342
Aliens Versus Predator 2 - Primal Hunt
  • Shep
    Közben már megtaláltam mindet, és sajnos végig is vittem mind a 3 fajjal, elég rövid volt az egész. Azért kösz a segítséget.
  • Long_Gun
    Körülbelül középtájt van egy érdekes formájú rács a plafonon, azt kell kitörni. (ha végképp nem találod, akkor mászkálj a plafonon és megjelenik a "keze" ott ahol ki lehet törni)
    A predinél az ajtótól nem messze van 2 kapcsoló. (érdekes formájú bigyó a földön és rajta kb 3 m. magasan 1 fehér szinű bigyó, (egyébként ez az elefánt lények űrhajója lsd. alien the múvi,tehát minden kapcsolni való magasan lessz)).
  • Cobra11
    anonymus ftpről nem hallotál?
  • Cobra11
    te is ám akkora hülye vagy mint állat.
  • trollcsi
    igen! ftp címet! :)
  • Shep
    De hol mert én nem találom, de megnézem majd megint, másik a Predatorral 1 pálya, miután a csőből kijőve megölöm a pretoriant, hova kell menni, mert 1 ajtó van csak de az is zárva van.
  • skorpio7
    Érdekes módon , nálam most is működik az a hozzászólásbeli link ... és még a letöltés is .Szóval csak nálad lehet valami gond .
  • Long_Gun
    Plafon!!!
  • skorpio7
    #38-as hozzászólás ... bár néha nem ártana visszaolvasnod egy kicsit .
  • Shep
    Hova kell menni a Predialiennel azután, hogy a Pod 5 el kezd szétrobbani?
  • Gerry
    Még nem néztem, de nekem a sima Avp2 1024*768*32-ben maximális részletességgel hibátlanul, folyamatosan ment... (konf.:ASUS A7V266E RAID, AthlonXP 1800+, 512MB DDR PC2100, GeForce3 Ti200, a többi nemigazán számít...)
  • Shep
    Tud vki 40 feletti fps számot produkálni a gameban? Milyen géppel, beállítással, mert szerintem a High-hoz írt config a very lowhoz sem elég.
  • Gerry
    Azt viszon megköszönném, ha a DEViANCE féle crack-et feltennéd valahová, vagy elküldenéd e-mail-ben, kb. 900kbyte-os bontásokban, mert a max levélméret a hotmail-en 1024k...

Ha tudsz hozzá linket, az is naggyon jó, a GCW-t már néztem, ott még nincs, legalábbis én nem láttam...

Köszi előre is...
  • Gerry
    Köszi, már megleltem egy oldalon a játékot, és a DC amúgy sem menne erről a gépről, de ezt már alább kifejtettem miér'...
  • trollcsi
    warezcenterről (a végéről kezdtem leszedni) minden file csak 90%-ig jön le. én rontok el valamait? az iso meg vagy 3-mal jön
    honnan lehetne nekem meg az iso? van v.mi tippetek? köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Igazán nincs mit!

Én mindig így csökkentem az amúgy is méretes imagek terjedelmét! A sok szemetet meg mindig kiveszem belőlük, eddig nem volt problémám miatta.

PS:
    Akinek kell az AvP2 Primal Hunt Full Repack by i2k az jöjjön fel a DirectConnectre, délutántól fenn vagyok a koli-n vagy a hungary2-n!

i2k
  • Noninnyó
    Hi!
    Faszán megcsináltam, köszi az ötletet, sikerült :)
  • Noninnyó
    Bár mondjuk a Winiso-t nem használtam még, de kipróbálom.
    Kösz
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Nos, biztosan sokan mást is ajánlanának, de én így szoktam:

1. WinISO 5.3 - (bin, nrg, iso vagy bármi) Betöltés
    2. Ha törölni akarok belőle, akkor az adott file-on, könyvtáron jobb klikk és Delete
    3. Hozzáadás: Drag 'n' Drop. Azaz Windows Intéző-ben "megfogom" az adott köynvtárat, file-t és ráviszem az Asztalon ikon állapotban pihenő WinISO-ra... Követketmény: a file, könyvtár az éppen nyitott ISO-ba kerül.
    4. WinISO "File" "Save as..."
    Ennyi.

i2k
  • Noninnyó
    Szeva!
    Figyu, nekem is megvan a játék + a crackfix.
    Hogy tudom beletenni az iso-ba a jó cracket?

Köszi
  • IMYke2.0.0.0
    hi!

Már lenn vana az ISO!

