AvP 2 - Primal Hunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A predinél az ajtótól nem messze van 2 kapcsoló. (érdekes formájú bigyó a földön és rajta kb 3 m. magasan 1 fehér szinû bigyó, (egyébként ez az elefánt lények ûrhajója lsd. alien the múvi,tehát minden kapcsolni való magasan lessz)).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ha tudsz hozzá linket, az is naggyon jó, a GCW-t már néztem, ott még nincs, legalábbis én nem láttam...
Köszi elõre is...
honnan lehetne nekem meg az iso? van v.mi tippetek? köszi.
Én mindig így csökkentem az amúgy is méretes imagek terjedelmét! A sok szemetet meg mindig kiveszem belõlük, eddig nem volt problémám miatta.
PS:
Akinek kell az AvP2 Primal Hunt Full Repack by i2k az jöjjön fel a DirectConnectre, délutántól fenn vagyok a koli-n vagy a hungary2-n!
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Faszán megcsináltam, köszi az ötletet, sikerült 😊
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Kösz
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nos, biztosan sokan mást is ajánlanának, de én így szoktam:
1. WinISO 5.3 - (bin, nrg, iso vagy bármi) Betöltés
2. Ha törölni akarok belõle, akkor az adott file-on, könyvtáron jobb klikk és Delete
3. Hozzáadás: Drag 'n' Drop. Azaz Windows Intézõ-ben "megfogom" az adott köynvtárat, file-t és ráviszem az Asztalon ikon állapotban pihenõ WinISO-ra... Követketmény: a file, könyvtár az éppen nyitott ISO-ba kerül.
4. WinISO "File" "Save as..."
Ennyi.
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Figyu, nekem is megvan a játék + a crackfix.
Hogy tudom beletenni az iso-ba a jó cracket?
Köszi
Már lenn vana az ISO!
Csináltam egy "repack"-ot, mert sok hülyeség van benne (DirectX 8.1, Tools, Updates - ezeket kivettem, és a rossz Razor Cracket is, beletettem a jó Deviance-féle törést) - így a hasznos mérete:
AvP2 Primal Hunt Full Repack by i2k: 168,082 MB
Akinek kell, tõlem letöltheti a Direct Connect-en...
Elérhetõ vagyok:
- koli.dns2go.com
- hungary2.dns2go.com
Üdv.: i2k - alias:

it az ISO: (ha meg kell)
ftp://198.91.8.31/ /com1 /by coax/Aliens_vs_Predator_2_Primal_Hunt-Razor1911
Figyu EMBEREK nekem egy avp2 -primal hunt CRACKFIX kene.
Leci irjon valaki valamilyen letoltohelyet. THX!
Esetleg, ha valakinek meg nincs meg es/vagy a warezcenteres nemmuxik:
ITT az AVP2 - Primal Hunt ISO:
ftp://63.146.123.68/petmarket/api/com1 /kookoo/.tagged by/Neo/for thunderblast/1. Games/08.14.02.Aliens_vs_Predator_2_Primal_Hunt-Razor1911
Ha nemrég végeztél vele akkor tényleg este játszottál vele te is.

Akinek meg nincs meg az AVP2-Primal Hunt, annak ajanlom, hogy tkintse, meg a warezcenter oldalat (http://warezcenter.warez.hu/), ugyanis ott fenn van!!! Nemtom, hogy muxik-e de kiderul, ha letoltjuk... HAJRAAA!!!
Ha midnen kötél szakad, akkor darabolva felteszem neked egy ftp-re... onnan méf adsl-el is szépen le tudod majd venni. ftp.tar.hu lesz.
Minden mást akkor, ha kéred...
i2k

Nekem T3-as kapcsoaltom van, ha mond neked ez valamit...
i2k
KATT IDE .
Remélem erre gondoltál , mert én még nem próbáltam ki a game-t , de nekem is Win98 van fent .
Honnan szeded?
Ha. privat akkor mindegy. De ha nem, leci aruld el... Ha nem ide akkor mailbe. Koszi.
Emil: [email protected]