1396
Digital Reality Rulez
  • Sir Quno Jedi
    100MB lenn
  • SarkanyfuaRUSH
    Én is ugyanígy jártam :)
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az igencsak, horror, képzeld perceket kellett várnom és utána hamis volt a link a site-jukon, brrrr...
  • Laalee
    az igencsak jelen esetben igencsak megkerdojelezheto :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, csak ott jó is a link vazz !!!
  • SarkanyfuaRUSH
    köszike, a gamstaron nincs link
  • Sir Quno Jedi
    www.haegemonia.com, hol, hol ???
  • SarkanyfuaRUSH
    Honnan, nekem nincs link ??????????
  • Sir Quno Jedi
    Bazz, nincs is ott (com), üres link suxxx !!!
  • Sir Quno Jedi
    Nah már gyün, ok !
  • Sir Quno Jedi
    16:00 elmúlt igencsak
  • Sir Quno Jedi
    Hol van ?????????
  • Laalee
    hameg warez legalabb nehezebb leszedni :D

ja amugy mingya 16
  • Sir Quno Jedi
    Ettől féltem, oda a filmes feeling... :-(((

Szép dolog a CGI-n spórolni, de kit érdekel hány CD, ha úgyis eredetiben veszi ?!!
  • spR
    Hát ez felháboritó. Ez is csak Mo-n történhet meg. Van az országban kb 4-5 fejlesztőcsapat, (DR, Clevers, Invictus, StormRegion és a Philos), és melyiket találja meg a tőke? Hát azt, amelyik csak a pénz lenyúlására játszik.
  • Sir Quno Jedi
    Ha kihagyják a CGI-t, akkor egy egész sem lesz !
  • SarkanyfuaRUSH
    Az IG2-ből ítélve lesz vagy 6 CD :)))
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi az infókat :)
  • skorpio7
    Hogy mikor is jelenik meg ?

...Az Imperium Galactica sorozat két része után a Digital Reality egy újabb űrhajós stratégiai játékba kezdett, melyről már lapunkban is sokat olvashattatok. A Haegemonia: Az Univerzum Légiói magyar verziója november 11-én jelenik meg...
  • skorpio7
    Ez mindennél többet mond , hogy mi is történhetett a céggel .

PCDOME - fórum - IG3 topic
    Su Válasz E-mail Info 2002.05.12 01:18 [102/139]

5 levél
    Hmmm... Kár a Philos Labs.-ért. Rengeteg igazán tehetséges ember dolgozott ott. A cégnek annyi, de ahogy hallottam igazából az egész csak egy játék volt, egy-(két) kicsit megalomán ám javarészt diletáns ember kezében. Hogy úgy mondjam az egész játékfejlesztgetés csupán szórakozás volt, amit (abban a pillanatban, mikor nem úgy alakultak dolgok) ki lehet bulizni saját zsebbe. Persze nem a cég szorgos közkatonáinak a zsebébe, hanem egyes emberek zsebébe. Nem tudom. Én is csak belsősöktől halottam ezt-azt, de nem is az számít, hogy ki járt jól, hanem, hogy ki nem. A befektetett (belepumpált) pénz kockázati tőke volt, szinte kínálja magát az egyéni érdekek és érdekcsoportok számára. Én csupán a sok tehetséges embert, és a befektetett munkát sajnálom. Úgy tudom szinte minden alkalmazottnak milkó körüli pénzzel tartoztak. Az sem semmi, hogy állítólag az alkalmazottaktól is folyamatosan vonták le a lóvét (vagy mondjuk úgy visszatartották) a játék valószínűsíthető megjelenéséig, mintha ők is kockázati befektetők lettek volna. Ezek után nem csoda, hogy kissé kiábrándultak lehetnek a fiúk:)) Az Alcatraz valószinűleg végleg jobblétre szenderült. Bár a grafikai rész úgy tudom teljesen kész volt. Hmmmm... Az IG3-ról az a hír járja, hogy a játék engine-jét kifejlesztő és anno ezzel a Philos-nál kopogtató srácoknál maradtak bizonyos jogok, ami lehetetlenné teszi, hogy a jelenlegi formában bárki is kiadja azt. Valszeg a játékot maguk a fiúk fogják kiadni, persze nem IG3 néven (de azis lehet, hogy sikerül megvenniük a nevet, vagy jó pénzért el/odaadják az engine-t). Kár lenne ha kárba veszne a tömérdek meló, és az egész az Alcatraz sorsára jutna. Mindesetre elég tanulságos a Philos Labs. esete, ami remélhetőleg intő példa lesz a többi magyar fejlesztő számára. S hogy mi lesz a több tucat szétszéledt fejlesztővel? Remélhetőleg néhány többre érdemes játékkal térnek vissza különböző fejlesztő csapatnál. Ha engem kérdeztek sokkal jobban is járunk ezzel, mint egyetlen Philoshoz hasonló pénznyelő százkarú polippal. Mondjuk ez csak magánvélemény. A levelemet is így kezeljétek:))
  • skorpio7
    Csak a látvány kedvéért szedd le , mert van hangulata !!! ÉS , hogy egy kis taktikát tanulj belőle a délutáni demóhoz ! :)
  • skorpio7
    Nos megvan az UTOLSÓ INFÓ AZ IG3-ról !!!
    PCDOME - FÓRUM - IMPERIUM GALACTICA III: GENESIS - IG3 topic ( itt válaszolnak a fejlesztők ( már ha vannak még és ezek szerint vannak ) a játékkal kapcsolatban feltettt kérdésekre )

