AvP 2 - Primal Hunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor le sem veszem!
Na, ha ott már kint van, akkor remélem hamarosan lesz link is... Bárki meglátja valahol az AZONNAL tegye itt közzé!!!

Horror film kapcsán jut eszembe, nincsen meg vkinek. Az Evil Dead 1-2?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem mindegyik király, mert más.
De tény, hogy hangulatban az ember, meg az alien-küldetések eleje (gazdatestkeresés) a legkirályabb. Én végignyomtam mindet, és büszke is vagyok rá!
De tény, hogy hangulatban az ember, meg az alien-küldetések eleje (gazdatestkeresés) a legkirályabb. Én végignyomtam mindet, és büszke is vagyok rá!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hát igen az emberes küldik voltak a legjobbak sokkal jobb mint egy horror film!!!Tiszta beszarás volt!!! 😄
Én a mai napig nem mertem még a sima avp2-t sem végigjátszani,kivéve aliennel.
Predator szerintem Single-ben túl erõs, energiát és életerõt is vissza tud állítani pillanatok alatt, de a Marine az sirály!
Az Alienekkel nem ragadot tmeg annyira a téma!
Azt a Freak vitte végig. Nem szeretem, ha egy FPS-ben nem tudok lõni!!!!:-)))))))
Multiban is nagyon ritkán voltam Alien!
Szerintem azzal a legkönnyebb, így hanyagoltam. Had nyomassák azt a bénák! Marine-okkal a frankó multiban is, meg single-ben is! Single-ben majd össze fosod magad, multiban meg kúlos a hülye falmászó haverodat (csíra frík) miszlikba pulse-gun-ozni :-)))))
Esetleg még Pred. mehet!
Azt a Freak vitte végig. Nem szeretem, ha egy FPS-ben nem tudok lõni!!!!:-)))))))
Multiban is nagyon ritkán voltam Alien!
Szerintem azzal a legkönnyebb, így hanyagoltam. Had nyomassák azt a bénák! Marine-okkal a frankó multiban is, meg single-ben is! Single-ben majd össze fosod magad, multiban meg kúlos a hülye falmászó haverodat (csíra frík) miszlikba pulse-gun-ozni :-)))))
Esetleg még Pred. mehet!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát az nem sok!
Blasta, mi az, hogy csak az emberekkel?! Gyorsam csináld meg mindegyikkel azonnal! Mindegyik nagyon jó!
Blasta, mi az, hogy csak az emberekkel?! Gyorsam csináld meg mindegyikkel azonnal! Mindegyik nagyon jó!
Hát gondolom, a hülye "társaság" összeklónozza a két fajt és menetrend szerüen kisztör a fogságból, mert menetrend szerüen a hatalomvágyuk a biztonság érzésük fölé emelkedett....blabla!
Én mindig is az embereket meg a Pred.-t favorizálltam!
Emberekkel végig nyomtam a 2.-t! Para volt!
Remélem ez is az lesz.
Én mindig is az embereket meg a Pred.-t favorizálltam!
Emberekkel végig nyomtam a 2.-t! Para volt!
Remélem ez is az lesz.
Nagyon várom. Remélem azért nem lesz túl rövid.
Na, ja, multiban lehettél, de én a küldetéseire vagyok kíváncsi, hogy mit is csinál, és miért...
Ja, meg vannak új fegyverek is, egyébként nekem is az Alien a kedvencem.
Ja, meg vannak új fegyverek is, egyébként nekem is az Alien a kedvencem.
Multiban már az AvP2-ben is lehettél Predaliennel is!!!!
Nem nagy kunszt! A többi Alien veszélyesebb volt szerintem!
Fõleg az a gyorsabbik, amelyik az Alien3-ban a kutyából kelt ki!:-D
Nem nagy kunszt! A többi Alien veszélyesebb volt szerintem!
Fõleg az a gyorsabbik, amelyik az Alien3-ban a kutyából kelt ki!:-D