1396
Digital Reality Rulez
  • Szöcske
    Asszem nekem is volt ilyen, és az a baj, hogy egy korábbi csatában megsérült a hősöd, és ezért visszament a bázisra felépüni. Neked a kém megölése elött vissze kell őt rendelned a hajóidra. Azután meg vigyázz, hogy ne robbantson fel.
  • Sir Quno Jedi
    A kém miután megvolt a letöltés, szíveskedik kamikázét játszani és belerohanni a vezérhajódba, amiben benne csücsül az aktuális hősöd (azaz TE) és ha ő megsérül máris vesztettél, mert nem tudod tovább vezényelni a missziót !

1 megoldás:

Mikor a kém, "Most megdöglessz !" felkiáltással rádveti magát (bár előfordul, hogy kussol), akkor vagy szétlövöd (ezt nem próbáltam, mivel nekem még ekkor sem és még CTRL-lal sem engedte célpontnak jelölni), vagy még időben elpucolsz (ehhez jó ha vadászban ül a főnök néni :-))) egész a Marsig, ott a kém sem hülye tovább jönni a védelmi vonalakon keresztül ! (persze lehet, hogy előbb is érdemes elpucolni, de minek ?)
  • Szöcske
    Nincs mit
  • Szöcske
    Állítsd be (asszem jobb gombbal jön elő ez a menü, ha a kiválasztott egységen próbálod, vagy jobb felül), és arra rakd, hogy a hajtóműveket lőjjék.
  • ttc2
    Sziasztok a demo első pályályánál megakadtam
    Ha lövök a kereskedökre ha nem akkor is L-érik a marsot???
    Mi a taktika??
  • Major Pluskat
    Hmm a magyar verzióju demot honnan lehet leszedni???
  • Szöcske
    Thx az infót, mondjuk már mindegy! Ha minden kis apróságot leírnának az jó lenne. Mert ez pl. sztem nem volt leírva! (vagy csak én siklottam át rajta )
  • Qnosi [OBI]
    Szocske ! Ha nyomsz kuldetes elejen egy pageupot vagy egy pagedownt, akkor automatikusan raal az egyik bolygodra .. Es akkor egybol kiderul, hogy van-e bolygod :)

Q
  • Methos
    Próbálta már valaki a magyar verziót? Szerintem állati! Az ucso küldetésben van egy kis poén, majd eldobtam az agyam. Zoomoljatok rá a kémhajóra! Nem lövöm le a poént, mindenki nézze meg!
  • Szöcske
    Ja és nagyon tetszenek a videók és a grafika is jó!!!
  • Szöcske
    Hajókat a Tritonon lehet gyártani, én is sokat szívtam vele, szana-széjjel kattingattam mindent, mire rájöttem. Amúgy szerintem jó a játék, csak pár bosszantó hiba van benne:

1: Tényleg hiányzik az automatikus lassítás funkció, ah történik valami
    2: A feladat leírások nem egyértelműek. Ebben a küldetésben is (asszem az 5-ben vagyok) gyártani kell, és a Marsnál kezdünk, ott van egy csomó egység, meg minden. Persze én is itt akartam gyártani, de a Titánon kell. Erre véeletlenül jöttem rá. A Titán amúgy még emlitve sem volt, szóval ezen lehetne csiszolni valamit. Aztán a kémes küldetésben is szivtam, mert még a kém megölése elött megsebesült a hősöm, és nem rendeltem vissza a hajóra, és ott is kb 3x-ra jöttem rá a dologra.
    3: A térképváltásnál lehetne automata zoom, mert néha az egységeim egészen másfelé voltak, mint ahová közelített.