Csináltam egy "repack"-ot, mert sok hülyeség van benne (DirectX 8.1, Tools, Updates - ezeket kivettem, és a rossz Razor Cracket is, beletettem a jó Deviance-féle törést) - így a hasznos mérete:
    AvP2 Primal Hunt Full Repack by i2k: 168,082 MB

Akinek kell, tőlem letöltheti a Direct Connect-en...
    Elérhető vagyok:
    - koli.dns2go.com
    - hungary2.dns2go.com

Üdv.: i2k - alias: [HUN]_i2k
  • ujedith
    HAMMER & SKORPIO!!!
    Nagyon THX!!! :-)))
  • skorpio7
    Nézd meg a #38-as hozzászólásomat !!!
  • ujedith
    Gerry!!!
    it az ISO: (ha meg kell)
    ftp://198.91.8.31/ /com1 /by coax/Aliens_vs_Predator_2_Primal_Hunt-Razor1911

Figyu EMBEREK nekem egy avp2 -primal hunt CRACKFIX kene.
    Leci irjon valaki valamilyen letoltohelyet. THX!
  • Cobra11
    én szoktam vele dumcsizni. sajna még nem jött le neki, de szerintem fel fogja tenni neked amint leért.
  • Gerry
    Ha áll még a dolog, akkor nagyon megköszönném, ha feltennéd valahová, mert nem lelem sehol sem az ISO-t...
  • ujedith
    SZIA MINDENKI!!!
    Esetleg, ha valakinek meg nincs meg es/vagy a warezcenteres nemmuxik:
    ITT az AVP2 - Primal Hunt ISO:
    ftp://63.146.123.68/petmarket/api/com1 /kookoo/.tagged by/Neo/for thunderblast/1. Games/08.14.02.Aliens_vs_Predator_2_Primal_Hunt-Razor1911
  • Hanzo
    "Termeszetesen kizarolag este szabad csak vele jatszani"

Ha nemrég végeztél vele akkor tényleg este játszottál vele te is.

• Cobra11
    ja. már látom, hogy ujedith beírta. akkor bocs.
  • Cobra11
    LETÖLTHETŐ A WAREZCENTER.WAREZ.HU CÍMRŐL A RIP!!!!
  • ujedith
    HAHOOO MINDENKI!!!
    Akinek meg nincs meg az AVP2-Primal Hunt, annak ajanlom, hogy tkintse, meg a warezcenter oldalat (http://warezcenter.warez.hu/), ugyanis ott fenn van!!! Nemtom, hogy muxik-e de kiderul, ha letoltjuk... HAJRAAA!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Oké...

Ha midnen kötél szakad, akkor darabolva felteszem neked egy ftp-re... onnan méf adsl-el is szépen le tudod majd venni. ftp.tar.hu lesz.
    Minden mást akkor, ha kéred...

i2k
  • Gerry
    Huhh, kicsit bonyolultan fogalmazok, de a lényeg az, hogy itt nem megy a DC, otthonra meg esélytelen, mert modemmel normális ember még mp3-at sem tölt le, ezért elő sem fizetek rá... Azért kössz!
  • Gerry
    Igen a t3 elég sokat mond, az a gond, hogy én munkahelyen vagyok, és itt most mindössze egy 3GB-os mobil HDD-m van, amin nincs túl sok cucc, de a legfőbb gond az az, hogy itt ADSL van, ami mondjuk nem rossz, de a T3, az egész más világ... Otthon, volna egy csomó cuccos, több mint 100GB, de otthon nem lehet beköttetni SEMMIFÉLE netet, 56.6-os telefonon kívül, amiről meg ne is beszéljünk... Úgyhogy köszi, de nem tudok élni a lehetőséggel...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha van kedved és időd, no meg megfelelő mennyiségű megosztható anyagod a vinyódon, akkor gyere a DirectConnect-re, ott is vagy a koli.dns2go.com vagy a hungary2.dns2go.com címekre és ha minden jól megy, akkor holnaptól már nálam fenn van...!
    Nekem T3-as kapcsoaltom van, ha mond neked ez valamit...

i2k
  • KeviN
    azaz, koszi szepen :) Vegre kiprobalhatom :)
  • Gerry
    Hát ez szomorú, akkor várhatok még asszem egy ideig, amíg én is kipróbálhatom...
  • skorpio7
    Sajna ez is privát FTP .
  • Gerry
    Naaaaaa léééééécci, legalább Te adj egy linket, ahonnan le lehet szedni a játékot, már naggyon kíváncsi vagyok rá...
  • skorpio7
    Kevin !

KATT IDE
    .

Remélem erre gondoltál , mert én még nem próbáltam ki a game-t , de nekem is Win98 van fent .