#130 A lényeg, hogy bármi is történjen a tudósok úgyis azt fogják nyilatkozni, hogy minden a legnagyobb rendben van, szerencsére a meteorit elkerüli a Földet.Aztán majd mennek a topsecret kísérletek meg méricskélések!Mert nem akarnak ők tömeghisztériát okozni.Legyenek csak az emberek a buta együgyűségben.Majd szólunk nekik, hogy lehet kiköltözni a lakásból mert mindjárt jön a tűzgolyó!!De ez ráér egy héttel a katasztrófa előtt! -
#129 2,000-year-old Japanese nuclear spacecraft -
#128 850 négyzetmérföld... Elég durva.