Asszem ennyi. Ezeken a hibákon kívül sztem jó nagyon a játék, bár a feladat leírás hibái a legidegesítőbbek. Ha ezeket kijavítják, akkor nagyon jó lesz, mert ilyen apróbb dolgok miatt lehet hamar megunni egy játékot.
    Mindenki próbálja ki, megéri.
  • FrezeR
    van egy kérdésem, hogy kell hajókat gyártani?
    Egyszerüen nem találtam meg...köszi
  • Inquisitor
    A tippeknél?
    Nálam kiírta a bal alsó sarokban még a pálya elején és sokáig ott is maradt!
  • Devla
    Sorry, nem vittem meg vegig ugyanis en sem tudok tovabbjutni amiatt a bug miatt, amit mar paran leirtunk.
  • dikki*yysw
    Jézusom. Nagyjából!
  • Major Pluskat
    Devla lenne egy kérdésem. Gondolom te biztosan végigvitted már a demot. Akkor megmondanád nekem, hogy hól lehet nadjából megtalálni a többi hajót -az utolsó elötti küldetésben- az első támadáson kivűl. Ugyanis az első csata után nem találom a többi űrhajót. Már bejártam az egész neptunusz rendszert még a Szaturnuszt is és a holdjait is, de sehól sem találok egy árva ellenséges hajót sem. Ha megmondanád azt nagyon megköszönném.
  • Devla
    Mintha nem hangsulyoztak volna, hogy olvasd el a tippeket... Abban pedig benne van.
  • Major Pluskat
    A szállítóhajókat pedig úgy tudod megtámadni, ha a ctrl billenyűt lenyomod. Én sem jöttem rá az elején.
  • Devla
    Eloszor is tanulj meg angolul. A szallitohajokat addig kell loni, amig vissza nem fordulnak, a bazisokat pedig MESSZE el kell kerulni.
  • ThunderMaX
    Mi a francot kell csinálni az első küldiben aszongya hogy lőjjem ki a katonai űrbázis 5 vadásszal!!!???Csakhogy ehhez még 5 űrhajó is kevés lenne. Vagy mit kell csinálni hogy az 5 kereskedelmi hajó eljusson ahová kell???
  • SarkanyfuaRUSH
    IG3: Genesis képek

2002.10.04. 22:37:39 ::: Küldte: Wajk ::: Kapcsolódó cég: Philos Entertainment
    Link: http://www.philoslabs.com/hu/jatekok_ig3.html

A Philos Entertainment műhelyéből kiszivárgott 4 új szép kép az Imperium Galactica III: Genesis 3D stratégiai játékból. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy ez a játék magyar fejlesztés. :)

No, most akkor mi van? Lesz IG3 vagy sem ?

• Sir Quno Jedi
    A küldetés dolog szép, meg minden, csak mocskosul nem reális. Ha hadurat kell játszani (én azt akarok, sorry), akkor szabad kezet kell kapjál, magad kell kialakítanod a birodalmad képét, ami így teljességgel lehetetlen, az előre megtervezett úton és kiépítetteségben kell haladjál. Egy Dune 2-nél ez még újdonság volt, mára már szakállas elképzelés. Egy Panzer General más dolog, mert ott kvázi történelmi csatákat nyomunk és így reális, hogy csak az elit egységeinket vihetjük magunkkal, a többi történelmileg hiteles helyen, időben, felszereltségben jelenik meg. DE az IG vonulat birodalomépítgetős gamma, jó lett volna ehhez tartaniuk magukat...

