257
Globális katasztrófa
-
#217 aztan lehet holnap kopogtat egy meteor az ablakodon:) biztos elvagtak a hir szalakat hogy ne legyen panik...majd 1-2nappal a katasztrofa elott mindent megtudunk:D es akkor meg belefer egy gyors menet a szomszed neni bombazo leanyaval:) -
#216 azóta azt mondták, hogy a 2019es becsapódás valószínűsége elenyésző. 2060ra kicsit több az esély, de arra se nagyon lehet "számítani" -
#215 ja! csak nem olvastam az előző hozzászólásokat!:-) -
#214 tényleg, mi van azzal a meteorittal? három hete azt mondták, hogy pár nap múlva megtudjuk, hogy 2019-ben (vagy mikor) befog-e csapodni. én még mindig nem tudom. -
#212 Ilyenek ezek a skizó arcok!:) -
#211 erdekes...lany nevvel venfasz:) -
#208 Csetfazs.....Bazzeg ezt a dumát:))))))))))))) -
#207 kósza csetfasz -
#206 Nincs senki.Mindenki elbújt a meteor elől.. -
#205 nincs bazd meg -
celllike #204 van itt valaki bazd meg?
-
celllike #203 valoszinu hogy a legolcsobb megoldás az atom lesz
ugyhogy lehet hogy egy két évig el kell viselnünk
egy fojamatos radio aktiv esőt.
-
celllike #202 hello -
#201 Eléggé ki fog készülni a műszered haver! -
#200 Ez így van. -
#199 Minden öregasszonyt és büdös koszos cigányt ??
-
#197 -
#196 Akkor már el is kezdhetünk gyűjteni a lakásra valami szép, takaros kis lakóparkra valamelyik bucka mögött:) -
#195 a marsra szálásra válaszolva
az oroszok a NASA és az ESA közös összefogással már 2015 körül embert akarnak a marsra vinni és megkezdeni a mars lakhatóvá tételét -
#194 De azzal szerintem nem igazán érünk el semmit ha robbantgatunk.A széthullott szilánkok pályát módosítanának és lehet hogy azonnal a föld felé indulnának! -
#192 -
#191 :DD -
#190 remeljuk mint a nagy hollywoodi filmekbe amerikat fogja telibe trafalni ez a stuff:] mellesleg a robbantasos dologra terve...kis oxigen tartajokkal meg lehet tuzdelni a naftat:) -
#187 Kirobbanó sláger. -
#186 Ja, bocs. -
#183 Égéshez kell oxigén, nem? Magfúzióhoz nem (két hidrogén atom egyesül héliummá és slussz). -
#181 Jano (StarAce) -
#180 Ugyan! A jelző tetszik!
Csillagász, mint Csillag (Star), és Ász (Ace) :D -
#179 Kössz a kisegítést te kis csillagász:) -
#178 akkor remélem nem lesz belőle meteorit :) -
#177 Nana!
Amíg nem csapódik a földbe, addig meteor!
Ha már becsapódott, akkor meteorit! -
#176 Azt én is kötve hiszem.Véleményem szerint ha sor kerül rá esetleg akkor is a Földről fogják megsemmisíteni a meteoritot.Vagy legalábbis eltéríteni a pályájáról. -
#175 1 ilyen armageddonos akcijó lehet hogy működne.
Bár nem hiszem hogy le tudnának szállni űrhalyóval egy meteorra -
#174 No prob!:) -
#173 bocsessz:DDDDDD -
#172 Nagyon kira a kép, de erre van külön topic, szerintem inkább oda linelgesd be ezeket a címeket!...Csak előtte szólj melyik topic az pontosan:) -
#171 http://www.nicholevancroft.freeserve.co.uk/images/original/portfolio-PM200010A1-52-lrg.jpg
huhuuuu , tud vki ettől jobbat? -
#170 Egyébbként egyszer dumáltam egy muksóval aki azt mondta nem véletlenül készítenek el bizonyos filmeket!Mindegyiknek van némi igazságalapja vagy sugallnivalója.Élő példa erre a mostani eset és a Deep Inpact vagy az Armagedon..... -
#169 jó mi? az enyim beeeeeeeeeeeee -
#168 Nem!Ebbe én esem bele:)