1396
Digital Reality Rulez
  • Blasta
    Ezzel a monológgal csak azért nem értek egyet, mert a magyar zenészek tehettsége messze nem akkora mint a programozóké! A belefektetett munkájuk meg méginkább a béka segge alatt van!
    A színvonal ebből adódóan olyan kicsi, hogy egy forintot nem ér meg magyar zenei termékre költeni!
    És akkor még nem beszéltem a túlkínálatról a magyar piacon! Az egyslágeres bandákról, akik egy kalap fos amit csinálnak!
    Hát ezeket én inkább nem támogatom!
    A kevés pénzemből már inkább támogatom a tehettséges magyar programozókat, akik világszínvonalat állítanak elő TÉNYLEG sok és fáradtságos munkával!

Amúgy én nem hallgatok magyar zenét, viszont tervezem megvenni a Haegemoniát!
    Ahogy a IG2-t is megvettem!

Na ennyit erről.
  • petee
    még nincs kint az ISO, csak a RIP
  • fucko
    Fel vagyok haborodva,valaki azonnal adjon egy linket magyar haegemonia isohoz ahelyett hogy itt beszelitek a sok hulyeseget;)
  • petee
    egyetértek
  • petee
    Sztem hadd dönste el mindenki saját maga: vagy megveszi vagy letölti és kész.Rangernek igaza van nem csak a játékok kerülnek pénzbe, hanem sok minden más is,ezt csak azik tudják akik dolgoznak sztem. Autó fenntartás,nők,buli,stb.
    Én is megvenném szívesen.de nincs rá annyi fölösleges pénzem és halál mindegy, hogy magyar játék vagy sem.
    Amúgy a Warezcenteren fönn van a RIP.
  • Árnyvadász
    Tegnap elmentem a Mammutba és megvettem. A demóban található hibákat kijavították a fejlesztők. A játék nagyon jó! Igényes kézikönyvet mellékelnek hozzá és kaptok mellé posztert is. Egyik oldalán a Platoon, másik oldalán a Haegemonia van.

A játékot le lehet lassítani és lehet gyorsítani is és van pillanatállj is. Szóval akik emiatt idegeskedtek, már megnyugodhatnak. A demo amúgy sem volt teljesen kész, de ezt írták is a készítők az elején.

Az F billenytűről volt már szó, de a G billenytűt külön kiemelném. Eszméletlen jó kameranézeteket produkál így a program.

Még az elején vagyok a játéknak, de a kézikönyvet átolvasva igen jónak ígérkezik. Elég összetett és nincsen túlbonyolítva sem. A kémkedés pedig nagyon szimpatikus amúgy is.

Én végigjátszottam az IG2-t. Ez valóban nem lesz annyira összetett, de pont emiatt tetszik. Kicsit frusztráló volt amikor 15 bolygón kellett elhelyezni épületeket és folyton felügyelni a menedzsmentet. Itt ez leegyszerűsödött, de nem tünt el. A hősők bevezetése jót fog tenni a játéknak, ezt előre érzem. Majd szép lassan végigviszem. Jelenleg a Földiekkel vagyok. Utána jöhet a Marsi kampány, majd a beépített gép elleni harc. Természetesen lehet hálózatban is játszani maximum nyolcan (LAN). És interneten is a Gamespy Arcade segítségével.

Hogy megérte e a majd 10.000 Ft-ot? Erre akkor fogok tudni válaszolni, mikor végigvittem. De azt elmondom, hogy hiába jönnek orrba szájba ki a játékok mostanában, ha majd mindegyikük valami régebbi játék feldolgozása. Vagy nagyban hasonlít a régebbire. NFS2: Hot Pursuit-ra gondolok itt, meg az Age of Mythology-ra. Utóbbi 18 rúgó a boltokban. Annyit bizton állíthatom nem ér meg. Ez a program, mármint Haegemonia legalább egyedi és időtálló darab. Varázslatos világa van, melyet ritkán tud megadni akár egy írott program is. És nem utolsósorban magyar fejlesztés és teljesen magyar nyelvű is. Értelemszerűen.