És ÚTÁLOM mikor a kedvenc egységeim elmennek spontán üdülni, mert a nyomi pályatervező úgy gondolta ! Ez minden ilyen gammára vonatkozik.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt az idő normálra áll, ha valami fontos történik dolgot komolyan visszatehetnék ! Ha mást nem opcionálisan ! Miközben a tisztelt szereplők pofázak, akár el is veszthetsz mindent, gratula ! Nesze neked real-time !!!
  • Sir Quno Jedi
    Te csak tudod ! :-((( Egy jól felépített kezelés NEM igényel sok gombot ! Lásd. konzolgammák, egytelen konmntrollerrel is csodákat lehet művelni, ha a tisztelt program-tervezők áltgondolták a dolgot. RTS-ben billenytűk max., az időgyorsításhoz és a csapatok gyorskijelöléséhez kellenek/hetnek ! Ez nem egy Wing Commander könyörgöm, hanem RTS...
  • Devla
    "Utálom mikor gombokat kell nyomdosni egy RTS-ben, azért van az egér." Hehe. Biztos nem lehetsz tul jo egyik strategiai jatekban sem, ha csak az egeret hasznalod. Szinte barmelyik jatekban vagy 2x olyan gyorsan lehet hotkeyek hasznalataval iranyitani, mivel minden parancsra/beallitasra lehet siman egy kulon gomb, az egeren meg csak 2 gomb van igy lehet menukben kotoraszni.
  • magus
    kisse lemaradtam de miert szint meg a philos labs?
  • G. Joe
    hát, hmmm inkáb nem mondom az elsö benyomásaimat, igy az ig sorozat után.
    Nem akarom megbántani a fejlesztöket hisz bizonyára sokat dolgoztak rajta, de azt hiszem nekem ez nem jön be.
  • EmThor
    hi ,szerintem qvajó lett ,mint látvány mint átláthatóság mint pedig kezelés tekintetében ,zene hangok ,fényeffektek nagyon ott vannak! csak igy tovább DR!
  • Inquisitor
    "A vadászok megint semmire sem jók (IG betegség), gyorsak, de itt vége is,..."
    Hogy legyen mit fejleszteni!
    Javításban meg ne nagyon reménykedjetek, mert a program már kész van, ezért jött ki a demo.
    A küldetéses részt nem udhatom, csak sejtem, hogy a kiadó belepofázásából fakadhat és ugye abból volt vagy három.
    Azért nekem még így is tetszik.
    Akinek meg a méretarányokkal van baja, az gondolkodjon egy kicsit!
    Annó az Elite2-ben voltak "kis" gondok az élethűségből, pedig az szimulátor volt.
    Na ez meg nem az, hanem stratégia ...
  • Sir Quno Jedi
    Az egy dolog, hogy van rá gomb, de ez kéne legyen a default ! Utálom mikor gombokat kell nyomdosni egy RTS-ben, azért van az egér. A másik dolog, hogy a régi IG-kben az idő belassult, ha valami fontos történt, itt meg akár az egész küldetést elvesztheted, mert nem váltasz elég gyorsan vissza, normál speed-del meg csigaverseny az egész. És hiába a varázslatos follow gomb, attól még a csata kiterjedése átláthatatlan, főleg igaz ez a föld elleni támadásra.

Ezek még apróságok, de vannak komolyabb gondok is, amik javításra szorulnak(nának) szerintem:

- A vadászok megint semmire sem jók (IG betegség), gyorsak, de itt vége is, 4 full corvett osztaggal nyomtam végig és NEM volt ellenfél
    - Ez a vigyük tovább az osztagunkat dolog, még elmenne, de ki találta ki ezeket a hülye egység limiteket ???, így semmi értelme összeszedni ezt-azt, vagy megcsinálni secondary objective-eket, mert úgysem fér be a következő küldetésbe amit összekuporgatsz
    - Mi ez a küldetés alapú rendszer ??? EZ suxxx !!! Pont az volt eddig a lényeg, hogy folyamatosan játszunk és zajlanak (akár párhuzamosan) az események, úgy alakítottuk legelejétől (!) a birodalmunk, ahogy kedvünk szottyant, most meg a kedves pályatervezők ezt megteszik helyettünk, HÁT NE TEGYÉK, így nincs benne semmi élvezet, vagy kihívás !

Pont olyan lett a gamma, mint bármelyik, tucat, küldetésalapú, megszokott felépítésű űrcsihipuhi ! Nem hinném hogy bárki erre számított, vagy ezt várta ?!! Hiába szép, meg jó, meg minden, de ez a Reunion-os vonal megerőszakolása, pont mintha vadidegenek csinálták volna és nem a DR. Egy Űr-Swine :-)))

Ettől függetlenül biztos jó üzletet csinálnak vele, mert így könnyebben eladható a sok igénytelen amcsi nyomingernek, de én valami mást vártam a DR-től, s szerintem jogosan... (asszem még mindig a REUNION az etalon, marad is ahogy elnézem)

Bocs, de aludtam rá, így sajna a véleményem romlott tegnap óta.