SO aka Devil Válasz E-mail Info 2002.10.02 22:39 [138/139]
    16 levél

Ez igy korantsem igaz.
    Hivatalos bejelentest meg nem latott napvilagot, de mindenki azon van hogy a fejlesztes vegre egyenesbe keruljon. Mi meg nem adtuk fel :)

Olyan DNF szaga van ennek a válasznak is mindenestre .Inkább egy magyar mondás illik ide ... "hiszem , ha látom" . :)
  • SarkanyfuaRUSH
    A Hegemonia rolling demo-ját érdemes leszedni?
  • spR
    Sajnos több helyről is ezt hallottam. Meg a weboldaluk sem él már.
  • spR
    Az egészben sztem az a legmérgesitőbb, hogy végre lett volna egy lóvéval rendelkező magyar fejlesztőcég. Hogy a francba tudtak akkor csődbe menni?
  • SarkanyfuaRUSH
    Van valami info arról, hogy a teljes Hegemonia mikor jelenik meg ?
  • SarkanyfuaRUSH
    Ez tuti ? Mert akkor meg se nézem a demóját, ne fájjon a szívem :)))
  • Sir Quno Jedi
    Az érdekes lesz :-))) Félig kész projectet másokkal befejeztetni, az izgis gányolásra ad lehetőséget, még akár jó is kisülhet belőle (bár inkább nem)...
  • skorpio7
    Az utolsó infó annyi volt , hogy a CDV gárdát toboroz a program befejezéséhez .
    Másrészt meg nem elfelejteni , hogy a csőd után jött ki a demó , de ennek is már 2 hónapja és azóta csak nag-nagy csönd ! :(
    Pedig nem rossz kis program lenne , egy ausztrál felmérésben a második legjobban várt program volt az IG3 2 hónapja .
  • Sir Quno Jedi
    Ja, pedig az is jó gáma lett volna, nekem nagyon teszett a demója, suxxx, rohadt üzlet !
  • spR
    IG3-ból már nem lesz semmi, hisz a Philos csődbe ment.
  • skorpio7
    Na megvan : ALT + A = ä .

Mindenestre van egy nagy előnye a HAEGEMONIA-nak az IG3-mal szemben ! Ezt a játékot már elő lehet rendelni és teljesen végső fázisban van a fejlesztés , lám itt a demó is és mostmár folyamtosan csöpögnek a hírek és képek a játékból .
    Az IG3 pedig a nagy csönd veszi körül .
  • spR
    Igy van! Akinek kell ez a játék, az vegye meg. Magyar játékot ne warezoljunk!
  • SarkanyfuaRUSH
    No de azért megnézed a demót ma, nem ?? :)))
  • Sir Quno Jedi
    It's MAGIC ! :-)))
  • skorpio7
    Csak tudnám , hogy honnan került a billentyűzetemre az a fura kettőspontot tartalmazó a ?!?!
  • Sir Quno Jedi
    Én először megnézem, az a biztos, majd hétvégén, vagy a valamikor letöltöm, jól kijátszom magam vele, aztán meglátom. Óvatos vagyok már.
  • skorpio7
    Én nem a demó-ra vagyok ráizgulva , hanem a TELJES verzióra .És ez a program ugyanúgy kell nekem , mint ahogy a IG és IG2 is , ezért már meg is tettem a kezdő lépéseket egy számomra tetsző verzió beszerzésére , azaz előrendeltem és még jónéhányan rajtam kívül .Csak ajánlani tudom , hogy ti is tegyétek meg és a CE verziót rendeljétek meg a fejlesztők honlapjáról , mert akkor a játék , a cd , a könyv , a poszter mellé egy DEDIKÁLT HAEGEMONIA póló-t is kapsz !!!
    Azt hiszem , ez igencsak exkluzív kiadás lesz !

GAMESTAR ONLINE HAZAI NORMÁL és CE DOBOZKÉP

Épp most olvasom , hogy akkora az érdeklődés a CE iránt , hogy kénytelenk voltak számlálót elhelyezni az oldalon , ami azt mutatja , mennyien kaphatnak még dedikált pólót a játék mellé .Szóval siessetek , mert igencsak fogy a game .

JÁTÉK MEGRENDELÉSE ITT!
  • skorpio7
    Én nem a demó-ra vagyok ráizgulva , hanem a TELJES verzióra .És ez a program ugyanúgy kell nekem , mint ahogy a IG és IG2 is , ezért már meg is tettem a kezdő lépéseket egy számomra tetsző verzió beszerzésére , azaz előrendeltem és még jónéhányan rajtam kívül .Csak ajánlani tudom , hogy ti is tegyétek meg és a CE verziót rendeljétek meg a fejlesztők honlapjáról , mert akkor a játék , a cd , a könyv , a poszter mellé egy DEDIKÁLT HAEGEMONIA póló-t is kapsz !!!
    Azt hiszem , ez igencsak exkluzív kiadás lesz !

<ä href="http://www.gamestar.hu/apix/0209/dobozok_render.jpg">GAMESTAR ONLINE HAZAI NORMÁL és CE DOBOZKÉP

Épp most olvasom , hogy akkora az érdeklődés a CE iránt , hogy kénytelenk voltak számlálót elhelyezni az oldalon , ami azt mutatja , mennyien kaphatnak még dedikált pólót a játék mellé .Szóval siessetek , mert igencsak fogy a game .

JÁTÉK MEGRENDELÉSE ITT!
  • SarkanyfuaRUSH
    Jogos! Igazatok van! Bocsi, kiderült én vagyok csak tiszta ropi :)))

bocsibocsibocsi, mondtam már használjuk azt a régi topicot :)))

Sir Quno Jedi ne is írj a másikba, mert az kerül felülre! :))))