• Csacsi
    Nem hiszem el, hogy senki nem képes kifizetni ennyi pénzt egy játékért. Nem azt mondom, hogy olcsó, de szerintem a mai fizetésekből, havonta egy játékbnak bele kell férnie. De ez csak az Én véleményem.
  • Csacsi
    Én most értem haza vele, azthiszem kipróbálom, bár a demo után nem lehet kérdéses, hogy jó lesz-e a játék
  • StarFist
    Szvsz finomabb stílusban is elküldhetted volna (bár az SG-n nem divat az önmérséklet). Mondjuk valamilyen szinten meg lehet érteni Skorpiót is és ha visszaemlékszel ugyanez történt az IG2 megjelenésekor is, voltak akik hazafias érzülettől vezérelve nem másoltak/árultak belőle varezt (én tudom elítélni őket a hozzáállás miatt).
    Egyébként ezzel a személyeskedéssel te sem tűnsz macsóbbnak/magyarabbnak Skorpiónál. Ezen el kellene gondolkodnod.
  • RangeR
    Bőrét vásárra vinni,ahhoz gyáva mint egy növényevő állat,de védi a magyar játékot mint egy ragadozó,de háttere nincs hozzá:Skorpio7-hogy lehetne beszólni neki úgy,hogy életében ne írkáljon többet sehol a tudálékos stílusában!?!?
  • RangeR
    Azért nem akar mondani a gyerek neked letöltési címet,mert feltámadt benne a hazafias érzület!Kérdezd meg tőle,mi a foglalkozása a nyáladék köcsögnek,mert kis majom csak,az látszik minden hozzászólásából!Még az adatlapja is úgy van kitöltve ennek a skorpio majomnak,mint egy zsír-macsónak,neki nincs szűksége munkára,azt sem tudja ,miaz,három kérdőjellel szemlélteti e tetű!Te meg adózz helyette, de ő az igazi honfitárs!
    Skorpióka (leggagyibb becenév amit életemben láttam vagy hallottam)...de megcirógatnám a pofikádat...
  • skorpio7
    Na azt várhatod , én ugyan ha tudnék se mondanék egyetsem .Magyar verziót meg pláne nem .
  • Randal
    Most egyetértek magussal! (HELLO!:))) )
    Minek pattogsz? örülj hogy kapsz majd. kifizetted a zsét érte, elvárhatod hogy időben kihozzák, csakhogy te is tudod, hogy ez szoftver, ráadásul játékszoftver amivel késni szoktak.
    Én meg örülök, ha karácsonyra összegyűjtöm a lóvét és talán kapok még egy darabot.
  • cypher
    Én is megrendeltem,de kivárom,mert hidd el,megéri..
  • Lacee
    na ja...
  • TheZsenyka
    Én akkor leszek kurva pipa, ha nem lesz benne a könyv meg a zenei CD...
  • magus
    jujj te szegény
  • MSGT
    Teljesen fel vagyok háborodva!!!! Mi az hogy a collectors változat csak PÉNTEKEN!!!! jelenik meg és ha megrendeltem akkor is csak jövőhéten kapom kézhez!!!!!! A készítők itt ennél a pontnál kihúzták nálam a gyufát!!! Nem elég hogy hónapokkal ezelőtt megrendelem tőlük neten, még később kapom meg mintha csak simán besétáltam volna az üzletbe!!!! Ez volt az utolsó, hogy bármit is megrendelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • magus
    persze en sztem megveszem ha jó, ezzel is tamogatva a magyarokat... nemtom, csakakkor vesem meg ha tetszik
  • magus
    nincs kinn isonewson:)))
  • TheZsenyka
    Ekkora bukta lenne a játék? Nem előzi meg valami feszült izgalom...
  • TheZsenyka
    Visszaolvastam a hozzászólásokat és azt gondolom, hogy nem olvastátok el figyelmesen a progiról szóló előzeteseket, illetve nem láttátok a játék készítéséről szóló filmet (Azt hiszem a PC GAMES-hez adták a szóban forgó filmet.). A játék KÜLDETÉSKÖZPONTÚ addig, amíg a játékos hozzászokik a gammához (azt hiszem a Naprendszer elhagyásának pillanatáig) utána nyitottá válik. Úgyhogy a szkeptikusok ne adják fel a reményt!
  • balty
    Volt még vagy 2 perc duma, de ez az utolsó lejátszható küldetés a demoban
  • balty
    Én akkor támadtam a csapatokkal amikor közel voltak a kamize egységek és ahogy támadtam 5 másodpermúlva beadott egy demot és robbant az egész bázis.
  • TheZsenyka
    Na, rendeltem egyet az oldalukról...
  • Lord Maelstrom
    Ja ja .. gondolom az ucsó küldiben vagy .. amikor elég közel kerülnek a kamikazéid DE MÉG NEM LŐTÁVOLBA! akkor a kétfelé bontott seregedet ráküldöd a két űrállomásra és amíg azok azokkal vannak el foglalalva (na ezt jól megaszondtam) addig szépen nekimennek a klamik az állomásoknak Bumm vége. Ennyi. Soksikert hozzá :)
  • balty
    Titan biztos vagy benne? Nekem tuti nem került fel a korvettemre, be is zúztam dühömbe. Pedig megnéztem részletesen is, de csak az újan gyártott egységekre került fel, pl. az ion hajtóműv is.
  • Major Pluskat
    Én nemigazán tudom mert személyesen megyek be a cdgalaxisba és ott majd átveszem.
  • Lacee
    Szintén :)