ÉS én nem hasonlítgatom az IG3-hoz, mert nem is biztos, hogy az kijön, másrészt az VALÓBAN nem az IG vonulat folytatása és VALÓBAN "idegenek" csinálják(ták).
  • dikki*yysw
    Hát ahogy olvasom, nem esett tőle hasra a nép. Irányítás száksz?
    Remélem a kritikákat nem lecseszésnek, hanem segítségnek veszik a készítők, és javítják ami kell.
  • Devla
    Ja, es ha nem lottem ki egyaltalan akkor egy ido utan meg emiatt vesztettem.
  • Devla
    Udv! Annal a resznel tartok, amikor a kemet kell uldozni. Lebenult a hajoja, letoltottem az adatokat, jott par vadasz azt kilottem. Ezek utan, ha kilovom a kemhajot azt irja ki, hogy "you've been unable to peform further actions because you are not sitting in any unit...". Eloszor anelkul, hogy kilottem volna felrobbant a kemhajo az elozo palyarol maradt Found vadaszrajjal egyutt, benne volt az egyik herom ezert gondoltam ez lehet a baja. Elkuldtem a naprendszer masik vegere a vadaszokat es kilottem a kemhajot raketas vadaszokkal, de ugyanezt irta ki. Mit csinalok rosszul?
  • skorpio7
    Kössz az eligazítást Birdy ! :)
  • Sir Quno Jedi
    Végignyomtam (túl könnyű, de demónak elmegy).
    Hááát, hogy a kamera ott marad, mikor bezumolsz dupla-klikkel a térképről, az valami eszement dolog, mert a hajók viszont szanaszét szélednek és soxor semmit sem látsz a csatából. Ha van erre valami gomb, vagy kapcsoló, az jó dolog (volna). A squad-ok kamera-követésére gondoltam (á la IG3 demó).

Nekem kissé nehézkesnek (inkább körülményes) tűnt az irányítás, a csata "kissé" átláthatatlan, ha meg térképről csatázol, minek ez az egész 3D cécó ?!! Az egész kezelés egyáltalán nem triviális és nem olyan könnyen elsajátítható, mint ez elődöknél.

Az IG2 jobban üt számomra még most is, de lehet, hogy a teljes verzó kissé csiszoltabb lesz.

Ezek a rajzolt/számolt (kitudja ?) figurák meg NAGYON bénák.

A zene zajos (?!!) nagy hangerőn.

Mindenesetre nem rossz, de így CGI és komoly földi management nélkül ennek tuti nem sok köze van már az IG2-höz...

Jah, bug is volt benne, de hát demó, ez természetes.

Bocs, hogy csak a hibákat sorolom, de az előnyök és jól sikerült dolgok magukért beszélnek, ennek a gammának már nem kell reklám :-))), tudjuk mi azt, hogy szuper !

Valszeg. ez is megy gyűjeménybe !
  • skorpio7
    Amint látom , könnyen lehet , hogy a HARDWIRED emiatt a demó miatt lehalt . :)
    Ismertségre tett szert kölföldön is és lám most ez lett a vége !? :)))
  • skorpio7
    Basszus , kicsit lassú az SG ... na mindegy .
    Vki , aki nálam perfektebb angolos , mondana vmit a kampánnyal kapcsolatban , hogy mit is kellene tennem ?
  • skorpio7
    Elnézést , de tudna vki egy bill.kiosztást eszközölni ? Esetleg , hogy melyik könyvtárban vagy opcióban találom ?

Amúgy a grafika és zene összhatása tökéletes , hangulat nálam a topon van !!! Az első 10 perc azzal telt , hogy néztem amint a menüben a kis felderítő szonda szépen pásztázza a környezetet és halad előre ... szóval CSODÁLATOS A GAME !!!
  • skorpio7
    Elnézést , de tudna vki egy bill.kiosztást eszközölni ? Esetleg , hogy melyik könyvtárban vagy opcióban találom ?

Amúgy a grafika és zene összhatása tökéletes , hangulat nálam a topon van !!! Az első 10 perc azzal telt , hogy néztem amint a menüben a kis felderítő szonda szépen pásztázza a környezetet és halad előre ... szóval CSODÁLATOS A GAME !!!
  • Sir Quno Jedi
    Ééééééééssss MEGVAAAN !!! Go to CD-RW :-)))