Egyébként nem tudjátok, hogy mi lesz a megjelenéskor? Mert ez még csak ugye ELŐrendelés. Kapok egy emilt, amiben kérdezik a szállítást? Meg aztán nekem az is furcsa, hogy hirdetik az ingyenes postaköltséget, de a netes megrendelőlapon azért hozzzáadta azt a nyomorult 990 Ft-ot...
  • Major Pluskat
    Igen én is a Collectors Edition rendeltem meg:))
  • Randal
    Na igen, csak van akinek nincs rá pénze, pedig nagyon szeretné azt a dobozkát. Vajh november végén és karcsonykor lehet-e még kapni ilyen változatot?
  • balty
    Hőst áttenni más egységben úgy lehet, hogy először is kijelölöd az adott egységet, amelyikbe tenni akarod, majd a képernyő jobbfeslő sarkában lévő ablakra kattintasz baloldali egér gombbal, így kijön egy részletesebb menü a hajóról, ahol a legfelső nyíllal tudod az adott egységhez rendelni a hőst, vagy bázishoz.

Kérdés
    Lehet e egy már meglévő egységre feltenni az újonnan kifejlesztett cuccokat?
  • skorpio7
    Ha megelőrendelted ( akár csak én ) , elég szép kis plusz-t kapsz érte a fejlesztőktől , gondolok itt a CE változatra .
  • Major Pluskat
    A 11.-e biztos hogy a magyar megjelenés időpontja mert a cdgalaxis is így hírdeti. Oldalt azt nem tudok mondani de gondolom a szokásos ismert oldalakon fenn lesz mint pl warezcenter meg hasonlók, bár én biztos vagyok abban, hogy ezen esetben nem fogom sajnálni a pénzt és megveszem az eredeti verziót.
  • Randal
    HEGEMONIA GOLD
    [2002. október 31. @ 21:56 - ZeroCool]
    Gyanútlanul netezgettem, mikor mit beleütköztem egy igencsak fontos dologba! Úgy tűnik, hogy a Digital Reality zászlóshajója teljesen elkészült! Egészen pontosan a Hegemonia: Legions of Iron-ról van szó, mely a nagyszerű űrstratégia angol nyelvű változata. Ha minden igaz, ez november 14-én kerül a boltokba Észak-Amerikában, ám elvileg, még ezelőtt, egészen pontosan 11-én jut el a hazai üzletekbe a teljesen lokalizált változat!

Akkor most a magyar verzió már 11-én itthon lesz???
    ú, mikor rakják föl valahova????:))))))))9
  • magus
    hehh:D az a poen hogy az van rairva a hajora mint sorozatszam hogy D-209...
  • balty
    Látom a Titánián lehet gyártania, ott lehet feltenni új találmányokat is az egységre?
  • balty
    Segítség!
    A 4-s küldetésnél, hogy lehet gyártani hajókat. A Marson nem enged gyártani, miért?
    Valamint, hogy lehet feltenni a kifejlesztett cuccokat a hajókra?
  • Szöcske
    Ha jól emlékszem, akkor a hajón jobb klikk és ott legfelül van jobbra-balra nyíl, azzal tudod kiválasztania a hőst, és a fölötte lévő gommbal meg hozzárendeled. /remélem jól emlékszem/
  • magus
    de hogy rendelem vissza? amugy meg nem robbant fel egy hajom se